Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz JánosIstván #7623 üzenetére

    Nekem az a meglátásom már így utólag átgondolva a dolgot hogy te nem yurtasátrat szeretnél tervezni hanem kör alakú faházat...Erre utal a gipszkarton a tervben ,ami yurtasátorban olyan mint csizma az asztalon ,elképezelhetetlen.
    Namármost ha te házat akarsz terveztetni akkor ki kell fizess egy építészt. Ha faházat annak is kell egy statikus tervező .
    Ha ezt meg akarod spórolni, azon az alapon hogy nem terveztél még házat ezért nem tudod, hátha értesz hozzá akkor csúnyán megfizetheted később a ... rágás árát.Úgy jársz mint a 3kismalacból 2 akiknek a farkas egyszerűen szétfújta a házát , mert terv nélkül (egyik szalma fedés lécváz a másik faház volt) készítették a saját eszük után.
    Új dolgok tervezésekor még a profi statikus építészek is tévednek olykor hát még laikus.(most 1 hónapja szakadt be egy tornacsarnok a világban a jég és hótehertől , meg egy másik nagy efféle közösségi építmény).Ha a fejedre dől a házad könnyen ottmaradhatsz, hacsak nincs őrült szerencséd...Ha meg mások maradnak alatta ,akkor gyilkossá válsz...
    Egy építész az felelős a tervéért!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák