Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
válasz Joachim21 #4637 üzenetére
Ne sarkítsd a problémákat, mindenki máshogy használja a telefont.
Én például... Használom, reggel feldobom tölteni ébredéskor, reggelizek, zuhanyzok, fiammal játszom, majd munkába "menet" (leülök a gépemhez) lehúzom a töltőről...
De mégis érdekes olvasni, kinél mit mutat a számláló (na jó, nem igazán érdekes, hogy a hsz-ek 80-85%-a erről szól, de elfogadom, mert nagyon sokaknál most jár le az "1 év - 80%", amit az Apple vállal)."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
kemdom
tag
válasz Joachim21 #4620 üzenetére
Nem hinném, hogy túl sokat butítanának rajta, igazából majd elmesélik, hogy sajnos a camera control nélkül nem tudna seamless experience-t nyújtani a “Visual Intelligence”, így azt nem kapjuk meg, és szevasz.
Mármint nekem ez az egy dolog tűnik egyértelmű Apple magyarázatnak, bármi más butítás szerintem inkorrekt döntés lenne."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
atee_13
őstag
válasz Joachim21 #4570 üzenetére
Nem a qr kód az elején megvan onnan indul a folyamat. Azonosításhoz kell a szelfikamera. Azt írja pislogjak és olvassam be érthetően a számokat.
Kipróbáltam a régi telefonnal (xiaomi) ott megy a szelfi, meg a 10 mp-t is visszaszámolja, de az sem jó. Ott meg a végén írja ki, hogy valami hiba van próbálja újra.
Nem akartam üzletbe menni, de sajna lehet az lesz a vége. Vodás topikban voltak akiknek sikerült a folyamat, de nekem sajna 2 telefonnal sem.
-
rizso
addikt
válasz Joachim21 #4001 üzenetére
Egyre beljebb mész a f@szerdőben, csak szólok 😈😀
Ultra nem a legszebb, de egy stainless steel egy szép szíjjal elég jól is mutathat:
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
waszabi07
tag
válasz Joachim21 #3994 üzenetére
Azért mert ez a véleményed, gáz amit írtál.
nekem pl vékony a csuklóm és rohadtul zavar rajta egy nagy óra munka közben és alvásnál is, szóval nincs jobb választás mint a sima watch. Az ultra meg biztos jó de nekem az ormótlanul vastag és nem sokkal tud többet sem…Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
gretzky77
veterán
Anno próbáltam én is az S9-et többek között és pont azért adtam el, mert az én csuklómon bután nézett ki és nekem nem tetszett! Az Ultra már más kategória, jelenleg ezt használom, de ettől függetlenül ízlések és pofonok, de őszintén szólva ez a lányozás nem volt túl kedves és korrekt hozzászólás!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
s.Oliv3r
senior tag
Egy átlag 3millás datejust - belépő - rolex is 41mm, nem épp férfiasnak néz ki, de azért szerintem sok férfi örülne ha a csuklóján lenne
Kinek mi ... valamelyik nőnek a 70 kilós venyige alkat, valakinek a kigyúrt, vagy a mackós a menő. Nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
knox83
senior tag
válasz Joachim21 #3868 üzenetére
Ez csak egy magánvélemény de nem kell sokat várni a magasabb mpx-es szenzoroktól. Honor magic 5 prot cseréltem 15PM-re, ott minden kamera 50 mpx volt de a gyakorlatban alig volt különbség. Az új pixel uw kamerája is 48-as és a 15PM-el hasonlítva esküszöm hogy jobb az iphone végeredménye pedig ugye az csak 12 mpxes…Részletességben alig látni különbséget (lásd gsmarena)
-
joey04
titán
válasz Joachim21 #3735 üzenetére
Én alapvetően elégedett vagyok, nem véletlen maradtam végül ennél a telefonnál, csak nagyon kevés az előrelépés a 2 évvel korábbi telefonhoz képest, plusz néhány dologban vissza is léptem. Objektív szempontból üzemidőben, szubjektíven meg a DI a notch helyett ami visszalépés. Kamera meg minden látószögben picit jobb képminőség, de egy hasznos látószöget elvesztettem. És nem kéne választani, ma már sok telefon tud 2 zoom kamerát felmutatni.
-
Rossi
addikt
válasz Joachim21 #3727 üzenetére
Nagyon nem mindegy a használat módja és intenzitása.
Én pl. nagyon sokat fotózom vele meló miatt (egy alkalommal 100-200 fotó), jellemzően építkezéseken, változó fényviszonyok között, változó fókusztávolsággal, és sokat botladozik a telefon, nem tudja melyik lencsét használja, szar lesz a kép stb.
Ugyanez volt 12Pro-val és 14Pro-val is.Aztán emailezek vele masszívan, csatolmányok stb., itt is botladozik bőven, word, excel, pdf megnyitásnál, ilyesmi.
Telefonálok is nem keveset, lefagy a névjegyzékben, lefagy bejövő hívás közben, nem kapcsolódik az AirPods Pro 2-vel, lassan kapcsolódik stb.
Aztán melegszik, nem tölt, nem szinkronizál az iCloud-dal stb.
Nekem ezek nem férnek bele egy aktuális csúcskészüléknél, de sajnos számomra nincs alternatívája, nem fogok átmenni droidra, az nekem vállalhatatlan(abb).
Mondjuk nekem már rég lekopott a cukormáz a "prémium" telefon témáról, nem társítok az árához egy irreális "virtuális" elégedettséget, hanem használati tárgy, amire egyébként vigyázok, tehát nem ütöm-vágom, de megelégedve nem vagyok vele.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
-
aktív tag
válasz Joachim21 #3505 üzenetére
A Waze nem tud olyat, hogy csak akkor éleszti fel a kijelzőt, ha van érdemi tudatnivalója?
Mind az Apple Térképet, mind pedig a Google-ét így használom, szerintem komoly segítség az akkumulátor és a kijelző kímélésére, amikor hosszabb-rövidebb ideig nem lesz változás a menet során. Beégéssel egyik gyártó, egyik operációs rendszerén sem találkoztam eddig.
-
rankesz
veterán
válasz Joachim21 #3358 üzenetére
Ha esetleg valaki keres még ingyenes alternatívát és nem ismeri annak
Blackmagic Cam -
-
joey04
titán
válasz Joachim21 #1750 üzenetére
Beírtam google keresőbe de nem adott 15 pm találatot, gondoltam hátha használ ilyet valaki, nem akartam 5000 márka ajánlatát végigböngészni, majd keresgélni véleményeket mindegyikről. Egyszerűbb lett volna, ha itt egy megbízható tag azt mondta volna, hogy figyelj nekem ilyen van, ez a márka, és kurva jó, elégedett vagyok vele. Ha ez nincs, akkor majd ha LESZ időm belevetem magam a kutatásba. Fejedre vigyázz, kemény a fal, aztán nem tudsz majd okosakat írni ha sokszor belevered.
-
Sasi001
senior tag
válasz Joachim21 #1563 üzenetére
Kék, barna, bordó. Nagyon patentek a gombok, tökéletes mindenütt, nem áll el a sarkoknál, pont jó a felrakás is nem nehéz de nem is könnyű. A fenti linken ott a három szín. Sajna fekete nincs, de még a gyártó oldalán sem találni. Barnát vettem de lehet veszek egy kéket is.
-
Navaren
aktív tag
válasz Joachim21 #767 üzenetére
Nekem csak sima 15 Pro van, de itt frankón érezni, főleg tényleg tok nélkül.
Azt hittem, hogy a kávakeskenyítés jótékony hatása is csak parasztvakítás lesz, de nem, tényleg kompaktabb érzetre is a telefon (tok nélkül), amire a kisebb súly is rájátszik.Aztán lehet, hogy Te nem így érzed, pláne a nagyobb motyón.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
nagyúr
válasz Joachim21 #767 üzenetére
A méretváltozást nem is lehet észrevenni, annyira csekély. Viszont, ha tok nélkül nézzük, a lekerekített oldal miatt valóban úgy tűnik, hogy kényelmesebb, mint a vágott élű előd. Tokban meg kb. tökmindegy ugye.
Más: Talált már valaki olyan üveget, ami kb a fekete káva feléig legalább kiér? Utána ugye már elkezdődik a lekerekítés, de pl. a Spigen is még egy icipicit érhetne kintebb, úgy a fekete káva feléig.
A fekete keretes üvegekkel meg az a baj, hogy 1-2 pixelsort letakar a kijelzőből. -
kchris78
veterán
válasz Joachim21 #655 üzenetére
nekem telefon ipad is 3 ev sima garis, de mar az is ad egy biztonsagos erzest, telefon mar elmult 1 eves de nem ereztem azt a nyomast, anno volt olyan h csak azert adtam el telefont mielott betolti az 1 evet mert akkor meg kiemeli az h garis a tobbi kozul, es az biztonsag az uj tulajnak. (persze az uj szeria is motival )
-
Roland861010
addikt
válasz Joachim21 #193 üzenetére
A kérdeznek szól nem neked.
Én azt nem értem hány éves lehet az ismerős és mi a pic.nak neki egy ilyen telefon ha másnak kell összerakni.
Nem értem. Szóval aki meg örök androidos és semmilyen készsége nincs a rendszerek közötti váltásokhoz az minek áll neki mást használni.
Ezek lesznek mind a két oldlat az örök nyavajgok.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest