Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
srph25
tag
ok köszi szépen mindkettőtöknek
-
Béló
aktív tag
hali
ismét egy exceles kérdésexcel alatt visual basic programnál ha beirom a makroba ezt:
Sub fuggv()
a = InputBox("add a=?")
b = InputBox("add b=?")
f(a) = a ^ 4 - 81
f(b) = b ^ 4 - 81
lep = 2
Do
m = (a + b) / 2
f(m) = m ^ 4 - 81
Cells(lep, 1) = a: Cells(lep, 2) = b
lep = lep + 1
If f(a) * f(m) < 0 Then
b = m: f(b) = f(m)
Else: a = m: f(a) = f(m)
End If
Loop Until Abs(f(m)) < 0.01End Sub
akkor miért irja ki ha futtatni akarom hogy Compile error: Sub or function not definied?? (és sárgán kijelöli a sub fuggv-t, feketén pedig a 4. sor beli f(a)=a^4-81-et)
Az eredeti feladat az volt hogy a x^4-81=0 egyenlethez kellett irni egy programot ami az egyenlet gyökeit intervallum-felező módszerrel határozza meg.
előre is köszönöm bárki segitségét
-
srph25
tag
válasz Stirbi #19492 üzenetére
rendben, én is úgy látom per pill, h talán az lenne a legjobb befektetés.
csak azon filozók, hogy lehet nekem elég lenne akkor már a 3800+ is, mert nagyon jó kis alaplapom van, ami viszi a 300as fsb-t is akár (majdnem minden A8N-E viszi)... állítólag a 3800+-ok és a 4200+-ok vége is ugyanott van. megéri vajon az eggyel magasabb szorzó a +4000ftot? mert ez alapján úgy tűnik, h akkor már inkább 3800+
amúgy köszi szépen -
srph25
tag
válasz srph25 #19490 üzenetére
mert ha meg vga-t vennék, ami régebbi a hd4850nél, köv fejlesztésnél mégiscsak komplett új gépet kéne vennem. így talán a mostani 7800gt-vel is kibírnám addig. ha meg a 4850-est venném, annak megintcsak nem tudom, hogy van-e értelme, hogy kihasználhatlanul hagyom a kártyát éveken keresztül...
az x2-t meg szerintem ki tudnám használni, ezért tűnik logikusnak[ Szerkesztve ]
-
srph25
tag
válasz Stirbi #19488 üzenetére
nézegettem már, és a 4400+-ot nem nagyon lehet találni, még használtan is nagyon ritka.
3800+ és 4200+ ellenben még újonnan is van, oem kiszerelésben. mindenképp tuningolnám a cuccot, és úgy olvastam itt a ph-n, hogy a cache esetleges kis mérete kompenzálható magas órajellel.
grafikával kapcsolatban nem nagyon tudok konkrétumot. én valami olyasmire gondolnék, hogyha vga-t veszek, akkor köv. gépfejlesztésnél (úgy 2-3 év múlva ) azt tartanám meg. így kézenfekvő lenne egy hd4850.. mivel új is és tud is a kicsike.ezek alapján én inkább az x2 fele hajlanék, az valamivel ésszerűbbnek tűnik nekem, főleg, hogy videórenderelésnél nyilván nagy hasznát venném a 2 magnak. amúgymeg nem olcsó dolog, és szerintem számottevően nem is fognak változni az árak.. 3800+ 13.5k 4200+ 17k a boltban, ahol találtam őket. nem vagyok biztos abban, hogy ennyit megér, főleg, hogy a 2600on futó 3000+ is eddig jól szuperál... - nincs még 2 magos tapasztalatom, de természetesen elhiszem Neked, h van differencia . használtan nyilván akad jobb vétel is, de ahogy elnéztem, itt a ph-n is inkább (hozzám hasonlóan) vennék az emberek, mint eladnák...
MOD: igazából a nagy érvágás az a 2008as játékoknál van. gondolom azért, mert ezek kihasználják már a 2 magos procikat ?
[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
válasz Gaaabeeesz #19483 üzenetére
Jó router ez, csak a GL verziót kell megvenni. Itt olvashatsz róla.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
djbahool
senior tag
-
srph25
tag
Hello.
Nem tudom, hogy hol kéne ezt a kérdést feltenni .
A helyzet a következő:
-a gépem specifikációi:
-Asus A8N-E Socket939 NF4 Ultra
-AMD Athlon64 3000+ @ 2600Mhz 1.45V
-1.5Gb DDR1 RAM
-Nvidia Geforce 7800gt 256Mb @ 440/1070
-most akad pénzem és ezért most lenne adott a fejlesztés.
-Ti mihez nyúlnátok hozzá elsőként és mire cserélnétek le?
-hiába van pénz, nem akarok nagy költekezést végrehajtani. szóval pls ne gyertek azzal, hogy váltsak Core2-re
-jó lenne, ha tudnék a cuccal játszani 2009ben is. a gépet 50%-ban játékra, 30%-ban videószerkesztésre, 20%-ban tanulásra használom.Az 512 megás ram modult mindenképp le akarom cserélni 1gb-osra, de nem ártana máson is változtatni.
Igazából 2 dolog közül kellene választani: váltani kéne A64 X2-re vagy vidkarit cserélni.
Ha előbbi, akkor melyik legyen? X2 3800+ v 4200+? (nincs nagy kedvem megválni a fasza kis 3000+tól. tartok attól, hogy egy x2 nem menne ennyit)
Ha utóbbi, akkor jó lenne, ha ti mondanátok ötleteket, mert nem biztos, hogy eléggé képben vagyok. (esetleg HD4850 hogy megy PCI-Express 1.0-n ? gondolom szép kis proc limittel találkoznék...)Előre is köszi. Egyelőre csak a kíváncsiság furdal, nem akarok elhamarkodottan dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
WLAN routert szeretnék..
milyet érdemes venni?
Erről a Linksysről vélemény?
S/N: CDFE1H452832
MAC: 002129816F49
model No.: WRT54G-EUÜdv, Gabesz
-
STC Speed
őstag
Üdv!
Olyat lehet csinálni Firefoxon,hogy amikor megnyitom a programot 2 kezdő lap nyíljon meg?
-
VinoRosso
veterán
válasz Balint133 #19478 üzenetére
ohh tnx, akkor a lényeg hogy nem a netemet lopják Nem vágtam, hogy a routerbeli adapternek is külön címe van. Viszont nem értem egyébként, hogy ha az USB kulcs MAC címén kívül minden le van tiltva, akkor a router adapteré hogyhogy ott lehet a statisztikában? Amikor külön letiltottam egy entry-vel, akkor gondolom már nem volt ott, igaz akkor nem is tudtam csatlakozni.
mod.: ja és a küldött meg a fogadott csomagok hogyhogy nem egyeznek meg Elvileg csak ez az egy kapcsolat él LAN oldalon, hova vesznek el azok a csomagok amik a router adapterén keresztül mennek, de a gépig láthatóan nem jutnak el, illetve honnét kaphat még csomagokat?
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz zsolesz010 #19474 üzenetére
azért mert azt gondoltam, hogy van valami magasabb szintű interfész is a Vistában amivel kiírja azt a MAC címet, ami az internethez kapcsolódik. ((konkrétan a network and sharing centerre tippeltem, hogy van benne ilyen)) De akkor leíromhogy mi is a problémám. Az a baj, h nem tudok beazonosítani egy MAC címet a wifis rouerem statisztikáiban. Van titkosítás, jelszóval lehet csak csatlakozni, ezen kívül van MAC szűrés is, az USB adapterem címére, de a statisztikákban mégis 2 cím jelenik meg a kapcsolatoknál[link]
A baj az, hogy nem tudom belőni, hogy ez mi lehet. Van egy gigabites lankártya, egy wifi AP, és ugye az USB stick, amiről tudok, hogy az enyémek. Aztán van még pár MAC cím amit kíír az ipconnfig /all a parancssorban, ezek közül a 00-00-00-00 .... fingom nincs mi lehet a képen, mert ha ól tom a MAC 48bites, az meg hosszabbnak tűnik, meg csupa 00-ból áll. Aztán van még valami pseudo interface, azt se tudom hogy mi( a Gigabites lant meg a Wifi Ap-t már letiltottam devicces menedszerből azért nem látszik a képen). MInd1 a lényeg hogy egyiknél sem látszik a képen 1. IDvel jelölt cím. Elvileg kívülről nem csatlakozhatnak ugye a routerhez, mert le van tiltva a sajátomon kívüli összes MAC cím, meg titkosítva és jelszóval is védve van a kapcsolat. Mégse találom azt a MAC címet sehol, hogy melyik adapter lehet. Na mind1 megpróbáltam letiltani, és csináltam rá egy MAC szűrést, nos ezután meg már nem tudtam csatlakozni a routerhez és resetelnem kellett. Mia pék f@sza lehet az a cím??
-
Balint133
aktív tag
válasz VinoRosso #19472 üzenetére
Vista alatt ki kell h irja azt h: Ethernet / Wifi eszkozt nez e...
nalam pl igy nez ki: [link]
Azt h melyik csatlakozik a wifi routerhez bemesz a routeredbe (nemtom milyened van), megkeresed rajta a STATUS-t v vmi hasonlot, es szepen megnezed, hogy milyen maccimek vannak felcsatlakoztatva, es osszehasonlitod a Command Promtban talalhato adapterek MAC cimevel... nemhiszem h egy gepben 2-3nal tobb wifi adapter lenne [link] pl en routerem igy nezi a wifi csatlakozast...
[ Szerkesztve ]
Két küklopsz négy szem közt!!
-
Balint133
aktív tag
válasz Balint133 #19464 üzenetére
hmm uj fejlemeny... van egy virtualis XP-m a desktop gepen, ebben gyorsan bekapcsoltam a szolgaltatast, es a vista GOND NELKUL csatlakozik a virtualis gepre...kicsit szukul a kor...nem a Vista a hibas hanem a desktop gep XPje marcsak az a kerdes h mi korlatozhatja ezt le :S
-
zsolesz010
senior tag
válasz VinoRosso #19472 üzenetére
Ha tudtad, akkor miért arra kérdeztél rá? Ha pontosan kérdezel, akkor nem kapsz olyan választ, amit te "eddig is" tudtál.
Ha wifi adapter, akkor ott figyel rajta a MAC cím a hardveren és/vagy a dobozán.
ipconfig kiírja az adapter nevét és a hozzá tartozó MAC címet.
Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik kell, akkor eszközkezelőben tiltsd le mindet a neked szükségesen kívül, és utána ipconfig.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Tanya-
tag
Nem tudná nekem elküldeni valaki a c:\windows\config\csrss.exe fájlt. Nod letörölte, de az istenért nem tudom kivenni a startupból, s idegesít hogy minden indításnál 1 percig keresi.
-
VinoRosso
veterán
válasz zsolesz010 #19471 üzenetére
ezt eddig is tudtam de van több adapter. Nekem az kéne hogy melyik csatlakozik a wifi-s routerhez
-
-
VinoRosso
veterán
Hali! Vista alatt hogyan tudom megnézni a gépem MAC címét?
-
gorgo19
csendes tag
nincs semmi megtörve.....ugyan ugy van mint volt:S:S
fogalmam sincs h még mi lehet:S:S:S -
greatchaos
addikt
üdv.
A helyzet:
adott egy dög hdd ata-s laptop hdd. két partícióval. 15-5gb felállásban. a 15-ön volt win.
természetesen bekrepált és nem jó. az 5gb-s en fontos adatok vannak. le kellene menteni.
De: linux (kroppix) bebooltol live cd-vel, majd látja mindkét partíciót. menteni is tudnám, csak a pent nem kezeli. hálót nem tom beállítani. nyekk!
ubuntu linux nem csatolja fel a meghajtókat, mert sérült.
gondoltam, telepítek egy xp-t. csakhogy a telepítésnél látja a lét partíciót, de ismeretlen fájlrendszerrel, így bizonyára nem működne, ha fel is menne, ill borzasztó lassú is.
tehát, valami módja van annak, hogy dos-ból lássam az ntfs partíciókat, vagy kroppix-ot rábírjam a pendrive használatára. (LIVE verzióról van szó, egy 2005-s disztribúció)
válaszokat köszönöm előre is
-
gorgo19
csendes tag
Hello!!!!
lenne egy kérdésem mert fogalmam sincs h mi lehet a probléma:S
na szóval:
van egy GENIUS AC3 active home theather házimozim,már lassan egy éve.....eddig kifogástalanul müködött, a számitógépre is rávan kötve és ott is szolt a mélytöl kezdve a centerig minden!!!
na most nekem az a problémám h egy hete a mély nem ad ki semmi hangot magábol csak a a töbi hangszoro!!! pedig maxra van állitva minden és a mély semmit nem ad ki:S:S
mi lehet a probléma??????
elöre is köki a segitséget.......sziasztok -
djbahool
senior tag
A windows indításakor a következő hibaüzenek jelenik meg:
savedump.exe - belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (SymSetSymWithAddr64)nem található a DLL-ben(DBGHELP.dll).Vki tudja mit lehet vele tenni (win újratelepítésen kívül)?
-
Balint133
aktív tag
& #19463 jaja mind szep es jo az XP egy kisebb bakit leszamitva nincsenek ala normalis driverek... Csak mindenfele ganyolmanyok (Eroforrasokkal nincsen gondom, ez a kis vakarek jobb mint az asztalim 4Gb RAM, Intel core2 T9300, 8600GT 256MB mobil kari), engem csak az zavar, hogy mert eppen most kezdett vacakolni, en egy frissitesre gonodolok de nemtudom melyik.
Megosztasi mappakra: Adminisztrativ megoldast akartatok? \\gepnev\meghajto$ ??
mert ha ilyet azt a vista alapbol tenyleg nem engedi, egy kisebb registry modositast kell neki kozbeiktatni es utana gond nelkul fog menniKét küklopsz négy szem közt!!
-
őstag
válasz Balint133 #19458 üzenetére
Üdv!
Tedd vissza az XP-t!
Mi a lakótársammal nem tudunk egy routeren keresztül osztott mappákat csinálni, mert a Vista egyszerűen nem engedi. Pedig mindkét gépen ugyanolyan Vista 32 Home E. van. Hiába engedélyezünk mindent, akkor is azt írja ki, hogy a hozzáférés megtagadva.Icewolf || kósza ||
-
Ramius
őstag
válasz werszomjas #19459 üzenetére
szombat = szabadnap
vasárnap, ünnepnap = munkaszüneti naptehát igen
[ Szerkesztve ]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
werszomjas
addikt
Ha az van írva a volan menetrendben, hogy:
Szabad és munkaszüneti napokon
az Szombaton közlekedik??az írjon csak aki biztosan tudja, hogy megy ez a volannal.
üdv
-
Balint133
aktív tag
sziasztok beleutkoztem egy kisebb problemaba... Adott egy notebook (XPS 1530) Vistaval, meg egy desktop gep XPvel, ha nemtudok az asztalihoz ferkozni altalaban Remote Desktoppal csatlakozok az asztalira, namarmost, egy olyan hibaba utkoztem h a Vista csipog, h arra a gepre amire csatlakozni szeretnek azon vistanal korabbi verzioju winfos van, es nemis csatlakozik, nemtudja vki, hogy mi lehet a hiba oka (hasznaltam mar igy a ket gepet eleg sokaig), en vmelyik Vista vagy XP frissitesre gondolok, ha vkinek van vmi otlete kerem irja le.
MOD: Messenger sem hajlando bejelentkezni...hmm ez kicsit furi :S
Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
commanDOS
senior tag
válasz Blero2 #19455 üzenetére
Hány USB-s cucc lóg a gépen? Próbáltad másik portra kötni a nyomtatót?
Igaz ha a tápot terhelné túl, akkor a probléma a nyomtató bekapcsolásakor jelentkezne.
Esetleg a szokásos tanács: Driver frissítés.Majd egy hozzáértőbb hátha tud jobb válasszal is szolgálni.
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
Blero2
tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémán, ami nem tudom miből adódhat.
A helyzet az, hogy néha (nem mindig) újraindul a gépem, mikor kikapcsolom a nyomtatót.
Amúgy soha nem jön elő ilyen gond, így sem mindig, de akkor is csak bosszantó. Mi lehet a ludas?Gép:
Giga 790X-DS4, 5000+ BE @3,1GHz, CM Hyper TX2, 2x1 GB Geil DC Kit, Sapphire 3870, FSP 500W, Seagate 500GB, Samu 320GB, Nec 7191A
A nyomtató HP PSC 2175A procin kívül minden alapon muzsikál.
Lécci ha vkinek van ötlete, ossza meg velem, mert baromira bosszant a dolog.
Előre is köszönöm!
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! azt szeretném megkérdezni, ha 14,1"-os notim van, és second skin-t szeretnék hozzá, de csak 14"-os tok van, bele fog férni? nem fogja összekarcolni? mit javasoltok?
I humbly and respectfully decline™
-
zsolesz010
senior tag
Háát...
Pl. Cerebellum kollégánál 4db 1TB-os Samsung F1 üzemel egy ideje hibátlanul.Persze a széria viszonylag új, ezért nem lehet rámondani, hogy hosszú távon megbízható.
Nekem pl. van/volt Samsung HD501LJ (T166-os 3 tányérral), HD502IJ (T334-es 2 tányérral, de csak 3 fejjel), HD753LJ (ennek nem tudom, mi a hivatalos jelölése, de 3db 250GB-os tányér van benne), és volt/van WD5000AAKS (3 tányérral). Mind megbízható darabnak mondható, a HD501LJ és a WD5000AAKS hosszabb távon is, a többiek fiatalabb szereplők.Mellékesen megjegyzem, hogy kifogtam egy olvasófej-hibás 750GB-ost, és most intézem a garit.
1TB-os vinyókból a Hitachi 5 tányéros szörnyeit ÉN elkerülném, a Samsung és WD példányaira rá merném bízni az adataim (persze - miután saját káromon tanultam - pár napig nyúznám őket, hogy elkerüljem az esetleges gyári hibát, és csak utána pakolnám rá a fontosabb cuccaim).
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
rii
nagyúr
válasz zsolesz010 #19432 üzenetére
köszi!
és az 1 TB-osak is ugyanúgy megbízhatóak, mint az 500-asok, meg 750-esek?
Csak mert már brutális adamennyiséget zsúfolnak bele.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19448 üzenetére
siker!rossz volt a cd-rom így tömören.lényeg most már siker,megy mind a két gépen a net!köszöntem szépen a türelmet,és a segítséget!
üdv -
zsolesz010
senior tag
válasz Lotusz #19447 üzenetére
A C: meghajtód gyökerében van egy boot.ini fájl, ami rejtett. Azt nyisd meg pl. jegyzettömbbel, töröld ki a régi oprendszer bejegyzését, és mentsd el.
De előtte csinálj róla egy biztonsági másolatot valami jó helyre, hogy ha gond van, csak vissza kelljen másolni.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19446 üzenetére
Wow!
Az USB-s vacakot egyelőre hagyd, amíg a szoftvere nincs fent, úgysem kell bedugni.
Volt már korábban azon a gépen használva USB-s wifi adapter?
Programok telepítése/törlése listában ugye nincs benne a progija?
CCleaner-rel nézhetnél egy takarítást is próbaképp.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Lotusz
tag
üdv, 'véletlenül' feltettem még1x a windowst, de a mappáit már letöröltem viszont a gép indításánál mindig megkérdezi, hogy melyiket indítsa el, ezt hogy tudom kitörölni vagy kikapcsolni?
köszi
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19445 üzenetére
semmi,pedig újra is indítottam a gépet...
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19444 üzenetére
USB wifi ugye nincs bedugva a gépbe, amikor próbálod telpíteni?
Ha igen, akkor húzd ki, telepítsd fel a progit, kövesd az utasításokat, majd ha fent van, dugd be cumót és hagyd a winnek, hogy szépen felismerje a pöcköt.
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19443 üzenetére
oké.jó lett! akkor a telepítő gondot kellene már csak megoldani...
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19442 üzenetére
Chello-nál ugye MAC-cím alapján van a net?
Ha igen, akkor add meg a router-ben a MAC-cím klónozásnál azt a címet, amit megadtatok a szolgáltatónak.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19441 üzenetére
na most már jó,csak routerrel nincs net windowsba úgy van beállítva a hálózat,hogy hubon keresztül kapcsolódik.a router beállításánál végig nyomtam a quick setup-ot ott dynamic ip állítottam be(chello).meg a másik gépen ahol usb wifi lenne fel akarom telepíteni és azt írja a telepítő,hogy már fut egy és azt fejezzem be.feladat kezelő nem mutat semmit,ha újra indítom a gépet akkor is ugyan ez a probléma...
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19440 üzenetére
Nyomod a resetet, és közben dugod vissza, majd ha kigyulladt a sys led (szerk.: ez kerül kb. 3 másodpercbe), akkor elengeded a resetet.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19436 üzenetére
Use the Factory Default Reset button: First, turn off the router's power. Second, press
and hold the default reset button then turn on the router's power, until the SYS LED lights
up (about 3 seconds). Last, release the reset button and wait for the router to reboot.szóval kihúzom a konektorból nyomom 3 másodpercig a reset gombot majd vissza dugom?vagy amíg nyomom a gombot közben vissza dugom az áramot?
-
Tanya-
tag
Sziasztok.
Mondjatok már pár torrent kliensses routert, vagy nas-t. Néztem a dlink dns-323-at csak drágállom kicsit.
Mi most a best buy? -
Csabcy
tag
helló,
A hp patronokon van szavatosság megjelölés. Vajon bontatlan állapotban tárolva meddig használható fel a szavatosság lejárta után?
köszi:
Cs
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19435 üzenetére
Ha resetelted a routert, és nem fogadja el az admin/admin-t, akkor biztos, hogy ez a routeredhez tartozó, a leírásban is feltüntetett alapértelmezett páros?
Direkt megnéztem az előbb, és reset után törli a beállított felhasználónevemet/jelszavamat is, és visszaáll a gyári értékre. Valami Dana vezetékes router.
Próbáld meg azt a resetet még egyszer szerintem, mert olyan nincs, hogy egy működő routert nem lehet nullázni.
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19434 üzenetére
írtam,hogy az admin admin páros nem jó(ez az alapértelmezett).megváltoztatták,meg is mondták mire,de azt sem fogadja el....
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19433 üzenetére
Keress rá neten a routered User's manual-jára. Abban benne kell lennie az alapértelmezett felhasználónévnek/jelszónak.
-
szente
addikt
sziasztok
kaptam egy router-t,és a régi gazdája nem tudja megmondani a beállításokhoz szügséges felhasználónevet és jelszót.az admin páros nem jött be,a reset sem segített.hogyan lehetne megoldani a problémát?
üdv -
zsolesz010
senior tag
-
rii
nagyúr
hello
azt szeretném megkérdezni, hogy melyik HDD-t érdemes most megvenni, ár-érték arány szempontjából is.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Hulk24
aktív tag
Szisztok!
Segítség kéne!
Szeretnék egy házban, ami csak erre van kialkítva 13-15 winyót bekötni! Ezt hogy csináljam, mi kell hozzá? Milyen táp? Milyen vezérlő? Alaplap kell e?
Köszönöm!Sorry, ha van ilyen topic de nem találtam meg!
Thx!
-
karl85
csendes tag
Jó estét!
A közeljövőben szeretnék venni egy UPS-t
A kérdésem ,hogy a APC Back-UPS ES 700VA BE700GR Elbírna egy
alaplap: ASUS P5K SE/EPU, CPU: INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz, Ram: 2*1GB, VGA HD3850, ODD,Hdd: 3db, 22"TFT ilyen konfigot, min 3 percig elbírna?
A 23.000 Ft árat megéri, vagy legyen az eggyel kisebb testvér a APC Back-UPS ES 550VA BE550GR a 3000 Ft-al olcsóbbik? Ebben a témában nem vagyok jártas és az itteni tesz egy gyengébb és régebbi típusról szól.
Milyen szempontot kellene még szem előtt tartani ilyen berendezés vásárlása esetén?
A másik szempont, hogy nem jó nekem az álló házas kialakítás, nincs helyem és a 25k határt nem tudom átlépni.Köszönöm segítségeteket.
az élet egy játék, nyerni nem enged.
-
sNORh
addikt
válasz whited #19417 üzenetére
Hali
először egy Kötetet kell létrehozni, majd azon lehet partíciót csinálni.
Vezérlőpult/Felügyeleti Eszközök/Számítógép Kezelés/Lemezkezelés:
Itt alul látnifogot a 74GB-os sávot. Jobbklikk rá-> Kötet létrehozása v vmi ilyesmi, a beállításai értelemszerüek. Ha ez megvan utána Jobbklikk mégegyszer a 74Gb-os sávra, Partíció létrehozása, és kész.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
jorden06
senior tag
Hali!
Tudna valaki olyan komolyabb külföldi oldalakat linkelni mint nálunk az árgép.hu? Elsősorban az angol, amerikai és osztrák árakra lennék kíváncsi (internetes rendelés céljából).
-
netboy
senior tag
Sziasztok!
Valaki megmondaná mi a külömbség a következő telefoncsatlakozók között?
6/4
6/6
4/4 -
sgergi
veterán
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Mi annak a programnak a neve, amivel az Intel is teszteli a processzorai stabilitását és állítólag sokkal hatékonyabb, mint az orthos, prime és társai programok? Logouton olvastam régebben, de mér nem tudom pontosan hol bukkantam rá, arra progira pedig szükségem lenne.
Előre is köszönöm!mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
whited
addikt
sziasztok
most vettem egy 74gbos raptor és akarok felrakni rá a wistát de vmi hibát ir ki és nem engedi.
De sztem még leformázva sincs hogy tudnám egyszerüen gépről leformázni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
ádyz
addikt
Üdv.
Kérdés: Most vettem egy Samsung 913NW 19" Wide monitort.
Működik szépen, csak az a kérdésem, hogy 1440x900-ban nem lehet 60Hz-nél feljebb menni?
-
ByB
addikt
A Live Mail hova archivál?
(Outlook Express - C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Identities...)
-
sto1911
veterán
Kulfoldi allampolgar TAJ kartya NELKUL vallalhat itthon munkat? (ugy, hogy ha munkaba all, akkor csinaltat kartyat, de addig nem szandekozik a munkaltato/allam helyett havonta min. 20k-t becsengetni, amikor nem is beteg)
-
bme
tag
Az miért van, hogy mikor levelem jön akkor nem mindig jelenik meg a kis boríték, és nem mindig játssza le az üzenetjelző hangot az outlook?
-
jimmy399
senior tag
válasz Rabbitf_24 #19403 üzenetére
Azért - nem sértésnek írom - , gondoltam tudtok ilyeneket is. De nem baj. Semmi gond nincsen.
--- N/A ---
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest