Új hozzászólás Aktív témák
-
maltegra
csendes tag
Ez ugye a japán-magyar kapcsolatok felvételének 150. évfordulója miatt nyílt, Budapesten is volt emiatt egy csomó event, nem tudom lesz-e még, de még a tavasszal voltam egy páron, azok jók voltak.
Ezen a kiállításon még nem voltam, annyira nem hiányzanak még a magyar festőművészek. -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Még az Openingben is történt változtatás:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Holy fckmoly!
Vége megérkezett Asuna!!!!!!!!!!!! És a következő részben ő kapja a főszerepet is! Eléggé OP lett, kvázi komplett pályarészeket töröl ki a játékból. [ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oriic
HÁZIGAZDA
SAO:
Na
.megjött végre Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
válasz Totheground #44586 üzenetére
Lassan stroke ilyen ugrással, ezek a nők megölnek.
-
KISDUCK
addikt
válasz Totheground #44586 üzenetére
Azért kis magyar nyelvű magyarázatot adhatnál a linkjedihez, mert szerintem itt sokan nem tudunk "kanjiul", előre is köszi . A kalória szóból következtetve ez valami aktivitás mérő lehet tippre.
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44579 üzenetére
LiSA-t csekkolnám én is, baromi jó koncerteket tud tolni. Hatalmas élmény lehet.
De ASCA-san sem panaszkodhat.
-
Silεncε
őstag
Ezek a japók tudnak bulizni: [link] Egyszer megnéznék egy ilyen koncertet (pedig nem vagyok egy koncertrejárós típus)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #44575 üzenetére
Nem gond, csípem a betűszavas vadzsargon-zagyvaságokat.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
TBT
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz KISDUCK #44551 üzenetére
Yes.
Mivel nálam minden nap egy kib×szott Karácsony.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #44566 üzenetére
A " gjohsdjkg s égosdéksjhéklm fnbésfjknurzurz gnésménuu7e4 éágákdákadk bnd gnja és fnésá nhrjnhwérjhn bjhb ga klaűdgl ágáFgmsd sés hiúoigjkagMOE" rész még oké, de a "trend" szótól feláll a szőr a hátamon.
-
-
TBT
addikt
Krumplisütés ON:
Örülök, hogy van ez a topik. Ez a legjobb dolog a Prohardver! lapcsalád felületén!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Holnap új SAO epizód!
Ahogy Vágási Feri mondaná:
Talán még Almát... Asunát is megkóstolhatjuk."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
solena
tag
válasz Totheground #44566 üzenetére
Erlenmeyer lombiknak hívják Eléggé multifunkciós cucc, főleg, ha hőálló
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
Totheground
addikt
Oh lol.
1. Talán másfél évvel ezelőtt egy LiveLive x 7-11 collab keretében Rikyako/Riko-t választották a 7-11 reklámarcává.
2. Tegnap este kitettek egy agyzsibbasztó reklámot amit a Twitter természetesen felkapott, főleg a lab flaskákat ami elkezdett megjelenni a trendekben. [link]
3. Ma reggel az egyik ilyen üvegeket gyártó cég PR-osa kiszúrta a trendet és rárepült. [link] Azota a JP Twitter kb csak ezzel foglalkozik és a lab üvegek első helyen ülnek a trendekben.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #44564 üzenetére
Nem... csak a steak erdekel.
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #44562 üzenetére
Akkor kb Legend szintunek kell lennem mielott vele talalkozok, EEEERRTTEMM..
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #44560 üzenetére
Osz' hun lehet eme fehernepnek enni kosztjabo' ?
-
Totheground
addikt
válasz Silεncε #44557 üzenetére
Miyu-sama, aki tudja magáról, hogy sexy af, azt is, hogy sokan ezért szeretik, és erre meg direkt rá is játszik. Ráadásul kurva jó steaket tud sütni és eléggé multifunkciós:
“Kubota attended a technical high school, and while there obtained a license to operate a forklift and to arc weld.”
[link]
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44557 üzenetére
Ezaz. Amúgy, ahogy elnézem sokan nem kedvelik. Vajon mitől lehet ez? Annyira telített ott ez a piac, hogy már herótjuk van a +1 új előadótól?
Mert pölö ReoNA később lépett be ebbe a zeneiparba, mégis népszerűbb és sikeresebb (több fellépés és követő)."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44555 üzenetére
GG
Én egy ilyenre vágyom:
Végre ismét pörög az ASCA topik.
-
TBT
addikt
Ide vele!
Nekem is arra kell, a sodort deákferi már nem elég gizda.
Inkább a sültkrumplis előtt adhatta. Nagy rajongója amúgy, lehet még a pincéres/mekis karrier hozadéka.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Farkassacred #44547 üzenetére
Majd belenézek, de elsőre nem tűnik túl érdekesnek és még le kéne küzdenem a hátralevő 2 részt a Btooom!-ból is.
Más:
Itt a karácsonyi szezon látom, oriic is bepirult, Synthwave te nem készülsz valamivel a szezonra? Oh wait... te egész évben karácsonyoztál. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Á, szóval a Télapót fejelted protoplazmává!
Már minden világos.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Farkassacred
őstag
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44541 üzenetére
Gondolom a 10. rész végén előmászik valamelyik bokorból, a 11. és 12. részben épphogy megcsodálhatjuk, aztán vége az első 12 részes etapnak és várhatunk március végéig a következő 12 részre. Ez ám a gonoszság! [ Szerkesztve ]
-
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
-
mekker
őstag
válasz mekker #44529 üzenetére
[link]
Olyan kéne, ahol sorban lekaszabolják őket. Csak egy lusta g**i vagyok hozzá[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
-
mekker
őstag
Attack on Titan x Zehn kleine Jagermeister AMV mikor?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Hintalow #44525 üzenetére
Vagy ha megkérdez, és éppen nincs herótom a gépeléstől.
-
senior tag
válasz Hintalow #44520 üzenetére
Huh, van itt sok érdekes cím.
A Chaos;Head-et én négy részig bírtam, de a Robotics;Notes-nál már kikapcsoltam az agyam, így nem fájt a sok hülyeségpl az égből potyogó monopólusok ténye sem Nekem az eldugott gyöngyszem kategória csúcsa a Hakaima Sadamitsu. Azóta se hallottam olyan király robot hangot, angol és japán szinkronban is jó volt (a robot hang, a többi átlagos volt).
-
Hintalow
senior tag
Írok pár sort az elmúlt időszakban nézett animékről, jól mutat egy ontopic a sok off között
Amazing Nurse Nanako
Egy jófajta OVA az ezredfordulóról, furcsa/beteg karakterek a sztori meg még betegebb ( ) persze aztán a főszereplőről is kiderül, hogy nem egy sima ápolónő.mert mi sem természetesebb, hogy az egyház a CIA segítségével próbálja klónozni Jézust, hogy ő legyen a föld új ura
Néha kicsit sok volt azért, hogy folyamatosan váltogat a teljes debilség és a véresen komoly jelenetek között…Chaos;Head/Chaos;Child
VN alapján készült, sokat hallottam róla, mire nekiálltam (na jó, csak az első részéről) sok benne a misztérium és kicsit elvont, a főhőst viszont én kb a 3-ik résznél helyeztem volna gondnokság alá, és zártam volna be a vigyorgóba, aztán még is mindenki belé van esve.. azért a végére itt legalább kikupálódik valamelyest
A folytatása hasonlóan elvont de nem ér fel a nyomába szerintem, de legalább jó az átvezetés az előző sztoriból.Dokkoida
Ismét a 2000-es évek első fele következik, az akkoriban nagyon tolt „teljesen semmi értelme” műfaj egyik képviselője. Hiszen teljesen magától értetődő, hogy a két rivális földönkívüli cég, akik a galaktikus szövetség megrendelésére az ultimate harci páncélt fejlesztik, úgy oldják meg a field testinget, hogy a két gyanútlan földlakót, akiket kiszemeltek a használatukra, beköltöztetik egy apartmanházba, és melléjük költöztetik a galaxis legveszélyesebb gonosztevőit inkognitóban (akik szintén teljesen idióták) innentől minden felrobban, és minden értelem elveszik…
Ha szereted a korszakot, akkor érdemes megnézni, kellemes nosztalgia.Ghost Slayers Ayashi
Ez már inkább seinen, nekem kellemes csalódás volt, mert szeretem a 17-18 századi settinget, és azt is ahol vegyítik a fantasyvel a felszín alatt. A rajzolása is kiemelkedik az átlag közül, szerintem azért nem lett ismertebb, mert nagyon belemegy a történelmi intrikus vonalba (nehéz követni, hogy ki kinek a kije) és inkább spirituális oldalról fogja meg az egész túlvilági lény dolgot (kicsit olyan mint a Natsume book of friends, csak durvább)Robotics;Notes
a chaos;head és a steins;gate univerzumok legkevésbé ismert darabja, ugyanaz a setting (gyak. ugyanabban a valóságban játszódik) de pár minimális jeltől eltekintve ez nem sokat jelent.
Nagy általánosságban egy csapat tini akik egy félreeső kis sziget iskolájába járnak és egy gundam szerű robotot akarnak építeni. Elég érdekesen váltogat egy lassú slice of life és egy mystery thriller között. Ahhoz képest, amit felépítenek benne, a vége olyan.. semmilyen, nem a megfelelő lezárást hiányolja az ember, csak az van benne, hogy „ennyi az egész?” Ha arra törekszel, hogy minden részét lásd az univerzumnak, akkor nézhető, de amúgy nem fog az utadba kerülni.Samurai Gun
Ismét az Edo korszak, ezuttal steampunk köntösben, egy titkos lőfegyvereket használó amolyan korabeli swat/cia szamuráj csoport az identitását egyre inkább elveszítő országban. A rajzolása érdekes, leginkább ez maradt meg bennem. Sajnos nem lett folytatása, pedig menne tovább a sztori.Solty Rei
Gondolom már sokan látták hallottak róla, néha cyberpunk címként jön elő, de szerintem határozottan nem az. Inkább a fejvadász zsánerhez hasonlítanám (Cowboy Beebop, Outlaw Star)
A rajzolása szép, bár kicsit fakó, a történet egybe van, szépen ki lesz bontva, (itt jól jött a huszonsok rész) jól jön neki az is, hogy nem tinik a főszereplők. Na jó az egyik felfogható annak, még ha technikailag nem is az.Sousei Kishi Gaiarth
A 80/90 években nagyon mentek az ilyen fantasy/sci-fi keverékek, azóta ez a műfaj valahogy eltűnt.
Igazi lovagi sztori, utazással, megmentendő nővel, kardpárbaj, sárkányok. Mindez a soksokadik évezredben, amikor már nem is emlékeznek az emberek az előző (és technikailag sokkal fejlettebb) korokra, a korszakhoz illően a rajzolása hamisítatlan kézzel készült, bár egy kicsit karcos, és olyan keserédes az egész. (de attól még nostalgia level over 9000 )Steins;Gate/Steins;Gate 0
Hát ezt úgy is mindenki látta, mivel kb alapvetés a seinen/thriller/time travel témákban.
Tény és való a karakterek emlékeztesek, és jól megírtak, a fordulatok ütősek, és az egész „újraélni ugyanazt sokadszorra” dolog nem válik unalmassá (mint egy bizonyos másik sorozatnál, ahol egész más oldaláról fogták meg a dolgot… )
Nagyon jól épülnek egymásra a különböző idősíkokban történő dolgok, az egyetlen negatívum amit fel tudnék hozni, egy idő után már óhatatlanul ellentmondásba keveredik saját magával, de ettől még a témában vitathatatlanul alapmű.Summer Wars
Hát ettől a filmtől nagyon nem tudtam mit várjak, valami nyári vakációs romantikus slice of life-ot tippeltem volna. Nem az lett
Már maga az a tény, hogy egyszerre egy nem kicsit népes család szerepel szinte folyamatosan elég nehezen követhetővé tette, hogy ki kicsoda, és erre a valósághű japán arcokra törekvő rajzolása sem segített rá. Persze nagyon elrugaszkodott a valóságtól, de mivel a jó része egy virtuális világban játszódik, ez nem olyan zavaró. Mindenképpen ajánlom, ha egyestés filmet kereselSunabouzu
Akár egy futottak még poszt apokaliptikus sorozat is lehetne, mert nem sok olyat hoz, ami máshol még ne lett volna, max az, hogy tényleg kb egy sivatagban játszódik az egész, ahol még a főszereplők is folyton a túlélésért küzdenek. De maga a főszereplő az, aki kiemeli az átlagból a sorozatot. Kb. a legnagyobb antihős, akit valaha láttam, akinek minden tulajdonsága negatív, és a pénzen kívül egyedül a rosszindulat, valamint a perverzió motiválja. Persze az utolsó 1/3-ban lévő fordulat sem semmi, de az már erősen spoiler lenneTears to Tiara
Fantasy setting ahol mindenki a főhősre van rákattanva (persze, mert egy eroge alapján készült) elég generic szereplők, pár jó csatajelenet, az egyetlen jó pont, hogy jól ábrázolják azt(többnyire) hogy a főszereplők is csak halandók, akik nem győznek le egyedül seregeket.
Középszerű, csak akkor ha nincs mit nézni ezen kívül (de van, úgyhogy nem érdemes )Tenamonya Voyagers
Valahogy az OVÁ-k korában (pedig ez nagyon a korszak végének a képviselője, 99-es) sokkal könnyebben csináltak meg elborult ötleteket, amik a mai szűrőn tuti nem mennének át.
Ez pl. egy sci-fi/road movie keverék, miután a szépreményű frissen végzett tanárnő átutazik a galaxis másik felébe az első munkájára, kiderül, hogy az iskola csődbe ment, ezért ott áll büdös messze a földtől pénz nélkül aztán csatlakozik még egy diákja, aki oda ment volna tanulni, meg egy másik kedves lány, akiről kiderül, hogy a legnagyobb nemzetközi bűnszervezet alvezére, aki meglépett… És innentől az egész galaxis bűnüldözése és alvilága is őket próbálja levadászni, miközben próbálnak (többnyire illegál módszerekkel) visszajutni a földre. Hát sok komolyságot nem érdemes várni tőle, de nyújthat pár kellemes percet, ha szereted a korszakot, és az OVÁ-katTexhnolyze
Na ez már inkább cyberpunk. Összességében ez egy jó sorozat, csak éppen nem igazán van benne vidámság, meg pozitív dolgok, cserébe extra adag sötétség és disztópia az van. Az első 10-15 percben még nem is igazán beszélnek benne. A történet viszont viszi előre, mert jól csavarják ahhoz, hogy kíváncsivá tegyen, mi lesz a vége. Ajánlom, de csak akkor, ha bírod a nyomasztó sorozatokat.Yondemasu yo, Azazel-san
Fekete humor, erőszak, du*ás, némi sz*revés, démonok light. Mert hát ki nem idézett még démont munka közben? Az emberi főszereplők itt rendszeresen, a megidézettek nem túl őszinte örömére.
Afféle démon light-ként jelennek meg a világunkban, cuki kis állatokként. Rettenetes nagy böszmeség ez kérem, teli altesti humorral, ha bírod az ilyesmit, és akarsz röhögni egy jót, akkor uccu neki!Ezzel lassan el is érek a megnézendő listám végére, ami azért nem semmi, annak tükrében, hogy vagy 15 éve kezdtem azt a listát
Ha végzek, akkor nekilátok megnézni, mit alkottak az elmúlt években, úgy 2013-tól
(Nem is akarom tudni, összesen mennyi idő ment el animékre)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Nova96
őstag
válasz Farkassacred #44509 üzenetére
Alig várom utolérje a mangát.
Kiváncsi vagyok mennyit hagynak ki. -
TBT
addikt
válasz Farkassacred #44516 üzenetére
Jövőre kiderül. Nagyon sok popzenés és animezenés idol fellép majd az Olimpián és akkor fogja igazán megismerni a világ azt a szférát szélesebb körben. Utána mehetnek majd a nemtetszések, rágalmazások, sárral való dobálózás, hogy ezt meg azt mi mennyivel jobban csináltuk volna és hasonlók, mert mindig ez van.
Kíváncsi leszek, hogyan fogják azt elviselni és feldolgozni. Senkinek sem szeretnék rosszat kívánni, a kedvencemnek pedig főleg nem , de nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő - illetve az ottani emberek hogyan élnek meg egy negatív, stresszes, krízishelyzetet, mert ismereteim szerint ott nincs annyi pszichológus és lelki segély szolgálat, mint errefelé + a zenei management is másabb, mint Európában vagy Amerikában. De nem akarom az ördögöt a falra festeni. Nagyon sajnálom ezt a 28 éves leányzót. Ennyi idősen még bármi lehetett volna belőle, rengeteg gyönyörű dolgot megtapasztalhatott volna még, de ezek szerint sem valamelyik szülő/sem támogató és szerető társ nem volt mellette, csak a pénzéhes cápák...[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
Kemény egy szar világ ez..
A japóknál az idolok valahogy jobban bírják a terhelést, mint a koreai társaik ebben az iparban..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
KISDUCK
addikt
válasz Totheground #44513 üzenetére
-
Hintalow
senior tag
Most éppen az Isekai stílus a menő, korábban meg volt mecha túlsúlyos korszak, vagy éppen a hárem-comedyk mentek nagyon. ez periodikusan változik.
Mint ahogy a játékokban is volt aranykora a kalandjátékoknak, vagy a real time stratégiáknak
Majd elmúlik ez isHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
unclefucka
senior tag
Ha már szó volt az "isekai"-ról, elfoglalt óráim alatt én is elmélkedtem rajtuk.
Pár érdekesség:
- Az AniDB -n a legrégebbi ilyen tag -gel rendelkező anime a Seisenshi Dunbine 1983-as.
- Az AniDB Isekai-tag gyűjtő oldalán a kapcsolódó kép a Zero no Tsukaima -ból való, ami nekem is egyből eszembe jutott erről a témáról.
- Ilyenek is a címek között vannak, mint a Chihiro a szellemországban és az Inuyasha.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Silεncε
őstag
válasz Farkassacred #44509 üzenetére
Hát igen, sajnos itthon nincs ezekre igény.
Egyébként most YT-n jött velem szembe a Violet Evergarden film trailere; nekem totál kimaradt, hogy lesz belőle film is Remélem hozza a sorozat színvonalát, toronymagasan a legszebb anime sorozat amit eddig láttam (és más téren is kiemelkedő). Mondjuk a Silent Voice-ra sem lehet panasz ilyen tekintetben
-
Farkassacred
őstag
Made in Abyss
Lesz mit várni itt anime filmek terén, kár hogy nem vetítik egyetlen magyar moziban se őket felirattal... vagy akár angollalI'll meet you again through the eyes of our son.
-
Farkassacred
őstag
válasz KISDUCK #44507 üzenetére
Nagy kedvenc. Nálam a Tekkon Kinkreet (bár nem japán a rendező, de ott él (talán) és ott dolgozik) a favorit magyar szinkronnal (eskü jobb, mint az eredeti...ftw), de emelett Makoto összes műve jöhet bármikor, bármilyen mennyiségben.
-
KISDUCK
addikt
válasz Farkassacred #44506 üzenetére
Princess Mononoke
-
Farkassacred
őstag
Nem sok van belőle, így teljesen jogos ha valakinek nem tetszik, ízlések és pofonok(de eközött még ott vannak a szar animék)
Egyébként én úgy látom, hogy az anime filmekhez képest még van hova nőniük a sorozatoknak, de persze sajnos teljesen más profit szerzési rétegek/a befektetett idő... Apropó, nektek mi a kedvenc animációs filmetek a japánoktól?[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Farkassacred #44504 üzenetére
Nemtudom nekem olyan semmilyen volt... olyannyira hogy angolul irod a nevet es nem is tudtam mi az mig meg nem meztem MAL-=n..
-
Farkassacred
őstag
válasz KISDUCK #44500 üzenetére
Grimgar of Fantasy and Ash, húh ez egy nagyon egyedi mű volt anno, sokan nem is tudták hova tenni emiatt. Több akart lenni, mint egy sima fantasy anime és hát.. több is lett. A legjobb dráma/ (és erősen jelen van a filozófia is) fantasy keverék és talán még art anime is, ha jól emlékszem. Nekem nagyon tetszett és most hogy mondod valamelyest hasonlít is a Goblinra.
F34R. Anno még, mikor a Jetix-en (meg talán az animaxon) adták a narutót, na azóta Persze évekig csak azzal foglalkoztam, aztán 2013-ban megtört a jég és jött minden vegyesen...[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Farkassacred #44502 üzenetére
Nem ujak, inkabb regiek.. attol fugg milyen regota vagy benne az animezesben.
[link] -
Farkassacred
őstag
válasz consono #44499 üzenetére
oO, mozi lesz belőle? Ez nekem új, de ezer köszönet az infóért, ha így lesz! A fantasy világ legjobbja, imádtam minden percét annak az animének.
A Gate meg a Shinsekai yori animék viszont újak nekem, ezekért is köszi, megnézem majd milyenek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elhalasztották a Tom Clancy's The Division 2 új sztori DLC-jét
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest