Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
válasz Sasi001 #4656 üzenetére
Hali, maradhat az óra, csak utána azt is resetelni kell.
Szerk.: a linken található cikk szerint könnyebb előre resetelni az órát, mint utólag.
[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
-
nagyúr
válasz Sasi001 #4632 üzenetére
Régebben nekem is volt, hogy hónapokig úgy volt, mint nálad, sőt. Nagyon nem mindegy, milyen akkut fogsz ki, pl. a megadott gyári értékhez képest mennyivel több a kapacitása.
A szokásaim nem igen változtak, és volt telefonom, ami pl. 200 ciklus után 95%-on volt, volt, ami meg maradt 100-on. Nyilván utóbbi sem igazán reális. Aztán fogja, és pár hét alatt esik több %-ot pont azért, mert igazából az a reális annyi ciklus után, csak így viszont úgy érzi az ember, hogy addig minden okés volt, majd hetek alatt romlott sokat. De ez nincs így. Nem kell vele foglalkozni. El kell fogadni, hogy ez egy folyamatosan degradálódó része a telefonnak. -
Rossi
addikt
válasz Sasi001 #3887 üzenetére
5S-nél indultam, előtte droidos voltam.
1-2 évente váltottam, mikor hogy.
Ezt a "van-e értelme" dolgot rég elengedtem, de a biztonsági mentésből visszaállítás miatt az "új készülék" feeling sincs meg, mióta alig változnak kívül a telefonok.
Meg dobozból kibontás után kapják egyből az UAG tokot...Igazából nálam cserénél max. a tudat van meg, hogy na, új a teló.
Pár új funkciónak tudtam igazán örülni pl. LIDAR arcfelismerés, fotózás sötétben, 5x optikai zoom, ilyesmi.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
ptgmaster
tag
válasz Sasi001 #3663 üzenetére
Nekem ilyen egy hónap használat és egy esés után. Pontosan illeszkedik, könnyű és a gombok belseje sem éles.
Viszont tisztítani nehéz, mert az apró szövetszálak közül szinte lehetetlen kiszedni az esetlegesen odakerült folyékony szennyeződést. Az esés zseb magasságból járdára történt. Nekem csalódás, 30 ezerért többet vártam. Néha még felteszem, de az sérülés a sarkán mindig elveszi tőle a kedvem. Persze vigyázni kell rá és nem történik ilyesmi.
Ami ami, az az!
-
giroud199
senior tag
válasz Sasi001 #2895 üzenetére
A telefonálás miatt van Viszont általában a jobb minőségű foliaknal nem jött elő nálam csak amiket sos be rakattam fel pár napra amíg megjött a rendelés (ezek volt ,hogy 4napot nem bírtak ki) ha peremes tokban van ,akkor nem jön elő a bal felső sarokban lévő levegosodes
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
őstag
válasz Sasi001 #2707 üzenetére
Az komoly, 350ezres óra, nem sajnáltál érte ennyi pénzt? Bár nekem is 570k volt a pro max, persze rá 2 hétre 500-ért is volt xd
Nagyon sokat agyaltam az órán, mit vegyek, de huawei watch gt 4 lett, nem bántam meg, pont azt tudja amit kell egy órának, és az első töltés 10 nap után történt és még volt 30%, mind ezt 100k-ért. ha lesz olyan órája az apple-nak ami nem naponta töltögetős, venni fogok, akármennyibe fog kerülni.. -
őstag
-
nagyúr
válasz Sasi001 #2544 üzenetére
Pont arra utaltam poénosan, hogy azért nem megy be a tok és keret köze a por, mert maga a tok összeszedi az összeset… csak nem ment át akkor
Nekem egyik keretem sem kopott meg soha, heti 1-2 alkalommal kiszedtem a telefont, megtakarítottam a tokkal együtt és annyi. Igaz, nem terepen dolgozom, hanem irodai környezetben. Azért az sokat számít nem tagadom.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest