Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Na.
BatchAPKTool - van neki egy blogspot blogja itt
szóval nem kell a 4PDA login se (a 4PDA is ide vezet egyébként - bocs).
Jelenleg a 3.8.0 a legfrissebb (Április 3):
x64: BatchApkTool3801.7z
x86: BatchApkTool3801_32bit.7z
Yandex mindkét link, nálam nem kellett regisztráció a letöltéshez
de azért feltettem nektek a Mega tárhelyemre az APK / BatchAPKTool-ba:
x64: BatchApkTool3801.7z
x86: BatchApkTool3801_32bit.7z -
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #171291 üzenetére
Persze, nekem megvan ha kell, majd elküldöm akkor (este, mert most nincs nálam a gépem).
-
F.E.K..
senior tag
Ha ez segít,. akkor egy nextcloud kliens az "áldozat". Az újabb verziókban dobták a régebbi kiszolgálóval való kompatibilitást.
Pontosabban: owncloud kiszolgálót (ingyenes) használok nextcloud (fizetős) helyett , de egy verzió után az androidos nextcloud kliens már nem hajlandó kommunikálni vele. (a hozzávaló owncloud kliens elmarad mögötte, ezért használom inkább ezt).
Egyrészt idegesítő, hogy ajánlgatja, másrészt olykor mégis sikerül frissülnie (mert figyelmetlen vagyok pl. ), akkor lehet törölni --> régi verziót felrakni... ami természetesen nem megoldhatatlan, de macerás. (ha meg valamely családtagomnál történik, akkor extra macera).
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
crok
Topikgazda
válasz F.E.K.. #171286 üzenetére
Nem kell root, persze, és onnantól nem keresni nem fogja hanem találni nem fog ilyen alkalmazást a Play-ben így nem lesz frissítés. De láttam a kérdést csak nem írtad meg melyik alkalmazás így nem is válaszoltam mert lehet teljesen értelmetlen (pl. banki alkalmazást hiába is írsz alá magadnak nem fog működni, nem hülyék a fejlesztők).
-
Fall-N
veterán
válasz DrBubo77 #171281 üzenetére
Van itthon egy Kingston Type-C és USB-A végű kártyaolvasóm [link], amibe SD megy. Adaptert adnak a legtöbb memóriakártyához, így lehet használni vele. Arra is szoktam mentést csinálni. Illetve jól jött akkor is amikor nagyobb kapacitású kártyát vettem, így csak át kellett az újra másolni a dolgokat. Ha van PC (nekem nincs) akkor át lehet menteni oda is.
[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
Ó, nekem is pont erre lenne szükségem... szóval ha a a package id-t átírom a Batch APKTool-al, akkor többet nem is fogja "keresni" a play egyáltalán? Ha jól tippelem, ez egy pc-n módosítja az apk-t (legfeljebb újra kell telepíteni a módosítás után), így nem szükséges hozzá root a telefonon magán?
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
kaciokos
őstag
válasz efi99 #171245 üzenetére
És ebben az esetben beállítható felfelé suhintásra a képernyő lezárás?
Szerk.: Kipróbáltam, sajnos ebben az esetben sem állítható be felfelé suhintásra a képernyő lezárás.#171246 zeon.hu: Köszi, ez se rossz, de sajnos ebben a témában nem engedek a 10+ éve megszokott felfelé suhintásomból.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz DrBubo77 #171281 üzenetére
Nem kell bővíthetőség! Van ilyen(meg ezer más) amit csak addig használsz amíg mented a dolgokat. Nekem egy 128GB csak erre van használva. A telefon mentései közül a fényképek simán pc-ről is elérhetőek a kártyán.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
crok
Topikgazda
válasz csipuka #171278 üzenetére
Uhh.. ez így ultracink.. még a forrása is eltűnt GitHub-ról - pedig az eredeti fejlesztő nem tűnt el.. ki is vettem az összefoglalóból.
Annyit tudsz csinálni, igen, hogy leszeded az utolsó, számodra még használhatónak mondott (15.0.0) verziót (pl. APKMirror - ez még a régi fejlesztő alatt / ez már az új alatti listázás de ugyanaz amúgy..) szétbontod és aláírod magadnak - erre írtam leírást itt és itt (ez talán egyszerűbb, AppManager-el készüléken meg lehet csinálni).
A Google Play Store ettől függetlenül fogja majd mondani hogy van frissítés de nem fogja tudni frissíteni. Lehetőséged van egyben a pkg id-t is átírni (mondjuk relatív egyszerűen Batch APKTool-al), akkor már más lesz "a neve" is és akkor a Store se fog szólni. Rengeteg APK segédeszköz létezik amivel megoldható.
-
Fall-N
veterán
válasz svgyula #171277 üzenetére
Én is annak a híve vagyok, hogy alap szinten legalább legyen a microSD kártyán minden tárolt adat. Utána mehet a felhőtárhely és külső adathordozó/merevlemez/SSD mentés.
A microSD-s tárolás eleve adja magát, ha telefont váltottam, csak beraktam az újba a kártyát és megvolt minden. Természetesen nem ért külső backup, mertha tönkremegy a kártya, akkor odaveszik minden.
Persze van olyan telefon amit nem lehet bővíteni, de az nálam rögtön ki is esik és nem veszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
csipuka
senior tag
Az evek ota elegedeten hasznalt Open Radio appot sikerult az uj tulajnak telecsesznie reklamokkal (teljes kepernyos, amit kifejezetten nem kedvelek), es meg lassan is indul el. A fizetos verzio meg heti 15$.
Probaltam az osszefoglaloban levo APKToolGui-t agy apk-signer-t, de vagy nem lehetett az eredmenyt installalni, vagy utana is frissiteni akarta a PlayStore-ban.
Van most valami hasznalhato modszer amivel a 15-os verziot ami meg az utolso hasznalhato, le lehet valasztani a Play update-rol?
A telom Pixel6, ha ez szamit egyaltalan. -
svgyula
addikt
válasz Mcrazy #171272 üzenetére
Ugye ezt csak viccnek szántad? Nem ismerek a környezetemben egyetlen olyan telefon használót sem aki képes lenne ilyen mutatványra. DE! Ha most meg is csinálja szinte biztosan 2 hónap múlva semmire nem fog emlékezni még az is lehet, hogy simán engedélyezni fogja a törlés/deaktiválást ha a telefon feldobja mint régen nem használt eszközt! Ennél sokkal egyszerűbb megoldás berángatni egy boltba és megvetetni vele egy USB Type c/sd adaptert és a kártyát ami évekig fog tudni használni. Aztán egy helyi mentést elmagyarázni vagy megcsinálni. Ha ezt havonta megcsinálja esélyesebb, hogy a féltet fényképek legalább megmaradnak. Nekem is működik évek óta. Ezzel költöztem a mostani telefonra is. Hosszú ideig tartó rábeszélés után egyik régi barátosnémat is rá tudtam beszélni aki kint az usa-ban már az x.-ik telefont teszi tönkre! Azóta képes besétálni a szolgáltatóhoz és 2 perc alatt mentik neki a telefonról a cuccait.
Tehát a tanulság ebből: telefon használók 99,99%-a ha betörik a kijelző eldobja a telefont mert inkább vesszenek a képek mint a telefon árát kifizetni az adatok visszanyerésért !ÚGY! hogy semmi garancia nincs arra, hogy eséskor az alaplap nem sérült!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
őstag
Az a baj, hogy mindenki akkor vakaródzik, amikor már megvan a baj.
A megelőzéssel nem foglalkozik senki.
Itt van egy 5let azoknak, akiknek még épp a kijelzője: a Banana Studio féle SSH szerver. Telepíteni kell a még épp telefonra, engedélyezni az Anonymous felhasználót, beállítani alatta a tárhelyet és egyszer el kell indítani a csatlakozott wifihálózat alatt. Feljegyezni a telefon teljes ip címét a porttal együtt és egy SFTP klienssel máris lehet böngészni a belső tárhelyet, de akár külsőt is, ha be lett állítva.
Persze mondhatná bárki, hogy ha hozzáfér a telefon kijelzőjéhez, akkor már el tud bármit indítani. Igen, de az SSH szerver nagy előnye, hogy nem kell folyamatosan futnia a háttérben, mert többféle indítási módszert tud.
Kiemeltem, amelyek lezárt kijelzőnél is működnek.
Indítás, ha adott Wifi-hez csatlakozik
Indítás, ha Hotspot engedélyezve van,.
Indítás, ha kábelen vagy vezeték nélküli töltést érzékel.Egyetlen fontos dolog van, ha összetörik a kijelző. Nem szabad a telefont újraindítani vagy hagyni lemerülni, mert újraindítás esetén a zárkód vagy jel megadása nélkül nem indul el a teljes rendszer.
Sim kártyát ki lehet venni nyugodtan bekapcsolt mobil esetében is.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Üdvözlet! Ezt most kaptuk: [kép]
Még BlackBerry-n kezdtük használni, novemberben vége lesz. Kell egy másik app ami üzenetküldésre alkalmas de nem tömeg cikk. Nem Messenger és társai. Ahol nincs tömegnyomor.
Ötlet? Másik fél almás ráadásul.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
crok
Topikgazda
válasz szimi57 #171268 üzenetére
Ha ugye meg tudna adni a PC-nek azt a bizonyos jogot amit az elso csatlakozaskor kell megadni.. pont emiatt kerdeztem, hogy adb-re van-e lehetoseg, volt-e valaha PC-n USB debug-al, van-e ertelme errol beszelni de mivel nem is tudja mi az adb igy ez ki is zarhato mint lehetoseg.. de akkor egy RPI meg egerszimulalas etc. is kizarhato mert nem lesz skill. Max. raakaszt egy donor kijelzot.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz user112 #171267 üzenetére
Bármelyik automatizáló app.
Pl. a Macrodroid -
user112
senior tag
Sziasztok.
Van olyan app, ami kimondja hogy milyen értesítés jött? Pl: Google mailon leveled érkezett. -
akerbis
aktív tag
Ez a adb egy speciális kábel? Bocs az előbb rosszul irtam.
Honor X7 nagyon csúnya esés után touch és kijelző repedt, vibrál
[ Szerkesztve ]
IT Phone :) Gábor
-
akerbis
aktív tag
Mit tudtok mondani programot törött kijelzős mobilhoz? Gépre akarom átmenteni a dolgokat.
IT Phone :) Gábor
-
svgyula
addikt
válasz FeZ... #171259 üzenetére
Hááát jó is az amikor az utcán elindulnak a "siket" zombik!
A sofőröknek már lassan többet kell az ilyenekre figyelni mint a valós közlekedés által kialakult helyzetre Úgy járnak-kelnek mint aki egyedül van a réten.........
Kezd elterjedni a zebrák előtti feliratként "NÉZZ FEL!"
Siófokon pont ebből volt már 2 vonatbaleset mindkettőnek sajna tepsi lett a vége! Mert a "kimegyek az utcára" és nem hallok mást csak a zenét az elég.......Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
vacs
veterán
válasz AxBattler #171256 üzenetére
A leírtakon kívül egy "agybadugós" füles is sokat segít, mert picit belemegy a hallójáratba a szilikon dugó és ezzel elzárja a külső zajok nagy részét!
(^)(>.<)(^)
-
félisten
Üdv!
Nem vagyok egy nagy Android guru, boomerként elég basic problémával jöttem a topikba... szóval mostanság kaptam rá a podcastokra, fülessel BKVn is hallgatnám egyiket másikat, de azt vettem észre, hogy túl halk az adás, és a háttérzaj miatt nem tudom követni.
Igen, a készülék hangerejét a maxra tolom, de ez sem segít... sajnos a podcaston nem tudom, hol lehet állítani a hangerőt.
Létezik erre vmi megoldás? Esetleg olyan app, vagy lejátszó, amit pont erre találtak ki?
Böngészőnek Operat használok..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A digitális jóllét nevű baromságot le lehet tiltani valahogyan?
Már mindenhol kikapcsoltam az értesítéseit, de a play áruházban rendszeresen feldobja, hogy ő bizony frissülni szeretne. Hogyan frissülhet, ha minden tiltva van?
Rootolni nem szeretnék, de azt sem, hogy frissítgessen.
Mit tudnék tenni még, egyáltalán tehetek e valamit, hiszen az Android rendszer része?
Ekkora gyökér egy appot, kinek a fejéből tud kipattanni, ilyen ordenáré baromság? Ha még lenne valami értelme, de semmi. -
efi99
őstag
válasz kaciokos #171239 üzenetére
A OneUI beállítható úgy is, hogy az alkalmazástár ne külön legyen, ergo ne kelljen felfele húzni a képernyőn, hanem oldalra a többi lapra kerülnek. Én is így használtam világéletemben, mert semmi értelmét nem látom annak, hogy van, ami erre, van, ami meg keresztben amarra, aztán az ember soha nem tudja, éppen hol jár..
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Rigormortiis
veterán
válasz tibbike01 #171242 üzenetére
A Samsung szerint (is) virtuális memória. Arról, hogy mennyire jól működik, már megoszlanak a vélemények.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
tibbike01
őstag
Tudja valaki, hogy a Samsung telóknál a "ram plus" opció mit takar pontosan?
-
troller
senior tag
válasz Rigormortiis #171200 üzenetére
Cool Reader mindkettőt tudja.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
kaciokos
őstag
válasz WhiteWalker #171235 üzenetére
A lehúzható kapcsoló már két mozdulat lenne, a widget még működhetne, sőt, ha egy üres helyet hagyok, akkor a dupla koppos lezárás is. A felfelé suhintás annyiból kényelmesebb, ezeknél, hogy oda se nézve zsebbe rakás közben is meg tudom csinálni.
#171236 DrKapocs: próbáltam, de ha nem pontosan a képernyő széléről indítottam a suhintást, akkor simán csak váltott a főképernyők között, vagyis oda kell rá figyelni, ami nekem már megint nem kényelmes.
A fura egyébként az, hogy a One UI akkor is az alkalmazástárat nyitja meg felfelé suhintásra, ha amúgy van rá kitéve gomb, és ez nem változtatható. De talán majd egy későbbi verzióban.
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Telefonom OneUi 6.1 rendszerrel működik és Nova Launcher-t (legfrissebb verzió) használok.
Milyen beállítás mehetett félre, ha a fő képernyőn és az alkalmazások felületeken nem működik az edge panel? Egyéb más részeken működik.
..., vagy Nova hiba? -
kaciokos
őstag
válasz Rigormortiis #171161 üzenetére
Tényleg elég jó már a One UI Launcher, de ami miatt én maradok a Novánál, hogy a One UI-ban nem lehet beállítani, hogy felfelé suhintásra zárja le a képernyőt, még Good Lock modullal sem. Ez számomra egy annyira kényelmes funkció, hogy nem szeretnék tőle megválni.
-
Faby
senior tag
válasz efi99 #171232 üzenetére
Én meg azzal küzdök, hogy a fejlesztő kikapcsolhatatlanul beletette az alkalmazásba a magyar nyelvet, elég pocsék fordítással.
Mivel a telefont magyarul használom, így az alkalmazás is magyar, nincs választási lehetőség.
Amikor erre rákérdeztem, csak annyit kaptam válaszul, állítsam át a teló nyelvét. Hát, kösz.
Mibe kerülne egy kapcsolót beletenni, hiszen a nyelvi fájlok megvannak, ha a teló nyelvét állítom, akkor az alkalmazás nyelve is változik.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
efi99
őstag
válasz this is life #171229 üzenetére
Nálam azért moddolt, mert magamnak lefordítgattam benne a strings.xml file-t magyarra és kicseréltem, ha már a fejlesztő nem tesz lehetővé nyelvi támogatást, sőt sokszor a füle botját sem mozgatja az érdeklődő emailre. 3 ilyen appom van, nem fizetős moddolt apk-król van szó.
-
-
efi99
őstag
válasz dilajoska1 #171226 üzenetére
Ez így van, csak régebben fel sem ajánlotta, tavaly még biztosan úgy volt. Tehát tudja, hogy úgyse fog menni, akkor most minek ajánlgatja?
-
dilajoska1
őstag
válasz efi99 #171225 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni. Patchelt/moddolt appot amúgy se fogja felülírni ha esetleg meg is próbálod frissíteni, mivel az apk csomagban más az aláírás.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz tibbike01 #171222 üzenetére
Nem ment át a lényeg
"folyamatosan fejlesztik, javítják, igazodnak a jogszabályokhoz, előírásokhoz, normákhoz...stb."
Nyilván , ez egyértelmű , egy bizonyos határig és funkcióig.
Például Facebook. Ha felraksz egy régebbi verziót nem fog működni mert kéri hogy frissítsd , azért mert olyan jelentős változás van benne , amit írtál fentebb , ráadásul bekerült a fizetős opció is.
Ez így tök érthető a részükről. Bár szerintem ez is meredek , de most mindegy is.De más egyéb appnál , hadd döntsem már e , hogy kell e az update vagy sem , pont azért többek közt amit én írtam.
Vagy akkor a Google EULA mondja ki , hogy kötelező a mindenkori legfrissebb verziót használni minden appnál és akkor nincs vita.
Amíg nincs ilyen nincs miről beszélni.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz WhiteWalker #171221 üzenetére
Kizárt, hogy ezt megengedné a Google. Hirtelen több ezer fejlesztőt kellene kirúgni...ez nem ennyire fekete fehér. Ez nem szeretem-nem szeretem alapon működik.
Ha egy appot veszel, nem az aktuális appot veszed, hanem a szolgáltatást, hogy folyamatosan fejlesztik, javítják, igazodnak a jogszabályokhoz, előírásokhoz, normákhoz...stb.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz tibbike01 #171220 üzenetére
"Nem tagadhatod meg egy app frissítését, mert így biztonsági kockázatot vállalnál be."
Elég erős lenne így. Mi van akkor ha az adott app frissítése elcsesz valamit , vagy nem indul utána , netán az új frissítésben van egy sebezhetőség, amit nem tudnak a fejlesztők , míg a régi patent előtte volt.
Legyen választható opció , az a biztos mindkét félnek.
-
tibbike01
őstag
válasz efi99 #171219 üzenetére
"A GP buta, mint a föld, kellene ott lennie 3 opciónak egyenként minden appra már 10 éve: aut frissítés - csak értesítés - elrejtés"
Ez lenne a normális, de gondolom van egy rakat jogszabály, biztonsági előírás...stb. Nem tagadhatod meg egy app frissítését, mert így biztonsági kockázatot vállalnál be.
De, hogy ezeknél a moddolt appoknál nem tudják ezt kicselezni, bosszantó...
[ Szerkesztve ]
-
efi99
őstag
válasz tibbike01 #171217 üzenetére
Ez már sajnos hónapok óta így van, bár érdekes módon nem mindegyik jelenik meg. Engem is zavar. A GP buta, mint a föld, kellene ott lennie 3 opciónak egyenként minden appra már 10 éve: aut frissítés - csak értesítés - elrejtés
-
svgyula
addikt
válasz DrKapocs #171215 üzenetére
Szia! Nálam a telefonon is működik lezárt kijelzővel is mondogatja a magáét. Csak akkor maradt csendben ha "elérte az uticélt" is megvolt. Az androidos fejegységnél is. Egyszer próbaképp el volt indítva a sygic és a Here WeGo és mindkettő utasításait lehetett hallani bármelyik volt előtérben, vagy egyik sem. De ugye fontos a rendszer is és az mit enged!?
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
dave0825
őstag
Üdv. Xiaomi 14-re (HyperOS) tudtok valami kamera alkalmazást, amiben működik úgy a szuperlassítás, hogy nem mozgásra indul, hanem felveszem a videót, és utólag én választom ki, melyik részt lassítsa le? Sajnos már Huawei P30-on sem így működött, ott is mozgásra vett csak, bezzeg a Honor 8 még jó volt.
Néztem az összefoglalóban kamera alkalmazásokat, de P30-on is próbálgattam népszerűbbeket, egyik sem volt teljes körűen használható, szinte mind 1-1 kamerát használt csak.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Here WeGo navigációs app kapcsán lenne kérdésem. Tud navigálni a háttérből? Vagyis úgy, hogy az oldalsó gombbal kikapcsolom a képernyőt, de ettől függetlenül a navigáció megy tovább, a hangutasításokat adja. Az már csak hab lenne a tortán, ha az is menne neki, hogy nem zárja le a képernyőt. Duplakopp és már mutatja is, hol járok (mint pl. Sygic).
Google Playes iGO (eredeti, nem mókolt) nem tudja megugrani Android 14-en azt, hogy bluetooth fejegységgel összepárosítva a telefonon adja ki a hangot. Egész pontosan a gond az, hogy a hangutasítás első 1-2 másodperce lemarad. Kvázi használhatatlan. A fejlesztőket különösebben nem zavarja.
-
tibbike01
őstag
Az megoldható valahogy, hogy ezek az appok ne jelenjelenek meg a Play Stroban?
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Vonalzó, vízmérték..stb eszköz csomagra ki mit használ? Valami tök egyszerű, reklámmenteset keresek. Összefoglalóban nem találtam.
Shazam-ból van lite? Ebből jó lenne valami butított.
-
svgyula
addikt
Sajna ez a "Plug and Play" soha nem működött tökéletesen! Ez csak és kizárólag a szabvány eszközöknél! Mivel a gyártók nem csak markpetting szerint készítenek egyedi kiegészítőket ezért azok működése már nem fér bele a fenti jellemzőbe! Vagy megveszel egy csicsa-micsa eszközt ezer funkcióval és egyet tudsz belőle használni a gyári szoftver hiányában! Az androidnál pedig egyet sem mert nem tartalmaz x ezer hardver szabványos illesztő drivert a rendszer, mint a windows!
-
crok
Topikgazda
válasz zsoltip #171210 üzenetére
Pontosan milyen az a néhány Wifi háló? Olyan, amit nem te adminisztrálsz? Amin mondjuk a DNS kéréseketvagy egyéb forgalmat esetleg szűrik? Csak mert külső segítséget használ arra hogy kiderítse van-e nyitott bootloader / root / egyéb okoskodás.. lehet nem éri el és be se enged.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Rafi bank "myRafi'" appja miért nem loginol néhány Wifi hálón? Mobilneten mindig sima ügy... -
DrBubo77
veterán
válasz Rigormortiis #171203 üzenetére
Egyéb beállítások > Android értesítési sáv megjelenítése
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zoyoxy
tag
válasz Rigormortiis #171179 üzenetére
Pdf-be írást nem tudom, de ekönyvhöz nekem ezek jönnek be: FBReader, PocketBook, eReader Prestigio.
-
Bferibörs
addikt
válasz Rigormortiis #171205 üzenetére
Ránézek majd,most nincs előttem.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
Ha könyvespolcról nyitod meg akkor igen. Fájl megnyitásánál nem tudom hirtelen.
Nézd végig a beállításokat. Sok mindent be lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
DrBubo77
veterán
Az alsó-felső részt ki lehet kapcsolni. A megnyitást nem tudom.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest