Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz 19ati93 #3595 üzenetére
Az acc-rol hasonlo a velemenyem. Nekem nagyon nyers a grafikaja, amellett iszonyat szar neha a frametime, kis micro laggok vannak benne, amiket csak az emberi szem erzekel, meg a programok sem mutatjak ki.
A hangok szvsz atlagosak, nem tudom miert hajpoljak ennyire.Mind AMS2, mind az AC jobb ebben, raadasul a kontent mar csak hab a tortan.
Nalam meg mindig az AC az ur, ha mindent egybe gyurunk, persze csak agyon moddolva!
eat, sleep, play, replay
-
biker
nagyúr
válasz 19ati93 #3452 üzenetére
Most mentem egy 45percest m4 monza, éjjel
Hát… elsőnek a csl base baccott ki velem, qualin keresztbeállt a kormány, le kellett lőni a baset, utána nem volt ffb, acc restart kellett. Szerencsére visszaértem versenyre. A lesmo2-t rendre alig bírtam bevenni, 1:51.4 a best lapom, az rleje 1:48-at ment, és igen, 25kör után a parabolikában random kidobta a seggét a belső falra kentem magamElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
v2
senior tag
válasz 19ati93 #3452 üzenetére
Nevetséges az M4. 24-es szerveren 17 db M4 volt és a 90% agyhalott idióta. Azt nem értem, hogy a faszba tudnak 70-80 SA pontot összerakni. Az Assetto-ban volt egy tökjó húzás online, ha valaki hülye volt a többiek szavaztak és kib@szták. Ezt itt miért nem lehetett megcsinálni?
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
tusi_
addikt
válasz 19ati93 #1907 üzenetére
Pedig amit leirtal, mind megvan az ACC-ben. En mindig 100/100 on jatszom es ott vannak csatak rendesen.
Ami zavar, amikor lekorozok, akkor a leheto legrosszabb helyen engednek el es aztan vissza tamadnak es kiloknek.
Meg egyszeruen vakok, siman nekem jonnek es kiloknek, mintha ott sem lennek. En mindig hatulrol indulok es es kuzdom fel magam az elre - aze nem mindig sikerul - es azt mondanam, hogy eleg korrekt a game. Soxor, amikor kiloknek visszanezem, hogy mar megint mi a f..t csinal ez a vak eger es 70%ba n egyszeruen annyi, hogy nem csicskulnak be es nem engedik, hogy rajuk huzzam a kormanyt.
En csak azon valtoztatnek, hogy ne lokjenek ki, mintha ott sem lennek.A masik nagy bajom, azok a koccok. A gt3-ban szinte alap elozesi modzser, hogy csinalsz magadnak helyet. Kicsit megkoccolod hatulroul, hogy kibillincsed az egyensulyabol, vagy kicsit kirakod a konyokod elozesnel, ahogy a Vanthoor gyerek csinalja a valosagban.
De itt nem lehet! Akarmilyen rohejes szituban kepesek megforgatni teged, tok mind1 mi van, te forogsz meg. Neha a fizikanak ellentmodo modon, belemegyek 20-al hatulrol es akkorat porgok, mintha 200 nal kaptam volna durrdefektet :SKis izelito az AI baromsagaibol..
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz 19ati93 #1905 üzenetére
Ez miben nyilvanul meg? Nekem az AC AI utan az ACC egy csoda. Abban olyan hulyek voltak, hogy elment a kedvem a versenyektol, inkabb csak hotlapoltam. Itt az egyetlen kifogasom a neha vakeger vezetes, hogy kiloknek a francba. Es nem direkt, hanem szvsz nem latnak/erzekelnek, pedig mindig a Bentleyvel megyek, ami mint egy kamion, akkora
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz 19ati93 #1659 üzenetére
Ha csökkeneted a guminyomast, no a homerseklet, hisz a gumi laposabb, nagyobb feluleten erintkezik az aszfalttal.
Amugy camber/toe/ARB mind befolyasolja. Amig 100 fok alatt van, annyira nem nagy gond, viszont jobban kopik hosszu versenyeken. En 5 re teszem a Duct-ot, viszont figyeld a fek homersekletet is, ha kekre valt, akkor ronlik a fekhatas is.
Legjobb tanacs, ne hagyd csuszni az elejt[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
-
tusi_
addikt
válasz 19ati93 #1498 üzenetére
Treshold brakinggelni kell. Ugy fekezni, hogy az abs ne lepjen mukodesbe, megis maximalis fekerovel. Replayben nem latni sajnos, csak amikor elesben mesz, de figyeld a fek indicatort. Ha sargaba valt, akkor megy az abs, megno a fektav. Ha fullra kimegy a fek indicator de piros marad, akkor jol fekezel.
A masik a trail braking. Azert is fekez kesobb, mert meg a kanyarban is fekez, nagyon minimális. Ezzel stabilizalja az auto elejet is, tobb sulyt helyez ra. Sok apro trukkjuk van az alieneknek ;)eat, sleep, play, replay
-
Géjza
őstag
válasz 19ati93 #1484 üzenetére
CPU-t vagy GPU-t szereti inkább? Afterburnert beizzítom, aztán megnézem ki és mennyire koppan fel.
Nálam szólóban 60-70 között ugrál az fps (mondjuk eléggé ki van maxolva 1080p-n, még lehet ezen finomítani, gyengíteni), nem tudom mi lesz, ha rahedli AI fog körülöttem lézengeni (hétvégi akcióban vettem, még csak ismerkedem vele, versenyt, multit még nem toltam vele).
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
-
macy
addikt
-
tusi_
addikt
válasz 19ati93 #1182 üzenetére
Igen, kb 40-50% cpu last 50 AI val spaban, vezetni lehet normalisan belso nezetbol, de a replay kinti nezetben akadozik. De csak akkor, amikor schwnekel a kamera, tehat elhuz elotted az auto a Kemmel egyenesben es koveti az autot. Olyan mintha a dombokat, fakat fuvet nem tudna rendesen renderelni. Mar levettem a texturat, foliaget, materials reszletesseget low-ra is, ugyanaz a szar
Ha hotlapolok akkor folyamatos.
Amugy a cpu 4400-4450-en megy a jatek alatt, atlagosan 30%on. Ez ugye kb 60 a real magokra vetitve, GPU 1950, de csak kb 70-80% on. Nagyon cpu limitnek tunik nekem, ha sok az AIeat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz 19ati93 #1179 üzenetére
Szombaton raktam uj windovst. Elotte is es azota is csinalja. Bentrol tok jo, de kinti replay szaggat, de csak ha van ai is a palyan. Hotlap mega folyos..
Koszi a segitseget. Mar mindent probsltam. Nalad folyamatos 20 ai vel is? Ha 10 van akkor semmi gond. Hetvegen online voltam acc ben eloszor is meglepodtem, hogy igy is csinalja, tehat nem cpu...
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
Solesz84
aktív tag
válasz 19ati93 #1174 üzenetére
Rendben koszi!
MSI X870 Tomahawk Wifi, Ryzen 9800X3D , NZXT Kraken X72, Kingston Fury Beast 64GB DDR5 6000Mhz Cl30, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
tusi_
addikt
válasz 19ati93 #1146 üzenetére
Ryzen 7 2700@3900 en hajtva. Ha visszaveszem gyarira, semmi valtozast nem latok, folyamatosan kint van az MSI Burner report ablak. 26 opponent rajt utan kb 55-65 fps, ha elhuzok a mezonytol - vagy epp lemaradok - akkor 70-75 Fps.
Practice max 80 Fps....
CPU load max 40% volt, GPU folyamatosan 98%.
GPU gyarilag 1860 Mhz turbo, ezen huztam meg 100 Mhz-t, de ritkan megy 1860 fole, csak amig a 60 fokot el nem eri. Utana az 1860 kb a max, vissza szabalyoz szvsz.eat, sleep, play, replay
-
őstag
válasz 19ati93 #1125 üzenetére
Szerintem monitoron a grafika teljsen jó, volt egy chg90-es 32:9-es samsung monitorom mint amivel a SRO esportban mennek, azon full max epic grafon megvolt a fix 60 fps full szerveren akadás mentesen, én nem mondom ,hogy nem szép, a hangok is nagyon jók, a fizika sem rossz, egész egyszerűen VR-ban az UE4 motor alapvető hiányosságai maitt a fejlesztők nem tudják megoldani, hogy szép legyen. Remélem több szim fejlesztő nem esik abba a hibába, hogy UE4-el csináljon szimet, totálisan alkalmatlan az a motor erre és erre jó példa lesz a GTR3 is ami már éveket csúszott és lehet ,hogy sosem jelenik meg, valszeg ott is hasonló bajok vanak amik szinte megoldhatatlanok ( sajnos )
DC: https://discord.gg/HzzurgHMPA
-
őstag
válasz 19ati93 #1068 üzenetére
Volt egy interjú az egyik fejlesztővel, volt szó arrol is ,hogy lesz új ac de az még kérdés, hogy UE4 vagy valami más motorra váltanak, bár amennyi baj van az UE4-el nem lennék meglepődve ,hogy ha váltanának szóval vagy új ac bejelentés vagy 2019-es szezon megjelenési dátum szvsz
DC: https://discord.gg/HzzurgHMPA
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest