Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Tibology
csendes tag
Sziasztok!
playstation2 optikai hang kimenetet akarok rádugni genius 5.1-re optikai hangbemenet nélkül. tehát 6 rca kábelen, tehát kéne valami converter
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15746
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15745
ezt találtam, de nemtudom hogy pc nélkül működik e, mert mindehol csak azt írják h külső hangkártyának jóKöszi
-
galóca18
tag
Szia!
Esetleg kipróbálhatnád a Sandboxie nevű progit. Ez egy virtuális környezetet hoz létre a meglévő Windows-odból. Persze ez azt jelenti, hogy a Registry-ben már mostanra "elrontott" bejegyzéseket használja föl, viszont ebből valószínűleg kikeresheted a bűnös bejegyzéseket, és így az igazi Windows-ból tudod törölni. Talán... Még nem próbáltam ki erre, de hátha... Majd írd meg légyszi, mire jutottál ezzel, ha úgy döntesz, kipróbálod.
A következő időkorlátos (vagy indításkorlátos) progit érdemes már eleve sandboxie-san telepíteni.
A mániákus telepítgetőknek is nagy segítség ez a program.
Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)
-
total90
veterán
Hali!
Hotmailen,hogy kell beállítani a visszaigazolást ? Lehet olyat egyáltalán ?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
zsolesz010
senior tag
-
VÁMpír
aktív tag
Hali,
megpróbáltam egy desktop gép PCI slotjába betenni egy hálókártyát, de túl magas a kártya így nem lehet lezárni a ház tetejét.létezik több méret hálókártyában??
A gép: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-42767.html
-
Krono
tag
válasz zsolesz010 #20287 üzenetére
Érdekes módon a Glary Utillites némelyik programnak a bejegyzéseit - pl.
amelyek nem időkorlátosak hanem egy meghatározott számú indításra vonatkoznak -
maradéktalanul kitörli. -
zsolesz010
senior tag
Valahol ott van az, régebben manuálisan is próbáltam megkeresni vmi. videoszerkesztő proginál, de nem találtam meg minden bejegyzést
Esetleg még az is működhet, hogy egy régebbi vagy újabb változatát próbálod meg feltenni, bár ez gyakran nem megy.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Krono
tag
válasz zsolesz010 #20282 üzenetére
Köszi a választ.
Ezek szerint az időkorlátos verziós pr-okat nem a registryben tárolja a rendszer. -
Zefír
őstag
A tápot nem lehet valahogyan passzívvá tenni?
-
Zefír
őstag
Senki nem válaszol előbbi kérdésemre? (#20242)
-
zsolesz010
senior tag
Microsoft Virtual PC vagy VMware programokkal. Ugyanúgy telepíteni kell utána egy wint, így ha már érik nálad egy oprendszer reinstall, akkor jobban megéri tényleg újratenni és így nem kell ezekkel trükközni.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Krono
tag
válasz zsolesz010 #20277 üzenetére
A "valós WIN" mellé hogyan lehet virtuálisat csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz Feketelyuk #20279 üzenetére
Akár itt PH!-n az aprók között is találsz.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Feketelyuk
tag
válasz zsolesz010 #20277 üzenetére
Lehet-e valahol sata-pata átalakítót szerezni sata interfésszel működő alaplaphoz
[ Szerkesztve ]
-
djyuri
őstag
Üdv
egy olyan segítséget szeretnék kérni,hogy hová érdemes írnom egy asztali dvd lejátszóval kapcsolatos kérdésemet,hogy egy aktuális hiba mitől van és valóban hiba-e.
Köszönöm!
-
Yodafon
senior tag
hy
Egyetemi matek:
nem tudja valaki, hogy a matekban ha egy függvény szürjektív akkor az nem mond ellent annak, hogy egy x-hez 2 y is rendelődik?Köszi.
I'm gangsta!
-
Krono
tag
Üdv.,
Feltelepítettem korábban egy időkorlátos (30 nap) próbaverziós programot.
A 29. nap után úgy döntöttem, hogy már nincs rá szükség és uninstalláltam.
Most viszont pár napra szükségem lenne rá de installálás után kiírja, hogy már csak 1 nap van hátra!
A regisztrációs adatbázis tisztítás nem hozott eredményt és a megvásárlásához sem találtam forgalmazót.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
Cocó
tag
ERRE esetleg vki??Giga EP45-DS4 ill. EP45-DS5 között vacillálok, de szerény személyem láma a dologhoz....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz plejik #20261 üzenetére
A leggyorsabb hivatalos memória sebesség a szabvány szerint 800. Ezért 800-on megy a ramod 1066 helyett. 1066, arra vonatkozik, hogy az adott gyártó vállalja hogy adott fesz és időzítések mellett stabil a ram-ja.
Tehát lépj be a bios-ba és kézzel állítsd be a megfelelő memóriaszorzót, feszültséget és az időzítéseket (amiket a gyártó megadott).[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
joey04
titán
Sziasztok!
Kérdésem volna egy avi fájllal kapcsolatban.
A történet a következő: Volt nekem a gépen 2 partíció az egyiken Vista a másikon Ubuntu.
Kellett a hely ezért az Ubuntu féle partíciót legyalultam mert amúgy is csak a helyet foglalta, nem jött be.A gond ekkor kezdődött: az Ubuntu bootrendszeréből lehetett kiválasztani a bekapcsoláskor hogy melyik oprendszert indítsam el, de ez most elszállt.Grub Load linuxos hiba és nem értem el a Vistát sem... ezt megoldottam úgy, hogy az üres formázott partícióra feldobtam még egy Vistát így a következő indításnál már a wines bootmenü fogadott mind a 2 Vistával.Be is tudok lépni minden működik de van egy avi fájl ami ezelőtt ment minden lejátszóval most viszont nem.(se a bsplyer se a rendes mediaplyer nem viszi)a bsnél van hang de kép nincs és befagy ha ki akarok lépni(persze csak ennél a videónál) a mediaplayer meg el sem indítja, kilép.a vlc és a mediaplayer classic szerencsére viszi, szóval a probléma végülis megoldva félig, az is baj viszont hogy ha azt a mappát nyitom meg amiben ez a fájl van, kijön egy olyan hiba üzenet: a windows intéző leállt(ez érdekes módon nem minden esetben történik).ilyenkor ugye kilép a mappából is, szóval gyönyörű... mi a fene történhetett ezzel a videóval??(minden más megy tökéletesen)[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz plejik #20261 üzenetére
Visszafoghatja sokminden, csak nehany pelda a sokbol:
- lassu merevlemez,
- nem tartod rendesen karban a rendszert (pl. minden vackot telepitesz ra - nem toredezettsegmentesitesz - nem tisztogatod a registry-t)
- egyszerre tul sok program fut
- a programjaid nem igazan eroforrashatekonyak
- fergek, virusok
- valamelyik hardware-elem nem mukodik rendesen[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni hogy van egy konfigom és szerintem lassú.és teljesítményben sem azt nyújtja amit elvárnék tőle vagy el lehetne váűrni tőle.Sok idő a bootolás a windows szinte mindig lassú akármien is van rajata.A memóriák is 1066MHz es ek de csak 800 on mennek és stb és stb.Szóval nem tudom mitévő legyek.
Itt a configom és ezzel nem akar nagyon működni a dolog.
FSP EPSILON 600W táp-MSI K9A2 PLATINUM alaplap-AMD PHENOM 9850 BLACK EDITION X4 proci-CSX 2X2GB KIT 1066MHZ mem-SAPPHIRE HD4850 512 videókari-1580GB-THERMALTAKE ARMORLCS(VIZHŰTÉS)-
Előre is kösz bármyilen infot.Lehetőleg fika nem kell hogy jaj ez így szar meg úgy.Korrekt módon ha lehetne.Köszi.
Priviben is jöhet info
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
galóca18
tag
Sziasztok!
Ez engem is nagyon érdekel! Ismerős tünetek azzal a különbséggel, hogy mostmár nem csak hibernálás helyett csinálja, hanem máskor is. Viszont nem minden hibernáláskor. Amikor pedig ismét leülök elé, pár program nem megfelelően működik.
A Windows súgójában rákerestem, de az egy rémálom... Legjobb esetben is bétásnak minősíteném.
Okozhat ilyet egy rosszul megírt szoftver? Vagy inkább hardveres hibára utaló tünet?
Találkozott már más is vele? Ha nem kapunk választ, talán összedughatnánk a fejünket, hátha... Hm?
Sloeb, a hardverünk teljesen más, ha ez támpont bárkinek.
Az Explorer.exéd teljesen jól működik? Amikor kilépsz az Intézőből, nem csinál egy újrainduláshoz hasonlót a géped? (Valódi újraindulás nélkül.)Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)
-
galóca18
tag
Nincs letiltva? (Nézd meg a hangkártyád vezérlőjében) Az enyém például azzal szórakozik, hogy a hangszórót időnként letiltja...
Működik a gépen az a bemenet? Más eszközzel jó?
Talán hülye kérdés: A mikrofon fizikailag be van kapcsolva? Elem/konnektor?Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)
-
galóca18
tag
Sziasztok!
Mit tudtok erről mondani?
HPQ MS XP PRO ENG-HUN OEM
Kategória: OPERÁCIÓS RENDSZER
Gyártó: HP HEWLETT PACKARD
Cikkszám: HPQ XP PRO
Ára(bruttó): 13830 FtMiben tér el a "rendes" XP PRO-tól? Ugyanis gyanúsan olcsó...
Nagyon érdekel a válasz, mert fontos.
Előre is köszönöm!
Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz lakisoft #20256 üzenetére
A legjobb az, hogy pénteken két embertől is vártam pénzt, és gondoltam, lerendezem egyszerre a két küldeményt a postán.
Na ja, az egyik emberem bement az OTP-be, és közvetlenül befizette a pénzt a számlámra, majd telefonon szólt, hogy ment a pénz, és tényleg ott volt, mikor pár perccel később lekérdeztem. A másik emberem K&H-ból utalt és a bank azóta is ül a pénzen.Tuti nem lesz szerencsém
-
lakisoft
veterán
válasz zsolesz010 #20251 üzenetére
2-3 munkanap az az állítólagos munkanap ... amúgy azonnal is jóvá tudnák írni ... úgyértem még aznap ... csak még ez nincs kiforr van nálunk. GIRO és társai.
Csak munkanapokon könyvelnek átutalásokat.
Ha szerencséd van megjön a pénz ha nem akkor nem[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
Stirbi
addikt
válasz zsolesz010 #20253 üzenetére
én ugytom h hétvégén ninc sutalás, legalábbis nálunk sk ban nincs
-
-
gban
veterán
válasz zsolesz010 #20251 üzenetére
hétvégén maximum bankon belüli utalással találkoztam, bankközinél 2-3 munkanap is eltelhet.
Postázást nem vállalok.
-
zsolesz010
senior tag
Elvileg péntek délelőtt a K&H-tól utaltak az OTP-s számlámra. A pénz még mindig nincs nálam. A bankközi utalásnál állítólag 1 munkanap is eltelhet, mire megkapom.
Szombat-vasárnap nincsenek utalások? Holnapra várhatom, hogy megérkezik végre a pénz?- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
1.Valaki használ már Oracle Enterprise Linux-ot? Van grafikus felülete?
2. Hogyan lehet 5 CD-imageből 2DVD iso-t csinálni? úgy hogy a bootolhatóság megmaradjon.
3. CD image-t ha DVD-re írom ki majd újra lementem image-be ugyan az marad a file teljesen?
Előre is köszi!
Remélem valaki tud és akar is segíteni nekem
üdv
lakisoft- Árad -
-
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Hogy hívják azt a hardvert, amire videomagnót és TV-t (kábeltv kábelét) lehet kötni?
Előre is kösz a választ:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
Cocó
tag
Még vmi:
Giga EP45-DS4 és EP45-DS5
Mi a különbség, ill. pro-kontra a 2 lap között??Személyes tapasztalatot, véleményt is meghallgatnék róla... -
duduati
aktív tag
Valaki erre valamit? [link]
-
-
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem vettem a mai nap folyamán egy hama cs-460 as mikrofont.
Kipróbáltam tesóm gépén működött..
Be dugom az enyémbe felugrika kis ablak jed dugó csatlakoztatva. és ennyi próbálok hangot felvenni: eszköz nincsen bedugva.
Már frissítettem az integrált audios szarságokat is.De nem megyMé nem engedelmeskedik?
-
plejik
addikt
Na valki valami ötlet
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
sloeb
csendes tag
Hello!
Mikor lehibernálnám a gépet, nem csinál semmit, hanem fél perc múlva kidobja ezt üzit:
Windows - Rendszerhiba
Kevés a rendszererőforrás az API végrehajtásáshoz.Ez pontosan mit jelent?
-
ajuhasz
tag
Sziasztok.
Akadt némi problémám és segítségre szorulok a google már nemnaon segített rajtam így hozzátok fordulok és hátha sikerül kibogarászni a bajt.
Adott egy : Pio VSX - 917V
És egy: SB X -Fi Extreme Music hangkártyaA probléma a digitális kapcsolatnál van , ami anyit tesz hogy ha Coaxial -on szeretném használni 5.1 ben akkor nemfoglalkozik a kari (aszem) a dologgal.A Speaker testet bekapcsolom és a két hátsó hangfalat is elől mondja a test :S ha analog - on kötöm be akkor meg minden faxa csak az erősítőn az extrákközül semmit sem tudok használni EQ ra gondolok meg ilyen "hangszinezésekre". Tudtok -e valami megoldást talán driver lehet a bibis vagy az erősítő gáz?
Ha valaki találkozott ilyesmi hibával és megtudta orvosolni a dolgot pls segítsem mert fontos volna részemről.
Válaszotok előre is thx.
Üdv _ajuhasz_
-
Cocó
tag
D1Rect, kételkedem: Na ja, ez így szépen hangzik, csak éppen errefelé nem ismerek ilyen helyet Talán arra lettem volna kíváncsi jobban, h melyik érvényesíthető jobban játékban. (mintha olyat hallottam volna régebben, h a Wave gombjai lötyögnek, hosszú utat járnak be, de nem biztos, ezért kellett volna a megerősítés )
Egyébként milyen világítós bill.-t ismertek még??
-
szaki1
tag
Hali !
A gx600px-214hu laptopra nem megy fel a Realtek High Definition Audio Drivers for GX600driver:
azt írja telepítés vége felé, hogy:
Realtek HD Audio eszközmeghajtó telepítése síkertelen!
mindez a gyári CD-ről sem?Egyátalán nem akar föltelepülni a driver ,de nem tudom miért eddig sikerült, újra kellett telepítenem winfost ,mert állandoan fagyott a gép és most nem megy a driver!
Most mi megoldás?
Most akkor mért nem fogadja el a hangkártya drivert amit eddig elfogadott?
Az eszközkezelőbe van egy sárga felkiáltójelem: hangeszköz a HD audio buszon soron!!!
Nem reagál ez a sor az eltávolításra ,ilessztő program frissítésre ,hardver változások keresésére!thx
-
plejik
addikt
Nos valakinek tipp esetleg a memre?Vagy hogy mitől ilyen lassú ez a sz*r.lehet a vinyók miatt???Mert van benne egy 500 as meg egy 80 as sata 2 es de azok elég fur hangot adnak az 500 as ra meg vinfos sem megy fel.Vagy pedig lassú benne a cache asszem így aírják.
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni hogy van egy konfigom és szerintem lassú.és teljesítményben sem azt nyújtja amit elvárnék tőle vagy el lehetne váűrni tőle.Sok idő a bootolás a windows szinte mindig lassú akármien is van rajata.A memóriák is 1066MHz es ek de csak 800 on mennek és stb és stb.Szóval nem tudom mitévő legyek.
Itt a configom és ezzel nem akar nagyon működni a dolog.
FSP EPSILON 600W táp-MSI K9A2 PLATINUM alaplap-AMD PHENOM 9850 BLACK EDITION X4 proci-CSX 2X2GB KIT 1066MHZ mem-SAPPHIRE HD4850 512 videókari-1580GB-THERMALTAKE ARMORLCS(VIZHŰTÉS)-
Előre is kösz bármyilen infot.Lehetőleg fika nem kell hogy jaj ez így szar meg úgy.Korrekt módon ha lehetne.Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Sűrgősen kellene nekem egy boot file van egy Vistám bele van integrálva az SP1 csak nem bootol Aki tudna linkelni ahonnan lehetne szedni olyat annak megköszönném. Előre is köszike aki segít.
-
mizu_
tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes fórumot keresek amelynél lehetőség van arra, hogy a regisztrált felhasználók naponta kapjanak egy mail-t, amiben az adott nap összes hozzászólása szerepel. Egyelőre az sg ingyenes fórumát próbáltam, de az nem tudja ezt a funkciót.
Előre is köszönöm a tippeket!
-
Kurcy
tag
sziasztok !
Volna egy képem amit szeretnék matricára nyomtatni ! De nem tudom hogyan működik ez a dolog.... Légyszíves segítsetek hogy tudjak készíteni matricát...
Köszi előre is !
Üdv: Kurcy
-
[w]
őstag
hali!
régen volt egy ügyes alkalmazás, ami a PPPoE kapcsolatot már a windows indítása után azonnal felépítette, így nem kellett külön tárcsázgatni meg kapcsolatot bontani stb.
a nevére is emlékszem, autorasdial volt a szoftver, amit most égre-földre hiába keresek, már sehonnan nem tudom letölteni.
ha valakinek esetleg még megvan, legyen olyan kedves emailben átlőni, vagy feltölteni valahova, vagy egy linket adni ahol még elérhető.
köszönöm a segítséget!
cmdr PETER W. VOLKOV
-
gogle
aktív tag
Sziasztok!
Van egy x800 rx kari.
Nem tud valaki egy hozzávaló drivert?
Az a baj hogy kipróbáltam egy csomót de nem jó,mert a játékoknál hibákat csinál!
pl: egy gyenge grafikáju játéknál a menü akad,egy másiknál meg vibrál a kép!
De pl Cabonnál full grafikával megy!
Ez egy extrém kari szoval nem egy sima vagy gt!
A választ köszi!
-
sirdani
tag
Sziasztok!
Van egy weboldalam, ahova szeretnék naponta legalább 50-100 látogatót!
Jelenleg nincs ennyi sajnos!Milyen ingyenes eszközök vannak erre?
www.profitalouzlet.com
-
VinoRosso
veterán
válasz VinoRosso #20220 üzenetére
na közbe megtaláltam sport 2. Esetleg nem tudja valaki, hogy online lehet e nézni valahol? találtam egyet, de itt nem tudom hogy tényleg megy e, elég furcsa neve van, anyád channel
-
duduati
aktív tag
Hali mindenki. Olyan problémám van hogy amikor bele szeretnék menni a vinyóm egyik particiójába, akkor ezt az ablakot kaptam. Ma újraraktam a wint, és ugyan ez van. Tudnátok nekem segíteni hogy mit lehet okozni ennek?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Tibord
senior tag
helló.
Szeretném megkérdezni hogy mi annak az oldalnak a címe (külföldi) ahol össze lehet hasonlittani a CPU-kat és a VGA-kat. Egyszer régen jártam ott de nem találok vissza Egy hosszú listábol lehetett választani (szinte az összes vga és cpu-ból).Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
VinoRosso
veterán
srácok melyik csatorna adja az esti magyar-ablánt? Nem tudom egyszerűen megtalálni neten.
-
Tomate
veterán
válasz rAY.BAN #20217 üzenetére
Kérdezd itt! Szerintem meg telepítsd újra! (és használj link gombot! )
[ Szerkesztve ]
-
rAY.BAN
tag
Volna egy ilyen problémám:
http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20081011171428_2cf383d0ff.jpg(MSN-t, HLSW-t, némelyik spyware írtót és némelyik telepítő nem megy miatta) Amit találtam neten azt már megpróbáltam, de nem müxik...a win 1 napos, szal virus, trója kizárva.... pls aki tudja miez és miért van az help...
-
Tomate
veterán
Van egy venti csatlakozós hosszabítóm aminek a lényege, hogy be van iktatva egy ellenállás ami miatt lelassul a venti fordulatszáma. Biztos láttatok már ilyet. Az normális ha az a kis ellenállás (vagy mi) melegszik?
-
-
félisten
Szia!
Én még nem láttam sehol magyar kiosztással G11-et.
Csuklótámasz:
passz.Melyiket vennétek meg:
Most nekem kell billentyűzet, vagy neked azaz menj el valahova, ahol élőben meg tudod tapizni-simizni-nyálazni őket. Ha lehet akkor 1x-re azokat amiket kinéztél. Nekem ez sokat segített."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Cocó
tag
Tiszteletem!
2 bill. felől érdeklődnék:
- Az 1ik a Logitech G11: 1. ez is csak angol kiosztásban létezik??
2. a csuklótámasza műanyag v. gumírozott??
3. mi a véleményetek erről a bill.-ről??- a másik a Logitech Wave: Azt tudom, van magyar kiosztásban, ill. gumis támasszal van ellátva, de mégis ha van tapaszatlat vélemény akkor meghallgatnám
És végül: melyiket vennétek meg??
Ja, azt el is feledtem: játékra kellene!!! (FPS, Autós)
-
Winner_hun
titán
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Van egy processzorom ami garanciásan van az üzlet szervizében.
16.-án lesz a 30. nap hogy beadtam.Egy hónap elteltével köteles újat adni az üzlet?
Nem szeretnék úgy járni hogy, vissza ér a 32. napon, és azt mondják semmi baja nincs.
Mi erre a jogszabály? -
sgergi
veterán
Sziasztok!
Tud valaki olcsón (minél olcsóbban) sata-ide átalakítót Budapesten? Sata vinyót akarok ide kábelre kötni. (akár PH!-s hirdetés is lehet)
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
Sziasztok! Kéne egy gyors segítség! Vettem egy ilyen gépet: Sony dcr-dvd 106 pal. Amikor beteszem a lemezt, ami új, azt kérdezi, hogy hogyan formázza le! Itt kell használni azt a segédet vagy nem? Nyugodtan formázhatok? Utána, hogy megy? Sürgős lenne, mert holnap már fel is kéne vennem! Köszi előre is!
-
sloeb
csendes tag
-
gogle
aktív tag
Hali
Légyszi mondja meg valaki hogy a freemail-nak mi a p3 szervere!
A választ köszi előre is!
-
sloeb
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok: A gépemben (adatlap) összesen 4GB DDR2-es memória van a következő felosztásban: 2x1GB Kingston HyperX 1066Mhz DDR2 és 2x1GB Kingmax 800Mhz DDR2. Ugye a Windows 32bites, így csak 3.5 GB-ot ismer fel. A modulok (everest szerint)azonos késleltetésekkel működnek, azonos órajelen.
Okozhat e valamilyen kárt a hardverben/OS-ban ez a RAM felosztás, és a memóriák különbözősége?
Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest