Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Gyanítom irónia. Arra akart utalni a kolléga, hogy igen szervíz és ott azt is megmondják, garanciában javítják e. Ki gondolná, nem?!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
Nekem valószínűleg a gép érkezése adja majd meg a lökést. A PC-vel nincs kedvem szórakozni. Mondjuk pár képet hackeltem már a telefonnal is, azzal azért nehezebb.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
válasz Zsolt,72 #3745 üzenetére
El bakker. Az asszony meg csúnyán néz rám.
fery02:
Nekem most egy 15PM van. Van egy PC Windows-val, tavaly október óta, szerintem két kezemen meg tudnám számolni hányszor kapcsoltam be. Igaz már régi gép, i7 6700. Igazából szeretnék fényképeket, videókat szerkeszteni, tanulni valami újat ez is plusz, hogy vegyek egy MB-t. Igaz azt sem tudom hol álljak neki, de elkezdem."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
válasz Zsolt,72 #3743 üzenetére
Az hagyján, de annyira megbabonázott, hogy át akarok térni a teljes ökoszisztémára. Már nézegetem a MB Air-t, milyet vegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest