Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz duduati #49941 üzenetére
Esetleg másik kábellel is próbáltad? Lehet a kábel is sz@r.
shadoan: Én pedig a vinyódra tippelnék. Ki kellene szedned a gépből és egy másik gépben egy HD Sentinellel meglesni az állapotát.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz duduati #46523 üzenetére
POST message ENABLE, DISABLE -- itt állítod be, hogy bootoláskor látni akarod-e a "szöveget", vagy sem
POST MODE : full boot, full boot every days 1-30-ig, quick boot -- állítsd quick-ra
Printer Mode : EPP+ECP, Output only, Bi-directional -- párhuzamos porton ha van nyomtatód állítsd bidirectional-ra, ha nincs, nem érdekes
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
veterán
válasz duduati #46380 üzenetére
Nekem ma ugyanezt a hibaüzenetet adta egy HP nyomtató (C4180). Három fényképet kinyomtatott, a negyediknél meg félbehagyta az A/4-es lapot. (A/4-es képek voltak.)
Marhára örülök neki.Elképzelni se tudom, mi a baj, de sík ideg vagyok.
És akkor ne mondjam azt, h sz×r a HP.Próbálgattam az öntesztet, a patronok "beigazításánál", vagy mi a r×ssebnél meg azt írta ki, h nem igazítható be. Most akkor az hogy van, h eddig működött, most meg fogja magát, és nem nyomtat. Fénymásolni se tudok vele, úgyhogy nem driver probléma lesz.
Ráadásul annak idején különösebben meg se néztem milyen nyomtató, azt gondoltam, a színenkénti patron az alap ezeknél már, erre kiderült, h van benne egy fekete, meg egy 3színű patron. Hurrá.
Ez egy shit. Megkeresem a garlevelét, nemtom hány év rá a gari, de még talán beleférek a 2 évbe.
A másik megoldás, h veszek bele egy garnitúra patront 10ezerért, és lehet azzal már működni fog? M×hajó.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
kbalazsa
senior tag
válasz duduati #46260 üzenetére
Ne húzgáld a nyomtatót ki/be, nem az lesz a megoldás
Az normális, hogy addig nem ír hibát, míg a nyomtatónak sem tudja elküldeni a nyomtatnivalót, csak queue-an vár a cucc.
A BIOS-ban biztos, hogy csak IRQ-t lehet állítani? Olyat nem, hogy Port Mode? (Ilyesmik szoktak lenni: ECP, EPP, bidirectional vagy bi-directional... stb.)
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
duduati
aktív tag
válasz duduati #46256 üzenetére
Fejlemény van.
BE volt gyűrődve egy papír, azért nem jött ki a tesztoldal. Mostmár azt kinyomja, de még mindig ugyan azt a hibát dobja ki amikor nyomtatni akarok.
BIOS-ban anyit lehet állítani hogy milyen IRQ val legyen a párhuzamos port. Ez egy gyári hp d530-as gyép ráadásul
Valami tipp esetleg hogy mi is lehet még?
-
kbalazsa
senior tag
válasz duduati #46254 üzenetére
Ez a hibaüzenet nem túl sokatmondó
Egyszerűen csak annyit ír, hogy nem tudta kinyomtatni valami okból kifolyólag.Az ok lehet pl.:
- nincs bekapcsolva a nyomtató
- nincs papír
- elakadt a papír benne
- nincs tinta
- nem jó a kapcsolat a gép és a nyomtató közt
- ha párhuzamos porttal csatlakozik a nyomtató, lehet rossz a BIOS-ban a párhuzamos port beállítása
- driver hibaEllenőrizd a papírt, illetőleg azt, hogy nincs -e benne elakadva valami. Próbáljd tesztoldalt nyomtatni. Próbáld ki a nyomtató saját tesztoldala ki jön -e? (Kikapcsolod, majd hosszan nyomva tartva a gombot bekapcsolod - legalábbis HP nyomtatóknál ez be szokott jönni...)
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz duduati #42122 üzenetére
Igen, én is hasonló okból szántam rá magam, hogy kipróbálom.
Érdemes kérdezősködni a monitoros topicokban, hogy milyen monitort vegyél, biztos tudnak jó ajánlatot mondani.Ja, tényleg, egyébként nem nagyon értem, miért írják rá egy sima analóg csatlakozós monitorra, hogy "Full HD", amikor a Full HD magával vonja a digitális csatlakoztatási lehetőséget...
Idézet: [link]
"olyan besorolás, hogy "Full-HD", hivatalosan nem is létezik, a két fő kategória a HD Ready, illetve a HD Ready 1080p névre hallgat. Anélkül, hogy a legapróbb részletekbe menőkig vizsgálnánk, az EICTA honlapjának tájékoztatása szerint a HD Ready logót a 720p és 1080i felbontású videókat DVI vagy HDMI-csatlakozón keresztül fogadni és lejátszani képes tévék viselhetik, a HD Ready 1080p esetében pedig az utóbbi felbontású videoformátummal boldoguló megjelenítők, ám itt az is előírás, hogy a tévé képes legyen lekezelni a például a Blu-ray-en kiadott filmek esetében is alkalmazott 24 képkockás formátumot, a moziba szánt alkotásokat ugyanis ilyen rátával rögzítik."
stb...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz duduati #42120 üzenetére
Elvileg jelent, mivel az analóg csatlakoztatás esetén történik egy digitális-analóg-digitális átalakítás, míg a digitális-digitális csatlakoztatásnál nem történik semmiféle konvertálás, így kevesebb jelveszteség jön létre.
Hogy szemmel mennyit veszel észre az egészből, az már más kérdés, de SZERINTEM észrevehető a különbség, régen nekem is analóg csatis volt ugyanez a monitorom, de vettem hozzá DVI-csatlakozót, és én hosszú távon kevésbé érzem fárasztónak a monitorbambulást. Tehát elvileg jobb.
És manapság egyébként is érdemes a digitális szabványokat választani, amennyiben megteheted, épp az említett jelveszteség-probléma miatt.Sk8erPeter
-
(Darkwood)
őstag
-
válasz duduati #38284 üzenetére
És jogtiszta a windows? Mert el tudom képzelni, hogy direkt letiltották valami hackelt változatban az MS oldalait.
(#38288) Csabee.: semmi sem biztos, mindig ajánlják a backupot előtte. De gondolj bele, ha átméretezés közben jön egy áramszünet, akkor valszeg újrapartícionálhatod a vinyót.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
localhost
Közösségépítő
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz duduati #32005 üzenetére
Inkább új tápot vegyél, a Q-tec kifejezetten a nem ajánlott kategória!!! (lásd "Nem ajánlott, veszélyes tápok")
Sk8erPeter
-
Qru
MODERÁTOR
válasz duduati #28964 üzenetére
Vezérlőpult -> Energiagazdálkodási lehetőségek, majd ott az energiagazdálkodási sémát tedd hordozható/laptop-ra. Akkor sem írja ki az akis időt?
mod:
fastleslie: Hangbeállítás 5.1-en van, a zene... passz, sztem sima sztereó. De klónozással kinyomná az össze hangszóróra az elég lenne nekem.
Filmek, meg játékok mennek rendesen 5.1-ben hajam leszáll úgy szól csak a winamp nem. Így szegény szomszéd unatkozik, nincs mit hallgasson csórikám...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
joe2005
senior tag
válasz duduati #28404 üzenetére
ez a gép? Ha igen akkor,
via driverA többit meg meg kell nézni, hogy milyen összeszedett kütyük vannak benne.
"Have you tried turning it off and on again?"
-
zyzzyadi
tag
válasz duduati #26397 üzenetére
csáó a fet az tulajdonképpen egy kapcsoló illetve lehet akár"potméter" is tehát(majdnem mint egy transistor csak ez nem amper hanem voltvezérelt és emiatt kevesebb a disszipáció és a kapcsolóüzem áramfelvétele) fl fettel vezérlik a ventik fordulatát vagy a processzor tápellátását.fetről infókat hogy tulajdonképpen mi azt sztem megtaláltad gugliba mert millió meg egy én csak azt írtam hogy alaplapokba mire használják
fajtái mosfet gasfet hexfet .....
sok sikert ha megtalálom a haverom szakdogáját neten akkor abba levan írva pöpecül fullra az alaplap részei működése stb...
sok sikert ![ Szerkesztve ]
PSP V1,V2(fat,slim)javítás,Motorola/Sonyericsson/nokia/samsung mobilok szoftver frissítés.Robogószervíz! Monitor/számítógépszervíz egy helyen. ha érint akkor PRIVI ;)
-
-
Dilikutya
félisten
válasz duduati #22380 üzenetére
Felismeri, de 533 MHz-en fogja járatni, viszont tudod húzni addig, amíg a lap bírja, és alapból jobb időzítéseket állíthatsz be, ha csak ilyen modulod van. Ha van mellette másmilyen is, akkor marad az 533MHz, a tuning meg amíg a lap és a másik RAM bírja.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Aktív témák
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest