- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Firefox
- Adobe Photoshop
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 11
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi22
aktív tag
Már 2020 vége fele voltak hírek visszaélésekről, amikor elkezdték a cégeknek osztani a pénzeket.
Hat, sok minden lehetett. Amire en emlekszem, az az, hogy csak akkor kezdtek vele foglalkozni, amikor egy "junior" ugyintezo hiaba jelentette, hogy tobb ezer igenylonel ugyan arra a bankszamlara megy (ment?) a penz, csak akkor kezdtek vele foglalkozni, amikor mar a BBC is tobbszor foglalkozott vele.
Amugy ott van az emlekezetes terezanyus ugy, amikor boldogan elfogadtak oroszoktol adomanyt a valasztasi kampanyra, es valahogy senki se foglalkozott azzal, hogy - nyilvan egeszen mas - oroszok milliardokat loptak el britektol mobiltelefonos es mas lenyulasokkal. Majd amikor nyilvanvalova valt, hogy az egyik nagy bank fedezte oket, a bank egyszeruen athelyezte a szekhelyet egy azsiai orszagba, hogy elkerulje a nyomozast es felelossegre vonast es az egeszet a brekshitre fogtak.
En akkor dobbentem le, amikor a sorok kozott olvasva rajottem, hogy bankok milyen gordulekenyen tudjak fedezni a bunozest, egyszeru adminisztracios megoldasokkal operalva.Azt meg külön öröm látni, milyen jól elvannak a "menekültek" a hotelekben, havi 3800 font költséggel, miközben a legtöbb dolgozó ember nem keres annyit.
Na igen, az ilyen ugyekbol Temzet lehetne rekeszteni, "echte British" megoldasok.
-
sisi22
aktív tag
Kétlem, hogy "kifehérítették" volna a statisztikát,
Londonrol mondta, hogy az utcakep es az adatok nem egyeznek, es arra utalt, ha valaki beixelte, hogy brit allampolgar, es uresen hagyta a borszin es egyeb opcios mezoket, automatikusan feher angol lett belole.
Nem ellenoriztem, es nem neztem utana, csak jeleztem, hogy nem biztos, hogy otthoniak talalnak ki dolgokat csak ugy.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iOS alkalmazások
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Micro Four Thirds
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest