Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
válasz zsalesz #6099 üzenetére
Szerintem ez teljesen megfelel....
Majdnem hasonló configom van csak intel procival.
High beállítás mellett 90-120 fps-em van.
Proci hűtőnek Be Quiet Dark Rock Pro 4-et vennék....
Ramból esetleg ha belefér a keretbe, vegyél 2x16GB-ot, mert most nagyon olcsók a ramok, és azt mindig akkor kell fejleszteni szerintem amikor lent van az áruk.
Ez az ASUS ROG táp nagyon túlárazott, és ehhez a konfighoz felesleges egy 850W-os táp, nekem a 6700XT-hez 550W-os van, és az is elég.
Én egy ilyet vagy egy ilyet néznék a helyedben (de ezt persze rád bízom).
A felszabaduló 15 ezret pont el tudod költeni +16GB ram-ra. -
zsalesz
tag
Sziasztok,
még a nyáron kértem segítséget ACC-ét futtató PC témakörben. Akkor úgy voltam vele veszek használt gépet, viszont inkább arra a döntésre jutottam rakok össze egyet, a rendelkezésre álló keretnek megfelelően.
Jelenleg erre futja a költségvetés, sokkal többet nem is igazán szeretnék rá költeni..
(Ahogy akkor is említettem egy MSI Artymis 323CQR monitor már adott, az marad is jó darabig.)
AMD Ryzen 7 5800X
ASUS TUF GAMING B550-PRO
ASUS ROG – DTRIX-850G 5850W
ASUS DUAL-RX6700XT-012G
SAMSUNK 1000GBNVMe 1.3 M.2 970 EVO Plus
Kingston 16GB/3600MHz 2db
Aerocool Aero One Frost ARGB ATX
Ez megfeleő lehet?
Precosszor hűtő van valami ajánlott?
Köszi szépen -
Maxell014
senior tag
Bal alulra ha bekapcsolom a pit assist funkciót, utána az ene közben hogyan lehet eltüntetni?
-
Bandit21
addikt
válasz Project: A #6093 üzenetére
Médium full hd el fog futni ha a post process dolgokat nem erőlteted. Jó játékot!
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Project: A
tag
Most hogy ingyenesen kipróbálható a játék, tennék egy próbát.
Van valakinek tapasztalata vagy véleménye, hogy i7 6700hq proci, 8 gb memória, ssd, gtx 960m vga laptop hogy bírhatja a játékot?
Köszi! -
bilanszki
csendes tag
Sziasztok.
Jövőhèt csütörtökön a Hvml szervezèsèbe lesz egy fun futamunk.
Bathurst
Porsche 992 GT3 Cup
Èlő közvetìtès kommentárral twitch-enVan mèg egy pár szabad hely ha van kedvetek gyertek jelentkezzetek.
Infok a linkben.
https://www.thesimgrid.com/championships/4821
-
f3rdzs0
senior tag
Hát azért amikor megláttam az árakat, rendesen bekönnyeztem
Szóval el kell döntenem, hogy megér-e ennyit az, hogy bármikor tudjak versenyezni (azért LFM-ben nincs mindig teljes lobbi), és nem csak GT3-ban (ACC előtt nem érdekelt, de ez a játék megszeretette velem a kategóriát).#6085 -Rolika-
ACC Engineer-t tudom ajánlani. Általában Fri3d0lf setupjából átvettem az elektronika, brake balance és aero beállításokat, és utána gyakorlás alatt ACC Engineer futott a háttérben, ami Aris Setup botját használva ajánl dolgokat. Így gyorsabban meg tudod tanulni, hogy mi mit csinál az autón, de nem is vagy elveszve.[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
Géjza
őstag
Ki kell próbálni. Ha fekszik, akkor lehet finomítani, ha nem, akkor vagy magad próbálkozol, vagy leszedsz másikat.
Persze van arra is példa, hogy pl Nurnburgringre saját setupom volt és kaptam kipróbálásra CDA setupot. Az egyik Q-s setup az teljesen off volt, sokkal lassabb voltam vele, mint a sajátommal, a másik Q setuppal legalább meg tudtam közelíteni a saját setupommal elért időt. Van ilyen is.Jariernek is vannak a honlapján free setupok, Fr3idolfét emlegetik itt többen is (yt-n). Ezeket ki lehet mind próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
Setupokat Ti hol kerestek? YouTube?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Bandit21 #6080 üzenetére
Én most kihagytam az egész nyarat simracingből és mentem hétvégén pár gyakorló kört Porsche-val. Valahol 1:42.8 volt a legjobb amit menni tudtam (bár ott már az életemet féltettem ) , de a stabil tempóm bőven csak 1:43.4 körül volt.
Aztán adrian360-tól tarháltam iracing kódot, szóval most amíg az él (valszeg következő LFM évadig) inkább azt nyúzom kipróbálás és visszarázódás képpen.
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
Bandit21
addikt
Imola a heti pálya lfm -ben (sprint).
Sajna nem találtam 296 setupot ezért Lamborghinivel mentem tegnap délután 15 este pedig kb 30 kört.
Hotlap módban 1.43.0** ig jutottam. Ki gyűri még?regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Maxell014
senior tag
Tudom, hogy agyatokra megyek már 😅 de valahogy nem boldogulok a beállításokkal. Ugye ps-ről játszom t300-al és a box utaci dolgokkal vagyok bajban. Hiába állítom a pit limitert az R2 nyomkodom de semmi nem működik szóval már itt elakadok nemhogy egy "stratégiát" össze hozzak vagy bármi.
-
Maxell014
senior tag
Rendben,
Köszönöm a sok-sok segítséget, szerintem megleszek most már 😁
Illetve ami második képen van az az összes DLC lehet vagy abban nem tudok segíteni?Szoktatok így fórumon kis versenyeket szervezni ?
-
Bandit21
addikt
válasz Maxell014 #6070 üzenetére
Alapvetően SA limittel mennek a public szerverek.
Emellett van hogy track medalhoz is kötött a belépés de ez talán ritkább.Plusz ha valahol sose mész akkor ott minek a track medal.
Ez Rád van bízva.
Ha jól megy és jól érzed magad benne a public szerverek úgyis elriasztanak majd a sok hülyévelAkkor jön majd az lfm
A hsz eim közt keress vissza nemrég írtam le hogy mi az.
-
v2
senior tag
válasz Maxell014 #6070 üzenetére
A legtöbb lobby 3 csillagot kér, hogy indulj rajta. Ha megnézed a szervereknél sárga számokat 0/3 0/70. track és safety. Ahhoz, hogy indulhass kell 3track és 70 SA pont. Amikor versenyzel nagyon lényeges, hogy ne legyen hiba és a radar piros legyen rövid időre. Pálya elhagyás hibának számít
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Maxell014
senior tag
válasz Bandit21 #6069 üzenetére
Nagyon köszönöm
Igen mentem 4 kört egy pályán parcitce módban és a zöld sáv eltűnt felülről át váltott stat-ra minden pályán.
Akkor nyomom majd az AI-val a versenyeket, hogy számolja ami kell az online-hoz, de ettől függetlenül minden pályán még nyomjam le a 3-4 hibátlan kört a Track Medal-ért ? Illetve ha igen akkor lehet bármilyen módban ? -
Bandit21
addikt
válasz Maxell014 #6068 üzenetére
Elég egy pályát kiválasztani, ahol a legjobbnak érzed magad. Nekem úgy rémlik elég egy pályán ezt megcsinálni és utána már nyitja a többi stat-ot.
Jelenleg jobb felül egy egyszerűbb dolgot látsz, ami ahogy haladsz előre majd változik folyton.
Ha megvan amit el kell érni akkor jön az SA meg a többi pont aminek egy része a TR is ami akkor lesz 99 ha az összes pályán mentél 3 hibátlan kört bizonyot tempóval.Online, hoz SA kell az akkor van ha egy pályán látja hogy értelmesen mész és utána tudsz gyűjteni AI ellen versenyeken. Zölden villan a kör végén az SA ha gyűlik.
Legalább 15 perces futamokat menj 80-as AI ellen utolsó helyről és menj minél többet radar távolságon belül. Kocc nélkül.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
v2
senior tag
válasz Maxell014 #6066 üzenetére
Szia. Az első képen bal alul ahol a lakatok vannak ott számoknak kéne lenni . Minden pályán ofline menj 3 hibátlan kört aztán az AI-val versenyezve érintés nélkül SA pontokat szerzel 50 alatt nem mehetsz online
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Bandit21
addikt
válasz Bandit21 #6063 üzenetére
Nem rossz ez a pálya bár alapvetően van pár része ahol kódolva van hogy ott gond lesz.
Mentem tegnap este 20 kört sikerült 1:50 alá menni épp xd ezek erősen tanuló körök.Ahogy néztem, 1:46-47 körül kéne tudnom hogy ne legyek utolsó 1400-1600 split-ekbe.
-
Laby
őstag
Snetterton szerintem egyáltalán nem az a szűk túlélős pálya. GT3 kocsiknak is jó méret, csatázni is jókat lehet rajta, és vezetni is kellemesen kihívásos.
Más:
LFM twitteréből nagyon úgy néz ki, hogy sima Assetto Corsa is jönni fog LFM-re. [link]
rFactor 2-vel elég kevesen játszanak, így az hamar halálra volt ítélve, de sima AC-vel rengetegen játszanak, és ha okosan rakják össze a remélhetőleg nem sok kategóriát, akkor az jó móka lehet majd. LMP2/Hypercar és egy F3 kategória szerintem működhetne.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #6060 üzenetére
Az az egy jó benne, hogy nem szűk a bukótér, de egyébként ha megtalálod a ritmust, amihez kell egy jó pár kör, akkor megkedvelheti az ember.
Ugyanígy voltam a Valencia pályával, az elején nagyon nem szerettem, de miután összeállt, megkedveltem a pályát.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Bandit21
addikt
Köszi,
Tudom lehet gyávaság vagy benasag de nem igazán szeretem gokart pályákon ezekkel a hatalmas tepsikkel rulett asztalra dobni a nehezen összehozott elo/sr pontokat.
Az elo még benne van hogy nő ha előttem nagy a pitty putty de kerülgetni a sok autót tuti Sr bukó.Azért ránézek de Fri3dolf videója alapján nem tűnt egy életbiztosításnak.
Hét elején szoktam eldönteni hogy egyáltalán gyakoroljak e rá pár hétvégi futam miatt.
Ez most úgy tűnik kimarad akkor köszi!regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
A héten snetterton vagy mi a pálya lfm - be. Na itt aztán soha egy kört nem mentem még. Mit kell tudni róla?
-
RobbyJr
őstag
-
Bandit21
addikt
válasz JulesTS #6048 üzenetére
Tegnap már 04-be jártam, de össze kéne sokkal jobban rakni, hogy a hegyen fent mit kell csinálni, mert fékezek ahol nem kéne, gyors vagyok ahol nem kéne nem áll össze.
Nehéz. Jó feladvány, tetszik, de nehéz. Kéne 100+ kör az biztos, hogy lássam mit hol rontok el igazán. 1-2 kanyar van csak még meg.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Laby
őstag
válasz Bandit21 #6036 üzenetére
Imádom Mount Panorama-t, Nordschleife mellett magasan a két kedvenc pályám!
2:00:3 qualifi, 2:00:9 45 perces futamos.Időmérőbe sikerült egyik kanyart elrontanom ezen a körön, nagy vágyam 2:00 alá beférni egyszer, de majd ha SRC verseny lesz ott, akkor addig gyakorlok ameddig nem sikerül.
#6035JulesTS
Nagyon jól kijött, szétnyíltak előtted, van respect-ed úgy látom.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
tome0001
senior tag
válasz András12345 #6029 üzenetére
Köszi, hétvégén ki is próbálom!
-
Géjza
őstag
válasz András12345 #6037 üzenetére
az bitang
-
Bandit21
addikt
Hogy legyen majdnem on topic is.
A suli kezdés miatt szabin voltam tegnap tegnapelőtt.
Ma úgy jöttem dolgozni mintha hétfő lenne és mentem az lfm honlapot nézni mi a heti pálya...Hát még mindig mount panorama...
Ki mit tud ott? Nekem ez egy versenyzésre teljesen alkalmatlan pályának tűnik. Pár gyakorló kört már össze hoztam 2:05 körül ami rém lassú de fogalmam sincs hogy a hegy tetején lévő csíki csuki részén mi ment meg attól hogy ha falba megyek ne jöjjön nekem a fel mezőny vagy fordítva ha előttem van valami gebasz akkor ne mint utas szalljak beléjük.
-
JulesTS
őstag
Sikerült egy jót előznöm:
https://youtu.be/nqBWUDAWFS8
-
JulesTS
őstag
válasz András12345 #6031 üzenetére
Nem tudom mi van velük, de vagy driverben nem stimmel valami, vagy NVidia-ra optimalizálnak a program írók...
-
RobbyJr
őstag
válasz András12345 #6031 üzenetére
Azt hittem, hogy idle állapotban is pl. 2000-en pörög.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
András12345
aktív tag
válasz RobbyJr #6030 üzenetére
Nem fogyaszt többet, csak terhelésen nem fogja engedni az órajel droppokat, ha proci bottleneck van.
Nekem volt 6800XT-m még a megjelenése körül, a hangsúly a "volt"-on van, annál szarabb videokártyám sosem volt még...
Pár ismerős is kűzdött ACC-ben mikrolaggokkal, 6000-es radeonokkal, ez megoldotta nagyjából[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
válasz András12345 #6029 üzenetére
De ezzel így idle állapotban is többet fog fogyasztani a kártya nem?
Intel prociknál azt hiszem az is segít az akadások eltüntetésében, ha biosban a hyper threading-et kikapcsolja az illető.
Nekem 1 hónapja volt 6600XT-m, most meg 6900XT-m van, és nem voltak akadások egyáltalán. SAM van bekapcsolva nálam driverben + antilag, többi alap.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tome0001
senior tag
válasz JulesTS #6027 üzenetére
Olvasgatom miket írtok az AMD kártyákról, nekem is egy 6700 XT Red Devilem van.
Ugye most upgrageltem a procit egy i3-10100-ról egy i5-10600K-ra, de az fps dropok pont ugyanúgy jelen vannak, 120-ról van hogy 80-90-re beesik, ami az i3-nál is így volt.
Akkor az lehet, hogy nem a proci hanem a videókari "AMD-s mivolta" miatt lehet?
A 6700 XT-t mivel érdemes kiváltani? 3070 vagy 3070 Ti? -
JulesTS
őstag
válasz -Rolika- #6019 üzenetére
AMD-t inkább felejtsd el, papíron gyorsak, tesztekben is jók, ár/érték arányban jobbak. De szimulátorokkal csak bajlódtam velük.
4060 árában inkább 3070-et keress használtan, vagy ha engedi a keret, akkor 3070TI, vagy 3080.
A 4k@60fps ACC-ben ennyi pénzből úgyis csak kompromisszumok árán lesz meg. Szerintem annál a felbontásnál 3080TI-vel is vissza kellene vennem a full epic beállításból. Most minden epicre állítva DLSS nélkül 2560x1080-as felbontásban 110...160fps között változik esős pályán sok autóval (legtöbször 120..140 között van). -
-
GalaHU
őstag
válasz -Rolika- #6022 üzenetére
Ha akarsz szenvedni a szimezéssel akkor vegyél AMD kártyát. Egy esetleges későbbi VR-ozásról már nem is beszélve…
Tudom, van aki imádja, de a fórumok televannak a vele kapcsolatos anomáliákkal.
Inkább vedd meg a jobbik nV-t pár hónappal később ès nyugtod lesz.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
-Rolika-
senior tag
válasz RobbyJr #6020 üzenetére
0-ról kellene összeraknom egy gépet.
Nem tudom, ezért kérdeztem. Sajnos amennyire benne voltam a pc-s dolgokban 10 évvel ezelőtt, most annyira nem.
A 4k is azért kellene mert tv-n fogok játszani. A 60fps-t meg azért lőttem be, mert haveromnál Xboxon teljesen játszható.
Még esetleg az jöhet szóba, hogy 1440p-ben játszom, de félek tőle, hogy a tv-n az nem lenne fluid A nem natív felbontás miatt.
A legjobb 4k 144fps lenne, de az anyagilag kivitelezhetetlen.
biker: pont arról láttam tegnap tesztet(7600)[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
biker
nagyúr
válasz -Rolika- #6019 üzenetére
6700xt vagy felette, 7600 esetleg.
6600-at most dobta ki Jules a szettből, mert nem volt elég, pedig nem 4K-ban nyomjaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-Rolika-
senior tag
Igazából azért lőttem be a 4060-at, mert árban annál többet nem szeretnék szánni rá. Valószínűleg inkább AMD irányba mennék 4060 áron.
Egy valag pénz elment most a kormány setupra és nem szeretnék újabb fél millát gépre költeni.
Lehet várok akkor még egy kicsit. Talán a fanás 1$-os 3 havi iRacing nem jár le addig.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
biker
nagyúr
válasz -Rolika- #6016 üzenetére
a 4060 harmatgyenge, a 4060ti se nagy durranás.
Ahol előnye van, am odern játékok ha támogatják a DLSS3-at de legalább a 2őt
iracing se dlss se rtx, így egy régi kártya jobb, egy 3060ti 3070 3070ti jobb, 4-kra egy 3070ti vagy 3080 bőven jó, főleg 60fpsreElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Játszik valaki esetleg közületek rtx4060-al vagy teljesítményben hasonló kártyával?
Igazából egyenlőre Xboxon lesz a platform, de ki szeretném próbálni majd az iRacinget is és pc-ből csak egy gyenge laposom van.
Nem tudom a 4060 tudna e 4k-ban 60+ fps-t hozni normális grafikai beállításokkal. Nem kell nekem full graf.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
biker
nagyúr
Vagyis gyártás hibás. Soha nem lehet rakni kapcsolót joystickre, mert egy gombot lehet egyszerre lenyomni egy vezérlőn. A bent maradó kapcsolót a firmwareben kell leprogramozni, mint a 13 állású forgó kapcsolót (ami nem rotary)
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
GalaHU
őstag
Úgy néz ki megvan a probléma gyökere!
A Játékvezérlők között minden ok:
De keressük a hibát itt:Így már könnyebb:
A megfejtés:
A Button Box racse gyújtáskapcsolója egy kétállású kapcsoló. Amikor nem használja az ember akkor minden versenyautóban le van zárva rá a kis műanyag fedél, mert pont az a célja, hogy ne lehessen véletlenül átkattintani a kapcsolót. De ez a kapcsoló nem "igazi", hanem egy kétállású kapcsoló, és lezárt állapotban nulla állás helyett átbillen a kettes kapcsoló állásba, ami jelen esetben a 16 nyomógomb.Amikor próbáltam hozzákonfigurálni a gombokat az ACC-hez, az érzékelte hogy a 16-os már be van nyomva így hiába nyomtam volna mellé másikat azt nem vette be. Ez logikus is, mert ne lehessen ugyanaz a funkciót 2 gombbal is előhozni, vagy ne kelljen hozzá egyszerre a kettőt nyomni.
A többi szim nem volt ilyen válogatós, azokból ez a "védelem" hiányzik, csak azt nézik hogy a beállítás után mit nyomsz...
Szóval így már működik, de ha lehet akkor kicseréltetem egy normális egy állású kapcsolóra, mert ez így értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Bandit21
addikt
válasz JulesTS #6002 üzenetére
Wolf3d (az alap első) nemrég elérheto a game pass-ba.
Fiam sokat vezet és mellette Battlefield megy.
Mondtam gyere megmutatom hol kezdődött...
Hát ahogy nézett... 90 évesnek éreztem magam.
Stunts Street rod 1-2 meg se mutatom neki
Indy 500 ba már tört az autó csak néztük hogy atya ég...regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Na ezt nem hallottam még..
Elevenen él bennem, hogy bár már tudtam,, hogy van iddqd, de az 576 KByte magazin tv adásában mutatták meg az idclip -et és rohantam a géphez kipróbálni, és azonnal hívtuk egymást a haverokkal (vezetékes telefonon Messenger mi? Net se volt nemhogy mobil) hogy Úristen át lehet menni a falon a DOOM-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest