Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz rumkola #20829 üzenetére
Levettem a mem órajelet amennyire tudtam, de így is ugyanolyan pixeles a kép. Gariba vajon mit csinálnak vele? Az Aqua-ba szól a gari. Kicserélni már nem tudják. Levásárlással sem járok jól, mert 22000ft van a számlán, azért pedig nem kapok jó kártyát.
Másrészt félek hogy ülnek rajta 3 hétig és visszaadják hogy semmi baja.[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz rumkola #20651 üzenetére
5670-em van igen, de számomra elég, nemvagyok oda ilyen crysis benchmark nézegetésért , játékélményhez nemkell maximális grafikai részletezettség melett játszani
hátja, ezért sokan nemjol választják meg a cpu-t(és a többi hardvert is), tehát felelsleges teljesitményel ill. tudással rendeklező procit választanak pl ebben a helyzetben játszáshoz.
sephi-túl van tárgyalva
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz rumkola #20648 üzenetére
kérlek kifejted bővebben amit szeretnél ezzel a tesztel nekem mondani ?
(ha arra vagy kiváncsi,hogy a procim alapon e megy akkor a válaszom nem, alapfeszen 3,33ghz-ra van huzva, megy 4ghzt is simán kis feszemeléssel,de nemhoz semmit.)
ahogy a tesztől látom az i7 vs i5 az nagyon szégyen játékoknál az i7nek (inkább a hyper threading-nek)
[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
-
-
katt777
félisten
válasz rumkola #19292 üzenetére
Nekem csak az első, az be is szart (mert a hülye bios a GPU-hőt figyeli, ergo faszán meghibásodhat a kari, hiába a gyári védelem), viszont a 2. nem nagyon ment MemIO 97°C fölé sem, GPU meg max. 86°C volt gyári beállításokkal, max terhelésen FurMarkkal.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
katt777
félisten
válasz rumkola #19079 üzenetére
Ezt csinálják, ez van. Mondtam, hogy tervezési hiba, gyorsan ki kellett hozni a VGA-t, a javításhoz meg át kéne tervezni a kártyát. Használj ATT-t, azzal nincs ilyen probléma SEM.
rollins: Mondtam. A felpörgést nézd meg monitorozással, mert nagy eséllyel csak olyan hirtelen kapja le, hogy nem hallod, viszont a VRM-eknek az sem tesz jót. Szép, telitűzdelt hűtés-grafikont fogsz kapni.
bluyoo: Az új hűtő érintkezőit 1esével is rádughatod a VGA-ra, csak szigeteld el őket egymástól. Nekem a tunerem van így megoldva, mert az észlények a Leadteknél nyákra merőlegesen építették a kártyára az audio-csatlakozót, úgyhogy faszán nem férne be a VGA fölé.
Detonátor?simron: DX10-hez simán kell az 1GB-os kari, ha élsimítást is akarsz használni. Tudom, mert HD4870-em van 512MB-os, és VRAm-igényes alkalmazásokban 4XAA felett átmegy diavetítésbe 1680x1050-ben is. 1GB HD4870-et vegyél, ha már elavult kari kell. AMD driverek miatt a graf. hibák szaporodni fognak vele.
Tomate: Téves. Lásd feljebb.
KOKO5: Hát éppen ez az! Szinte mindennapos téma, hogy melyik meghajtónak mi a hibája, ergo tapasztalt ATI-s nem frissít, amíg nem szükséges. Hagyja, hogy megtegyék az óvatlanabbak.
Miért nem jó a meghajtó? Most ezt komolyan kérded? Catalyst topic tele van a hibáival. Amúgy azért, mert AMD. Egyébként a mérgelődésedet is nap mint nap olvasni. Sajna tudni kell, melyik meghajtót szabad feltenni, melyik kerülendő! Régen ez nem így volt, ma már mindennapos.
A VGA tönkremegy, mert másképp nem vennél újat. AMD ezért rontja a régi kártyák támogatását is az újabb meghajtókkal, amitől a régi karik lassulnak, ill. hibázni fognak újabb meghajtókkal.
A Videoton, az minőség volt, de azt tudnod kell, hogy anno azért gyártották a gépeket, hogy legyen, és sokáig kitartson, ma meg azért gyártják, hogy mielőbb eldobd, és újat vegyél. Teljesen mindegy, hogy porszívó, hűtő, autó, v más. Sajnálom, ha erre én hívom fel először a figyelmedet.
Vegyél GTX460-at, vagy GTS450-et, előbbiről csak jókat olvastam, utóbbi még nagyon friss. Addig XP-re javaslom neked a C9.9-et v. a 10.4-et, W7-re a 9.12hf, 10.4, 10.7 v. 10.9 meghajtókat, de utóbbi 2-t csak ATT-szal.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Gardo
tag
válasz rumkola #18941 üzenetére
Végülis az MSI HD4850 vettem meg, a passzív Gigabyte nem jött össze. Elvileg ma érkezik postán... Van otthon egy Accelero S1 Rev. 2 passzív hűtőm, érdemes erre kicserélnem a hőcsöves gyárit? Előtte egy HD4670 -et hűtött, annak a gyári ref. hűtője rendkívűl hangos volt, "sűvített". Üdv!
Annyi vagy, amennyit a szavad ér.
-
-
kriszbon
őstag
válasz rumkola #18210 üzenetére
Na azért csak óvatosan azzal a 36-al, mert összesen a +12V csak 348W lehet, és abban a procitól kezdve minden benne van.
Gondolom a másik tápnál is így van.
Mod:Ja az Fsp oldalán a múltkor láttam olyan 300W-os tápot amin szintén 2db +12V 18A ág volt, de összesen csak 26xW lehet.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
katt777
félisten
válasz rumkola #18137 üzenetére
810/1025. 815-tel Metro 2033 kb. 40 perc után kifagyott, 825-tel Borderlands csinált hasonlót, és Grid. RAM 1050MHz ált. jó, Oblivion néha apró, zöld kockákat dobott, ezért nem vacakolok 25MHz-cel. Markok futnak szépen magasabb órajeleken is, 830/1100-ig. A legjobb mondjuk az, hogy amióta nincs fent az Obli és a M2033, semminek nem kell tuningprofil, elvisz mindent a kari gyári órajeleken 1.203V-on, vagy egyenesen csökkentett órajelekkel (500/600@1.083V).
Minél nagyobb a tuning, annál nagyobb az esélye a degradálódásnak. VGA-tuning függhet még meghajtóktól, főleg a negatív, abban elég nagy a szórás.
Bluegene: Pestieknek nem is próbálom magyarázni a természet, ill. a természetes víz szépségét. (Viharban is megnézheted egyébként a játékban, ahogy az esőcseppek korbácsolják a hullámzó felszínt, sehol nincs hozzá pl. a Vantage vászonszerű vízfelülete.)
Crysis azért mégiscsak DX10-es, Metro meg DX11-es (a 10km-es sebességnél is elmosódó objektumokról már nem is szólok, annyira szánalmas ez az effekt-erőltetés, meg persze hű de realisztikus ). Nekem elég egy BC2 v. CoD6 (stb.) grafikáját megnézni, hogy elismeréssel adózzak az Oblivionnak, ahol nem kétrét hajtott, puszta háromszögekből állnak a faágak és a levelek, egymásba csúsztatott 2D síkokból a bokrok (a lá Red Neck Rampage), stb. És még lehetne sorolni a DX10-11-es játékok gagyi grafikai megoldásait a sztárolt DX11 effektek mellett, ahogy a PhysX-szel ajnározott gamák jó része is egyébiránt kb. 3dfx szintű grafikát bír kicsiholni magából, és 3-4 objektummal fizikázza tele a képernyőt. Most tolom az új AvP-t, és hát, nem úgy tűnik, mintha bármi grafikai fejlődést tudna felmutatni a 2. részhez képest, a játék maga meg messze alulmúlja mind2 előzményt, de ez már más tészta.
Persze kinek ez tetszik, kinek az, ezen nem érdemes vitázni. Mind leírtuk a véleményünket.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
KG.
tag
válasz rumkola #16637 üzenetére
Értem köszi, azt tudtam, hogy gyári órajelen lekorlátoza magát 2d-be a kártya, azthitem hogy tuning hatására ez ezt nem teszi meg, de akkor megnyugodtam!
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
KG.
tag
válasz rumkola #16629 üzenetére
Kétlem, mivel Haven\3D Mark-ok alatt nem hibázik, a húzás mértéke sem volt vészes 735\1050-re húztam, sokaknál még a 4830 is megy ezen az órajelen, de ilyenkor visszaáll 2d órajelre?, minden egyes játékba való belépés előtt nincs kedvem állígatni!
[ Szerkesztve ]
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest