Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2
senior tag
Ez a szemét még soha nem volt ilyen hányinger vr-ban mint most. Mit csináltak a fákkal meg a távolban lévő mindennel?
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Rendbe rakták már az xbox-os verziót vagy teljesen felejtős?(one s)
-
tusi_
addikt
Jajj bocs, mar emlexem, Te vr-os vagy. Azt felejtsd el ezzel a jatekkal. Lattam osszehasolitos videot, HP Reverb G2 vel. (ezert nem rendeltem be a Reverbet) PC2 vs ACC.
Egy hulladek a VR ACC alatt, meg 2080 TI vel isEs valljuk be, ezerszer jobban nez ki a PC2, plane az arnyekok nagyon durvak.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
v2
senior tag
Én vr használnám és nagyon szenvedős, mondhatnám ultra szar. Bár van aki szerint nem, tehát lehet nálam rossz valami. De nagyon kezd elegem lenni a fejlesztőkből mert pontosan tudják, hogy szar a vr mégsem csinálnak semmit.
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
tusi_
addikt
A 3800X nem megy 40% fole, de az assetto topikban azt irjak, hogy szinte minden cpu val limites a jatek, plane ha sok ellenfel ellen mesz. Nalam 30 ig jo, de altalaban 23 ellen megyek.
Meg optimalizalva lesz, de sokat nem varok tole. Amugy mivel a 1080 ti es a 2070 s kb ugyanaz a szint, nem mondanam rossznak a teljesitmenyet.
Nalam 120 FPS-re van limitalva, limti nelkull 160 FPS korul van, nagy forgalomban sem esik 100 ala.eat, sleep, play, replay
-
v2
senior tag
A GTX 1080TI kártyám 74%-on ketyeg játékban,ez normális?
-
onkelz
aktív tag
Na, a GT-R kijött, de igazából azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy ha mindengyik teszten elsö lettem, valamiért összesitésben csak ezüstöt adott.Igy a BMW-t nem adja...
-
onkelz
aktív tag
Career modeban a Nismot sikerült valakinek elöcsalogatni?Elég hozzà a Lambo Younger Testen az aranyérem vagy a nehézségi szintet is emelni kell?
-
-
Pajocs
csendes tag
Sziasztok! Xboxon használom, a frissítés óta a G920-on nálam nincs FFB. Firmware a legfrissebb. Bármit állítok 0 érzet. Más játékoknál minden rendben. Másnál rendben van a g920?
-
nagyúr
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1780 üzenetére
Állítottam pár dolgot FFB-n.
Legalább nem rosszabb vagy jobb lett, mint volt.Ilyen javulást szeretnék én is:
-
onkelz
aktív tag
én voltam a suta és azért nem adta be a carreer elején a 488at vagy majd később adja?
-
tusi_
addikt
válasz bulikavagyok #1780 üzenetére
Szuper lenne egy multiclass a Nordon, jo sok resztvevovel....
eat, sleep, play, replay
-
nagyúr
Az FFB-t szerintem azért érzem visszalépésnek, mert közben visszatértem az első AC-hez. Ezzel mondjuk még mindig nem játszottam egy-másfél óránál többet, szval nem is igazán tudom, h milyen volt a frissítés előtt?! Mondjuk az vigasztal, h az AC szerveri ugyanúgy élnek, és abszolút nincs visszaesés a játékosok számában sem. Szval jó versenyeket tudok ott tolni, illetve a kedvenc tevékenységemet is tudom bármikor folytatni (körözgetek a Nord-on).
Igen, TX, 56-os FW.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
MajaG
senior tag
Ha jól emlékszem neked is TX-ed van, hányas FW van rajta? (Nekem a legújabb az 56-os talán)
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1777 üzenetére
Én is kipróbáltam, hát ez nem lett jobb. Egyedül a kormányt nem kell ki-be dugdosni. A framerate visszaesett az 1.0.0.4-es állapotra szerintem. Az ffb effekt meg nekem nem jön be, hogy más lett. Szerintem jobb volt vagy már megszoktam. Megint kereshetek beállítást ehhez is. Graffal nekem eddig se volt bajom, mert tőlem 4 téglalap is körözhetne, ha életszerű a viselkedése, úgyis belső nézetből játszik az ember, de hogy vissza esett a framerate amiatt szomorú vagyok. Hungaroringen néztem, mert ott már azért mentem jó pár tucat kört.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Közben csináltam egy villámtesztet. A képfrissítés talán javult egy kicsit, de számomra még így is távol áll a játszható kategóriától. Az irányítás (FFB) viszont mintha romlott volna (eddig ez az egy amivel nem volt problémám). De legalább a kormány csatlakoztatás bug javítva lett. Ja, és ugyanolyan ronda mint eddig! Konkrétan az első AC szebb ettől, pedig az nem kapott One X patchet. Tartom magam ahhoz, h szeptember-október előtt nem fogok tudni ezzel konzolon játszani. Csak az a baj, h a gépvárlásom is csúszni fog, mert meg szeretném várni az új RTX kártyák boltba kerülését.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1775 üzenetére
Nekem még csordogál le, ma én se tudom megnézni.
-
nagyúr
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1762 üzenetére
Ma megint jött frissítés. Ez már remélhetőleg az lesz.
-
wjbhbdux
veterán
Ebben a játékban indul a hivatalos Ferrari Hublot Esports Series
profik és amatőrök jelentkezését is várják.
[ Szerkesztve ]
/s
-
tusi_
addikt
-
onkelz
aktív tag
Az normális, hogy ha karrier módban skippelem a practicet és a kvalifikációt majd megnyerem az első versenyt a táblán pedig utolsónak tüntet fel?
-
v2
senior tag
Pc re jött egy 500mb folt. Érdemes ránézni, szerintem sokat javult
-
nagyúr
-
_CodeRed_
csendes tag
Ps4 pro-n nagyon jól fut a patch óta, bár az igaz, hogy vagy 4k, vagy ha 1080p-ben akkor bekapcsolt Szuper-mintavételezési módban. és a force feedback is rohadt jó lett.
Persze van még mit javítani, de érdemesebb lett volna a mostani állapotában kiadni még ha az plusz 1 hónapot jelentett is volna. Legalábbis pontosan ennyi időbe telt összekalapálni használhatóra.https://www.blacktopracers.com
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1757 üzenetére
Úgy néz ki, ez update volt, mert ps-en van privát lobby:
Hazamegyek megnézem, xboxon van-e.
-
nagyúr
Hja, kormány bug is megmaradt sajnos, illetve a képfrissítési problémát sem sikerült orvosolniuk. Látszatra tényleg olyan, mintha nem is frissült volna. És mivel nincs hír az updateről ezért valószínűleg igazad van abban, h valójában nem is frissült. A játék mérete is ugyanannyi maradt.
Yahhher: Ezt viccnek szántad?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1754 üzenetére
Hát én már az indulásnál láttam, hogy ez nem lesz fasza. Direkt kormánnyal indítottam, persze úgy nem ment a játékban. Csak a szokásos trükkel. Utána indítottam egy 5 perces futamot, "mintha jobb lenne a framerate érzésem volt" a hungaroringen, mostanában csak ott játszom a programban, mert ott valamiért egész jó az fps minden körülmények között.
Majd megnéztem kint a verziót, játékban ugyanúgy 1.3.7. Az itt említett 10.0.4 helyett, 10.0.5. Annyi különbséget fedeztem itt fel, hogy az Xbox one X gépet, már nem így jelöli, hanem xbox one-nak. (emlékeim szerint nem így jelölte, de nem fotóztam sajnos anno le)Hát igen, ennyivel jobb kb. a framerate. Lehet csak haluzom, de én jobbnak érzem picit folyamatosabbnak, mintha FAT-en játszanék. Ez lehet rá a magyarázat, hogy XO-nak kezeli és nem XOX-nek, de lehet csak placebo és ugyanígy jelölte.Mentségükre, sehol nem találok bejelentést a mai javításról, lehet csak valami új készülő MS system update miatt kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Yahhher
aktív tag
válasz bulikavagyok #1754 üzenetére
Szia.
Pár napja pont te linkelted, hogy lesz ez a frisssítés. Abban nem igérték, hogy jobb lesz a játékélmény.
Üdv B.
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #1753 üzenetére
Értékelhetetlen ez a frissítés, nálam pont ugyanolyan sz*r minden mint korábban. Nagyon frusztráló... Őszintén szólva semmilyen változást nem vettem észre fél óra játék után. Ez ebben a formában nagyon távol áll attól a szinttől, h játsszak vele. Ha ebben a tempóban haladnak a javításokkal ebből október-november előtt nem lesz "élvezhető" játék. Addig nem fogok várni rá, megyek PC-re, ahogy lehet.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
MajaG
senior tag
Bekapcsoltam most az Xbox-ot, akartam most játszani egy futamot, de nem tudtam!!!
8.5 GB update-t szed éppen.
Reméljük komoly változás lesz
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz ForRedGlory #1749 üzenetére
Rezeg a pedál is de ez független a játékbeli beállításoktól.
-
Rico33
aktív tag
válasz ForRedGlory #1749 üzenetére
Ok köszi, este már ránézek énis
-
ForRedGlory
félisten
Szerintem előtte is volt, de nem mernék rá mérget venni. Aztán a fene tudja, csak most vettem le játékon belül az ABS-t 1-re, előtte 2-3-on volt ami lehet bekavart. Mindenesetre a Fanatec beállításokon 95%-ra tettem az ABS-t (azaz, 95%-os fékerő lenyomásnál kezd el vibrálni, vár ezt gondolom úgyis tudod).
Szerl.: elbizonytalanítottál, mert lehet csak a kormányon lévő vibrátor ( ) rezeg, a pedál nem... Meló után megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
Rico33
aktív tag
válasz ForRedGlory #1745 üzenetére
Az 1.5-el jött be a rezgömotorhasználat? Nagyon nem találtam a beállitását.
-
macy
addikt
Próbáld ki a Maseratit, nincs benne se TC se ABS.
-
Yahhher
aktív tag
"Ebbe a GT4 packba szerintem brutálisan beletaláltak. Annyira élvezetes vezetni. Lassabb, mint a GT3, de sokkal élvezetesebbek a kerék-kerék elleni csaták, mert van idő és hely művészkedni."
Ezzel most egyetértek,nagyon is!
Üdv B.
-
ForRedGlory
félisten
Ebbe a GT4 packba szerintem brutálisan beletaláltak. Annyira élvezetes vezetni. Lassabb, mint a GT3, de sokkal élvezetesebbek a kerék-kerék elleni csaták, mert van idő és hely művészkedni.
Nem tudom melyiket a legnehezebb vezetni, mert csak a Porscheval játszottam eddig, de az elég "fickós". Kicsit túl is erőltetem még, de TC 1 és ABS 1 mellett azért nagyon szeret csúszkálni. Persze élvezetes, főleg, mert frankón működik a V3 pedálon lévő rezgőmotor is. Már várom, hogy kedden megjöjjön a break performance kit és a damper kit.
Azt mondjuk nem tudom, hogy mekkora kormányszöggel is kellene menni, mert valamiért bugzik nálam és hiába állítom a Fanatecet autentikusra, valamiért 1080 fokot akar fordulni, ami hát... nem az igazi. Egyelőre a 720 fok eléggé bejött, de gondolom valahol 540 fok környékén van az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Kinek mi a tapasztalata, Fanatec-éknél mennyi idő a szállítás Mo.-ra rendeléstől számítva?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
v2
senior tag
reverbet használókat szeretném kérni, hogy a beállításaikat leírnák. Az engine ini is érdekel ha van egyéni. Nekem a steam vr 50%ss a játékban meg 180. Nem a legszebb, de használható. Jól érzem, hogy elég sokat javult?
-
nagyúr
Jelenleg Audi S5 Coupé, de épp eladó, szval addig bármi lehet. Mondjuk ettől kisebb/gyengébb biztos nem lesz.
Élni és élni hagyni
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1738 üzenetére
Milyen autóval jössz? A középső szektort leszámítva, bár én is imádok rajta menni, de kicsi hozzá az 1.6 Miata. [Hungaroring]
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
-
nagyúr
-
MajaG
senior tag
Igazából nekem felújítás előtt van a verda, (tök alap 1.6) gumi is rottyos, nem kár érte így valamikor elmehetnénk kakucsra szept körül, amikor már nincs az a nagy kánikula. (Hacsak Covid 2.0 nem szól közbe)
-
Lifer092
senior tag
válasz bulikavagyok #1735 üzenetére
Én rendszeresen járok!
-
nagyúr
Én ősszel újra kezdem a tőzsdézést, ezért vennem kell egy erősebb asztali PC-t - szval nekem is melóra kell. De ha már így alakult olyat veszek amin elfutnak a szimulátorok is.
Pályanapozásban én is benne lennék! Max egy hónapja jeleztem az autós topikban, de nem tolongtak a jelentkezők.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1733 üzenetére
Az a durva, hogy már annyit játszottam vele, hogy nem zavar a lag.
Most elindítottam valamelyik nap az Assettot utána, olyan érzés, mintha PC-n tolnám 144hz-s moncsival .Én is gondolkodom gamer pc-be, mert kéne egy erős gép melóra is, de rohad az MX-5 meg kéne csináltatni.. Aztán lehet menni pályanapozni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1731 üzenetére
Akkor ennyit a hibajavításról. Én meg megláttam a bejegyzésed, rohantam bekapcsolni a gépet. Erre látom a verzió szám ugyanúgy 1.3.7. F@szom.
-
nagyúr
Ezt nekem is guglizni kellett: bizonytalan, később lesz megerősítve. Szval biztos nem mostanában...
To be confirmed[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
MajaG
senior tag
válasz bulikavagyok #1720 üzenetére
Date TBC - ez mit jelent?
-
19ati93
senior tag
válasz ForRedGlory #1723 üzenetére
Sima AC-ben is elég béndzsa volt sajnos az AI multiclassban. Na meg a való életben a GT4 és GT3-as autók sose mentek egyetlen SRO szériában sem multi-ban. Hát mindegy. Kár érte.
-
tusi_
addikt
Ha a V3-at vetted, vedd meg hozza mindenkepp a BPK-t is. 30€, de osszehasinlithatatlan a fek erzes. Siman lehet ABS nelkul fekezni a legtobb fektavon, olyan jol lehet adagolni...
Nekem eleinte nem jott be a V3 de a kitt ota a legbiztosabb pont a rendszerbeneat, sleep, play, replay
-
Rico33
aktív tag
válasz ForRedGlory #1723 üzenetére
Tetszenek az új masinák, szóval meg KELLETT venni
Meg teszteltem a clubsport pedált is...asszem cockpit csere is lesz, nagyon nem kompatibilis vele. Aztán kormánycsere. ( Aztán tojócsere, mert kivág a házból mindenestől ) -
macy
addikt
A Maseratiban gyárilag nincs ABS meg TC?
-
Lifer092
senior tag
-
v2
senior tag
Javult valamit?
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
Rico33
aktív tag
20€ az új dlc...
-
.:bld:.
csendes tag
válasz Lifer092 #1714 üzenetére
"acc setup guide" gugli keresés első találat
https://simracingsetup.com/assetto-corsa/acc-beginners-setup-guide/
használhatónak tűnik -
Lifer092
senior tag
Sziasztok!
Nem tud esetleg valaki olyan Setup leírást, könyvet, amiben részletesen minden beállítás és annak autóra gyakorolt hatása le van írva? Lehet angol, sőt német is.
Persze azért 13 oldalas matematikai meg aerodinamikai egyenletek nem kellenek bele. Annyira részletes nem kell...
[ Szerkesztve ]
-
MajaG
senior tag
Eltelt pár hét a megjelenés óta. Xbox-on 7600 volt, ha jól emlékeszem előrendelésben. Akkor nagyon ki voltam akadva az fps-re, de annyira jó a játék, hogy hozzá lehet szokni a szar frameratehez is. Cserébe most direkt kerülök minden más autós játékot, hogy ez ne tűnjön akadozónak.
-
-
őstag
Sajnos ez így van, kiadták konzolra is mielőbb mert nyílván nekik a bevétel kell, nem az én két szép szememért fejlesztenek Mondjuk a konzolos port az valami borzalom lett, abban a minőségben azért adhatták volna olcsóbban is mint a PC-s változatot vagy nem is tudom, nextgen konzolokra már inkább lehet jobb mint ezekre. Egy akció vagy egy FPS jéték VR ban sokkal jobb tud lenni mint egy szimulátor, kevesebb a gépigénye így a grafika tud jobb lenni, ACC is nézett ki jól nálam VR-ban HP ReverB-vel 200%-os felbontáson és 200%-os pixel destinyvel, cserébe erőművel volt 15 fps-em egyedül low grafikán
[ Szerkesztve ]
DC: https://discord.gg/HzzurgHMPA
-
v2
senior tag
Van rá bármilyen esély, hogy javul a vr minőség? Azt mondták, hogy a konzol majd javít, de hát az sem sikerült. Őszintén szólva kezd a tököm tele lenni kunosékkal
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
PeAdam
tag
Srácok Bathruston ki mennyit tud menni? Kedvenc pályám lett mostanra, nagy kihívás rajta minden ezredet kifacsarni. Tegnap össze hoztam a Ferrarival egy 2.04.0-s időt. Public szerveren 28.-ből 7. helyet sikerült ezzel elcsípni qualyn.
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
19ati93
senior tag
-
tusi_
addikt
válasz rfjanika #1699 üzenetére
Ha assistban kikapcsoltal mindent, akkor mar csak az ABS TC van mint segitseg.
Ezeket ne kapcsold ki, max vedd le nagyon alacsonyra. Azt viszont erdemes eszben tartani, hogy ezek a kocsik arra vannak tervezve, hogy ezekkel a segitsegekkel hasznald. Tedd 1-1 re es teszteld.
Egyenes vonalu fekezesnel nem is kell ABS, de ha nem egyenes vonalban fekezel, akkor azert jo, ha van...eat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest