Új hozzászólás Aktív témák

  • sisi22

    tag

    válasz zone #34557 üzenetére

    Már 2020 vége fele voltak hírek visszaélésekről, amikor elkezdték a cégeknek osztani a pénzeket.

    Hat, sok minden lehetett. Amire en emlekszem, az az, hogy csak akkor kezdtek vele foglalkozni, amikor egy "junior" ugyintezo hiaba jelentette, hogy tobb ezer igenylonel ugyan arra a bankszamlara megy (ment?) a penz, csak akkor kezdtek vele foglalkozni, amikor mar a BBC is tobbszor foglalkozott vele.
    Amugy ott van az emlekezetes terezanyus ugy, amikor boldogan elfogadtak oroszoktol adomanyt a valasztasi kampanyra, es valahogy senki se foglalkozott azzal, hogy - nyilvan egeszen mas - oroszok milliardokat loptak el britektol mobiltelefonos es mas lenyulasokkal. Majd amikor nyilvanvalova valt, hogy az egyik nagy bank fedezte oket, a bank egyszeruen athelyezte a szekhelyet egy azsiai orszagba, hogy elkerulje a nyomozast es felelossegre vonast es az egeszet a brekshitre fogtak.
    En akkor dobbentem le, amikor a sorok kozott olvasva rajottem, hogy bankok milyen gordulekenyen tudjak fedezni a bunozest, egyszeru adminisztracios megoldasokkal operalva.

    Azt meg külön öröm látni, milyen jól elvannak a "menekültek" a hotelekben, havi 3800 font költséggel, miközben a legtöbb dolgozó ember nem keres annyit.

    Na igen, az ilyen ugyekbol Temzet lehetne rekeszteni, "echte British" megoldasok.

    [ Szerkesztve ]

    Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.

Új hozzászólás Aktív témák