Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Ezt csak úgy itt hagyom oszt megyek is a dógomra.
S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
Ezzel a stat-al zárom az évet.
"Tudtok nekem olyan oldalt ajánlani, ahol online tudok nézni anime filmeket, sorozatokat?"
Magyaranimén hol máshol. A legösszeszedetteb animés oldal amit valaha láttam. Az Animegun elbújhat mellette a szedett-vedett félig működő félig nem weboldalával. Az új béta vagy milyen dizájnjuk meg egyenesen egy átláthatatlan katyvasz lett nem tudom kinek az ötlete volt azt a használhatatlan vackot a világra szülnie.[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
válasz KISDUCK #46096 üzenetére
Értem tehát az nem baj ha az anime címét (Berserk) megemlítem vagy azt, hogy mi volt benne csak az, hogy ha abból képet rakok be.
Végül is senki nem tud rákeresni a Gógliba milyen animéről van szó és hogy abban mi van és milyen képeket fog róla találni.
Tehát azzal, hogy egy erőszakos anime címét megemlíted és ezzel kiskorút "vezetsz" el a Gógli álltal egy olyan oldalra ahol az animéből kivágott durva jelenetek vannak az megengedett?
Akkor nekem itt további keresnivalóm nincsen mert nem akarok kiskorúakat "megrontani" rajzfilmekből kivágott képekkel.
További jó animézést felnőtt férfi társaim.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz KISDUCK #46094 üzenetére
"erőszak"
Ennyi erővel amit a Kill la Kill-ben leműveltek sem való ebbe a topic-ba meg még sok más olyan anime sem ahol vért látni, levágott végtagokat és a többi és a többi kb az animék fele egyből ki is van zárva, innentől fogva nincs további értelme a topic-nak.
Az nem baj ha a kis loli lányok egymás kis mellecskéit tapizzák egy tök hétköznapi animébe?
Alapból mit keres egy 18 év alatti gyerek az interneten és ilyen fórumon?S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz KISDUCK #46091 üzenetére
Type: OVA.
Az angol Original Video Animation (japánul オリジナル・ビデオ・アニメーション), illetve az OVA mint ennek gyakori rövidítése olyan animéket és animesorozatokat jelöl, amelyek eleve valamilyen adathordozón való kiadásra készítenek, moziban vagy televízióban való vetítés helyett. A szó jelentése azonos az Original Animated Video (rövidítve OAV) kifejezésével.
Én nem látok ebben semmi 18+ -os dolgot.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #46050 üzenetére
-
NvidiaRTX
őstag
válasz unclefucka #46046 üzenetére
-
NvidiaRTX
őstag
válasz unclefucka #46046 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #46027 üzenetére
-
NvidiaRTX
őstag
válasz KISDUCK #46022 üzenetére
A "döglött ló"nak csukva van a szeme így semmit nem lát.
Na de akkor mondj egy olyan címet ami szted a legjobb történetet vonultatja fel amit valaha láttál és nem Movie.
Mert akkor azt én is megnézem.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #46019 üzenetére
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Zoo123 #46016 üzenetére
Én sokakkal ellentétben mindenevő vagyok az az mindent megnézek ami számomra jó.
Talán ha eddigi életem során volt két anime amit pár rész után nem néztem tovább, de a többit mind végignéztem amit elkezdtem.Én egy ecchi, hárem, vígjátéktól nem várok SAO szintű sztorit mint itt sokan mert, hogy ilyen olyan "trash"...
Lehet neki az én meg jól szórakozok az ilyen animéken és ennyi.Ez kb ugyan az mint a fim kritikusok... Egy Transformers-től ne várjon senki mély sztorit az egy igazi vérbeli akció film robbanásokkal, rombolással és kész.
Ezt vártam el tőle ezt is kaptam nekem 10/10 míg más meg azt mondja rá, hogy egy "trash".Szóval én folytatom a minden kritikától mentes anime nézési módszeremet úgy ahogy eddig.
#46017: Ohh van még jó pár anime a tarsolyomban ami nézésre vár.
[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45959 üzenetére
-
NvidiaRTX
őstag
válasz KISDUCK #45950 üzenetére
Még mindig nem érted mit írok látom, de nem is baj mert úgy is az én gondom, hogy a Mátrix feliratával nézem meg a Titanic-ot.
Mondjuk ennek nem tudom mi köze van ehhez egyáltalán mivel itt két különböző filmet említesz aminek semmi közük egymáshoz.Én viszont egy animén belül vagyok amiben tök mindegy, hogy egy szót így vagy úgy fordítanak le a TÖRTÉNETEN NEM VÁL-TOZ-TAT.
Fear:
Te is lesarkítod a dolgokat az angol tudással...
Szted csak olyan létezik aki tud és aki nem tud angolul?
Szal szted egy szót sem tudok mert azt írtam nem tudok?
Ne nevettessétek ki magatokat ezzel a buta értetlenkedéssel kérlek.
Más amikor van 1 perced megérteni mi van oda írva meg más amikor van rá 3 mp-ed.
Na de én befejeztem ezt.[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz KISDUCK #45946 üzenetére
Értem én is a ti nézőpontotokat, de most komolyan azon kell kiakadni, hogy minek neveznek egy evés eseményt? SEMMIT nem jelentett a történetben lehetett volna akár "kukac evés gruppen" is.
Ha egy RPG-t vagy animét az egészébe nézünk és nem akadunk fent ilyen félrefordításokon akkor annak a vége így is úgy is ugyan az lesz.
Példa a Kill la Kill-ből. A 'Nudista Strand'. Most ha ez "Meztelen Part"-ra lett volna fordítva akkor sem számított volna semmit sem. A végeredmény ugyan az lesz.
Lehet, hogy egy játék utolsó 1 órájában jössz rá angol tudás hiányában, hogy mit is csináltál órákon keresztül. És? A lényeg a lényeg a végén összeáll minden.Fear:
Pont azért nem játszok olyanokkal mivel nem tudok angolul.
Nem tudok helikoptert vezetni, tehát nem vezetek ennyi.Mondjuk az erős túlzás, hogy nem tudok angolul évek óta tolok játékokat már bőven ragadt rám annyi, hogy alap szinten meg tudjam magam értetni egy angollal. (volt rá példa Horvátországi nyaralásom során)
A baj a sebességgel van, sokszor még a magyar szöveg sem látható sokáig nem hogy angolul még fordítsam is le mellé.
Szal ez van gyerekek."energiapontjai"
"erőpontjai"
"szellempontjai"
"idézőpontjai"
Annyira mind1 lenne... de tényleg.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
Jaja, mintha valamin is változtatna az, ha nem teszek rá feliratot.
Biztos más lesz a történet meg a szereplők is.Lehet, hogy a KLK története is más lesz ha felirat nélkül nézem meg.
Ja nem.. nem lesz más... Fear és a másik 4 ember:
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy csak azért megtanulok angolul meg japánul, hogy animéket nézzek?
Ez olyan mint a fényképezős topic-ban, hogy ha már "profi" gépet veszel akkor azt egyből profin is kell használni. Baromság.
Mivel nekem nincs jövedelmem se a fényképezésből se az anime nézésből így úgy gondolom, hogy nem is kell egyiket tevékenységet sem "profin" végeznem.
Rengeteg RPG-t végigvittem már PC-n angolul pedig soha nem tanultam angolt még is tudtam mi történik és hogy mit kell csinálni benne.
Remélem tisztában vagytok a hobbi szó fogalmával.
Szóval továbbra is magyar felirattal fogom nézni a hárem "trash" animéket ha tetszik ha nem.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45940 üzenetére
Tök jó, hogy az arcából semmit nem látni.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45936 üzenetére
Én nem nagyon szoktam agyalni az animéken. Számomra olyanok mint egy hosszú film aztán kész. Megnézem és ennyi, jön a következő. Nem változik meg tőlük az életem.
Számomra a szórakoztatás a célja legyen az akár dráma is ha leköt akkor le köt.Pl én nem nézem végig kétszer ugyan azt mivel azt már idő pocsékolásnak tartom.
Ha 3x-or megnézem akkor 3x-or kapom ugyan azt ezért nincs értelme.Régebben olyan animét nem is néztem meg ami nem volt befejezve erre most tessék 6db is van amit nézek és még nem futottak ki.
Amúgy ez megint egy animés korszakom, volt hogy 1 évig még 1 epizódot sem néztem meg előtte meg habzsoltam őket.
Főleg most jön a nyár a fene fog a szobába ücsörögni.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45921 üzenetére
Ez már mikor megvolt.
Ezt azóta is megnéztem többször.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
Még anno elkezdtem valamelyiket a régi időkben és pár rész után meguntam mert nem tartottam érdekesnek.
Aztán kerestem YT-on legjobb jeleneteket és ez is közöttük volt.
Ennyi a történet.Na de most a kérdés, az hogy mivel folytassam a KLK után? Valami hárem vígjáték kellene.
-
NvidiaRTX
őstag
Tudja valaki a pontos sorrendjét a .......monogatari szériának?
Tsukimonogatari, Nisemonogatari, Hanamonogatari, Bakemonogatari, stb...[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Silεncε #45872 üzenetére
Ja hát ég és föld a 30 és 60 FPS tudom jól.
Ez a faszi ez kész amikor átalakul.Napi SAO helyett most napi KLK lesz.
De amúgy tényleg Mako kell ebbe a sorozatba nagyon adja.
Most nézek Mako-ról képeket ?neki is lesz ruhája S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45865 üzenetére
Az a bajom ezzel az animével, hogy iszonyat nagy kapkodás van benne mármint nem történetileg hanem amúgy a tevékenységek, nem elég olvasni a feliratot, de minden egyes szegletben mozog, történik valami és sokszor vissza kell tekergetnem, hogy lássam mi is történt.
Mint pl itt először azt hittem rosszul látok, de nem.[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45862 üzenetére
Igen már az első részben is elég feltűnő jelenség volt.
-
NvidiaRTX
őstag
Létezik olyan weboldal vagy (mobilos)app vagy PC program ami értesít arról, hogy az aktuálisan nézett animémhez megjelent egy új rész?
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Aljasvip #45811 üzenetére
Jó a hárem csak bele kell képzelned magad a főszereplő helyzetébe.
Na az első rész alapján azt mondanám, hogy ez egy naon jó animének indul.
A Fate sorozatról mit tudsz mondani? Elég sok ilyen című van azokat is érdemes végignézni?S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45803 üzenetére
Ezt kezdtem el nézni. Sokat hallottam már róla, de valahogy nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem. Hát itt az ideje. (aztán utána Silεncε kedvence következik)
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45803 üzenetére
Köszi a tippeket, már meg van mivel fogom folytatni az animézést mivel most végeztem a Madan no Ou to Vanadis-al kb 5 perce.
Bepótolok pár régi klasszikust amit még nem láttam.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45790 üzenetére
A szezonos anime az amikor egy bizonyos évszakban jelennek meg vagy mi?
Én legtöbbször inkább olyat nézek meg ami már teljesen kijött és van magyar felirat minden részhez.
Habár most engedtem a kísértésnek és párat elkezdtem nézni ami még nem futott ki.
Itt meg tudod nézni hol tartok: [link]S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
Azt hittem legalább egy "komoly" játékkal tolja mint PubG vagy Fortnite vagy CoD vagy Csé vagy BF... Egy japán aki japán játékkal tolja... Hová tart ez a világ?
(#45694) Silεncε:
Mikor láttam én azt már Silence?
Amikor még anno elkezdtem animézni még az Elfen Lied után.(#45696) TBT:
Most már meg kéne hallgatnom egy zenéjét tényleg.
Van klipje is? Élő felvétel YT-on?[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45677 üzenetére
Jaja de kis kawaii ^^
Na igen ez tisztára mintha egy anime haj lenne.
Vagy ha durvábbat akarok mondani ezen a képen olyan mintha egy Wish-es "szex bábu" lenne.[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45674 üzenetére
Én nem tom, de ha sokat nézem ezeket a japán lányokat mindig az jut az eszembe, hogy olyan mintha cosplay paróka lenne rajtuk.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45662 üzenetére
Vajon mennyi smink lehet rajta?
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45607 üzenetére
Nekem mind1 ki fordítja, a történet meg az események ugyan azok maradnak.
Ha nem lenne felirat akkor is kiderülne a végén mi volt a lényege az egésznek.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45549 üzenetére
Grand Blue-t láttam már, jó jó lehetett rajta nevetni, de sztem egy két helyen túlzásba vitték a dolgokat amit inkább kínos volt nézni.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Farkassacred #45543 üzenetére
Hárem, ecchi, vígjáték mind jöhet.
Akkor neki állok.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
Date a Live milyen? Érdemes megnézni?
Leginkább milyen kategóriájú anime?S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
SAO után most egy kis könnyed vígjátékot akartam és meg is kaptam.
Demon Lord, Retry!
Naon jó.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45495 üzenetére
Ehhez a ruhához nem túl idős ő már?
-
NvidiaRTX
őstag
Pont mondani akartam hol van már hol van már erre megjelenik de olyan szinten hogy libabőrös lettem.
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Silεncε #45470 üzenetére
Uhh mit találtam neked.
Vagy várj ez tükrözve van? Mert itt másik oldalon van a piros haj tincs. (aminek van jelentősége magában az animében tehát, hogy az neki ott miért piros?)S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
Ja szóval így lett megoldva.. aha.
Amúgy most, hogy mondod úgy érzem, hogy az alkotók nem akarnák befejezni még többet akarnak nyújtani az egészből, de még is le kéne zárni és ez miatt látom, hogy kezdi ismételni önmagát az egész.
Na még egy boss, na még egy konfliktus, na még egy boss na még egy VR világ...A SAO 03 utolsó részein szinte leizzadtam, hogy mi lesz de viszont az eleje semmi extra nem volt úgymond. "Mintha már láttam volna" érzésem volt csak más szereplőkkel.
Még olyanra is gondoltam, hogy afféle Cyberpunk stílusban tovább folytatódik az egész majd a jövőben Asuna és Kirito gyerekeivel.
De az már olyan túl Naruto (Boruto) folytatás szagú lenne nem?Ki tudja mit hoz még a jövő...
(#45466) TBT:
Persze hogy volt. Azt hittem ti ezt tudtátok is.[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Silεncε #45449 üzenetére
4. évad elkezdve.
Alig várom mi lesz ennek a vége.
Vagy várjatok ez most évad vagy csak kiegészítő 12 rész?[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz Totheground #45455 üzenetére
Jaj de kis kawaii
-
NvidiaRTX
őstag
válasz NvidiaRTX #45446 üzenetére
Végre egy kis villantás a SAO történelmében.
Én elfogadnám az ajánlatát.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
Elkezdtem végre a 3. évadot és megérem követni/felfogni a dolgokat.
-
NvidiaRTX
őstag
Ezt kezdtem el emberek: Machikado Mazoku
Egy igazi szétröhögős anime.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
Én most ezt kezdtem el: Kawaikereba Hentai demo Suki ni Natte Kuremasu ka.
KÉPS23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz unclefucka #45396 üzenetére
Semmit nem tudok róla azért kérdezlek téged vagy titeket, hogy érdemes-e megnézni.
És ez? Nekopara.S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz unclefucka #45264 üzenetére
Erről vélemény?
Ms. Vampire Who Lives in My NeighborhoodS23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
NvidiaRTX
őstag
válasz unclefucka #45185 üzenetére
SAO 2. évad vélemény:
Most nem fogok olyan hosszan írni mint az elsőről. (remélem)
Bevallom őszintén először a GGO része egyáltalán nem jött be nem igazán kedvelem a komor hangvételű animéket és az csak azt sugározta magából.
Kiritó avatárja sem tetszett az meg sztem nevetséges volt, hogy a hangjáról nem ismerték fel hogy ő fiú... Na de ez legyen a legnagyobb bajunk. (már megszokhattuk más animébe is volt ilyen)
Később aztán elkezdett tetszeni az események sorozata bár itt is eléggé el volt kapkodva mert szinte semmi fejlődést nem mutattak benne csak egyből hoppá piszok erős vagyok.
Az csak egy plusz pont volt, hogy nem támaszkodott nagyon a távolsági fegyverekre ami a prioritása volt a GGO-nak hanem kihasználta a saját közelharci tudását.
Gazdagodtunk egy új női karakterrel aki szerencsére a későbbi részekben is szerepel és ezt lehet nevezni igazán a SAO project lényegének. Hogy jaj de jó őt újra látni, meg ő rá emlékszem igen!
Szal hamar felpörögtem az események és kaptunk egy jó lezárást egy igen nagy fordulattal vagy csattanóval kinek mi. De még egyszer semmi pénzért nem nézném meg.A Calibur része egy laza kis klasszikus MMO-zás volt egy kicsit vidámabb hangvételben ami nagyon is bejött amolyan kis események közötti pihenő volt mint a Bleach-ben vagy a többi nevesebb és hosszabb animékben szokott lenni.
Főleg Klein amikor koppan egyet a kiszabadított nő miatt.
Mondjuk sajnálom, hogy soha nem jön össze neki semmi, de egy ilyen karakter mindig kell egy animébe.
Ezekben a részekben láthatjuk milyen is az új női karakter az ALO-ban és, hogy mit tud.
Sztem megérte nem kihagyni.A Mother's Rosario először fogalmam nem volt vajon miről fog szólni a címe alapján.
Na aztán ugye elkezdődött és jól át is vert mert én tényleg azt hittem azért kell minél előbb boss-olni mert az lesz a céh vége amit mondtak benne.
Előtte viszont írták itt a fórumon, hogy kelleni fog zsepi a vége felé... áhh mondom Evergarden után nincs olyan amine ami előhozza a könnyeimet olyan szinten főleg nem egy MMO.
Hát tévedtem... amikor először rádöbbentem miről is van szó már akkor tudtam mi lesz a vége.
De emberek! Hát komolyan mondom a vége iszonyat nagyot ütött és tényleg kellett pár zsepi. Nem csak maga az esemény miatt hanem az, hogy hogyan a képernyőre vitték...
Tényleg úgy éreztem, hogy ott vagyok és egy vagyok közülük akik osztoznak a bánatban.Nehéz spoiler mentesen írni na.
Összegezve tehát nem mondom, hogy életem legjobb anime folytatása volt ez a 2. évad, de egyszer megérte megnézni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest