- Mesterséges intelligencia topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Tervezem a játék bszerzését, és gondoltam csatlakoznék hozzátok.
GT Legends volt az első anno amit komolyabb sim vonalon próbáltam, utána három évig az iRacing-et nyúztam.
Persze ez egy új dolog, bele kell majd tanulni. -
Van ott még egy perc is. Én is kipróbáltam, mentem egy 7:00-t másodjára, de szerintem elég szar kör volt, medium gumin (bár én ismerem a nyomvonalat). Súlyos másodpercek vannak még benne, nem csodálkoznék 10-15-ön sem egy kvalis setuppal.
Finoman szólva nem vethető össze amúgy a nehézsége egy rFactorral, amihez eddig szoktam. BMW powa'. -
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1789 üzenetére
Megvan! Köszi! Az ékezetes betűket nem kell erőltetni, mert nem kezeli.
-
zeee
senior tag
ez nagyon hosszúúú
Fogja a gépet amúgy rendesen. 25 fps is előfordul, de átlag 30-35
-
Met
nagyúr
Na jó, most kicsit belefáradtam
-
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84 #1791 üzenetére
megyek
-
Met
nagyúr
7.54-et mentem mekivel, de nagyon esetlegesen és ebben van egy bünti is. Elég sokat otthagytam és a váltót is hosszabbra kellene venni mert 2 helyen kiakadt 6.-ban.
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1786 üzenetére
és ezt hova köll tönni?
-
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84 #1785 üzenetére
Köszi.
Ma nem tudok menni mert 20.00-kor máshol lesz versenyem de lehet majd néha csatlakozok hozzátok ha lehet.
-
barcalaci84
őstag
válasz
wolf033 #1783 üzenetére
a játék főkönyvtárába kell kicsomagolni (engedni h felülírja amit akar)
természetesen nem én csináltam
a lényege annyi, h nincs booking...a serveren előre betöltött szabad helyek vannak...jelen esetben 15...
a szabad helyek valamelyikére kattintasz , utána join és bármikor be tudsz csatlakozni...q és race alatt is...
így könnyen össze lehet verődni...akár napközben is el kezdhetsz gyakorolni a serveren az esti programra és jó eséllyel fog magyar felcsatlakozni közben és spontán versenyezhettek egy jót... -
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84 #1782 üzenetére
Ingame is van? Legutóbb még csak a "pitben" volt.
TS egyenlőre nincs megoldva, asztali talpas mikrofonom van, vezetésnél kicsit messze lenne, word of tanks-hoz jó volt. -
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84 #1777 üzenetére
Üdv!
Mi ez a freejoin? Valami saját szerzeményed? Mit kell vele csinálni? Bemásolni az AC mappájába? Bocs ha láma kérdések.
-
válasz
barcalaci84 #1780 üzenetére
Ú, két hsz-szel felette... gratulálok magamnak...
-
válasz
Ez melyik Nord?
-
Met
nagyúr
válasz
Jó, persze. Csak nincs chat ezért be se tudok írni semmit.
Szerinte 60-70% körül, mindenképpen a többség szavazata nyerjen.
A szerver neve miért barcalaci84 a képeken? -
barcalaci84
őstag
mindenki hibázik, ez benne van....gyere, gyertek ma este is...
mire kijön a lézerscannelt változat mindenki megtanulja a vonalvezetést és jó lesz az...a szándékos idiótáskodás, a 10 éves szint viszont száműzve lesz....
pénteki gumiégető barátunk ma már nem fog tudni csatlakozni...illetve a szavazásos dologra is találtam megoldást...
serveroldalról lehet állítani, h hány százelék után menjen át egy szavazás...(milyen százalék legyen?)freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]
FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM] [FREEJOIN]
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetõen a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenkiMaszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA -
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84 #1775 üzenetére
Bocs srácok (akiket meglöktem), nagyon nem ment most.
Nem ismerem a pályát, az ideális ív se látszott és még setupom sincs. -
barcalaci84
őstag
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetõen a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenkiNord 0.9.8 letöltés:[link]
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]
-
barcalaci84
őstag
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetően a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenkiMaszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA -
válasz
sultansmith #1772 üzenetére
Mikor kanyarodsz,akkor nem fékezel, nem gyorsítassz... Gurulsz..
Kanyar előtt fékezz, aztán sebességet tart, majd mikor már negyed fordulatnál kisebb a kormányzás, taposs bele.
Menj gép ellen, állítsd be, hogy tudd tartani mögötte a lépést. Így látod, mikor fékez, milyen íven megy...Sajnos ez olyan, mint az élet. Minél többet gyakorolsz, annál jobban fog menni.
-
sultansmith
senior tag
én szivesen mennék ilyen funrace-re, de még nagyon nem megy...
nem tudna valaki valami gyorstalpalót, hogy hogyan kell jól fékezni, gázt adni, kanyarodni? Nincs ennek valami oktató oldala ahol tutorialok vannak?
Nagyon nehéz jól felmérnem a féktávokat, és a kormányreakciók is, háááát...
-
barcalaci84
őstag
gyere, elment a férgese szerintem az előzőn már végigmentünk restart nélkül...
-
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84 #1769 üzenetére
A balesetet ki csinálja vagy a szavazást ki kezdeményezi?
-
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84 #1757 üzenetére
A harmadik restart után kiléptem
Azért szerintem valahogy limitálni kellene ezt. -
barcalaci84
őstag
válasz
kinghaxor #1758 üzenetére
g27-nél szerintem nincs értelme (amúgy se ) a dampingnak...
minden 0-ra az ffb gain-t meg 50-90 közt amekyik még nem túl birkózós...
ha nagyon rázna a kormány akkor egy kis filterrel ki tudod "simítani" úgy hogy igazából nem lesz gyengébb az erő...
autó kuplungot kapcsold ki és kerreg mint az őrült ha nem eléggé nyomod a kuplungot...
a mechanical damage ha bekapcsolod akkor simán kinyírod a motort egyből egy durvább leváltásnál ha nincs revmatch...és ha az autoblip-et is kikapcsolod akkor pedig muszály leváltásnál kis gázfröccsöt is adnod jó pár H-váltós autónál különben mész a susnyásba...pl bmwe30
-
válasz
El_Gigante #1762 üzenetére
Kapcsold be az auto blip/liftet.
-
El_Gigante
tag
Arra van valami mód hogy váltásnál(nincs kuplungom) ne pörögjön fel a motor egy-két kocsinál? Nincs kedvem elvenni a lábam.
-
válasz
kinghaxor #1758 üzenetére
Ha kikapcsolod az autokuplungot - azt hiszem ezt külön kell akkor is, ha pro módot állítod be - akkor nem fogsz tudni minden fordulatszámnál váltani (azokban az autókban, amikben H váltó van). Ha nincs meg a rev match, akkor recsegő hang lesz, sebesség nem. Azt viszont nem tudom, hogy az engine damage mellett van-e clutch/gearbox damage is jelenleg, de az biztos, hogy ha most nincs, akkor később lesz.
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok! Újfent lenne pár kérdésem, amire magamtól nem sikerült rájönni. Remélem valaki tud nekem segíteni. G27-el játszom a játékot és bent a menüben a kormány beállításoknál van egy olyan opció, hogy damping. Na már most sokan ajánlották külföldi fórumokon a 0,12-es értéket hozzá, viszont a játékban nem lehet 1 alá vinni. Hogyan lehet azt az opciót 0,12-re állítani? A második kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan lehet működésre bírni a kuplung pedált? Működik a H váltó, de simán lehet minden autóval kuplungolás nélkül váltani. Nem fullad le az autó, nincs semmilyen káros hatása.
-
barcalaci84
őstag
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetően a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
lehet nyugodtan gyakorolni és még a freejoin-nak köszönhetően akár az esti főprogram előtt is összegyűlhetünk...letöltés a pályához[link]
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni[link] -
barcalaci84
őstag
replay-t trükközve lehet multibaqn elővarázsolni...
ha vége a futamnak, menj a dokumentumok/assettocorsa/replay mappába...
az ott lévő cr nevű fájlról csinálj egy másolatot és nevezd át...következő indításnál be tudod tölteni...
eeste pedig gyere...
mostmár 8 körös versenyeket tolunk mert ezt szavazta meg a nép... oda már én medium keveréket raktam mindkét autónál... -
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1754 üzenetére
Azt hiszem függő lettem. sajna nem tudtam jönni este. De látom megvannak az esti programok. Klassz!
Egyébiránt, köszönjük a szervezést Barcalaci!
Valaki elmondaná hogyan lehet elmenteni az online futamok visszajátszását? mert nem szoktam látni hol ajánlja fel a futam végén, csak az eredményeket látom, vagy csak vaksi vagyok. Néha jó lenne visszanézni mit bénázok
Jut eszembe, a gumi. Én még semmit nem állítottam, de bele se néztem még igazából. ti azokkal a gumikkal mentek ami alap rajta van?
-
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84 #1752 üzenetére
A BMW kicsit alulkormányozott volt a meki meg kicsit túlkormányzott de inkább csak fékezésnél jött ki.
Vártalak miután kipörögtél a mekivel.Bocs a sok bénázásért
-
barcalaci84
őstag
megy a server
-
barcalaci84
őstag
-
barcalaci84
őstag
válasz
barcalaci84 #1746 üzenetére
közben felmerült h talán jobb lenne kicsit hosszabb verseny esténként az 5 körösöknél:
szavazzatok:
[link] -
Jack@l
veterán
válasz
barcalaci84 #1746 üzenetére
Ez jó lesz a kis bömössel!
-
-
válasz
tikshow #1742 üzenetére
Jaja, én is így vagyok ezzel. Ha a valóságban használják adott autóban, akkor nem szégyen azt benyomni, ha attól lesz gyorsabb. Mondjuk én GT3-ban nem nagyon kapcsolom be, de lehet, hogy azért (is) vagyok olyan lassú?
Ellenben az 599xx-szel már játszadoztam, hogy milyen beállítás ideális egyes pályákon, ahogy a Zondával is. Ott már azért észnél kell lenni. TC nélkül is jó, de nem szégyen azt használni, ha 1x az igazi is ilyen. -
barcalaci84
őstag
Esti funrace
Kezdés:20:00Pálya: Mugello
Server neve: barcalaci84freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]
10 perc q ,5 kör verseny
autó:1. bmwe30 group A ,2.Mclaren mp4-12c GT3 -
Chrys_
addikt
válasz
xavix13 #1740 üzenetére
Én múlt héten kipróbáltam a MOMO-t AC-vel. Szerintem neked, ha nem ezzel a játékkal akarod a fél életed eltölteni, jó lesz. Igaz, hogy csak 270 fokot fordul, de használható. Persze DFGT jobb, ha rászánod azt az összeget.
A videót nem néztem meg, nem tudom, milyen állapotban van az adott darab. A pedálokkal lehet probléma, de azt egy kis pillanatragasztóval gyorsan lehet orvosolni, nekem is úgy van. -
270 fokkal nem lehet normalisan ac-zni. Nem lehet korrigalni, ellenkormanyozni, az eros autok vezethetetlenek ezaltal. Dfgt minimum.
-
barcalaci84
őstag
a fiat 500-as verseny
-
xavix13
őstag
válasz
MPowerPH #1739 üzenetére
Értem akkor ez kilőve.
Viszont, én nem akarok annyira belemélyedni a simezés világába, inkább csak ilyen hirtelen felindulásból jött kipróbálási vágy. (Ezt szépen megfogalmaztam
, meg a játékot még régebben nyertem)
Ezért nem is szánnék rá olyan sokat. Momokat 10k körül adják használtan nekem ez így belefér árba.
DFGT meg inkább 25-30k körül és azt szó szerint úgy kell vadászni.
Azért még is csak 2,5-3x árkülönbség van.
És végül is a momo se egy f*s tesco-s hama kormány szintjén van. Meg ahogy olvasgattam, ha valaki jobban beleakar mélyedni a simezésbe, akkor se a legelső problémája lesz az hogy a kormány nem 900°-ot fordul. (De én egyelőre nem tervezem, csak ha már ott van a játék, kipróbálnám valami olcsóbb, de használható kormánnyal és erre szerintem egy momo elég volna. Meg az AC-n kívül van még egy rahedli autós játékom, Dirt széria, GRID 2, F1) -
xavix13
őstag
Hali!
Előre is sorry az offért.
A kormányos topikban már feltettem a kérdésem, de azért itt is rákérdeznék.Röviden, tömören akarok venni egy használt logitech momo-t, ami elvileg tök jó állapotban van.
Viszont ma reggel mondta az eladó, hogy igazából elég hangos a ketyere: VideóKérdésem az hogy ez így "normális" (gondolom nem), mennyire lehet zavaró ez játék közben, illetve milyen hibát jelezhet ez, vagy mi okozhatja? (Pl. elég volna csak kitakarítani vagy nem tudom)
És a legfontosabb hogy megvennétek-e ennek ellenére is, vagy felejtős és nézzek inkább egy másikat? -
barcalaci84
őstag
megy a server
-
zeee
senior tag
ABS-t használtok? igazából az az egy segítség van bekapcsolva nálam, ill a gumikopás kikapcsolva. Csak tájékozódásképpen kérdezem.
Ja kormánynál beállítottam 2 gombot a fékerőeloszlás előre és hátra, de hiába nyomkodom, nem nagyon érzek különbséget. Ennek mi a lényege? Menet közben lehet állítani hogy elől vagy hátul fogjon? Bocs ha hülyeséget kérdezek
-
Z0C!
őstag
válasz
m0h0senator #1732 üzenetére
hát elég válogatós vagyok a kocsiknál.
BMW Fan vagyok, illetve Amcsi muscle fan.
Nagyon kevés autó hangja tetszik.ez a KTM vagy mi fene aero nem jön be, de ez a McLaren se kapta meg a tetszik vagy ajánlott plecsnit tőlem
-
JoinR
őstag
-
Z0C!
őstag
válasz
m0h0senator #1728 üzenetére
na végre. GT-R
szerelmes vagyok a hangjába -
válasz
m0h0senator #1728 üzenetére
Én reménykedem benne, hogy - ha már úgyis van BMW licensz és elég sok szimben megjelent, tehát valsz' megfizethető - lesz egy M1 Procar is.
-
-
barcalaci84
őstag
na lehet szavazni h melyik pálya legyen ma este?
[link]beírod a neved /nicked és szavazol egyik pályára vagy akár többre is ha mindegy
(remélem jól csináltam) -
MPowerPH
félisten
Most elkezdtem en is nyuzni, mar van min gamelni. Latom, hogy amiota megvettem, lejott par update. Azokat hogy tudom telepiteni? Vagy itt is automata?
Pluszban neztem az oldalat a game-nek, es lattam a palyak kozott Spa-t, meg hill climb -et? Azok elerhetoek, es letolthetoek valahol? -
Plebi
senior tag
Race Room RE sajna átesett. Eszméletlen árakon dobálóznak.
3100 vrp, ami kb 8500 Ft, kiad 10 autót és 1 pályát. Az autók kb 250-300 vrp-s árral számolhatóak, a pályák olyan 400-500 vrp, ami kb nagyon sok. Egy pálya kb 1200Ft egy autó kb 700 Ft. Jó játék lenne, nekem a hangok nagyon bejönnek és a grafika is nagyon szép. Optimalizáció csillagos ötös, de nincs multi, az is csak 2013-as DTM-hez jár majd.
-
Z0C!
őstag
válasz
N€T0X|N #1716 üzenetére
azért vannak jó modderek, akik nem csak hasraütésre csinálnak versenyautót.
pl rF-be volt WTCC-s pilóta által tesztelt autó is. Illetve az ORSM V8Supercars modjánál is volt ríl versenyző aki segítette a mod készítését. De a ShitStreet (Toby/zolee145 féle) is valós adatok alapján készültek.. -
tome0001
senior tag
válasz
Csapoati #1712 üzenetére
Egyébként olvastam régebben olyat is (ha jól emlékszem) hogy aki megvette az early access verziót, az 50% kedvezményt kap a Dream pack DLC árából. Nektek is rémlik valami ilyesmi?Közben megtaláltam az infot az Ac magyar FB oldalán: Az Assetto Corsa végleges 1.0-ás verziójának megjelenése után 1 hónapig 50%-os áron lesz majd lehetőség előrendelni a Dream Pack DLC csomagot!
-
maszatov
csendes tag
válasz
Csapoati #1709 üzenetére
Eddig egy fizetős DLC van bejelentve
Ami lezerscannelt NORD -t és 10 autót fog tartalmazni...
Olyanokat amiket a közönség szavazott meg...
Szerintem 20 eurót is megerne, de kevesebb lesz szerintem... Főleg ha nem védik le valahogy a tartalmakat...mert jelenleg csak masolgatni kell a pályákat,autókatjó arazassal viszont sokan támogatnak inkább a fejlesztőket ...
-
tome0001
senior tag
Mit tippeltek a dream pack DLC mennyibe fog fajni kb. a végleges verzio megjelenésekor? En kb 20-25€-t tippelek.
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen kamera nézetben játssza a játékot? Igazából azért érdekelne a dolog, mert nekem két nézet jön be, az egyik ugye a motorháztetőt mutatja, a másik meg konkrétan semmit sem az úton kívül. Na már most nekem 5.1 hangrendszerem van és ebben a két nézetben nem igazán jó a hang. Szinte csak a két hátsó hangszóró szól, a többi meg alig ad hangot. A többi nézetben alapból más a hangzás. Ott jóval hangosabb és nagyjából minden hangszóró megszólal ha kell. Gondolom ez másnál is így van, viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy nem lehet ezen valahogy állítani? A játékban nem sok lehetőség van a hang testreszabására ahogy láttam.
-
zeee
senior tag
a harmadik futam előtt volt egy kék halál. Minden elszállt. az összes alkalmazás poziciója a képernyőről, de még a kormány beállítás is.
-
barcalaci84
őstag
lehet jönni
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - OFF topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen autót vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest