-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbz
tag
Szép lassan haladok az x18i-vel.
3G működik rajta. Ha hívás érkezik a másik simre, akkor a 3G-t lekapcsolja. Hívás után pedig vissza.
Tettem rá recovery mod-ot, ezzel sikerült feltelepíteni a superuser 3.0.7-et. Úgyhogy mostmár rooted.
A magyarítással viszont nem állok jól. Ha átváltom a locale-t HU-ra MoreLocale2-vel, akkor nyilván csak az új alkalmazások magyarosodnak. Amikhez már jött ki update és letöltöttem, pl GMail, Play Store, Maps, azokban mindben ott a magyar nyelv és megy is. Viszont a system appok nagy részében nincs magyar nyelv. Tehát pl a launcher, settings, browser és társaik még mindig csak angolul mennek.Nincs véletlenül valakinek egy /system/apps könyvtára olyan 2.3.6-os ROM-ból amiben alapból benne van a magyar nyelv?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest