Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
válasz NvidiaRTX #45689 üzenetére
Jaj, azért ilyenkor érzem magam öregnek, amikor ez már régies grafikájú
2004-ben már inkább többet jártam a részmunkaidős melómba, mint egyetemre (és akkor már vagy 5 éve animéztem )
Nálam a régies grafika a 80' évek első fele, és visszafeléHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Silεncε
őstag
A több Murmur nem csak az ending része volt poénként? ez jó kérdés, mindnek volt szám a homlokán (a 8-9-re emlékszem), szóval nem tudom. Yuno#3 sosem volt szerelmes Yukki#3-ba mondjuk valamit tudott, mert voltak emlékei, csak nem tudta kihez kapcsolni. Mindegy, a vége happy end lett (bár amúgy az jó kérdés, hogy annak a lánynak akit szeretsz egy másik "dimenzióban" lévő énje aki ugyanúgy viselkedik és az emlékei is megvannak tényleg ugyanaz-e? (de ez már nagyon filozófiai kérdés ) AuraSync: hát sajnálom, hogy nem hagyott nagy nyomot
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Silεncε #45672 üzenetére
Yuno 1 szerintem már akkor kattant volt, amikor a szülei a ketrecbe zárták, erre meg ugye rátett egy lapáttal az, hogy az anyja depressziós lett. A több Murmur nem csak az ending része volt poénként? Yuno#3 sosem volt szerelmes Yukki#3-ba, utóbbi ezen az idővonalon szerencsésen szerelmet vallott a szemüveges csajnak és vele jöttek össze. Live-Die-Respawn
-
NvidiaRTX
őstag
Azt hittem legalább egy "komoly" játékkal tolja mint PubG vagy Fortnite vagy CoD vagy Csé vagy BF... Egy japán aki japán játékkal tolja... Hová tart ez a világ?
(#45694) Silεncε:
Mikor láttam én azt már Silence?
Amikor még anno elkezdtem animézni még az Elfen Lied után.(#45696) TBT:
Most már meg kéne hallgatnom egy zenéjét tényleg.
Van klipje is? Élő felvétel YT-on?[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
TBT
addikt
A pincérnő videójátékkal játszik.
Meg ReoNa is.
Őszintén, nem gondoltam volna, hogy ReoNa ennyire nyugodt (és lassú) a hétköznapokban is. De nagyon aranyos és imádnivaló.Rég várt (november vége óta) megjelenős esemény van megint:
Bár ezzel kapcsolatban a csajszi tegnap eléggé el volt kenődve, mert a koronavírus miatt korlátozások vannak és nem olyan zökkenőmentesen mennek a dolgok, mint a november elejei album megjelenés idején.
És még az sem biztos, hogy az áprilisi országos turné minden állomása meg lesz tartva, szóval...De legalább van újabb kép róla:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Silεncε
őstag
válasz Totheground #45691 üzenetére
Aha... Ez most kb olyan volt, mint a klasszikus:
1. legyen egy jó ötleted
2. .....
3. Profit!Igazából arra irányult a kérdésem, hogy én sokkal jobban burokban élőknek gondoltam őket, de akkor tévedtem.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz Silεncε #45687 üzenetére
Define közel. Minden szempontból tarok egy “biztonságos távolságot”, nem hiányzik, hogy valami túlbuzgó producer tiltólistára tegyen vagy hogy valami hülye gossip miatt ártsak bárkinek.
Egyébként nincs fix recept, bár pár dolog segíthet
- legyél gaijin - mindenki hamar megjegyez minket, ami lehet jó vagy rossz
- legyél 190+ - meglepő de már egy 160 körüli japán lánynak is lehet komplexusa, hogy túl magas. De ha 30 centivel fölötte vagy, ezt elfelejti
- ne sz@rd össze magad ha épp beszélni kell egy lánnyal (folyományaként, ne legyen izzadt a tenyered ha épp lehetőséged van megfogni valaki kezét egy kicsit )
- Again, merj beszélni. Ha nem vagy perfect, akkor is. De ha valamit nem értesz, azzal óvatosan, nem kell bólogatni arra, ha valaki megkérdezi, hogy látszik-e, hogy pár napja rosszul alszik
- találjanak valamiért megnyerőnek (ez mindig egy toss-up, lesznek lányok, akiknek ha megszakadsz se jössz be)
- figyelj oda és adj magadra - ez nem azt jelenti, hogy csak Off White, Balenciaga, FOG és társai léteznek, de legalább valami igyekezet legyen, hogy valahogy kinézz, akkor is, ha csak teszem azt H&M-ből öltözöl. És természetesen higiénia. Ott viszont nincs pardon.
- Legyenek barátaid
- Legyen hobbid vagy szenvedélyed - az adott lányon kívül
- Ne késs elEzen túl, legyenek iparági kapcsolatait, ismerőseid, stb.
Röviden, mert épp késésben vagyok.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #45685 üzenetére
Es oda is elmennek veled, ahova TE akarod?
-
Silεncε
őstag
Hogy lehet ilyen közel kerülni ilyen nőkhöz? Már úgy értem, hogy azért ők valahol sztárok nem? (ha jól vettem ki a korábbi kommentjeidből, ők szinkronszínészek, szval azért elég sokan ismerik őket). TBT-t biztos érdekelné a téma
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Érdekes, hogy ennyire bejönnek nekik az "idegenek". Bár valószínűleg a személyiséged is megnyerő a számukra. De, őszintén örülök, ha ennyire odavannak érted és te is értük.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Totheground #45683 üzenetére
És ezek a lányok mennyire ismernek téged?
Tudják, hogy magyar vagy?"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #45680 üzenetére
Én is ezt nézem. Csupa olyan képet látok másoktól is, ahol mindenki vidám és jókedvű.
Örülök, ha ennyire jó buli ott az élet, csak így távolról olyan furcsának tűnik. Itt azért ez nem jellemző valljuk be.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz NvidiaRTX #45679 üzenetére
A “viccelődésnek” is van egy határa. Ez túl van rajta.
@Silεncε
Már akinek. Én így élvezem az életet. Hétvégén Fukuoka, vasárnap utolsó Shinkansen haza, ma meg egy event. Aztán holnap, csütörtökön, pénteken és szombaton.[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Totheground #45677 üzenetére
Te figyelj már, arrafele ilyen buli az élet? Mert akkor már csomagolok is...
-
NvidiaRTX
őstag
Jaja de kis kawaii ^^
Na igen ez tisztára mintha egy anime haj lenne.
Vagy ha durvábbat akarok mondani ezen a képen olyan mintha egy Wish-es "szex bábu" lenne.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ó. Hát ő az! Valahogy most visszafogottabb a múltkori képekhez képest. Nem ismertem fel elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz NvidiaRTX #45676 üzenetére
Pedig nincs. Nem véletlen irigykedek állandóan a japánok (by extension, ázsiaiak) hajára, egyszerűen hihetetlen.
Aztán van a következő szint, Azusa, akinek a legszebb (és 100% valódi) haja van, amit valaha emberen láttam. Fotó nem adja vissza, de legalább valami viszonyítás.
[kép]@TBT
My owner and goddess, Miyu-samaMás: mai fun 🥰
[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45674 üzenetére
Én nem tom, de ha sokat nézem ezeket a japán lányokat mindig az jut az eszembe, hogy olyan mintha cosplay paróka lenne rajtuk.
-
TBT
addikt
válasz Totheground #45674 üzenetére
Ki ez az aranyos hölgy? Mit kell tudni róla?
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Farkassacred #45671 üzenetére
Hát maga az anime szerintem mindenképp, aztán hogy a manga milyen, arról fogalmam sincs.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Silεncε
őstag
válasz KaitouP #45668 üzenetére
Egyebkent:
Yuno #1 vegul mikor kattan meg? Oke, alapbol is szalajtott nala a bicikli (meg Yuno #2-nel is), de mikor kapja meg a masodik szemelyiseget? Meg ha jol emlekszem, talan a Redial (de lehet masik resz) vegen feltunik egy csomo masik Murmur, novekvo szamozassal, ezek szerint akkor nem csak ez a harom vilag letezik? Illetve az utolso: akkor Yuno #3 igazabol sose szeret bele Yukki #3-ba? (Asszem az utolso reszben van egy jelenet, hogy Yukki a masik csajjal setal, Yuno meg nezi oket, de abbol nem derul ki [ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Silεncε #45669 üzenetére
A második az valóban, de úgyis az első kommentelő miatt küldtem.
Esetleg BTOOOM! - t tudnám ajánlani ami enyhén hasonló koncepcióval bír mint a Mirai Nikki, de azért érezhetően gyengébb annál, na meg az anime csak kedvcsináló a mangához, a folytatást az anime után csak manga formájában ismered meg.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Silεncε
őstag
válasz KaitouP #45668 üzenetére
Pont akartam irni a kerdeseimet, mert volt egy-ketto, de majd mindjart atolvasom. Koszi
Szerk.: a masodik hosszan valaszolo hulyesegeket beszel, de az elso jol osszefoglalja (en is igy ertettem a sztorit)
Addig is elkezdek gondolkozni a kovetkezo kiszemelten, ha mar ugyis benne vagyok a veresebb animekbe, adok egy eselyt az Akame ga Killnek valszeg
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Silεncε #45665 üzenetére
A Redial azért nagyon kellett, hogy rendesen lezárják a történetet, anélkül az ending kissé hiányérzetet hagy, valóban. Én egyre inkább azokat az animéket preferálom, amibe nem erőltetnek bele sokszor meglehetősen felesleges folytatásokat. Ilyen ez is. Tökéletes zárás, és kész.
A végéhez: [link] Csak átfutottam szemmel, remélem nem magyaráz blődséget. [ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Rimuru #45666 üzenetére
Szerintem sem kene minden masodik animenek One Piece mintara mennie, de pl KLK-bol elneztem volna meg egy masodik evadot (pedig tudom, hogy teljesen kerek es lezart a sztori)
Ahogy egyre tobbet gondolkozok ezen a Mirai Nikkin, annal inkabb tetszik, de a vegevel tovabbra sem tudok mit kezdeni (+azzal a par logikai bukfenccel, ami maradt benne)
-
Silεncε
őstag
válasz Silεncε #45659 üzenetére
Na hát lepörgött a stáblista is (megvolt az OVA is). Hát nem is tudom... Jó volt, élveztem, de a vége... Nekem egyrészt nagyon kusza volt (oké, ott
+ eleve a felirat is egy rakás sz@r volt) meg én azt mondanám,már volt zsonglőrködés a 3 világgal túl nyálas? Ahhoz képest ami történt a a sorozat során, túlságosan is nagy volt a hangulat váltás nekem. Persze, örülök hogy végül happy end lett a vége, csak nekem ez fura volt Yuno meg:
hát amit kapott az élettől, nem csodálom, hogy megkattant. De a 3rd world Yuno már egész jó waifu alapanyag Általában az 1 évados animéket nem szoktam szeretni, mert nincs folytatás, de ennél ezt pont nem érzem ezt, mert teljesen jól lezárták a végét.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45662 üzenetére
Vajon mennyi smink lehet rajta?
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #45662 üzenetére
Osszeklipszelhetne magaval
-
Totheground
addikt
Gahara volt az egyik kedvenc 2D karakterem, így nehezen gondoltam, hogy könnyű rajta javítani.
Tévedtem.
[link]
-
Silεncε
őstag
-
Farkassacred
őstag
"First hand-drawn anime with 4K HDR quality." Reméljük ez végre beindít valamit.
Elnézve a mostani Netflixet, majd ő elhozzák nekünk a 4k-s sorozatokat. Nem fognak megállni, ott vannak már mindenhol, és talán nem is kell tartanunk tőle.
A mostani szezonból a Dorohedoro-ra lennék kíváncsi magasabb felbontásban.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Silεncε #45651 üzenetére
Passzolom, nem láttam a Darling in the Franxx-t.
Meg... na mindegy, idővel meglátod, most spoiler lenne.Barátnőm szerint pár dologban hasonlítanak, de ikertestvéreknek hívni őket hatalmas túlzás. [ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Március 23.
Live-Die-Respawn
-
senior tag
válasz Silεncε #45643 üzenetére
Adj időt neki, jó kis sorozat lesz amikor elkezdik felgöngyölíteni a szálakat. Az elejéből nekem is az rémlik, hogy kicsit érdektelen, de aztán valahol a 6-os játékos környékén beindult a sztori.
De lehet az a baj, hogy te ezeket már mind láttad más köntösben, így nem tud neked a sorozat újat mutatni. -
KaitouP
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #45628 üzenetére
Én ugyan ki nem megyek a sok turi barom közé idén nyáron, az biztos Inkább megszerzem a stabilabb papírokat (pl. N2) és ráfekszek a once-in-a-lifetime working holiday visára, addigra közelebb is kerülök a diplomámhoz is.
Pedig idén lett volna több lehetőség is kimenni pont az olimpia miatt, de nope. Amiről nem tudok, az nem történik meg, hatványozott számú nemjapán populációra meg nem vagyok kíváncsi, az van itt is.
Ha vastagon kenem a zsíroskenyeret, akkor egy október valószínű, csak azt már nem tudnám eltitkolni anyám elől.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
TBT
addikt
Ez valami online is nézhető műsor volt, amiben a Darwin's Game anime-ről beszélgettek. Ezek a tartalmak itt nem érhetőek el, régiózár miatt, de engem ez nem tudott megakadályozni.
Az oldal védelme érdekes (mondhatni igazi Japán iparosmunka), mert az eddigi módszerek nem működtek, de némi alakítgatás után csak sikerült letölteni a teljes műsort."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
A magyar lányokhoz hasonlóan, ezt ő is tudja.
Napi 10 millát kell kitermelned, hogy némi esélyed legyen vele kapcsolatban, mert nagyok lettek az igények. Kevéssel a kicsi lány már nem éri be.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz NvidiaRTX #45608 üzenetére
A probléma az, hogy nem japánul tudó magyarok fordítják a szinkron alapján, hanem (általában) középiskolások minimális angoltudással az angol feliratot. Annyi, de annyi félrefordítás van emiatt, hogy az már fáj. Amikor elkezdtem tanulni japánul 17 évesen, mér egy hét (!) után sántított rengeteg dolog, utána meg sikerült sikeresen átállnom angol feliratra.
Angol feliratok Crunchyroll/Funimation/Amazon/Netflix által készül a külföldön sugárzott animékre. Sugárzás előtt megkapják a szöveget és az időzítéseket, kontextust, egyebeket, hogy minél jobb feliratot tudjanak hozzá készíteni - és itt fizetett felnőtt emberekről van szó, akiknek angol az anyanyelvük és tudnak japánul.
Pro move: tanulj meg te is japánul
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Farkassacred
őstag
válasz NvidiaRTX #45610 üzenetére
Inkább a Chio chan helyettük, ha még nem volt meg.
Ezek amolyan csak egy kicsit mutassunk a lányokból/ nuku történet kategória.. eléggé hanyagolhatóak. Dororo megvolt már?
Így jobban átgondolva azért, ha szereted a jól megrajzolt ecchit akkor a Domestic na Kanojo mehet.
Asobi asobase?[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45607 üzenetére
Nekem mind1 ki fordítja, a történet meg az események ugyan azok maradnak.
Ha nem lenne felirat akkor is kiderülne a végén mi volt a lényege az egésznek.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #45603 üzenetére
Fortelyaid azert oszd meg vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Micro Four Thirds
- PayPal
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest