Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Dj Dekko! #20531 üzenetére
Nem ez lenne a magyarázat?
HD4870 LEDsD1601 - Red LED On, shows critical temperature fault
D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed
D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed
D601 - Red LED On, shows critical Core power fault
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
F e Z o
veterán
Másél éve hasonló körülmények közt halálozott el egy ugyanilyen kártya a gépemben, Az vram hibás lett. Próbáld meg felvenni a kapcsolatot udi fórumtárssal, hátha tud segiteni gariztatásban, vagy esetleg cserében. Még ha némi pénzbe is kerül, sztem érdemes megpróbálnod.
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Megpróbálkozhatsz azzal, hogy lemented a saját BIOSát és átírod az órajeleit kicsit alacsonyabbra, de valszeg más lesz a gond, fesz. jellegű. Nem tudom van-e lehetőség a karinál a fesz. módosítására BIOSban, azt majd te fogod látni ha megnyitod RBEvel a BIOSt. Esetleg egy lépcsővel feljebb tolt fesszel és némileg csökkentet órajellel (főleg a RAMét) lesz javulás..
Ha nem, még elküldheted reballra hegeanabolnak, ő nem nyíregyi kontár -
csucsbicep
nagyúr
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #18451 üzenetére
Megmondom neked: akadnak, mint Zállat. Amúgy optimalizálatlan a játék.
HD5 széria olyan, mint anno a HD3 volt, amellyel ugye megjelent a DX10.1, csak lényegében egyetlen játékot sem vitt normális grafikával. HD4870 már egész jó, úgyhogy majd a HD6850-nel vsz. tudsz már játszani is. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az optimalizáltabb, vagy csak kevés effektet tartalmazó, DX11-de-mégse játékokat ma is szépen viszik.
GTX460/HD5850 alatt nem is szabad DX11-es kariban gondolkodni.Rick4: Az ASUS-nak v. az MSI-nek a refnyákos kártyái sem ref. kártyák!
Értsd meg, akárhová cibálod a procit, ha olyan játékkal akarsz játszani, amelyet nem optimalizáltak alacsony cache-re, megbuksz, hiába van meg a VGA kihajtásához elegendő sebesség. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy fut a game pl. 40FPS-szel, csak időről időre beakad (és még egy Fraps sem fogja kijelezni).Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
szekto
aktív tag
válasz Dj Dekko! #18324 üzenetére
Jó ezzel én is vagyok mondjuk De ugye 4870 DX11-et nem tud, szóval csak hülyeségből írtam, hogy DX11-be gyorsabb az 5750
De azt vesszük, akkor a DX10 is van már egy jó ideje, s kb. a játékok most kezdik el kihasználni.
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #18205 üzenetére
Attól függ, hogy DX11-et akarsz (amit még nem láttam játékban észrevehetően), és folyamatosan bugos meghajtókkal küszködni, vagy megelégszel DX10-zel, és a stabil, gyors működéssel. Én várnék a helyedben egy jó árú és teljesítményű DX11-es nV kártyára, v. GTX460, vagy esetleg Galaxy dual GPU-s, PhysX-es GTX475, ha minden kell egyben.
kriszbon: Gondolom, a 18A az ágak max. terhelhetősége, nem a fix. Erre utaltam, amikor azt írtam, hogy nézze meg az ember, fixen kapják-e azok az ágak a 18A-t, vagy sem, mert utóbbi esetben előfordulhat az említett probléma, ti. hogy a vinyó(k)/DVD(k) elviszik az áramot.
scabi78: ASUS, ha nem Glaciator.
sephi: Sajnos DX10-11-ben már 1680x1050-be (gondolom, ezt akartad írni) is kevés az 512MB VRAM, tapasztalatból mondom.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #17775 üzenetére
Én még 1 játékot sem láttam, amely 2 100%-on terhelt maghoz képest többet használna akárhány magból, pedig 1-8 szálig tudok tesztelni. (Persze lehet ilyen, de akkor az úgysem olyan jó, hogy játsszak vele.) Nem véletlenül írják sok-sok tesztben, hogy bőven OK játékra egy erős 2 magos proci. Sajna az E8400 bármilyen jó, az i3/i5-ök már jóval többet tudnak azonos órajelen, ahogy ez ált. történik az Intel procijaival.
Puma K: Jó kísérletezést, de csak ésszel!
gainwardgs: Könnyen lehet szűk keresztmetszet a CPU-cache, kevés RAM, v. a lapozófájl. Tipikusan az az eset, amikor belassul az egész rendszer, ezért a Fraps-szel nem fogsz FPS-esést tapasztalni, hiába látod, mert az az időszak kiesik a gép "tudatából".
Optimalizálatlan drivernél Fraps jelezné a visszaesést.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Dj Dekko! #16917 üzenetére
Rosszul tudod, megy szépen mindkét megoldás a friss patchekkel. Csak a skálázódással van némi probléma, szokás szerint. Nálam 60-70% körülre terhelődnek a magok szimultán, tehát nem 1 szál 2x50%ra osztásáról van szó.
vmatyko
1280x1024/1440x900, ezekben a felbontásokban szépen fog menni 4850el.
Kisebb kompromisszumokkal jó fullhdben is a 4850/1G a legtöbb játékban. -
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #16734 üzenetére
Nem véletlenül voltak smiley-k a CCC mellett, te! CCC-ben alkalmazás-vezérelt beállítás mellett is választhatsz Edge-Detect módot, válaszd is ki. CF-rel azért szépen kell mennie 1280x1024-ben.
dangerzone: Beállítottam ATT-ban. De tényleg, ott van a cikkben, hol lehet.
ittakary: Igen, természetesen. Az ember minden játékhoz külön túl- v. alulhajtott profilt csinálhat, ha maximalizálni akarja a megtakarítást. De még jobbak a 3D/OGL profilok, mert sok játékból lehet többet kihozni, mint alapból tudna, illetve kiküszöbölni az esetleges megjelenítési hibákat úgy, hogy más játékokba ne zavarjon bele. Ilyen csalásokat CCC is csinál (pl. OGL-nél némelykor nem alkalmazza a tripla buffert, hiába van látszólag beállítva), de én jobb szeretem tudni, mi mit csinál a gépemen, és hogyan.
Ja, mindig készítenek remek teszteket, ha kijön egy kari, hogy milyen király (ebből élnek), csak a mezei user elfelejti megnézni a grafikai beállításokat, amelyekkel tesztelnek. Tisztelet a kevés kivételnek. Ez olyan, mint amikor agyonsztárolva beharangoznak egy új játékot, aztán amikor már minden hülye megvette, írnak egy egy elemzést, hogy mekkora gagyi, és milyen bugos.
Vasinger!: Nem erről volt szó eredetileg, hanem hogy a kolléga HD4770-e a mai játékokat képes full HD-ben futtatni max. élsimítással, ami nyilvánvalóan nem igaz. Ezt ne keverd össze a te VGA-keresgéléseddel, vagy azzal, hogy milyen kari elég HD-be, ha nem használunk élsimítást (nyilvánvalóan egy jóval gyengébb is).
Stirbi: A HD4770 mindenképpen sokkal gyengébb kari. Butított grafikai beállításokkal persze látszólag beérheti a 4870-et, csak nem lenne szabad megfeledkezni az ez esetben vaskos CPU-limitről. Aztán meg, hogy a HD4870-et régebbi meghajtóval tesztelték...
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #16707 üzenetére
Majd megkapod te is. De lehet, hogy csak "újszülöttnek minden játék új"-betegséggel állunk szemben, és a kolléga CoD2-t meg Counterstrike-ot tol 1000-rel.
A DX11-es játékok, de még a DX10.1-esek is, nem is olyan csúnyák.1hijjanhusz: A tesztek és a tapasztalatok nem hazudnak. Az i3-as procikat csak ott veri egy erősebb Phenom II, ahol szükség van teljes +2 magra (és a játékok nem ilyenek, ergo oda nem kell 4 magos proci). A lap ára meg baromi nagy tévedés, remek P55-ös lapokat kapni már 25k alatt, X58-asokat 40k alatt, az nem sokkal több, v. egyenesen kevesebb, mint az AM3-as lapok ára. Hasonló sebességben MINDIG az Intel CPU olcsóbb, direkt így áraznak, az már más kérdés, hogy AMD-től valamiképp függő tesztelők, vagy hívők miképp próbálják meg ezt cáfolni (már i3 vs. Phenom II teszben is erősen igyekezniük kellett). Azt meg az AMD-sek is elismerik, mekkora gáz a Thuban. Az Intel ráadásul sokkal kevesebbet fogyaszt, nézz csak utána, milyen CPU-teljesítményt tud egy i5. v. i7 1V-tal, ill. mit egy Phenom II, ráadásul az Inteles RAM-ok is "low-voltage" modulok, stb. Sajnos az AMD jó ideje a hitből és a marketingből profitál, nem a teljesítményből, nézd csak meg az új ASUS 890GX tesztet PH-n. Mert nem csak a CPU és a RAM, hanem a lap tudása is számít.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #16624 üzenetére
Az ASUS hűtői szépek és drágák, de messze nem olyan hatékonyak. Egy Hyper Z600-zal, vagy mostanában egy Coolink Corator-ral. Árban/teljesítményben ezek a legjobb hűtők ma.
Stirbi: Galciator jobb, ne nevettess! Lehet, hogy hatékonyabb, de az a nem kevés ember, akiknél pár hónap alatt behalt a venti, nem osztja a véleményedet. Ráadásul qrwa zajos is. Az első G-omon 2 hónap alatt ment tönkre (állt le) a venti motorja, a cserélt javított (ue. hibával) kártyán 1 hónapot sem bírt ki. Azaz 2 G-omból 3 volt hibás.
Vasinger!: 512MB-os kari nem bírja a Full HD-t. Vmod-olható 5770-et javaslok neked is, főleg, ha számít a táp. HD4890-et lehet, hogy nem éri be, de a HD4870-nél biztosan gyorsabbra hajtható, és alacsonyabb a fogyasztása. Ha DX11 nem kell, jó a HD4890 is, csak 1GB-os legyen! Viszont ugye az áramfogyasztás...
Ezekhez a VGA-khoz elég a procid 3GHz-en is, bár, ha az áramszámla nem számít...
HD4870 elmegy 0.643V-on is, órajelek változóak, akár 100/200 is belefér némelyik kariba, átlag egy 200/300 jó, azzal már nem hibáznak a videók sem. Az alatt nagyon 2D a dolog.tresh: A tekercsekből is jöhet a zaj, jobb helyeken cserélték az ilyen zajos karikat (anno elég sokaknak volt ilyen problémájuk). Esetleg lehet görbült/sérült az egyik venti. Ha elektronikus a zaj, a hűtőcsere nem fogja megoldani.
Dj Dekko!: Vannak kártyák, amelyekben hardveresen korlátozták a feszültség-állítási lehetőségeket. Ha ilyened van, hiába próbálkozol.
csuki00: Auras Fridge.
Lebutítva egy HD3650-esen is szépen fut minden játék. A HD4770 tutira kevés HD-be.1hijjanhusz: Ma már és DX10-ben sajnos nem. Teszteltem.
-
mrbig25
őstag
válasz Dj Dekko! #16652 üzenetére
Ati Tray Tools-al. Innen pedig az aktuális legfrissebb változat tölthető le.
Alapból ennél is 1.083V a legkisebb beállítható feszültség (a BIOS miatt), de ha a feszültség melletti gombot megnyomod, akkor magad írhatsz be feszültséget, viszont érdemes a Bios által megszabott 0.06V-os lépcsőket betartani. (1.083, 1.023, 0.963, stb...)...
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #16493 üzenetére
Ja, hát mondani mondhat bárki bármit, akár kapitális marhaságokat is, főleg, ha nem ért ahhoz, amiről beszél.
Pár hete írtam teszteredményeket, hogy 1.6GHz-en 99%-ban ki volt hajtva a HD4870 DX10-ben, HDR-ben 98%-ban, SM2-ben (ami régi, és tök mindegy hány 100FPS-t kapsz) 92%-ban. A felbontás 1680x1050 volt (tehát még csak nem is HD ), 16XAF + 8XAA (ahol a VRAM kevés, ott 4X). Simán lehet vele STALKER-ezni. Ha a játék-ban nem tudod beállítani a maximumot (akár azért, mert gyenge a VGA, akár azért, mert optimalizálatlan a játék), akkor kellhet gyorsabb proci, de akkor csak relatív kihajtásról lehet beszélni. A HD4870 hardveres tudásának maximális kihasználásához elég egy 2GHz körüli C2D, i3-i5-i7 meg még annyi sem kell. (Az más kérdés, hogy ezt a programírók mennyire képesek lekódolni.)
Hiába van szarrá hajtva a proci, nem fog gyorsabban dolgozni, mint ami a VGA alá kell, azaz te azt hiszed, hogy pl. 4GHz-en megy, valójában meg dolgozik egy pillanatot 4GHz-en, és vár 3 pillanatot a VGA következő kérésére, azaz átlagban úgyis 2GHz körül fog menni, persze HD4870-hez illő grafikus beállításokkal, nem 3DMark default-tal, amellyel a hiper okosak tesztelnek, hiába lett 1000x elmondva, hogy annak semmi értelme (ezért írtam az elérhető pontszámokat is).
Azt már több tucatszor igazolták PH-n, hogy egy 2 magos proci bőven elég HD48xx alá (még HD58xx alá is), ahogy e topicban írtuk, egy E8400 alapon is megfelelő; ez nem illendőség (éljen a marketing! ), hanem szaktudás kérdése. A 3GHz-et a régebbi/igénytelenebb progik miatt szoktuk javasolni, ha valaki azokban keresi a kihajtási szintet.
Remélem, így kifejtve érthetőbb voltam.A fogyasztás exponenciálisan nő a tuningolással, könnyen megeheti az alap többszörösét is. Erre szoktam mondogatni, hogy jobban megéri egy viszonylag drágább proci, mint egy olcsóbbat agyonhajtani. A legjobbak ezek a Core i procik, amelyek 1V alatt is lazán viszik az alap órajeleket, vagy minimális tuningot. Az i7-em pl. a turbó-s 2.8GHz-et stabilan hozza 0.94V-on, hiába a kvázi 8 mag. Csak ezt a negatív tuningképességet nem nagyon szokták nézni fogyasztás-tesztekben, holott erősen befolyásolja az ember pénztárcáját. Mindemellett az ASUS EPU-ja pl. a lap minden szegmensének, a RAM-oknak, és a VGA-nak a fogyasztását is tovább tudja csökkenteni.
ATT-szal több megtakarítást érhetsz el, pl. akár 0.643V-on is mehet idle a HD4870.
bajusz15: Ha éppen nincs keret feltölteni a mobilnetet. A te karid méri a memóriák hőmérsékletét, vagy te is a MemIO-ról hiszed azt, hogy köze van hozzá?
dangerzone: Az nagyon sok!!! Az első karimon csak 99-ig emelkedett, és 3 hónapot sem bírt ki! Most ugyanolyan van, és a gyári hűtéssel sem melegszik 95°C fölé. (ATT-szal meg 85°C).
1hijjanhusz: A MemIO annyira nem a RAM-ok környékén van, hogy egyenesen a GPU-ban.
Májsztró: Minden DX11-es kari tud tesszelálni.
Ger_man: Igen, hatással van: nagy mértékben lerövidíti.
-
KAMELOT
titán
válasz Dj Dekko! #16513 üzenetére
nem azt mondtam hogy kapcsold le a gépet....
csakhogy jó graf kari kiválasztásával a te villanyszámlátad csökkentheted ugy hogy közben jókat jáccol a kedvenc játékodon....
ennyit szerettem volna közölni hozzászólásaimmal.
pl.2 darab GTX 470 most nagyon jó választás lenne. IDLE módban nagyon kevés áramot fogyasztanak.
[link]kukkantsd meg
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Májsztró
addikt
válasz Dj Dekko! #16414 üzenetére
Statistics
Average FPS: 54.76
Duration: 37.29 sec
CPU Usage: 80%
System memory usage: 66%
Video memory usage: 100%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 50Besírsz ... több lett az FPS-em A videóram az viszont kiakadt nálam is. Még van kérdés ?
-
Májsztró
addikt
válasz Dj Dekko! #16412 üzenetére
Nekem csak 1.0.0.4-es vagy milyen patch van rajta , és az egyik csúszkát nem tudtam maxra tenni. Ez lett :
Statistics
Average FPS: 51.69
Duration: 37.28 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 56%
Video memory usage: 76%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 50Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Microsoft Windows 7 Professional
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 8.14.1.6105
Audio Adapter: Hangszórók (Creative SB Audigy)
AMD Phenom(tm) II X3 720 ProcessorDe ha megmondod ,hogyan tudom azt is high-ra tenni akkor lefuttatom úgy is mod : szűrőt sem tudok a játékban állítani!!!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
Májsztró
addikt
válasz Dj Dekko! #16265 üzenetére
Ugyan úgy van mint a régi kártyával. Most feltettem az 1.0.1.0 patch-t. Ezzel arra jutottam ,hogy most már mindenhol 18fps-em van. Se több , se kevesebb Megy rá a 1.0.6.0 . Remélem jó lesz
(#16266) Lord Vader :
Próbálkozom !
mod : A Crysis sem indul , csak fekete képernyő
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Dj Dekko! #16255 üzenetére
Az, hogy Neked mennyit ér, az 1 dolog. Én valahogy nem voltam hajlandó 4850 árban eladni a kártyámat, én kérek elnézést. Amikor amúgymeg mindehonnan azt kaptam, hogy nagyon jó árban adtam annyiért, amennyiért adtam, szal nehogymár ár alatt adjam oda valakinek..
+1000ft? Vagy több.. Jelenleg 50-60W-vel eszik kevesebbet a gép, hogy nincs benne a 4870, terhelve ez most lehet közel 100W, bár ugye most integrált 4200 van, pedig idleben 200/800-on ment. Terhelve az 5k-s szérihához képest közel 100W (vagy több) különbség van... Nekem a 4870 terhelve 150-200W körül kajált... Ha azt nézem, hogy az 5750/70 és az 5850/70-hez is alapjáratban ~20W-s idle fogyasztás járul... Még a 4870-nél ez majdnem 100W (ha nem fogod vissza az órajeleket manuálisan...)
4890-ek meg 35-40k között mennek. (ennyiből kétlem, hogy kihozol egy 4870 cf-et, bár ha találsz olyan hülyét, aki 20k/db-ért eladja a 4870-et, akkor de, dehát az meg h*lye..)Bár máig azt mondom, hogy felesleges 4870-ről 4890-re váltani. Nameg, ne viszonyítsunk már 4870 CF-et egy 4890-hez.. Ez olyan mint 8800GTX SLI kontra 8800 Ultra...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Dj Dekko! #16252 üzenetére
Tud, csak az 5850/70 feleannyit fogyaszt... Sőt, idle-ben mégkevesebbet, de terhelve sem kizárt... Ezt azért ne felejtsük el...
45ért 2-t? Mondjuk jah, max 2db 512-est, talán... Nekem írt 1 srác, 24ért elviszi az 1gb-st, mondom jó vicc..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
7Heads Drago
veterán
válasz Dj Dekko! #16155 üzenetére
Biztos csaltál.
Melyik gyártónak vagy a márka képviselője?
Benem is pont ez a kép alakult ki a 4 magosokról. De az is igaz lehet hogy te biztos nem számoltattál fizikát sehol se. Mert ott lehet hogy elvérzett volna a 2 mag. De jelenleg engem nem érdekel a fizika.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Májsztró
addikt
válasz Dj Dekko! #16098 üzenetére
Nekem a mostani konfigommal , csak akkor még 4850@512-volt benne. A GTAIV-et nem sikerült normálisan játszanom. Ha sötét volt vagy esett az eső akkor állandóan 25 fps alatt voltam. Pedig messze nem volt minden feltolva. Persze este az esőben volt a legtrébb a helyzet. De hát ez van Majd lehet ,hogy megnézem 4870-el is.
-
-
Bluegene
addikt
válasz Dj Dekko! #15948 üzenetére
én is leváltottam a vistára, aztán win7-re
most visszatértem XP-re fő a változatosság, és teljesen jó érzés
az hülyeség h elavult, XP SP3-at használok, alapvetően ez is windows
hagyjuk ezt, mert végtelen vita
de a windows 7 már megeszi vacsira az Xp *mind kompatibilitásban, *mind teljesítményben. a mondat jó csak a win7-et az xp-vel kell felcserélni és akkor lesz igaz, vagy ezt magyarázd el haveromnak akinek a webcamerájához nincs win7 driver, csak egy példa vagy vateromnak akinek a céges program csak winxp és expl. alatt működik
sebességben pedig xp, vagy próbáld ki P4-esen/atomon a win7et , de talán még core2esen is jobb picivel
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
dangerzone
addikt
válasz Dj Dekko! #15849 üzenetére
Attól függ, mivel játszasz...
De azért alapórajelen játszani elég gyengus.
3000-3200 mhz azért jól jönne sok helyen.
Leginkább azért, mert a játékok nagy része még a 2 magot meg a magas órajelet preferálja.dinike911: Nekem ilyesmi hibám volt, azzal megspékelve ,hogy sokszor elmentek a textúrák színei. Kifehéredett a képernyő fele.
Nekem rendszer memória hibám volt. Szóval pár órás memtest-et lefuttathatsz a biztonság kedvéért, vagy egy prime blend-et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- rtx 2060/super videókártyát keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest