Új hozzászólás Aktív témák

  • bel26

    csendes tag

    válasz thyeby #31613 üzenetére

    Tudom hogy viccesen hangzik, hogy kapásból egy konyhabútorral akarok kezdeni nyilván rengeteg dolog lesz amire nem számítok de remélhetőleg megoldom majd őket, még ha bele őszültök is :) a sok hülye kérdésembe
    Egyáltalán nem ijesztesz el elég makacs tudok lenni ha valamit a fejembe veszek, és örülök minden tanácsnak.

    Közben beszéltem a Güdés eladóval és annyira nem erőlteti a vissza vételt abba maradtunk, hogy megnézetem először szerelővel de lehet, hogy ezt már sose fogom tudni vissza cserélni. :)

    A hely nem probléma hál istenek nem panelban lakom, persze kérdés szerinted mekkora helyre lenne szükségem. Anyósomnál kitudok sajátítani kb 20nm-et erre a célra :)

    Előszór én is azt a másik fűrészt néztem ki magamnak de pont itt olvastam hogy az inkább építőipari célokra lett kitalálva amiből azt szűrtem le, hogy valószínűleg azzal nem lehet olyan szépen vágni. :)
    Sajnos nincs 380 voltom.
    Nyáron vettem egy házi készítésű gyalut motor nélkül. Még nem jutottam el a kipróbálásához ha jól emlékszem 30 vagy 40cm széles a kése. Az a tervem, hogy első körben meghajtom egy 2300w os flexel, ha ez kudarcot vall akkor veszek hozzá egy normális motort. ha ezután is akkor kénytelen leszek kiadni szakembernek :)
    Persze mielőtt az egészbe belekezdek megtervezem a bútort és úgy könnyebb lesz beszélni róla.
    Az biztos hogy stílusában minimalista lesz és talán ez megkönnyíti a kivitelezést is. Viszont a tölgyfa még nem száz százalék. Egyébként a gyalura lehet fűrész lapot is rakni és ha ahhoz vennék egy 2-3 kw os motort akkor annak a teljesítménye sem lenne elég?
    viszont körfűrésszel kapcs. megijesztettél nem tudom mi lenne nekem a jó megoldás
    Tegnap vettem ebayen egy régi makitát 1400w-os 110voltos de transzformátorral együtt adták. Olyan jó áron volt hogy már csak a transzformátor miatt megérte. Ha az tönkre megy abba nem fogok bele halni. plussz kinéztem még egy ilyet: [link] akkor ezt ne is erőltessem úgy is csak tönkre tenném?

Új hozzászólás Aktív témák