- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Én még tudom ajánlani a Raceroom Racing Experience-t. Alapból ingyenes, a grafika hangok és fizika nagyon rendben van, aztán lehetőségeknek megfelelően bővíted a gépparkot pályákat, van jó hungaroring is benne. Én a wtcr pakkot vettem meg annó, nagyon élvezetes.
Természetesen megvan az Assetto Corsa és megvan a Competizione is jó kis laserscan hungaroringgel, mielőtt valaki meg akarna enni...
-
Plebi
senior tag
Vettem humle-n egy ferrari 70 éves ünnepi pakkot, erre kifogynak kulcsból, azt írják hamarosan érkezik...
-
Plebi
senior tag
Én csak egy dolgot hiányolok, de azt nagyon, az az értelmes online köridő nyilvántartás esetleg ghostokkal. Tudom van már külsős, de mennyibe telne egy hivatalosat összedobni. Raceroomban ez nagyon jól meg van oldva. Sajnos annak az a nagy baja, hogy sokba kerül, ha több pályát autót akarsz, de kárpótol, hogy gyakran indítanak időversenyeket komoly díjazásért és akkor az ott meghirdetett autók és pályák elérhetőek.
Még mindig az RSR-t érdemes online időmérésre használni?
-
Plebi
senior tag
válasz
#34576640 #7747 üzenetére
Szerintem a játékban a minimum force-t vedd le nullára. Ez adhat neki állandó jelet, ezért rezeghet, illetve rángathatja ha középen van a kormány. Mostani játékoknál már nem látok ilyen beállítást, de a holtjáték (steering axis deadzone) megemelése 5%-ra megoldotta nálam az ilyen problémát még Logitech Formula Force GP-n. G27-em van annál ilyen rángatás még nem volt, max ha álló kocsinál egy kicsit megmozdítottam valamerre a kormány és a "rugó" ahogy visszahúzta középre tudta behülyíteni és rángatta jobbra balra, de magától sosem.
-
Plebi
senior tag
Mondjuk a kérdés is elég elrugaszkodott volt (miért nincs iRacing szintú rank rendzer), igazából arra válaszolt, de legalább annyit megcsinálhatnának, hogy pályánként, kocsinként legyen egy online időmérő nyilvántartás és ne külsősöket ajánljátok. A RRE is tudja, CARS is tudja, nem tudom ez miért olyan nagy cucc.
-
Plebi
senior tag
-
Plebi
senior tag
Race Room RE sajna átesett. Eszméletlen árakon dobálóznak.
3100 vrp, ami kb 8500 Ft, kiad 10 autót és 1 pályát. Az autók kb 250-300 vrp-s árral számolhatóak, a pályák olyan 400-500 vrp, ami kb nagyon sok. Egy pálya kb 1200Ft egy autó kb 700 Ft. Jó játék lenne, nekem a hangok nagyon bejönnek és a grafika is nagyon szép. Optimalizáció csillagos ötös, de nincs multi, az is csak 2013-as DTM-hez jár majd.
-
Plebi
senior tag
Valaki már találkozott a pálya egy bizonyos részén visszatérő textúrahibákkal. A pálya újraindítása után szintén van, de máshol. A pálya monza, Tatus F1. A pályán egészében, csíkban, vagy autón felvillanó textúrák a jellemzőek, máson még nem próbáltam. FAA van beállítva 6x-ra, sima élsimítás nincs, HDR kikapcsolva. Az RSR live time appot tettem be, a GTR M. Rankkal együtt fut. Még a multi előtt indítottam utoljára a játékot, addig ilyen nem volt, akkor még sima GTR M. Rankkal használtam.
-
Plebi
senior tag
A variálhatóság igaz, a challange kormánya nem állítható előre hátra. Amúgy tényleg jó szett, a váltó és a pedál, ami nekem a g27 mellé elférne.
A szíjhajtás halksága nem hiányzik, mielőtt megjött a g27, még megvolt a Thrustmaster rgt-m ami szíjas, és nem volt nála hangosabb, szépen lehalkították a g25-höz képest.
-
Plebi
senior tag
Néztem én is több videót és igen be tudja rázni, de nem annyira, hogy azt bent ülőként megérezd. A Inside Sim Racing is tesztelte, nekik nagyon tetszett, igaz nem cserélnék le a komoly cockpitüket erre, de a t500rs-el is kiválóan használható volt. Nekem is van cockpitem, magam építettem, de sok esetben sokkal praktikusabb lenne. Itt egy kép: Kép A kormány mögötti tartót levágtam, mert túlzottan mozgott tőle, monitort meg nem tartana meg. Alapból meg lehet ezt is rángatni balra-jobbra, mivel a pedál tartó zártszelvényen csúszik, de használta közben nem érződik.
-
Plebi
senior tag
Jó szándék vezérelt.... ha nincsenek, tulajdonképpen a logitech is érthető, sokan úgy szereztek jó áron kormányt, sokszor sajnos úgy, hogy a régi kormányokkal nem volt hiba, csak valamit beböffentettek és máris kapták a kedvezményt vagy a kupont. Én személyszerint visszakértem volna mindig a régi korményt, ha újat küldök. Kupon más tészta.
KaraDani: Thrustmaster még léphet, mert 270-és kormányai vannak javarészt, amik nagyon jó szíjhajtásúak szinte egytől-egyig. Nekem RGT-m volt tőlük, nagyon innovatív cég, a kormányon lévő tengelyek nagyon tetszettek, mert ha úgy volt nem kellett a pedált az íróasztal alá tenni meg kötögetni, mivel 270 fokot fordult csak mindig el lehetett érni őket és szépen lehetett adagolni. 1080 fokos kormányuk meg ugye horror áron fut, nincs hozzá H, se semmilyen váltó csak pillangó, igaz van hozzá jó kis F1 kormány replika, kitűnő alany HUD-ok beépítésére.
Ez a hirdetés akár még élhet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest