- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Megemeli a Microsoft az Office-Teams duó árát az EU kedvéért
- Commodore 64
- Sweet.tv - internetes TV
- Spotify
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisharsany
tag
Ezt is sikerült elérni: ezüstből vasba. Köszönöm a játékélményt Wargaming!
-
ooloo
őstag
Ez meg mi Wót ? .... Egész egyszerűen a lövés pillanatában a célkereszt a tankon maradt , de a löveg "leesett" . Természetesen a malac a földbe csapódott ahelyett , hogy a kecsegét találta volna el . Több szem többet lát ... mi történhetett?
Sajnos ez már a sokadik eset és mindig kritikus helyzetekben történik .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden off topik fórumtársnak !!!
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kisharsany
tag
12-ből 3 win, 9000-es WTR. Jobban kellene játszani, nem dogshit az MM.
-
BigBear
senior tag
Isteni ez a szeméthalom. Hónapok óta nem játszottam, mondom adok neki egy esélyt. Felrak, első csata. Mondanom se kell, 15:0-ás csoda, lightról bárhonnan is lepattanó lövesek, vagy 10m-ről is messze célkörön kívülre szálló lövedékek, 16 lövésből nulla sebzés
. Spot továbbra is egy halom szar, szóval maradt a szokásos. Köszi, nem veszítettem semmit. Delete.
-
-
Sasa 111
tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy ha a WoT-ot csak VPN-nen keresztül tudok játszani, mert nélküle a kapcsolat nagyon sűrűn megszakad, akkor a hiba oka hol van? A WG szerint az internet szolgáltatómnál. (DIGI) Ez igaz lehet? -
kisharsany
tag
A WG megint szolgáltatja a játékélményt, 26%-os winrate, a legutolsó tetű hulladék csapatokkal. Nem vagyok egy nagy player, de 14-ből minden egyes csatában top sebzőként végeztem, ez sok mindent elmond a zseniális matchmakingről.
Még egy nap sem tudtam farmolni, kb. azért is vért kell izzadni, hogy az 5 napi szorzó meglegyen, meg az 5x XP-ket elhasználjam.
Tele a játék az új prémtankokkal, amivel 40%-os agyhalottak yolóznak. -
ooloo
őstag
Aszongya....
Kenjétek a hajatokra...
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Aszongya , hogy RNG.... ha mást nem is tudok , de az élen az R az a random-ot jelent , azaz véletlenszerű , vagy valami ilyesmi . Ha ez igaz lenne , akkor nem lehetne ennyire élesen körülhatárolni a cumirollert . Ugyan ez vonatkozik a nyerő szériára is .... az is nagyon szépen körülhatárolható .Mióta megalkották a játékot csak a hazug szó hagyja el a szájukat ...
-
ooloo
őstag
Köcsög, ezt megkaptad.... a "szemétdomb" az enyém !
Eszembe nem jutna mást kitúrni a pozíciójából ...
-
balintpeter7
újonc
Hát srácok, ennél szemetebb céget én még nem láttam. Ma tiltást kaptam 3 napra, sportszerűtlen magatartás miatt... Soha, de tényleg soha nem basztattam senkit játék közben. Az igaz hogy nagyjából 3-4 napja néha elgurul a gyógyszerem a sok agyhalottat látva, és a közös csetbe írogatom hogy "noobs meg morons", de ki nem? Ennél durvábbat sosem szoktam.
Ma délelőtt az egyik csatában boroskóla platoon a második percben agyatlanul berongyol az ellenség közé, persze fél perc múlva halottak voltak. Én nagyjából középtávról igyekeztem lövöldözni (Leo protoval), semmi értelmét nem láttam hogy velük együtt megdögöljek.. Na onnantól kezdve az egyik agyhalott folyamatosan engem pingelt a térképen, és fröcsögött a cseten. Leszartam, és igyekeztem valami értelmes sebzést összehozni a maradék időben (Természetesen vesztettünk). Majd köv. csata elindít, és bő 2 perccel később kidobott a játék, mert kitiltottak..
Nem is tudom hányszor volt már hogy valami barom kitolt az ellenség elé, vagy blokkolt hogy ne tudjak fedezék mögé tolatni lövés után... Az ilyen retkek semmit sem kapnak, hiába nyomtam fel őket úgy, hogy replayt is csatoltam, mindig leráztak egy szar sablon szöveggel.. És aztán láttam hogy emberünk vígan játszik tovább.
Szerettem ezt a játékot, az összes faszságával együtt is. Elfogadtam hogy egyre több a csaló, hogy baromi szar és igazságtalan ez a szotyvadék rng, hogy piszok drága minden,stb.. (A legutóbbi eventnél is kb. 15 ezret költöttem ládákra, mert egy barom vagyok) de ezt, hogy kitiltanak több napra úgy hogy nem tettem semmi rosszat, ezt nem tudom elfogadni. És mindezt ráadásul egy maraton "közepén". A napom felén azon agyaltam hogy vajon mikor és mit csinálhattam, de tényleg nem tudok felidézni semmi olyat (A csetes hörgésen kívül) amiért ez jogos lett volna...
És a fellebezésemre még csak választ sem kaptam.
Szóval 8 év után törlöm a játékot, és soha többé nem lát egy vasat sem tőlem a wargaming.. (Mégha ettől nem is mennek tönkre.)
Hatalmas csalódás ez az egész, és rohadtul bánt az igazságtalanság.
Bocs skacok hogy fárasztottalak titeket a sztorimmal, jó volt kiírni magamból.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
Hagyjuk már , hogy a Skorpion G ellövi magát és nem válik láthatóvá ... alapesetben - ilyen közelségből - még lőnie sem kéne , mert világítana a zöld között , mint a karácsínyfadísz . Még ha az első lövésnél (ha) érvényesül a dupla bokor , mert annyira visszahúzódtam a lövése pillanatában , a második lövésére ezt már nem lehet ráhúzni .
[link]Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Dewri
aktív tag
Tegnap bementünk haverral, mert már ki tudja mióta nem játszottunk. Első körben 2 Stuggal, nyertünk, ketten 6 killt hoztunk. Aztán egy bukó, majd nyertünk megint. Még néztük is, hogy na, egész kultúrált a game. Aztán visszatért a jó öreg wot. 15-1 bukta (ez úgy, hogy M6-al bementem a városba, megálltam egy háznál, mire ennyit csináltam, 8-0...), folyamatos vereségek, folyamatos goldozás... A hatodik zsinórbukta körül léptem ki a 'csába...
Hiába tesznek bele új tankokat, módosítgatják a pályát meg a legénységi képességeket, stb, a 15-0/15-1 turbócsatáknak egyszerűen nem lenne szabad megtörténnie egy normálisan balanszolt játékban, ahogy 10-15 vereség sem lehetne zsinórban. Ezt semmivel nem lehet megmagyarázni, igaz nem is akarják.
A lényeg, hogy le vannak árazva a prémium napok. Ilyen fosadék körök után persze nyilván rohanok venni bármit is... No mindegy, idén már biztos nem nézek rá erre a szemétre, szerencsére bőven van más játék is a piacon, ahol még sikerélményt is kap az ember akkor is, ha nem fizet érte... -
A tegnapi nap nem volt olyan tré, 57% WR-el és a hét csatából 3 kiba izgalmas volt.
Az utolsóban konktétan 3 mp-en múlt, hogy nyerjünk, az utolsó pillanatban nyírtam ki az enemy stb-t..
Amit itt sem értettem, az az arty volt. Én spottoltam fel, mire ráfordultam, kilőtték és egy fikarcnyi spotasszisztot sem kaptam érte.
Az enemy leo-t is trackeltem egy lövéssel, ami után azonnal kilőtték, szintén nem kaptam semmit érte. Strv dettó, 3 lövéssel folyamatosan trackeltem, persze más lötte ki, de azért sem jött semmi. Nem igazán értem ezt a logikát.. -
-
Lőttem az előző csatában 4k-t a Grillével, Top 2. sebző voltam..és egy db BP pontot sem kaptam. Ez meg hogy?
-
ooloo
őstag
Aszongya , hogy deríts fel 3 járművet 1 csatában .... mi sem egyszerűbb .
Hmmmm..... azééé ehhez nagy mázli kell , vagy külső segítség. Inkább az utóbbi .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kisharsany
tag
Ez a nap is jól indul, Progetto 66-al 16 lepattanó lövés, 0 átütés 258-as pen érték mellett. Mindegy volt, hogy S.Conq alváz vagy 60TP oldala 90 fokban...
Következő kör: BZ-68 kétszer pattant Type 68 alvázról. -
ooloo
őstag
Lejárt a szerkesztési idő ...
-
ooloo
őstag
Üdv az Uraknak ,
Pár napja tűnt fel , hogy az ellen tankja felett a jelölő piros helyett valami liláskék színre váltott . Kerestem , hogy hol állíthatnám vissza a piros (vagy vörös) színt , de nem találtam ezt a beállítást , ha ugyan van ilyen opció . Nem , nem a színvak mód , mert az nincs kipipálva .
-
emre
veterán
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
ooloo
őstag
A köcsög könnyű egész végig a háttérben lapított... a fináléban próbált elslisszolni mellettem , de rutintalansága miatt koccolta a sziklát és egy csukafejessel zárta a csatát.
Természetesen én kaptam "büntit" ... a sziklát és a kis barátját semmi felelősség nem terheli...Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
-
Dewri
aktív tag
Ja és halkan jegyzem meg, 26 csatát mentünk ma t3-t4-t5-t6. Egyetlen egyszer sem volt +2 tier, csak +1...
-
Dewri
aktív tag
Új rekord a ruszki szerveren: 121ezer csatás csávó t5-ben csapatja...
T3-ban meg egy 57ezer csatás beszólt valamit nekem, hogy mit bénázok (google fordító valami ilyesmit silabizált ki az orosz szövegből...). Na ez az igazi paraszt, aki rommá fullozva, 10 éves regisztrációval ugat a 45 csatás pár hetes újoncnak...
Ettől még továbbra is jó a ruszki szerver, haver is regelt, szakaszozunk, most volt a t4 Stuggal egy 5 killes győztes kör, neki volt a t5 Stuggal egy 7 killes győztes köre délelőtt. Az EU módi itt nem jön be, hogy megállunk ugye szépen 10 méterre az indulástól, mert vadászok vagyunk, majd szemezgetünk. Mert ezek középen összecsapnak, így nem győzünk odarohanni, hogy legyen valami sebzésre esélyünk... Egy ütközetet (ahol 1 bázis van, azt kell foglalni) lövés nélkül úgy nyertünk meg, hogy ketten bementünk és foglaltunk. Azt hittük, majd jönnek és elhajtanak, de nem, mindenki középen harcolt... A legtöbb csata szoros még mindig, bár akad turbócsata is, de érdekes módon itt többször is van olyan, hogy azt is mi nyerjük... A goldozás is kezd többször előfordulni, most pl egy 26ezer csatás t3 Su26-ban a sarokban kuporgó gyökér goldozott...
Szerintem ezekkel a brutális accokkal nem az eredeti tulajok játszanak, hanem eladták őket. Nem tudom máshogy elképzelni, hogy miért van tele 50-100ezer csatás emberekkel a t3-t4-t5 (és miért goldozik 26ezer csatával egy Su26 egy BT5 ellen...). Nemcsak néha, hanem a csapatok kétharmada ilyen, szinte minden körben... Ha nekem meglenne a játék összes tankja, nem t3-ban csapatnám, hanem t6-t7, ha már kis szinttel akarnék játszani. Ott már van sebzés, hp, páncél. -
Aham, hát persze.
.
-
A wotinfónak annyi?
-
Djuree
félisten
válasz
Geller72 #53636 üzenetére
t8 alatt sosem játszok, de egyszer mentem küldi miatt kis tierben, hát bedaráltam a fél csapatot.
nyilván op tank, op legények, op felszerelés.
vagy funolni egy kv2-r-em, sok skilles legények, lila cuccok. képzelheted...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
A T3 eleve a "darálásról" szól, sokan pont ezért is szeretnek vele játszani. Könnyed, gyors csaták, nem is kell olyan sokat sebezned és már lila is a statod.
T6-on kívül ide szoktam néha "lejönni", ha már unom hogy T8-as tankokkal folyamat T8-T10-be rak. Ami nem is lenne baj, mert ott lehet igazán sebezni, meg kapsz sok XP-t, de ha 10-ből 10 bukó, akkor a kredited is nagyon fogy, mert low tierben azért kell a gold, ha át akarsz ütni valamit T9-10-es tankokon.
-
Dewri
aktív tag
Eh, fos nagyon ez a t3-t4... Mostmár t3-ban csak megyek előre, felderítem amit felderítek, lövök párat, aztán garázs, mehet a következő t3... Képtelenség ilyen alufólia szarokkal normálisan menni. A t4 amcsi meg 4 csatából 3x t5-t6-ot kapott ma szembe, ott is ugyanez, yolo előre, úgyse látok semmit/úgyse ütök be semmit... Egyébként most direkt megnéztem, hát úgy kell keresni a kezdőket ezeken a szinteken, mert a játékosok nagy része 30-40-60ezer csatával csapatja itt... Gondolom már nagyon unják a t10-et...
Ma már kicsit európai fílingem is volt, mert volt olyan t3 kör, ahol kizárólag arannyal lőttek. BT5, PzIII "tankokra"?? Ezeket az is beüti, ha melléjük lőnek, a világon semmi szükség nem lenne aranyozni ellenük...
A t6 az jó volt ma is (a 10 körre kölcsönkapott Object 244 még megvan), 2 perc volt a kör végéből és 14-12-re vezettünk, egy tüzér maradt állva az ellenfélnél, végül azt is lenyomtuk és még életben is maradtam. Ilyen szoros csatára már alig emlékszem az eu-ról... -
Djuree
félisten
igen részben igazad van. tényleg sok a torp...én is dd player vagyok.
de nem csak torpozok, gunshipezek is.
amúgy most van asszimetrikus csata, sok xp-t ad botok ellen is, igaz 2-3x túlerő van de könnyű nyerni.nincs free xp-d? legalább a modulokra? én eleve t6-ig free-ből kihúzom az adott ágat...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Dewri
aktív tag
válasz
Djuree #53630 üzenetére
Lehet hogy igaza van, mert magas szinten a játék átmegy world of torpedo-ba, nem lehet megmozdulni, mindenki tízesével fossa a torpedókat+gyújt... Kis szinten még élvezhetőbb. És gondolom még így is több xp-t és pénzt kap, mintha botok ellen menne, mert ott sajnos nagyon le van véve a jutalom, nem véletlenül, hiszen mindenki csak ott nyomná, ha lehetne fejlődni rendesen...
Ejj, nagyon elszoktam már a wot-tól, mivel évek óta nem tolom... Ez a t3, nulla páncéllal, 'rva idegesítő... Ahogy meglát valami, már jön is az áldás és minden beüt, mert alufólia van minden tankon, nem páncél... És így érjek el 4ezer xp-t, hogy egy ugyanilyen fost kapjak, ott meg érjek el 15ezer xp-t hogy végre elkezdjen működni a vas...
Úgy látom a japánok elég népszerűek a ruszkiknál, gyakorlatilag minden körben van 1-2 szemben. -
Dewri
aktív tag
válasz
Djuree #53628 üzenetére
Mondjuk itt is vannak finomságok, most pl belefutottam két "ászba": az egyik 31ezer, a másik 68ezer csatásan nyomult, amivel még nincs gond, de mindezt t3 szinten... Persze botok ellen nyilván nagyobb a sikerélmény (mert itt t3-t4-ben van hogy csak 1 ember van, a többi bot, illetve a csapat több mint a fele bot), de aki meg most kezdene és kellene a fejlesztés, azokat pont megakasztják, mert ők fél perc alatt ledarálják a mezőnyt kifullozva és vereségre t3-ban se jön az xp... Nem szeretem ezt az alacsony szintet, itt nincs páncél, se ágyú, jó lenne haladni följebb, csak így macera lesz...
A botok meg goldoznak serényen, igaz csak akkor váltanak, ha nem tudnak beütni simával. -
Djuree
félisten
az oroszok nem olyan balfaxok mint mi itt az eu-ban...mi leszopjuk saját magunkat (meg az ukránokat és/vagy jenkiket) is, lásd eu-s politika...na ők nem.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Dewri
aktív tag
Megnéztem már én is az orosz szervert (Séf csinált is róla külön videót hogyan kell fölrakni és magyarítani, akit érdekel). Első különbség, hogy indításkor nincs minden nemzetből 1 darab t1 jármű a garázsban, hanem van egy amcsi-orosz-német t3 és ennyi. Második különbség, ami egyben az eddigi legnagyobb különbség is, hogy 4 csatából hármat nyertem...
A regelés után, még indítás előtt beadtam egy invite kódot, ami adott némi kezdőtőkét és egy speciális KV1 variánst, ami t5 és prémium. Illetve egy t6 Object 244 van még 10 csatára. A 4 csatát így t3-t5-t6-ban mentem. Egy t3 kört buktam, a többi nyertük.
A csaták során azt vettem észre, hogy mintha máshogy játszana a nép, ott nem az első fedezékig megy mindenki és ott húzogatja ki-be magát, hanem az ellenfél csapata is jön, meg az én csapatom is megy harcolni... Ez eléggé új volt nekem, mert ugye az eu szerver arról szól, hogy mindenki kupacol egy sarkon... T6 Object körömben a városban jött egy kis tér, megálltam a sarkon eu módra, erre látom, hogy ketten jönnek balról, egy szemből, a mi embereink is érkeznek, lövik egymást, a lövés után elmegy a csávó, lövi a másikat... Mondom wtf, mi van itt, tankcsata a wotban?? Nosza beszálltam, körbekergettem egy medet a háztömb körül, menet közben lőttük egymást végig, sikerült is kicsapnom, aztán két tűz között osztottam a népet. Erre a csapattársak jöttek segíteni, kilőtték az egyik arcot, aki bontott és faragták a másikat is. Nézem, baszki, miért fedeznek a saját embereim, ez nem szokás a wotban... Ja, és nem használt mindenki mindenhonnan gold lőszert!! Van azért, de az eu-n már t3-ban is csak gold jön szembe, meg minden más szinten is, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Itt meg fordított az arány: az eu 80-20 gold aránya itt 80-20 a sima lőszernek, de pár csata után még nem mondhatom biztosra hogy mindig így van, csak egyelőre így jött le...
Egyébként ott nincs az a csatavégi (war thunderből lopott...) "ki lőtt ki" animáció, csak az ellenfél dögcéduláját mutatja a game... A ping is teljesen jó, semmit nem szaggat, a ru7 szerverre rak be alapból. Vásárolni meg nem fogok (ezeknek pénzt nem adok, ez már rég nem az a játék...), a bolt része nem érdekel.
Szóval pár kör után még tetszik a dolog, sokkal mozgalmasabb így a játék. Általában kilőttek a győztes csatákban is, de addig tudtam bőven sebezni (mivel nem bújócskáznak, hanem harcolnak) és működött a páncél is. Soha nem voltam híve az egyhelyben üldögélésnek, nehéztank a fő profilom, az nem azért van, hogy lapuljon fedezékben, arra ott a vadász... Ha ez ilyen marad t6-7-8 szinteken is, akkor végre lesz némi élményfaktor a játékban, ami már évek óta nincs, nem véletlenül lett letörölve (és ahogy olvasom itt a hozzászólásokat, másnál is csodálatosak a győzelmi ráták...). -
ooloo
őstag
Még van pofája a wc-nek gratulálni .... Előtte sok sok csatán keresztül odadobott a kegyenceknek . Többé egy petákot sem !!!!
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz
Geller72 #53624 üzenetére
Geller72 , nagyon szépen köszönjük !!
kisharsany , gondoltam , hogy nem csak engem idegesít ... kezdene azzal valamit , hogy a kritikus helyzetekben ne ugráljon a célkereszt . Basszus ... tegnap 3 olyan szituáció is volt , hogy az ellenséges tankot nem tudtam befogni a céltókörrel mert minduntalan odébb ugrott a célkereszt . A tárgyak körül szokott így ugrálni . A tereptárgyak közelében a kamerakezelésről már nem teszek említést .
-
-
ooloo
őstag
Tudja valaki , hogy hol lehet kikapcsolni azt a halálod után bevágott animációt , amin taglalja , hogy hol és milyen paraméterekkel ütött át az utolsó lövedék ? Engem roppantul idegesít ... a faxom kíváncsi rá. Ez egy abszolút felesleges dolog .
-
válasz
kisharsany #53620 üzenetére
LOL, ma sem jött össze.
. 3/3 bukta. Ma ennyit számtam erre a fostengerre.
.
-
Hétfő lévén most már elmondhatom, hogy a múlt heti wr-em 0, azaz nulla százalék volt.
Két nap nem játszottam, de a többi napokon 4-5 csatát mentem, így 22 csatából nem kett egy win-em sem. Egy, azaz egy db döntetlenem volt.
Átlag tier: 9.
-
Djuree
félisten
válasz
kisharsany #53616 üzenetére
én meg se próbálok ilyesmit hogy szakasz, esélytelen!
eddig tök jó volt ez az előrehaladás, most meg egy fos lett, kösz wg!LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
kisharsany
tag
Kiéget ez a szakaszozás. Órákat kell elb*szni vele, mire valaki csatlakozik a klánból, random meg még siralmasabb. Rohadtul elegem lett belőle és ezentúl nem érdekel lesz-e elég nyersaga a klánnak, ha nem képes a 90% szakaszozni. A napi 25 pont előrehaladással Karácsonyra talán meg is lesz a vége.
-
válasz
kisharsany #53614 üzenetére
Én három napja nem játszottam. Előtte az utolsó 3 napom 5-4-4 csata volt, mind bukó.
Tök mindegy, mivel, milyen tierben, melyik szerveren. Most hagyom egy időre ezt a foshalmazt. Nem igazán tudom, hogy ha egy kezdő elindítja a játékot, mi a retek fogja itt tartani.
Ha most kezdeném, 3-4 csata után uninstall lenne a vége, az tuti.
-
kisharsany
tag
5 csata, 0 győzelem ismét.
A javítás óta minden nap ez megy, előtte meg heteken át simán hoztam a 60% körüli winratet, 8000 körüli WTR-el.Plusz ez a klános szakaszozás az előrehaladáshoz is rohadtul fusztráló. Folyamatosan próbálom behívni szakaszozni a klántársakat, de abszolút senki nem hajlandó. A javítás óta egyetlen egy csata erejéig sikerült szakaszban nyomni, előtte meg mindig kitermeltem a max nyersanyagot.
-
ooloo
őstag
válasz
BigBear #53611 üzenetére
Nincs itt szó pártokról , sem szimpátiáról . Ez tisztán az üzletről és üzletstratégiáról szól... egész egyszerűen az európai embereket könnyebb beültetni a hintába , azaz palira venni . Még Tibike , aki egyébként Szakács , még Ő is elismerően nyilatkozik a muszka szerverről . Elfogadható csapatbalansz , lassabb játékmenet , és a többi ... A muszkát nehezebb helyben tartani ha csak szopatják ... ellenben az európai szervereken jóval többet megengedhetnek maguknak .
-
kisharsany
tag
Van még fél nap prémiumom, 5x szórzók még ma 11-ig ha jól látom, gondoltam kihasználom és aktiválok mellé XP, kredit tartalékokat.
7 csata, 0 győzelem.
Kösz WG az élményt! -
BigBear
senior tag
válasz
kisharsany #53610 üzenetére
Nem akartam írni, mert mondom biztos kapom majd az áldást. Ismet adtam egy esélyt ennek a ...nak, az elmúlt pár napban erősen tartok a 0% felé. 30 csata, 2 win.
Mindegy mivel megyek, mindegy mit csinálok, sorra kapom az áldást. Kritikus helyzetekben full höld ellen simán pattint mindenhonnan - mar ha eltalálom, - mert 10 meterről is sorozatban ajándékoz ez a foschtenger célkör mellé 5x célkörrel lövésekkel.Ja, nem kicsit oroszpárti a bagázs. Eddig is szembetűnő vilt, de most... Gyerkőcnek indítottam egy full orosz accot, mondom tápolom kicsit neki, úgyse játszik vele sokat. T6 körül vagyok, light, med, heavy, td, arty, minden, hadd lássa. ~65% wr pár száz csatával.
Semmit nem csinálok másképp, hihetetlen miket lehet művelni ruszkikkal. Egyre nagyobb vicc ez a szarkupac.
-
kisharsany
tag
Az új patch óta valami gyalázatos a winratem, minden nap kb. 10-16% között mozog. Ma is első csata: Borat rögtön elmegy megfulladni.
-
-
Steven88
tag
Sziasztok
Pár év után vissztértem kicsit, eleinte problémás volt még a bejelentkezés is, na mindegy nem ez a lényeg. Olvasom a hsz-t, hogy több csataból sikerül a napi küldi stb. Hát tényleg így van, majdnem 20+ csata kell mire sikerül. Medek nagyon fel lettek buffolva, 8-s prém tank 10-s ágyúval többet lő belém mint én az IS7-l. Nagyon át ment a prém tankok felé ez a játék, régi tankjaimmal nem sokat érek. Sokszor artyval pattan a lövedék, ilyet még nem is láttam anno.
Viszont lenne egy kérdésem, már nem sok van az M-V-Y tankhoz. Ez annyira rossz, hogy alig látok belőle a csatában? Mondjuk az M-VI-Y nagyon rossz, ilyen silány t9-s tankkal még nem játszottam. -
BigBear
senior tag
-
Djuree
félisten
velem előfordult már, egyik nap jobb, a másik rosszabb...hány % a wr-ed? na ugye...
BigBear: én megjelenés óta játszok, vannak hülyeségek, de én alapvetően jól szórakozok.
a lényeg hogy ez egy játék, nem kell komolyan venni egy percig sem...
[ Szerkesztve ]
-
BigBear
senior tag
válasz
Djuree #53603 üzenetére
Na pont ez a baj látod, ez is azt igazolja, hogy 99,9999999999%-ban a játékosoknak nulla, 0, zéró behatása van a játékra. Többek között ezért lépett már le egy csomó régi játékos. Megunták a hülyeséget. Ahol eldönti a játék, úgymond matematikailag, ki fog nyerni, majd akár 3-40x egymás után dob egy "ezt bebuktad haver" játékot a szokásos baromságokkal, azzal minek szenvedjen az ember? Hol marad a játék?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz
Geller72 #53602 üzenetére
és hány csata ilyen? 100-ból 1? se...
ez minden játékban előfordul...codozok, bf-ezek, cs-zek meg a többi...mindben van ilyen hogy az egyik csapatból nem hal senki. matematikailag ugyanúgy benne van ez is a pakliban, ezen nincs mit csodálkozni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Persze, buffoljatok, meg nerfeljetek, a többi le van szarva!.
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyáron érkezik a Lies of P: Overture
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Remaster kiadást kap a Days Gone
- Projektor topic
- Spórolós topik
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Fujitsu B22T-7 Pro IPS LED monitor eladó (21.5", Full HD, hangszóró, USB HUB)
- Crucial 2x4GB DDR3 asztali RAM egyben eladó (megy dualban)
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest