Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
MRVPatch Manager-el, vissza tudtam varászolni a chatfejet.
Ha esetleg érdekel valakit.
Na nem az hogy nekem sikerült , hanem hogy van rá lehetőség.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Faby
senior tag
válasz Teodor52 #170688 üzenetére
Nézz szét a telefon beállításai között, 99+% hogy be lehet állítani az órát a zárképernyőre.
Pl Xiaomi telefonokon alapból van óra a zárképernyőn, és a Beállítások -> Képernyőzár -> A képernyőzár órájának stílusa menüben tudod az óra kinézetét állítani.
Ha be van állítva a duplakoppos ébresztés (csak felébreszti, bekapcsolja a kijelzőt, nem oldja fel a telefont), két koppintás, és máris látod az órát.
Gyári téma esetén.Always On Display (AOD) meg általában amoledes telefonokon van.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Teodor52
senior tag
válasz efi99 #170686 üzenetére
#17686 efi99: Igen a záróképernyő.
Elnézést!
#170674 Punky10: Próbáltam.
#170675 TODI1111: Olyan alkalmazás kellene ami a záróképernyőn is megtudja jeleníteni a digitális órát.Tehát nem kell feloldanom a képernyőzárat csak az oldalsó gombot, de az is jó lenne ha mindig mutatná, természetesen kikapcsolt képernyő mellett.
#170678 Probert75: Próbáltam?
-
cidalain
veterán
Új eszközön letöltöttem az Edge browsert.
Viszont tök más, mint a régin. Eddig volt egy felső címsor sáv, bal oldalon inprivate gomb, a tabok egymás mellett, jobb oldalon settings azt kész.
Az újban felül csak címsor, és alulra került egy vezérlősáv back, forward nyilak, valami AI search cucc, és az aktív fülek száma, ami egy új lapot nyit meg az aktív fülek előnézetével.
Ez így borzalmas: egy tabváltás 3 gombnyomás a képernyő különböző pontjain.
Menüben ez a layout nem konfigurálható a régi stylra.
Edge://flags alatt valami okosság erre létezik, vagy ez ilyen lett aztán kész?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
berbatov2
senior tag
Vacs: Köszi szépen, most még ezen a háttérben futó hibaüzeneten dolgozom.
Crok: Köszi a türelmet és a részletes leírást így már sikerült is.
-
vacs
veterán
válasz berbatov2 #170681 üzenetére
Letöltöd ezt: RevancedYT_19.09.37_240401_v1-noroot.apk
Telepíted, elindítod, ekkor felugrik egy ablak, hogy telepíteni kell még a gms kiegeszítőt, ott a Download Here gombra kattintasz és letöltöd, telepíted ezt is és működik!
Még annyi, hogy a másodiknak letöltött microG-t be kell állítani, hogy futhasson a háttérben!crok:
Na ugyan azt írtam és linkeltem kb![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
crok
Topikgazda
válasz berbatov2 #170681 üzenetére
Ahhh.. na ekkora szintű lustaságra tényleg nem számítottam.
Neked egy személyre szabott megoldás kell nem egy 2..3 pontos megoldás..
Jelenleg akkor ez kell neked RevancedYT_19.09.37_240403_v1-noroot.apk mivel a shekhawat2 féle build-et használod ezek szerint és abból ez a legújabb. Szedj le mindent (microG és ReVanced Youtube) majd ezt tedd fel amit linkeltem és járj vissza oda megnézni időről időre hogy van-e frissítés és frissítsd (nem értem honnan gondoltad hogy egyszer felteszed és az onnantól örök élet?). Most is elég lenne csak frissíteni de mivel azóta szerintem volt egy key change is így valszeg nem megy fel és úgyis uninstall lesz a vége. Első startkor kérdezi majd hogy mivel nincs GmsCore így azt tedd fel, el is dob a letöltési oldalra ahonnan ez most a legfrissebb build app.revanced.android.gms-240913006-signed.apk ezt fogja majd feltetetni veled de felteheted előtte is és be is léphetsz.Szóval tényleg a végtelenségig egyszerűsítve csak neked csak most:
RevancedYT_19.09.37_240403_v1-noroot.apk
app.revanced.android.gms-240913006-signed.apk[ Szerkesztve ]
-
-
crok
Topikgazda
válasz berbatov2 #170679 üzenetére
Hozom az ezüstkanalat, pillanat.
Tessék: mi történt -> megoldás(ok) -> és már másnak is működött -
berbatov2
senior tag
válasz zeon.hu #170677 üzenetére
Legutóbb is a lustáknak rész után jöttem kérdezni, mert azért az sem egy step by step tutorial. Továbbra is kérdzeném, hogy az eddig működő és pár napja lehalt yt revanceddel mi az a 2-3 lépés amit meg kell csinálni, hogy újra működjön? Valaki lenne szíves leírná, biztos másnak is jól jönne még!
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Annak idején abban a hsz-ben amire most válaszolok a fórumtárs leírta nagyon érthetően, hogy mi a revanced yt telepítésének módja. Most ugye behalt, itt is téma volt láttam. Mit kell most tennem? Vmi hasonló faék egyszerűségű frissítési leírást esetleg valaki tudna írni? -
TODI1111
veterán
válasz Teodor52 #170673 üzenetére
Mire gondolsz pontosan? Minden olyan óra (időjárás) alkalmazás tudja ami rendelkezik widgettel. A samsungoknál például a saját óra alkalmazásnak is van widgetje.
Én például a [weather&clock widgetet] használom. Fölső a készülék saját óra widgete az alsó pedig az említett alkalmazás (ennek 25 féle widget variációja van).
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan óra alkalmazást ami a kezdőképernyőn megjeleníti a digitális órát?
Próbáltam a google órát és 2-3 digitális óra appot ami 10+millióan töltöttek le de egyisk sem tudta.
-
zelos
aktív tag
Mi történt a yt revanced-el, kilőtték? Nem mennek a videók már a harmadik verziót töltöttem le, nincs megoldás?
-
bringasisti
őstag
Üdv. Meg szeretném kérdezni, hogy melyik az a Samsung készülék ami még a 8 as verzióval lett utoljára frissítve és további frissítést nem kap. Köszi
BENEFON DELTA--------N8
-
svgyula
addikt
válasz PpenoO #170659 üzenetére
Próbáltad, a kilépés-belépés verziót? Ha jól olvastam akkor párnak ez oldotta meg a problémát. Nálam a TV-n szintén ezután nem karikázott pár perc után.(azóta sem)
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
mizoli
addikt
válasz Ablakos #170658 üzenetére
A Play áruházban ott van az összes eddig telepített app, ha nem törölted a listát.
Amit véletlenül letöröltél, a kezelés - nincs telepítve csoportban keresd, nyilván felismered melyik volt az.Ha sokat szoktál telepíteni-törölni, elég hosszú lehet a lista.
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Véletlenül letöröltem az időjárás appot. Nem emlékszem a nevére. Valamilyen history a telefon vagy google fiókban van elővenni a korábban használt (telepített, letörölt) appokat?
-
HoTaZo
addikt
Helló Kolléga!
Hogyne próbáltam volna! Hiszen megvan a másik telón, de hibát dob a telepítésnél. Amit értek is, hiszen 6.0.1-es a droidja a cél készüléknek, s ami felment rá a simából is, azt is az ApkMirrorról bányásztam. De a pro (Plus) nem aktiválja azt.
Jó lenne valamelyik régebbi változata a Plus-nak, de azt nem tárolnak az ApkMirroron, legalábbis nem találtam.
Mert nem az árán múlik, ha kell megveszem arra is.[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudok az én androidos telefonomról megvenni a play áruházban egy adott appot amit egy másik tableten másik accountal szeretnék használni? Lehet egyáltalán ilyet.
Fiamnak szeretném a minecraftot eredetiben a tabletjére(nincs rá Google pay beállítva és nem is akarok).[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Találkoztatok már azzal, hogy eltűnik a Macrodroid ikonja az értesítési sávról (vagy mi a pontos neve, a lehúzható redőnyön lévő ikonokra gondolok)? De nemhogy csak eltűnt, hanem a kirakható ikonokok között sincs ott, felszívódott. Újraindítás megvolt, akkor sem jelenik meg. Viszont a beállított makrók működnek.
-
HoTaZo
addikt
Erre esetleg egy gondolat valakitől?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Rigormortiis
veterán
Ha megnézem a Google play-ben a fizetési előzményeket, miért írja ki, hogy a Netflixre, Amazon Prime-ra és az AppleTV-re 0 forintot von le? Netflixre már legalább két éve nem vagyok előfizetve, apple tv-re pedig soha nem is voltam, az amazon pedig külön kártyáról megy...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
4D4M
senior tag
Majdnem ugyanott, egy másik step by step leírást követve lyukadtam ki a GmsCore-nál. Igyekszem a github gyökoldalakról elindulni, mert sz.rásig van már a net a gondolom fake revanced apk-val.
Köszönöm szépen az útbaigazítást és külön köszönet a karbantartott blogodért....mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
crok
Topikgazda
Ha követed amit linkeltem és írtam akkor nem lyukadsz ki annál amit fel akartál tenni és nem sikerült (és a spoofing és egyéb melléolvasásod se releváns).
Szóval ha mindenképp magadnak patch-eled* a manager-el akkor válaszd a megfelelő patch-et (spoofing nem, GmsCore igen) majdnem az eredeti microG GmsCore-t hanema Revanced GmsCore-t teszed fel. Külön kiemelik hogy nem kell előre telepíteni és az alkalmazás sír majd és el is dob oda ahonnan szedd le a GmsCore-t (azt amit ők csináltak, ők fejlesztenek és amivel biztosan működik is). De egyébként itt van a ReVanced házon belüli microG-je (GMSCore - microG services) és innen letölthető.
*Ha meg nem magadnak patch-eled csak legyen már végre egy prebuild ami működik és megjegyezhető és bookmark-olható és csillagozható, etc.. akkor ott van pl. j-ch féle ReVanced prebuilt amiből van akár Magisk modul is vagy a shekhawat2 féle ReVancedYT vagy a Revanced APKs.. vagy sokféle.. ha majd a Revanced Extended is behúzza a patch-et akkor ott is lesz.. mostmár millióféle megoldás van, a a MIUI.HU-nak is van egy Revanced változata, magyarosítással, tegnap bekerült abba is a GmaCore patch.
Én bejelentkezés nélkül egyébként nem használom, arról nem tudok nyilatkozni hogy úgy működik-e ha nincs az ember bejelentkezve - de ha meg nem akarnék bejelentkezni csak Youtube-ot nézni-hallgatni akkor eleve nem használnám a ReVanced-et hanem valamelyik alternatív lejátszót (NewPipe, NewPipeX, BraveNewPipe.. ha meg csak zene akkor YMusic, SongTube, Spotube, etc.)[ Szerkesztve ]
-
4D4M
senior tag
Kb évente követem ezt a történetet, kicsit lemaradtam a dolog logikájával, így szeretnék kérni némi tisztázást.
Innen próbáltam feltenni a GmsCore-t – sikertelenül.
Itt az előfeltételeknél írja a signature spoofing képességet, ahol is mindenféle főzött ROM-okat emleget. Jól értem, hogy ez a vonal a gyári nem rootolt androidokon nem fog menni? Vagy ez valami leágazása csak a revanced vonalnak?Ezt amúgy feltettem és patcheltem a 19.09.37-es YT-ot, de pufferelésnél megállós állapotban működik csak nem bejelentkezve.
Van esetleg valami javaslatod hol csúsztam le az útról?
...mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
svgyula
addikt
válasz efi99 #170638 üzenetére
Szia! A térképen is lehet hangvezérléssel keresni. Sokan használják így. Bemondja a címet és rábök a feldobott megfelelő eredményre. Tehát a mikrofon állandó figyelésre van beállítva.(gondolom)
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
efi99
őstag
Azért, mert fut a térkép, miért kéne mikrofon használatnak lennie?
Tegyél fel egy olyan appot, amik szintén jelzik ilyen pöttyel vagy ikonnal a mikrofon/kamera használatot, azokban szokott lenni előzmények opció is és megnézed mi használja.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
svgyula
addikt
Szia! Fent van de nagyon nem tetszik! Nekem nem megfelelő. Ezért szórakoztam a másikkal. Még annyit ez nem a sima androidos tv sajnos! Ebben a google tv rendszer van. Azért gond még a playról letöltött alkalmazás(ha egyáltalán talál?) használata.
Szenvedtem a böngészővel is! Az online filmeket nem tudja normálisan lejátszani, mert teljes képernyőn össze-vissza villog a kép! A "gyári" reklámos pedig meg sem nyit ilyen oldalakat! Pl. jobbmintatv, dmdamedia. Tehát kicsit még ebbe is beleraktak valami tiltást. Egy csomó olyan applikációt amit soha nem fogok használni pedig nem tudok eltávolítani! De undorítóan előjön ha véletlenül rossz helyen fogom meg a távkapcsolót! Ezért használom 99%-ban monitorként inkább! Az még "codda" számba megy, hogy SSD-ről lejátszik filmeket!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
crok
Topikgazda
Inkabb azt tekintenem at hogy megis miert fut a Terkep allandoan, megis minek kell neki allandoan hasznalnia a megadott jogosultsagot - ugyanis az, hogy adsz egy alkalmazasnak jogot hozzaferni a helyadathoz nem jelenti azt hogy allandoan es folyamatosan kell is azt hasznalnia. Ez igy nem igazan normalis. Meg helyzetmegoszto alkalmazasok is csak X percenkent, de meg a Maps helyzetmegosztasa is. Valamiert futni akar folyamatosan a Maps, esetleg be van ragadva egy navigacio egy cellal?
-
Probert75
addikt
Na így már érthető. THX!
Nem gondoltam, hogy egy ekkora oldalnézeten kattinthatóak azok a kicsi gyökér ikonok!
Gondoltam, csak tájékoztatásképpen vannak, hogy mire tudja az ember feltenni.
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
crok
Topikgazda
válasz Probert75 #170632 üzenetére
Igen, bongeszo kiegeszito de miert szivatod magad a latest.zip-el meg kicsomagolasmasolgatassal? Nem tamogatott a bongeszod amit hasznalsz? [A linkelt honlapon] ott van egy fel tucat bongeszo ikonja az oldal tetejen, az mind a megfelelo helyre dob hogy a bongeszo sajat modjan telepithesd. Ha mindenkepp masolgatnal akkor a GitHub oldal vegen kovesd az Install from source leirast. Igy mar okosabb lettel?
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Háát nem lettem okosabb! Tudom, hogy PC, azért tettem OFF-ba én is.
Leszedtem a Latest.zip-e, de semmi telepíthetőt nem látok benne. A json kiterjesztés nekem arra utal, hogy böngésző kiegészítés. De nem tudom, hogy telepíteni vagy bemásolni kell e valahova?https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
crok
Topikgazda
válasz Mcrazy #170627 üzenetére
Jo volt a FreeTube regen de nagyon sokaig nem nyultak hozza, meg is allt.. most egy bo honapja volt beta release de stable mult November ota nem.. en inkabb a bongeszo + improvedtube mellett maradtam.
-
crok
Topikgazda
válasz nimfas #170624 üzenetére
Ha feltelepul (kellene neki) akkor persze, hisz a Device support alatt van is Amazon Fire TV.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz svgyula #170622 üzenetére
Android TV-re minek szivni a ReVanced-el mikor ott van a Smarttube kifejezetten Android TV-re fejlesztve? GitHubon a forrasa es letoltese. Megy a sajat taviranyitojaval meg ez a kalvaria is egy vicc. Lanyom TCL TV-jen siman szerkesztheto a kedvenc alkalmazasok listaja is meg elerheto az alkalmazaslista is - es ami kifejezetten TV-re volt irva (vagy min. TV kompatibilis) az meg is jelenik itt. Amit megpatkoltal YT az nem TV-re volt csinalva. A tobbivel is ez lesz a baj. Az Android TV nem egy nagy tablet, az Android TV rendszer egy szetbutitott valami de pont azert mert nem egy nagy tablet a TV.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Háát nekem is megvolt a TV-n a revanced esőtánc! Ez a google TV nem egy egyszerű android hanem egy űberszivatós valami!
Vagy 3x próbáltam telepíteni mire végre meg is csinálta! Az, hogy 2-3 ki-be kapcsolás után elindult és a lejátszásnál jött a ~2perc és sötét kijelző+karika, már csak a hab volt a tortán!(nem kellet kávé!) A kilépés(átlépés) után végre hajlandó volt "zenélni". Azt még x hónap ~4 frissítés után sem tudom miért nem látja(?) és engedi tetszés szerint a telepített alkalmazásokat kitenni a főképernyőre?
Az enyhén szólva röhejes, hogy egyes alkalmazásokat csak úgy lehet elindítani, hogy rendszer-alkalmazások-összes alkalmazás-kiválasztás-indítás.
Ja a legszebb az egészben, hogy a youtube nézéshez(mindegy melyik) 2db!! távirányító kell! Mert a gyári távirányítóval nem lehet léptetni és kilépni a videóból csak a tapipados billentyűzettel! Na meg ugye a szöveg beírás is valami fantasztikus a gyári távirányítóval, mint minddel TV-nél.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ha egy alkalmazás (CamSam) fizetős változatát (CamSam Plus) is megvettem, de egy olyan telón használnám, melyre a Play Store azt írja (elavulási okokból- Android 6.0.1), hogy nem telepíthető erre a készülékre, de az ingyenes változat egyik ApkMirroros példányát fel tudtam tenni, de szeretném élvezni a fizetős változat előnyeit is, akkor hogyan tudom beszerezni a fizetős változat, a rendszerhez való változatát?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
user26
senior tag
Üdv!
Geometric Weather időjárás appot használok nagyon régóta. Újra telepítettem a telefont, tiszta beállítás, stb, stb..
Viszont valami miatt nem tudom az időjárás app-ban beállítani a helyem, vagy ha rá frissítek "fentről le húzom" akkor ki írja milyen idő van, viszont szerintem nem teljesen jó, illetve hiába próbálok rá keresni az app -ba a településre nem ad egy találatot se.
A 2. képen kínai betűvel ki írja a települést, az pedig elvileg Peking xD ( de tévedhetek)
Alkalmazásadatok -> Engedélykezelő -> így néz ki. Nem emlékszem, hogy mit állítottam be neki régen, vagy lehet magától X idő után jó volt, sajnos nem tudom.
ROM: Xiaomi.eu heti dev ( aktuális friss)
Valakinek valami ötlet ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Xiaomi 13 T Pro telefonomon minden alkalmazás ki van lőve és mégis jelez mikrofon vagy kamera használatot. Újra volt indítva a telefon és ugyan ez a helyzet.
Hogyan tudom leellenőrizni, hogy miért jelez a kis zöld pötty?
-
floratm
senior tag
A vancedet lehet valahogy használni asztali pc-n?
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok
Egy ideje nem megy a hey Google valami miatt. P30 pro, és android 10.
Azt néztem, hogy az assistance nem érhető el a régióban már. Ezzel most mi a helyzet?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok,
Gmail olyat csinál, hogy miután kitörlöm a nem kívánatos olvasatlan leveleim 1 perc múlva küldi az értesítést, hogy új mail érkezett és megint megjelenik ugyan az a kitörölt 15 db levél olvasatlanul!
Olyan bekavarhat, hogy iCloud Mail-t hozzácsatoltam?Előre is kösz a segítséget!
-
axlfsi
veterán
Nem rootolt a készülékem, szóval amit letölt magának a Manager, ... köszi az infókat, elolvasom a reddit threadet és megpróbálom közben, hogy kikapcsolom a spoofot, amiről dilajoska1 írt; apropó: mi az, hogy belépni a fiókba? Én mindig is belépett fiókkal használtam (MicroG is fent).
Köszi, közben elolvatam a Reddit posztot és rá is jöttem mi a baj nálam. A lényeg nálam ebben volt:
Azaz, habár fent volt az eredeti YT app, de le volt tiltva és már jó ideje skippelve is voltak a frissítések, amik jöttek rá (+ ki kellett még kapcsolnom a méret spoofot is (device dimensions).
Így már tökéletes!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
crok
Topikgazda
válasz axlfsi #170606 üzenetére
Ez melyik ReVanced-el patch-elt pre-built app vagy sajat patch vagy Revanced Extended? Revanced fele MicroG? A fiokkal beleptel mar?
[link] itt van a hir a helyzethez (+ az elso, sticky comment).
Roviden a hivatalos megoldas az, ha GmsCore-al patch-el ujrapatchelt Youtube melle a Revanced microG-t tesszuk fel (ezert mukodott nalam egybol mindegyiken) es nem kell a spoof (a menuben se lesz benne mert helyette van a GmsCore patch ami a remenyeik szerint hosszu / hosszabb tavu megoldas a spoof-al szemben).Amit a spoof-rol irtam rosszul irtam mert millio build meg patch meg verzio van. Bocsi mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
válasz dilajoska1 #170604 üzenetére
Igen, igy lehet hogy jo. Be/ ki léptem az emilfiokba és a lejátszó már 8 perce nem állt meg
-
floratm
senior tag
válasz dilajoska1 #170597 üzenetére
Ugyanez nálam is. Már egy csomó helyről leszedtem sokfélét és mind leáll
Igy nemtudom hallgatni a jolvanezigyet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest