Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
őstag
válasz MarioAna #22614 üzenetére
Hello nekem van egy Acer V223W 22" max felbontás 1680x1050 annyi kompromisszumot kötöttem a videó karival a 17crt után (1024x768) hogy minden maradt pl a crysisban very high csak felbontás ment feljebb és élsimítás kikapcsolva... de ekkora monitornál észre se veszed ha van simítás ha nincs jah meg 725 Gpu 1100 Memoria.... effektíven 2200 ilyen oc mellett meg tiednél egy kicsit erősebb procim van E8200 2.66ghz @ 3.6 Ghz meg 2x2gb ram 1066 szerintem bőven elég minden játékhoz ilyen felbontás mellett!
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz MarioAna #22614 üzenetére
Az rendben, hogy felejtős azzal a konfiggal a fullhd ( bár régebbi játékoknál, vagy kevesebb szűrő mellett nem ), de a jövőre való tekintettel nyugodtan vehetsz fullhd-s monitort, max nem játszol abban a felbontásban. Működik az kisebb felbontásban is.
Nyilván te sem ez mellett a konfig mellett fogsz megmaradni, így a jövőbeni fejlesztéssel már teljesen ki tudod majd használni a fullhd-t. Szerintem új monitor vásárlásakor nem érdemes ezen felbontás alattit venni, főleg, hogy relatíve olcsón hozzá lehet jutni az olyan monitorokhoz. -
Zotya984
senior tag
válasz MarioAna #21881 üzenetére
Szia
Ati CCC-ben aszthiszem lelehet tiltani az élsimítást, de nem tudom pontosan mert nem annál a gépnél ülök. Estig megnézem neked. Metro-t meg nem toltam még ezért nem tudom mekkora a látványkülönbség.norbyone nekem csinálta ezt a 7300GT mielőtt behalt. És javítható volt "olcsóért".
xilence Szerintem vedd ki s majd rakd vissza a karit. (reméljük csak ennyi mert nagyon rosszul hangzik)
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
JSaN
addikt
válasz MarioAna #21720 üzenetére
Ha csak ennyi aproblem siman lehet javitani, egy ugyesebb muszeres pillanatok alalt tesz ra masikat. Regen nekem is a geforce 5900xt-rol letortem 2 ilyet, es en egymagam egy szaros isa katyarol leforasztottam 2 hasonlot. Es megcsinaltam nulla tudassal, es meg 2 evig hasznaltam mielott csereltem.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Rick4
félisten
válasz MarioAna #19421 üzenetére
Valami nagyon nagy baj lehetett azzal a gyári hűtővel, nekem egy snassz powercolor 4850-esem van, de itt a gyári hűtővel is 45-46°C idle a hőmérséklet. Venti 27%-on fut. Ha hajtom a vga-t, akkor se nagyon megy 75 fölé...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MarioAna
senior tag
válasz MarioAna #19106 üzenetére
Én írtam 2008-08-06-án még az I. topikba:
nekem 15perc szőrösfánk után 103foknál megfogta a venti (7600RPM, ami már nagyon nem csendes). Mindezt zárt házban, nyáron melegben. Szvsz játék közben sose lesz ennyi remélem .
Azóta a konfigban egy proci lett cserélve (E2180-ról E7300ra, de a hőfok nem változott a CPUnál, tehát az nem fűt ennyit)...
szóval ami régen 103foknál megállt 7600RPM-nél, az most 9500nál 109ig megy...hol itt a logika?
F1 2010 alatt vannak ezek az ultrabrutál hőfokok, de FIFA 11 alatt is 100fölé ment a GPUmem.
Na most vagy az új gamek zavarják meg a kártyám belső harmóniáját, vagy az amugyis szarul pasztázott refhűtő alatt totál megszáradt a paszta-féleség (legalábbis én erre tippelek ).[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz MarioAna #19100 üzenetére
Hát pedig lehet segítene a paszta.
Nem vagyok nagy guru de amikor az 1éves asus 4870-es kártyáról leszedtem a hűtőt kb. a negyedére ráégve a többi részén meg szinte semmi paszta nem volt.
mondjuk én a zaj miatt vettem rá ujjat de a Arctic Cooling Twin Turbo Pro hűtés szempontjából kiváló. 5óra folyamatos játék(S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat)
stabil 40CBazinga!
-
törölt tag
válasz MarioAna #922 üzenetére
C2D E6320 1.86 Most még a gagyi táp(vmi Mode-com 500W) miatt csak 2,5Ghz-ig húztam de abból 1 Gigabyte Superb 460W-t néztem ki.
Néztem én is a 4830-at de ilyen árak melett nem hiszem érdemes lenne kihagyni, jó ilyen alapon vehetne az ember 4870-et de ahhoz már nagyon fejlesztéseket kéne csinálnom anyagilag a gépen.
4730-at és 4770-et néztem de nem igazán érik meg mert drágábakk és csak megközelíteni tudják ezeket a tesztek alapján, de a teszt 1 dolog és én jobban szeretem ha tapasztalatból mondja valaki, hogy mi a jó.
Nvidia-t nem látom értelmét venni ár/érték arányban nagyon nem tetszenek, de még soha nem volt ATI-m. -
MarioAna
senior tag
válasz MarioAna #884 üzenetére
Egy Catalyst un/reinstall megoldotta a problémát, így már nekem is 2D-ben 250/500-ra lemennek az órajelek. .
Kicsit finomítgattam a ventivezérlésen is, 25%-ról indul és 95fok max a beállítás szerint, így win alatt ~25% a venti ami még nem hallható, viszont nem is forr meg a kártya game közben .
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest