Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
moordavid #982 üzenetére
Hasonlo van nalam is. Mindenki mondja, h nincs elorelepes 13 Pro-hoz kepest. A szintetikus teszteken lehet h valoban igy van, de a gyakorlatban meg megis jobb. Erzesre +20% (mindezt ugy, h a 90%-os a 13 Pro)
Ettol fuggetlenul ha nem ugy adta volna ki a matek ahogy akkor nem valtottam volna 130-Pro-rol.
15 Pro Max meg ehhez kepes meg ~40% plusz. (gyakorlatban, nem laboreredmenyek alapjan) -
mindthecrap
aktív tag
válasz
moordavid #901 üzenetére
Én a Telekom eSIM-mel megszívtam, “kivettem” a régi telefonból, gondoltam, majd a Telekom oldalán ha kerek egy újat akkor ad egy QR kódot vagy valami… fenéket. Kizárólag úgy lehet új eSIM-et igényelni, hogy SMS kódot küld arra a telefonszámra amihez nem férsz hozzá hiszen azért kérsz eSIM-et
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
moordavid #842 üzenetére
Nekem sikerült első nap a járólapra ejteni a telót egy méterről, de nem lett semmi baja a 2200 forintos MediaMarkt elsőáras szilikontokban
A 12-est is durván 5-6 alkalommal ejtettem betonra derékmagasságból a 2 év alatt és kutya baja nem lett, azon ezt a tokot használtam: Ringke Onyx, elvileg military grade meg minden de kb 3500 forint volt
-
válasz
moordavid #531 üzenetére
Ezt tökre megértem, írtam is, hogy egy kiépített ököszisztámával biztos nagyon jól működnek a dolgok..
Nem vagyok hűséges típus, nem vagyok elkötelezve egyik márkával sem, és ez nem változik most sem.
Én tuti kipróbálom a 8 pro-t is, tudom nem érdemes cserélgetni, de ez már csak az én hülyeségem, kajla hajlamom.(más meg cigizik)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- Legjobb vétel!! Új állapotú csak kibontott 1 órát használt Iphone 14 kék kártyafüggetlen 128GB.
- eladó Nothing Phone (2a) 12/256 black
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest