Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Egy béna kérdésem volna Elakadásjelzőt hogy tudom aktiválni? Olyan rendes gyerek vagyok, ha a lekörözött elenged szépen, akkor megköszönném neki vele. Jobbra-balra index meg van, endurance körbefények is, de a vészjelzőt nem találom.
Valamint a dudát sem találom... Párszor nyomnám a sok kötsögnek.
-
őstag
Én ismerem, egy bajom van vele, hogy csak ACC, iR-ben meg van minden is, lehet ,hogy drága de az iR az más ligában játszik mint a többi, hangok fizika stb stb, VR-ban is az iR a legjobb.
Mondjuk holnap megjön az új kormányom és a V2-től kapott beállításokat azért kipróbálom.¯\_(ツ)_/¯
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Új vagyok itt a csoportban, de egy másik szimulátoros csoportból továbbított ide Kean_Sorbo!
Nem bonyolítom túl, nyomok egy ctrl+v-t a másik csoportba leírtamra, még akkor is ha itt gondolom többen ismeritek, ezért másképp kéne megfogalmaznom...Egy kis Assetto Corsa Competizione vs. iRacing infó valakinek hátha szüksége van rá.
Régóta iRacingozok, leginkább azért mert az online versenyek kötnek csak le. Már nem akarok ligázni, mert ott lassabban megy minden esemény, alkalmazkodni kell, kötöttség...stb. Szóval iRacingozni bármikor amikor kedvem van odaülök, és játszok bármennyi kulturált futamot.
Nyilván amit mindenki ismer, és az iRacing ellen szól, hogy mocskos drága mulatság.
Lehet többet ismeritek, de biztos nem mindenki. Van az Assetto Corsa Competizione-hoz egy online felület, ami szinte teljes egészében lemásolta az iRacing online versenyzésének a mechanizmusát.
Low Fuel MotorsportVan safety pont gyűjtögetés, az idióták kiszűrésére, van a sikerességednek is egy mérőszáma, hogy hasonló képességűekkel versenyezz, mint amilyen Te vagy, hetente új futamok...stb.
Egy alap játékot kell megvenni ~5000Ft. Utána ha gondolod veszel még 2 DLC-t, amik összesen 7 ezerből megvannak.
Szóval egy iRacing kiadásához képest, konkrétan 2-3 pálya árából itt megvagy a teljes játékkal, DLC-kkel és nincs éves előfizetés sem...
Elég korrekt versenyzők vannak, nagyon jó futamokat lehet menni és nagyon durva sebességgel nő az aktív játékosállomány is.Az egyetlen hátránya, hogy csak GT3 és GT4 autókkal lehet versenyezni. Igazából iRacingban is ez a széria pörög a legjobban, úgyhogy kereslet elég nagy rá. Ha szereti valaki a GT3-GT4 pályaversenyzést, akkor érdemes kipróbálni, mert nagyon nagy tempóban fejlődik az ACC, ahhoz képest hogy honnan indult nagyon messze jár már.
Nekem most ajánlották ismerősök, még én is csak ismerkedek, de én személy szerint nem tudtam hogy van ilyen valós alternatíva már az iRacinggal szemben.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
tusi_
addikt
válasz 19ati93 #3595 üzenetére
Az acc-rol hasonlo a velemenyem. Nekem nagyon nyers a grafikaja, amellett iszonyat szar neha a frametime, kis micro laggok vannak benne, amiket csak az emberi szem erzekel, meg a programok sem mutatjak ki.
A hangok szvsz atlagosak, nem tudom miert hajpoljak ennyire.Mind AMS2, mind az AC jobb ebben, raadasul a kontent mar csak hab a tortan.
Nalam meg mindig az AC az ur, ha mindent egybe gyurunk, persze csak agyon moddolva!
eat, sleep, play, replay
-
19ati93
senior tag
1 dologban sokkal jobb és az a grafika. A pályák nagyon szépek. (vannak évszakok is) Egyszerűen totál tiszta az egész, nincs semmi blur, minden éles és szép 1080p-ben is.
ACC meg úgy néz ki mint egy f*s ha nem 4k-ban játszol. (számomra)
Az agyondícsért Unreal Engine-s ACC egy totál borzadáj. Mindig is utáltam a grafikáját.AMS2-ben 1-2 old school autó nagyon fun a játékban. Van jópár ismeretlenebb pálya azok is jók. A DLC-k viszont nagyon drágák, így nem érik meg.
Btw van mód rá hogy ingyen játssz a dlc-kel úgy hogy eredetiben van meg a játék steamen. De az nem épp legális.[ Szerkesztve ]
-
v2
senior tag
Én megvettem újholdkor az AMS2-őt. Nem tetszett. Most megint kipróbáltam, egy forintot nem ér. Szerintem. Az ACC köröket ver rá. Szerintem
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
mmdms
addikt
Ez az Oulton park pc1-ben is bejött, itt nagyon állat lett, nem tudom megunni, CP szerón milyen köröket fut a középmezőny?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz zsozsa74 #3585 üzenetére
december elejétől január közepéig szabin voltam, gép kokpit és net nélkül, ezekről jól lemaradtam. Ezt az uccsót meg nem vettem észre baccameg. mos beállítottam értesítést.
#3590 GalaHU: Ennyit összesen nem adok ki játékra egy év alatt. de nem, nem crytek vagyok
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Volt karácsonykor leárazás, bár nem olyan hatalmas, de nagyobb, mint a korábbiak (Lunar New Year sale alatt is volt). Elég drága sajna még úgy is, de teljes áron nem veszem meg.
Steamdb szerint lesz "racing sale" májusban, illetve júniusban summer sale. Gondolom húsvétkor is lesz valami.
#3585: A színes üveggolyók az túlzás, ha a dlc csomagot nézed. Főleg, ha mondjuk egy ACC-hez hasonlítod, akkor sokkal drágább.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Csak a demot próbáltam AMS2-ből VR-ban, de nagyon jól nézett ki. Bár nekem ACC-t is sikerült belőni.
Szerintem a következő salenél meg is veszem.
-
GalaHU
őstag
-
őstag
válasz zsozsa74 #3572 üzenetére
Kb egy éve már, hogy nekem is csak iR van fent, az a jelenlegi gépemmel G2-vel megy 130%-os Steam VR felbontással, így szinte már monitor minőség, de az kiéget, hogy a régi AC és iR-en kívül minden szar VR-ban, jah még rF2 tud jó lenni de elviekben az is UE4-re vált
¯\_(ツ)_/¯
-
v2
senior tag
válasz pRoject22 #3570 üzenetére
Ide [link] regisztrálj ha még nem tetted. A vr topicban vannak tanácsok. Nekem i5 8600k, 3070OC és G2 van. 60Hz használok. Módosított engine ini és reshade alkalmazásával tűéles 60fps mellet. Mondjuk rengeteg próbálkozás után sikerült. A DLSS-t meg azt a másik csodát felejtsd el vr-ban, nem működik.
[ Szerkesztve ]
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
őstag
VR-hoz van már valami okosság amivel jó is a kép de van fps is? 5800x+3080Ti és G2-vel vagy full homály vagy 30 fps-em van
¯\_(ツ)_/¯
-
v2
senior tag
Üdv. Vajon azt meglehet oldani a játékban, hogy ha valaki kék zászlót kap mondjuk ötször egymás után akkor DQ legyen a jutalma? Most Monzában a 15. versenyzett a 2. pilótával és kétszer kilökte. Körökön át lengett a kék zászló. Valamint Monza célegyenes végén azt a három hungarocell táblát betonból kéne önteni. Én nem beszélek Angolul és a google fordító nem jó. Szeretnék megkérni valakit, hogy írjon a Kunos fórumra
-
-
fatal`
titán
Nekem sikerült belőni, de mire teljesen jó lesz (maxhoz közeli graf azon a felbontáson) az még vagy 2-3 VGA generáció, a jelenlegi HMD-re. UE nem a legjobb VR-ra valóban, csak sokan reménykedtek, hogy majd a DLSS segít. De nem, mert egy mosott ocsmány xar lesz az egész.
[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
Attol fugg, milyen felbontasban tolod.
Ha 1080p, akkor felejtos, talan a hiperszuperultra quality meg mukodik. FSR-el ez mar ocsmany.1440p hez quality, 4k hoz quality vagy balanced.
Ha valaha is NV kartyat vennek, akkor az csakis a dlss miatt lenne, bar a tamogatottsaga az esni fog, ha FSR elterjed.En Nürburgrringen probalkoztam, de aztan becsuktam a kaput az egyik AI majomnak - en hibam volt - kirepultem a palyarol es visszacsusztam a 30. helyre.
Hat nekem kb ennyi eleg is volt a sim bol.Ha van erdeklodes Fana cuccokra, püben irjatok lecci. Itt szeretnem eladni olyannak, aki megbecsüli.
CSW 2.5
Formula V2 az update valto fulekkel
P1
V3 Pedal
meg a q.. 1.5 mittomen milyen valtoval, ami sosem volt hasznalva.Egyedul a p1-en van kisrepedes, csobolinccsel kell feszesre v huzni.
Ha vki egyben megveszi, kap hozza ingyen riget is. Nem nagy szam, de hasznalhato.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
mmdms
addikt
Kipróbáltam ezt a dlss-t balanced módban, +60 fps-t hozott, de ocsmány a képminőség. Élsimítás mintha nem is lenne, és homályos a kép. Még kipróbálom majd quality módban is, remélem ott jobb a helyzet.
Az imént voltam két cp versenyen brands hatch-en, mindkétszer hetedik lettem. És megint brands a cp verseny, egész nap ez lesz ilyenkor? Ezen nem vagyok túl eredményes, 1:25.6-1:26.0 közti időket tudok csak, igaz nem állítgattam a kocsit, csak keréknyomást, de folyton szemcsésedik a két első gumi. Mit kellene hova állítani ami esetleg ezt megszünteti?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
tusi_
addikt
Ja. Nem onlineozok egyaltalan, meg net sincs a gepemen, csak most mert ujra huztam a retkes windows-t, de most a revi verziot tettem fel, ki van belole gyomlalva az osszes szar
Sokkal nyugisabb a RDR2 - persze ha epp nem fagyik le - mint izzadni a rigben es idegeskedni a sok barmon
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Se a penz, se a gyozelem nem motival, vszeg ezert is vagyok bena.
Ha vki megeloz, akkor megeloz, nem erdekel, nincs mar kedvem kuzdeni.Ha indulnank tobben vmi bajnoksagban akkor esetleg a tarsasag miatt menne megint, de maga kanyar vadaszat mar nem motival
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
FSR ultra qualin jo 1440p-ben illetve 4k ban, ott meg a sima quali is. Dlss mindenhol, de annak ara van
Nekem semmi bajom az FSR-el, söt, de az ACC-s, AC-s implemetacio gaz.
Kezem meggyogyult, csak egszeruen nem köt mar le a versenyzes, hamar megunom.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
-
-
Géjza
őstag
válasz <Lacy85> #3550 üzenetére
Vannak szerelők a garázsban
Azért mert körhátrányba kerülsz, attól még lehet olyan társat keresni, aki kb veled van egy szinten (vagy kicsit jobb) és próbálni vele menni. Persze körhátrányból nem illik szétbaxni másnak a versenyét (ha gyorsabb lennél).
Nagyon ritka, amikor kilépek a szerverről verseny vége előtt.
-
-
<Lacy85>
addikt
Hát nem tudom. A GT Sport százszor jobban kezeli az ilyen helyzeteket. Ott még soha nem csökkent a rating azért, mert kilöktek, vagy szándékosan belém jöttek.
Viszont minden másban fényévekkel jobb az ACC, szóval ezzel együtt lehet élni. Csak furcsa volt.
Versenyről meg persze, hogy kiléptem. Totálkáros autóval nem sok értelme lett volna folytatni.
De legalább megvolt a tanulópénz. Ne lépjek be olyan szerverre, ahol 27-es a Safety követelmény. Itt túl sok az idióta.[ Szerkesztve ]
-
-
Géjza
őstag
válasz <Lacy85> #3544 üzenetére
SA-ra nem csak az ütközések vannak kihatással. Nekem is vannak koccaim, elkerülhetetlen baleseteim, mégis kb be van betonozva a 99-es SA-m. Trust-ot kell gyűjteni sokat (futamok befejezésével kapsz trust pontokat), meg ha sok fair csatában veszel részt összeérés nélkül (radar sárga-piros), akkor növekedik SA. Ha ütközöl és kilépsz (nem fejezed be a futamot), akkor valóban zuhanórepülésbe vált az SA.
Játék nem versenybíró, mi alapján tudná eldönteni, hogy adott ütközésben ki a hibás, hogy kit kellene éppen büntetni? Valamint azt sem tudja megítélni, hogy miért hagytad el a pályát.
-
v2
senior tag
válasz <Lacy85> #3544 üzenetére
Ez mindig is rossz volt, hol kevésbé hol jobban. Más. Az 1.8.11-ben a TOE-val nem igazán történt változás szerintem. A lexus-ban 1 másodperc-el vagyok gyorsabb -0.4 en elöl hátul mint a -0.05 elöl 0.03 hátul beállítással. Ez Monzában 1.49.400 környéke, míg a másik az 1.50.300-600. A második beállításnál alig akar befordulni és az egész autó mozgása darabos, esetlen. Megfékezni sem lehet rendesen. Ezt ti is érzitek?
-
<Lacy85>
addikt
Hmmmm…
A büntetési rendszer egy “kicsit” érdekes a játékban.
Az egyik versenyző elég nehezen viselte, hogy megelőztem, ezért egymás után 3 kanyarban szándékosan belém jött padlógázzal fékezés nélkül.
Mindhárom alkalommal lerontotta az én Safety Rating-emet is (????).
Utána az előttem lévő eldobta az autót és az ideális íven keresztbe állt az úton. Mivel nagy tempóval érkeztem mögötte, ezért satufék és elrántottam a kormányt. Az ütközést sikerült elkerülni, de emiatt lementem a pályáról. Erre megbüntet pályaelhagyásért.
Inkább telibe kellett volna vágnom?
Ezt leszámítva viszont nagyon frankó a játék. -
tusi_
addikt
Kiprobaltam en is kb 3-4 honap szunet utan es tetszik, jobbnak tunik mint az 1.8.0 volt.
Porscheval mentem - okos dontes ennyi kihagyas utan - es brutalisan lassu vagyoka hatuljaval nem jovok ki, mindig megcsuszom turn in nel. Meglepo viszont a sebesseg, siman felmegyek 260 ig a kemmelben, regen -9 re allitott szarnyakkal sem ertem el a 255-t
Volt egy kis optimalizacio is, 49 ellennel hatulrol indulva 30% cpu terheles van, ez regen ennyi AI ellen siman 50% volt.
FSR baromi csunyan nez ki itt. God of War ban semmi kulonbseget nem latok, itt viszont brutalisan csunya lesz a game tole. RDR2-nel a felskalazott kep szebb, mint itt az FSR[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
mmdms
addikt
Fantasztikusan jo lett az apdet, nem viselkedik idiota modjara az auto, mindig az tortenik amit gondolok h tortenni fog, a kerekvetoket is lehet vegre hasznalni, es lehet egyel kisebb abs el es tc vel menni, nem lesz tole total ideges a kocsi, szerintem ezt most nagyon elkaptak. Evvel az uj fizikaval es a kerekvetok hasznalhatosagaval reszemrol sokkal realisztikusabb mint valaha a jatek.
monzaba sikerult 12 korbol 4x 49 ala bemenni 21 fokos palyan, 26,9 psi vel, szoval ebbe meg boven van. az 1.8 ota ez osszesen egyszer sikerult. Na megyek kiprobalom imolat.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Géjza
őstag
Továbbra is max toe-val mennek úgy néz ki, változatlan setup-pal, de legalább a végsebességük picit lejjebb került. És élhetőbbek lettek a kerékvetők.
Viszont tegnap online sokan panaszkodtak, hogy belassultak nagyon az update óta. Egyik ferraris kérdezett engem is meg egy másik ferraris arcot is (akivel 1-2. lettünk kvalin), hogy milyen trükköt használunk, hogy ilyen gyorsak maradtunk, mert neki az update óta gondjai vannak. Mostani update előtt simán ment 48-akat Monzában, update óta nem tud 50 alá bemenni.
Valamint tegnap CP szervereken Spa volt terítéken és meglepő módon egy erős közepes kvali körrel a 7. helyre tudtam kvalizni magam 1-2 tizedre a 4. helytől (általában 10-12. hely körül szoktam kvalizni). Versenyen is qrvajól ment, dobogó sem volt messze. Pedig spa-ban mindenki csukott szemmel végig megy, 5 CP szerver is indult a sok jelentkező miatt. Vagy csak jobb napot fogtam ki vagy az update jópár embernek alávágott (köridőben). Meglátjuk még.
Dagadték nem vették észre, hogy annyira gyökeresen megváltozott volna a játék, picit furcsa, hogy páran jelentően lassultak.
-
v2
senior tag
Üdv. Én nem beszélek angolul. Egy pár szóban valaki eltudná mondani, hogy mit mond jardier ebben a videóban. [link]
-
v2
senior tag
A f@szom tele van, hogy 1-2 havonta újra kell tanulni az egészet. Éppen mikor mit dobot Vasi lakos. Most mi van a toe-val? Mert hogy a Kunos fórumon azt írták minden rendben és teljesen normális a minusz végtelen elöl hátul. Ez a leírás lehetne részletesebb is.
-
Géjza
őstag
2 dolgot vettem észre:
- 1. kör megkezdése előtt elhagyod a pályát, akkor reset
- bizonyos esetekben (nem jöttem rá pontosan mikor, miért), ha return to garage-t nyomsz, akkor is resetelte a session-t (minden köröd [a legjobb is] ugrott). Setupot nem is figyeltem, de ilyen resetek esetén mindig betöltöttem a setupomat. -
-
fatal`
titán
ACC hotfix 1.8.11 is out now on Steam, refresh your Steam client in order to download and install the update.
- Fixed a potential issue with cars in pitlane triggering yellow flags.
- Fixed an issue with Hotlap session resetting setup when being restarted from outside the track.
- Tyre model fine tuning.
- Fixed negative toe acceleration issue.
- Fixed BMW M4 GT4 wet setups 0 wing and ducts.
- Fixed wet track limits and adjusted thresholds.
- Revised erroneous corner exemptions with track limit warnings on a number of tracks.
- Missing minimum driving requirement in team races now results in a SG30 rather than a Disqualification.
- Fixed potential stutters with font cache reloading. -
mmdms
addikt
Ebbol siman lesz majd idovel 1,42 es ido, csak piszok nehez visszaszokni h kesobb kezdjem el a kocsit rafirditani a kanyarra. Eddig sokkal hamarabb kellett elkezdenem a bekormanyzast a tul alacsony setup miatt, orrtolosabb volt.
Itt a replay ha vkit erdekelne, nem vok pro ugyhogy van benne boven hiba, plusz nathas vagyok es tobbszor is lementem a fube mer tusszentettem.[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Szerintem steam frissites volt a jatekhoz, vegre nem log le a kep a tv rol es nem kell minden inditasnal kezzel ujra beallitani a hdmi meretezest. Nalam a tv nem tokeletesen fhd, vmi 1866x1056 vagy vmi hasonloan kreten felbontasa van.
-
mmdms
addikt
Rákerestem én is az általad sokszor említett dagadtra, hát úgy elég érdekes dolgokat dob fel jutub, de ha jardierként kerestem úgy már tök jó videók jöttek elő. Főleg a setup videói érdekelnek, és bár nem értem az angolt 1000%-ig, de még nekem is bőven érthető mit miért és hova állít. Nagyjából jól gondoltam mi mit csinál a kocsival, de volt egy-két új dolog számomra. Tegnap este csináltam is egy setupot imolára, azok alapján amit tanácsolt, tényleg csak pár klikkel az élmezőnybe ugrottam. (publicon persze...) Stabilan sikerült 1:43,1 - 1:43,6 között, eddig is tudtam ezt az időt, de sűrűn volt 1:45 feletti, ezen most sokat hozott. Ha a legjobb szektorokat nézzük akkor az elméleti legjobb időm közel 1,6 secet javult.
Jó lenne egy picit lassabban beszélne a srác mer néha azt se fogom fel mit mondott, nemhogy még fordítsam is.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
GalaHU
őstag
válasz <Lacy85> #3519 üzenetére
A komment-förgetegben elsikkadt hogy PS-től indult a kèrdés.
Érdekes, hogy ott nincs HDR, mikor sokkal valószínűbb, hogy konzolon HDR-képes megjelenítőre rakja az ember. Ezt azért valószínűleg a PS5-ös verzában majd korrigálják.Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
v2
senior tag
Szombaton meg ma volt egy 6-7kb hotfix. Hol lehet megnézni, hogy mi volt változás?
-
GalaHU
őstag
-
mmdms
addikt
válasz <Lacy85> #3507 üzenetére
Ugyanígy vagyok PC-n is. Hiába van minden epic-en vagy mi a bánat a max settings, a videókat mérföldekkel szebbnek látom.
egyszer játszottam lakótársammal x360-on a nappaliba kicsit autóztunk egymás ellen, ugy kb 40 perc után megkérdeztem h mégis mivel nyomjuk. Racedriver griddel, pont avval játszottam pc-n mikor szólt h menjek xboxozni, soha az életbe ki nem találtam volna, előbb jut eszembe róla a toca2, aztán megmutattam neki milyen mikor nem egy nyomi konzolon fut a játék. na ezután soha többet nem vett játékot hozzá, sőt sztem soha többet be se kapcsolta. Többért vette ugyanabba az évbe mint én a régi rendszerem.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Este órákat szenvedtem a TV beállításaival, most már nagyjából oké.
Nem is maga a grafika volt a gond, hanem brutálisan homályos volt. Egyszerűen nem láttam semmit.
TV-nél játék mód, élesség max-ra húzva, stb. Most már játszható.
Amúgy nem tudom a probléma okát. Rengeteg videót megnéztem és nálam nagyon nem ilyen.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Játszik valaki ACC-t PS4 Pro-n?
Megvettem a játékot, mert mindenki el volt ájulva tőle.
A vezetési élmény valóban brutális, de a grafika annyira gáz, hogy 20 perc után fáj a szemem tőle.
Nálam van valami gond, vagy ez tényleg ennyire igénytelen port lett? -
tusi_
addikt
Nalam az Allcore beton stabil 4700-en, 1.26 volttal (Ycruncherral elhasal, de cbench, 3dmark akarhanyszor lefut). Se nem erosebb, se nem gyengebb, mint a barmi mas beallitas eseten, legalabb is jatekokban. CO val megy az 5050 mhz is, de csak tolto kepernyoknel latom, jatekban nem nagyon megy fel eddig. Esetleg ACC ben felmenne, de azzal mar vagy 3 honapja nem nyomtam
Melyik verzio van most ACC ben? Szvsz mar vagy 3 update hianyzik nalam. Azt olvastam, hogy az M4-et kihereltek, meg a Mclarent is
eat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest