-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Nem rootolt a készülékem, szóval amit letölt magának a Manager, ... köszi az infókat, elolvasom a reddit threadet és megpróbálom közben, hogy kikapcsolom a spoofot, amiről dilajoska1 írt; apropó: mi az, hogy belépni a fiókba? Én mindig is belépett fiókkal használtam (MicroG is fent).
Köszi, közben elolvatam a Reddit posztot és rá is jöttem mi a baj nálam. A lényeg nálam ebben volt:
Azaz, habár fent volt az eredeti YT app, de le volt tiltva és már jó ideje skippelve is voltak a frissítések, amik jöttek rá (+ ki kellett még kapcsolnom a méret spoofot is (device dimensions).
Így már tökéletes!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest