Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Kösz a választ!
Gépészeti alkatrészek lesznek tervezve, illetve tanuláshoz kell.
Játékokból kiindulva írtam a 7870-et, így kb ez a szint lesz... lehet 260X formájában.
Aprón nézegettem a cél kártyákat, de ránézésre is kb az 5-6 éves kártyák alját dobálják 10-15K-ért, így marad a hétköznapi kártya ~30K-s felső értékhatárral.
Ja és kiderült Autodesk Inventorral lesz használva, ha ez esetleg számít.. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Keresnem kell munkatársamnak egy VGA-t az integrált helyett. Egyenlőre ráér és olcsón jót szeretne, ami tudom hogy nincs, de kellene egy irányvonal, hogy minimum milyen VGA-t vegyen?
2014-es Autodesk-et emleget, ami szerintem az AutoCAD, gondolom 3D is lesz.
8Gb ram i3 és egyéb sallangok vannak a gépben, ehhez kellene egy VGA... 400-as minőségi tápja van.
Mit ajánlatok? Árban nem mondott semmit de szerintem 20K-ból már ki lehetne hozni valami használtat.
Véleményem szerint kb 7870 szint AMD-nél ami teljesítményben már domborít, illetve NV-nél 750Ti, de hátha valaki használja szerényebb konfiggal és nem kell egy vagyont áldoznia rá feleslegesen.
Válaszokat előre is köszönöm! -
szacsee
nagyúr
Köszi!
Közben egyik barátom is megkeresett, hogy segítsek összedobni egy gépet játékra, viszont néha CAD-CAM rendszerben is csinál pár dolgot otthon így inkább megkérdeznélek titeket is ram kérdésben.
Itt a teljes hsz, válaszokat előre is köszönöm!Aki nem akarja elolvasni a lényeg, hogy 8Gb ram elég-e 4-5 évre előre vetítve egy géphez, ha pár gépészeti alkatrészt tervez és multimonitoros konfigon játszik, vagy vegyen inkább 16Gb-ot, mert az a biztos?
Nálam 16Gb ram van, de nincs még CAD-em így nem tudom megnézni mennyit is eszik ramból. -
szacsee
nagyúr
Köszi...
, kezdő gépészeti dolgokra kell "még csak", így szerencsére nem egy komplett autót kell összelegózni vele, arra és tanulni elvileg az olcsóbb is elég lesz. Mindenesetre az i3 tulaj elég rugalmas, így ki lehet próbálni alatta és ha nem felel meg 2 héten belül vissza is lehet cserélni a cuccot.
Ha esetleg később én is hasonlóra adnám a fejem a jelenlegi konfig gondolom szódával elmegy... (i5 2500K@4,4Ghz, 16Gb DDR3 1600Mhz, HD7950 OC stb) -
szacsee
nagyúr
válasz
kriszpontaz #2917 üzenetére
Köszi!
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Munkatársamnak kellene összedobnom egy gépet alábbi feladatokra:
AutoCAD
Solid Edge
EdgecamÉrdekelne, hogy milyen vasat érdemes hozzá összerakni.
Mivel már van gépe két lehetőség adott:
1. Upgrade i3- 540-re + deszka, 8Gb DDR3 ~ max 40K
2. I5 2500 + deszka , 8Gb DDR3 ~ max 70KMivel tanulni szeretne egyenlőre így az olcsóbb felé hajlok. (mindkettő variáció tesztelt garos cucc lenne)
VGA-t érdemes bele venni és ha igen milyet vegyek?
HD4670 van itthon elfekvőben, de attól tartok kevés lehet... esetleg HD77xx széria, vagy NV Maxwell, vagy valami drágább?
Kösz a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office