Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz #64638144 #170299 üzenetére
Melyik része nem tiszta? A kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó?
Vagy a kijelző kezdő oldalon lévő "ikon" ami lezárja a kijelzőt?
Volt nekem is olyan telefonom de azt már nem építik be a felső kategóriás telefonokba. Az egy mágneses zár. Az amoled kijelző meg nálam mindig aktív így értelmetlen a használata. Az ilyen tokot már vagy 8 éve nem használok mert elég nagy anélkül is a telefonon.
Még a honor 6-nál volt 2014-ben újdonság az ablakos tok. Talán még a honor 9 is tudta de már ott sem használtam. Mert ugye van üvegfólia. De nálam még egy telefon sem sérült a jelenlegi nillkin tok szerintem erősebb mint a telefon szerkezete és van plusz kamarafedél hátul. De van saját szerelőm ha mégis gond lenne a kijelzővel.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz #64638144 #170295 üzenetére
" Pl a kamerát bekapcsolják és az nézi, hogy van-e fedél vagy nincs."
Már használják....
Más!
Kicsit vegyesen de amit írtok az alapból benne van a telómban. A képernyő lezáró ikon alapból adott. A kijelzőt automatikusan aktiválja a feloldó felületre amint megmozdítom ez ugye a beépített mozgásérzékelő. A hívást feloldás nélkül is tudom fogadni és befejezés után azonnal lezár. A képernyőt(nem biztos) de azt hiszem a szefi kamera kezeli. Mert ha oda tartom az ujjam akkor elsötétül és azonnal átváltja a hangot is a csendesebb üzemmódra a kihangosítás helyett. Ezt a módot is automatikusan kezeli a tárcsázó minden alkalommal. Akkor most én vagyok a király?Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Met
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Visszaraktam a Nova-t, néha nem működik, de B lehetőségnek beállítottam a középső gomb hosszan nyomásra a képernyőzárat.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
mzso
veterán
Helló!
Van valami ajánlott alkalmazás adatforgalom monitorozására(esetlegr grafikonnal), meg loggolására viszonylag kis időegységre. Esetleg olyan is van ami mutatja, hogy hová történik adatforgalom?
Tegnap megszítam valahogy és kétsze 400 MB odaveszett. Valószínüleg a böngésző által, ahhoz mutatja a legtöbb forgalmazott adatot a rendszer. De fogalmam sincs mivel. Videókat nem néztem. Ennyit meg nem tudom mit tudna szinkronizálni.
Az időkép meg volt nyitva egy ideig (másodszor csak nagyon rövid ideig), megjelent valami push üzenet play/pause gombbal ami nem tudom hogy mi, de ott is csak pár animált gifet látok.
[ Szerkesztve ]
-
kiraly.andra
aktív tag
A fizikai gomb használata kiváltható csempével is, függetlenül bármilyen launchertől. Sok ilyen alkalmazás van, én ezt használom. Egy húzás fentről, majd egy érintés: nem sokkal több, mint a dupla koppintás.
:a:
-
Tökimanó
senior tag
válasz viewdetails #170289 üzenetére
Jogos. Nem tudtam hogy van ilyen lehetőség is.
-
tomy86
addikt
Smart Launcher. Évek óta használom és eddig minden telefonomon működött vele a dupla koppos lezárás.
-
törölt tag
Mekkora király is vagyok a HALL szenzorral.
Becsukom a fedőt akkor zár a kijelző, ha kinyitom, akkor nyit a kijelző.
Az általatok leírt problémák nekem teljesen ismeretlenek. -
félisten
-
Met
nagyúr
válasz WhiteWalker #170284 üzenetére
A lezárt képernyőn tudja.
Tehát dupplakopp, óra-lenyomatolvasó megjelenik, duplakopp visszazár.
Csak feloldott állapotban nem tudja.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
vacs
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem kell nyomkodni , ki tudsz rakni egy 1x1-es gyári widgetet is.
De a rendszer (MIUI) nem tudja alapértelmezetten? Nekem a MIUI14 tudta , most már HyperOs.Persze ha ragaszkodsz a Novahoz akkor tárgytalan. De vannak a Play áruházban appok , amikkel szintén 1x1-es formájuak és használhatod Nova alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Még melyik launcher tudja a dupla koppos lezárást a Nován kívül?
Redmi Note 13-ra kellene, elég bizonytalanul működik rajta a Nova, van hogy ébresztéskor előbb felvillan a gyári háttérkép és utána jelenik meg az ami a Novában van beállítva.
Vagy néha nem is működik.Azt szeretném elérni hogy amikor fel van oldva a telefon, dupla koppintásra lezárja a kijelzőt, ne kelljen a power gombot nyomkodni.
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
kaciokos
őstag
válasz Plazmacucci #170281 üzenetére
Ritkán használom, de amikor igen, akkor a YouCut nekem bejött. Ráadásul az alapfunkciók ingyenesek.
-
félisten
Milyen jóféle fizetős videóvágó/szerkesztő alkalmazást tudnátok ajánlani? Nincs asztali gépem, telefonon élek.
Köszi
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
Van olyan jegyzet app/widget, ami kitudok tenni asztalra, mondjuk pl. 3x3-ban, és a jegyzetet valós időben egy másik személy is tudja szerkeszteni, írni bele, látja amit én írok? És real-time meg is jelenik oda-vissza az írás
Köszifree your mind
-
efi99
őstag
válasz szimi57 #170277 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha hívás közben kellene a kijelző vagy a tapizás, akkor mi van? Sőt igazából így megszakítani a hívást is csak a power off gombbal lehet (miután be lett rá állítva). Én sem vagyok oda túlzottan a virtuális közelségérzékelőkért, de a Samsung + True Phone combo teljesen jól működik vele.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
szimi57
őstag
-
efi99
őstag
válasz WhiteWalker #170272 üzenetére
Nagyjából egy dologhoz kell, ahhoz, hogy telefonálás közben zárja a képernyőt. Ahhoz meg elég azt figyelni, hogy hívás közben a telefon felső részéhez hozzáér-e a fül.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz WhiteWalker #170272 üzenetére
A fizikai érzékelőhöz is kell szoftver (driver) az is lehet bugos.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Aurig@
őstag
válasz Aurig@ #170114 üzenetére
Sikerült megoldanom a névnapok eltüntetését.
Egyenként kellett kitörölnöm minden napról a névnapokat úgy, hogy a jelenlegi és az összes jővőbeli napból törlődjön.
Nagyjából 25-30 perc alatt végeztem az egésszel. Végig tekertem 2030-ig, addig nincsenek névnapok, remélem így is marad.
Kicsit macerás volt, de jó lett. -
vacs
veterán
válasz andrás47 #170266 üzenetére
Én jelenleg Google Pixel-en használok Telekom fizikai + Voda eSim-et.
Hibátlanul működik. Mindegy melyik kártyából csinálsz esimet.
Rengeteg sim beállítás van: kikapcsolható az egyik sim, beállítható, hogy melyik legyen az alapértelmezett híváshoz/smshez, de akár minden hívás előtt választani is lehet, hogy melyikről stb.
Annyi hátránya van, hogy jobban merül a telefon, hiszen 2 sim lesz aktív.
WhiteWalker
A csúcs S24-ben is virtuális van, szóval annyire rossz nem lehet!(^)(>.<)(^)
-
gyuri2008
veterán
A trucaller biztonságos applikáció?
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Egy másik topic-ban feltettem már ezt a kérdést, választ nem kaptam még, itt hátha több a hozzáértő : "Most szeretnék vásárolni egy Samsung a54 telefont, ezzel kapcsolatban szeretnék véleményt kérdezni, főként e-simmel kapcsolatban. Egy előfizetéses Yettel, illetve egy kártyás Vodással lenne használva, még nem döntöttem el melyik helyett kérjek e-sim-et.
Yettel munkahelyi azt hétköznap használom, Vodát hétvégén, és ünnepnapokon, ritkábban mindkettőt. Van-e aki hasonlóképpen használja ? Gondolom kikapcsolható külön-külön mindkettő kártya ? Mobiladatot a Yettelről használok, Vodánál általában Wifit, otthoni
netet használok, van különbség aksi fogyasztásnál e-sim, vagy a Vodás prepaid kártya használatánál, térerő amerre én járok általában mindenütt teljesen jó. Melyik kártya lenne a helyes választás e-simre aki használ ilyeneket, hátha tudna segíteni , vagy teljesen mindegy. Ha véletlen telefon meghibásodik , ugyanúgy gyorsan áthelyezhető az e-sim is mint a prepaid kártya ? Elnézést a kérdésekért nem használtam még e-sim-et .
Köszönöm előre is ha tud valaki saját tapasztalatokkal segíteni." -
sopruk
senior tag
válasz sopruk #170228 üzenetére
Végül sikerült felrakni ezt a verziót...
A távoli vezérlés viszont nem akar sikerülni. Felraktam az AnyDesket és a TeamViewert is, a kiegészítő alkalmazásaikat. engedélyeztem mindkettőt a kisegítő lehetőségekben.
De mindkettőnél ugyan az, látom a telefon képernyőjét, de nem tudok kezelni semmit távolról.
Visszaolvasva látom többeknek nem sikerült működésre bírni. Van akinek végül meglett a megoldás? -
ÖregMackó
tag
válasz szita.erno #170258 üzenetére
A google maps is működik offline, de akkor nincsenek forgalmi információk...
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz BIZ0906 #170257 üzenetére
Ezt már azután kapod hogy kiválasztottad hogy megvennéd és már a kifizetést is kiválasztottad és ezt utána kapod? Mert akkor valószínűleg a bank dobta el a kifizetést, leggyakrabban a 2FA miatt (annak elmaradása miatt), pl. MasterCard 3D. Itt írtam róla.
-
crok
Topikgazda
válasz szita.erno #170258 üzenetére
Összefoglaló Van néhány.
-
szita.erno
aktív tag
Létezik olyan GPS-navigáció amihez nem kell internet kapcsolat?
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
BIZ0906
aktív tag
Ez mitől lehet? "1Tap Cleaner" pro verzióját simán meg tudtam venni a minap. Ezt nem de amit tud nekem elég. Nem értem.? -
mobilizmo
Topikgazda
válasz efi99 #170254 üzenetére
Nem mondtam, hogy mindent és word, meg excel sincs képben. De vannak egyedi fejlesztett alkalmazások a különböző szolgáltatóknál például a szerelőknek. Űrlapokat már nem töltögetnek papíron, amit aztán be kellene rögzíteni. Nálunk 4 évente a teljes átviteli hálózat távvezetéki elemeit részletesen átvizsgálják a szerelő kollégák. Régen papíron rögzítették az eredményeket, amit aztán excelbe kellett bepötyögni. Ez ~11000 x 50 eredmény (adat) volt. Most már mobil eszközön rögzítik egy terepi alkalmazásba, ami felszinkronizálja magát amikor van kapcsolat.
-
efi99
őstag
válasz mobilizmo #170253 üzenetére
Pedig én sem értem, hogyan lehet szinte 0 vagy teljesen 0 pc használattal csak a mobillal csinálni mindent. Videót nézni, sokat olvasni már az sem egy leányálom. De aztán wordben, excelben bármit szerkeszteni, de akár áttekinteni az már rémálom. De még egy emaillel is sokkal többet kell vesződni, beillesztésekkel, böngészőkben fülek váltogatásával, egyáltalán gyakorlatilag bármilyen bevitellel stb kínlódni kell. Érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz svgyula #170238 üzenetére
PC/laptop nekem is előnyben van mobillal szemben, bár nekem otthon csak 27-es monitorom van, munkahelyen meg 34-es hajlított. Viszont ezek nem hordozhatóak, szóval a mobil ami mindig nálam van és számítógép amivel lehet telefonálni is, és nagyon sok mindent meg lehet vele csinálni, amire te azt mondod kb. hogy hülye aki ezzel egérmozizik.
-
crok
Topikgazda
válasz Drughi #170251 üzenetére
Ha az összefoglalóban ajánlottakat megnézed és IMAP fiókként adod hozzá akkor a weben belépve az címke beállításokban lehet engedélyezni hogy melyik címke jelenjen meg mint IMAP folder és így valamelyest visszajön a címke használhatósága (a háttérben a GMail is ezt csinálja).
-
Drughi
addikt
Sziasztok
Tudok olyan email alkalmazást ajánlani, ami tudja kezelni a gmail címkéket? A gmail mobil app-on kívül...
Xiaomi 14T
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel adott dal/videó hangsávjának bizonyos részleteibe bele tudok torzítani? Tkp. kisípolás, csak nem az idióta visító/magas csipogó hanggal.
Köszönöm! -
FeZ...
aktív tag
válasz #64638144 #170244 üzenetére
"olyan memóriája van, hogy bármit megjegyez egy hallás után, és mégis a kocsijában hagyja mindig a brifkóját."
Látod, nem a memória problémája ez, hanem szórakozottság. Az ellen a telefon sem feltétlenül jó, mert lehet, hogy legközelebb az marad otthon. Amúgy szerintem ez hitvita, kinek mi fekszik, azt használja és kész.
A készpénz használatának fontossága a gazdaságra meg egészen más téma lenne. -
DrKapocs
őstag
válasz #64638144 #170244 üzenetére
Az én olvasatom szerint senki nem utálja a GPay-t, én semmi ilyesmit nem olvastam ki az eddigi kommentekből. Totál felesleges egy újabb személyeskedő off-hullámot elindítanod. Van, aki készpénzzel, van, aki kártyával, van, aki telefonnal szeret fizetni. De teljesen felesleges feszültséget generálni ebből. Nincs ezzel semmi gond, eltérő fogyasztói preferenciáink, szokásaink vannak, ennyi. El kellene ezt tudni fogadni, a Te szokásaid nem jobbak és nem rosszabbak, mint más embereké; ő úgy szeret fizetni. És akkor mi van, neki úgy jó. Attól, hogy Te a GPay-t szereted, ettől még másnak nem kell szeretnie. Ez egy kicsit übermensch, nárcisztikus hozzáállás.
Én pl. szeretek órával fizetni, én már a telefont sem veszem elő. Akkor most én vagyok az überkirály?! Ugyanmár, egy pályaudvaron ez az egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz svgyula #170243 üzenetére
Ezt értem, csak azt nem értem, amit kérdeztem. Hogy mi ez az utálat a Gpay-jel szemben.
És tényleg soha nem hagytad még otthon a tárcádat? Van egy kollégám, akit tisztelek azért mert olyan memóriája van, hogy bármit megjegyez egy hallás után, és mégis a kocsijában hagyja mindig a brifkóját.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz #64638144 #170240 üzenetére
Hát barátom! Rossz a hozzászólásod! Semmi gondom, nincs orvosság, az orvosomat csak akkor látom amikor a jogsit hosszabbítom. 92-ben raktam össze az első 286-os PC-et 5.0-ás DOS 1.2 es windows. Azóta több száz javítás/összeállításon túl vagyok. Androidos telefonom megy 2012-óta van. Ja és éppen 64 vagyok.......
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
törölt tag
válasz svgyula #170231 üzenetére
Most még lehet arcoskodni, de te sem maradsz örökké fiatal és lehet, hogy majd azon jár az eszed 50-60 évesen (ha megéled), hogy legalább a gyógyszert beszedd és hol tudsz elmenni wc-re a bolt közelében. Huszadrangú dolog lesz a pénztárca a középkori fizetőeszközzel. Sajnos én néha még a telefont is otthon felejtem, nem hogy a noteszt vagy a tárcát ami hol az egyik, hol a másik kabátban van és pont nem azt vettem fel amiben van... Egyszerre kb 8 féle dolgon jár az agyam, most pl azon, hogy nemsokára kezdődik a Columbo, meg éhes is vagyok, de már mostam fogat, meg jöhetne már haza az asszony, stb, de közben írok a fórumra...
De a telefont azt lényegesen ritkábban hagyom otthon. Ráadásul nemegyszer kihúzott már a csávábol, pl megtankoltam és nem volt nálam tárca, de telefon igen, tudtam fizetni. Vagy mindent lehúztam a Tesco robotkasszánál és hopp nincs tárca. De telefon az volt.
És azt sem szabad elfelejteni, hogy telefonnal nem kell pinkódot megadni, ami több szempontból előnyös.
Amúgy tényleg nem értem mi bajotok van a Gpay-jel.
És nem meggyőzni akarok senkit, csak érdekel, hogy miért is kell fokhagymafüzért morzsolgatni és feszülettel hadonászni ha meglátjuk a Gpay logót? -
Tökimanó
senior tag
válasz pube111 #170236 üzenetére
Tudtommal sehogy. Régebben volt a Swype keyboard amivel működött az amit leírtál. Számomra is ( és gondolom még sokak számára) hihetetlen hogy például a Gboard vagy a Swiftkey nem képes megoldani ezt. Az pedig nem opció hogy elmondom amit akarok, beírja a billentyűzet, aztán meg mehetek végig és rakhatom be az írásjeleket, illetve a mondatok elején a nagy betűket.
-
svgyula
addikt
válasz mobilizmo #170237 üzenetére
Hááát addig amíg a gsm hívás mindent überel nekem telefon marad! Van akinek számítógép de nekem a 43" monitoron az igazi, nem az ilyen egérmozi tudjon bármit! Nálam a PC/laptop mindig előnyben lesz a csökött androiddal szemben ahol oda kell tapizni ahol pont az ujjad takarja a lényeget! Mivel két ujjam lefedi a fél kijelzőt hááát nem egy élmény.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
pube111
senior tag
Hogy lehet azt elérni, hogy diktáláskor a "pont" szó kimondásakor pontot használjon?
Vessző, felkiáltójel, kérdőjel, stb.
android 12[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Látom sok ajánlott jegyzet alkalmazás van az összefoglalóban, de nekem olyan kellene, amin lehet menteni és átköltözni másik, új telóra.
A sok közül melyik tud ilyet?
Mert haverom a Huawei P20-áról nem tudja az új Samsung Galaxy S23-ra átmenteni a jegyzeteit.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
svgyula
addikt
válasz #64638144 #170223 üzenetére
Erre mondta az egyik főnököm még régen: akinek nincs esze legyen notesze....
A telefonnal telefonálok, A pénzel fizetek. Nincs keverés!
Ha elmegyek valahova nem úgy teszek mint az orosz paraszt! Aki megnézte a jobb zsebben a pártkönyvet, bal zsebben a vodkát, megemelte a zacskókat tehát minden fontos dolog megvan és kiment a földre. Ott eljátszotta ugyanezt aztán rájött a kasza meg otthon maradt........Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Aurig@
őstag
válasz #64638144 #170219 üzenetére
Kizárólag bankkártya. Tárcám nincs, sosem használtam.
Ha vásárolok, mivel tudom hová indulok, elteszem a kártyám, sosem fordult elő, hogy vásárlás esetén ne lett volna nálam.
Mint, ahogy svgyula, én is szintén tiltok mindenféle play frissítést, pláne automata frissítést. Frissítem manuálisan, ha szükséges. -
luciferc
őstag
Sziasztok,
olyan billentyűzet kellene android 10-es tabletre, amin az ékezetes betűk fixen látszanak, lehetőleg ugyanúgy, mint normál fizikai billentyűzeten. Van ilyen? Ha nincs, akkor olyan van, ahol legalább fixen látszanak?
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A Gogle Telefont szeretném felrakni egy Redmi 7A készülékre (12.5.3 MIUI, 10-es Android verzió), de azt írja az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval
Felraknám APK Mirror-ról, de tudtok esetleg abban segíteni, hogy melyik korábbi verzió lehet még kompatibilis vele? Vagy csak próbálgatással lehet? Vagy innen felmenne a legfrissebb is?
Köszönöm előre is! -
Cs1csó
félisten
válasz WhiteWalker #170218 üzenetére
Nekem sok. Munkahelyen szinte csak a PH!-t pörgetem, email, Messenger üzenet, pár cikk, ha sok a munka akkor még ennyi sem.
Napi 20-30mb-ból kijövők. Nincs többre igény se. (Nemrég egy 1GB-os DD-ből maradt 700MB )Plusz ha nagyon kell "szörfölni" a munkatárs ad hotspoton netet (a telója akkuját mindig lemeríti, elfelejti tölteni stb. úgyhogy ritkán kérek wifit hotspoton mert eszi az akkut rendesen) -
törölt tag
válasz WhiteWalker #170218 üzenetére
Egy fotó annyi amit email-ben küldenek manapság.
-
svgyula
addikt
válasz Cs1csó #170215 üzenetére
Hááát én pontosan ezért tiltom le az egész kugli pléjt és csak ha valamelyik alkalmazás nem indul/csatlakozik és pampog a frissítésér akkor azt az egyet frissítem!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
A köcög GooglePlay frankón bekajált az adatkeretembe, a mobil adst tiltva van de a "háttérben" történő adatmozgás engedélyezve volt le is szívott 62MB-ot (nekem ez sok amikor egy évet elvagyok 5GB-al)
Tiltottam a háttérben adatfogadást-küldést.
-
TODI1111
veterán
válasz macimeister #170203 üzenetére
"Anydesket még nem sikerült rendesen működésre bírni."
[Másoknak] sajnos igen. -
Cs1csó
félisten
Anydesk-el Windows-os PC-ről tudtam a Xiaomi-s telefont vezérelni de a telefonon el kell indítani a programot vagy beállítani hogy a rendszerrel együtt induljon, és persze "unattached" vagy valami ilyen néven fut a teljes hozzáférés plusz biztos kell az AnyDesk segéd alkalamzásának is telepítve lennie.
-
BigManus
addikt
Szia!
A család telefonjait pedig AnyDeskkel kezelem.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Egy kérdés lenne:
Lányom a Messenger app-ban nem tud videohívást indítani "Call Failed" üzenetet dob fel.
Tegnap este még hibátlan volt, mert beszélt az iskolai osztálycsoporttal. Ma pedig már a fentebb említett üzenetet dobja fel neki.
Mit tudnék tenni, vagy mit próbáljak meg, hogy újra működjön a videohívás opció?
Újratelepítés, készülék újraindítás már megvolt. -
Traxx
őstag
Sziasztok!
Androidra létezik olyan app, amivel hotspot forgalmát tudnám korlátozni? Arra gondolok, hogy a mobilnetemet megosztva az arra csatlakozók csak 1-2, általam meghatározott oldalt tudjanak elérni (elkerülve azt, hogy valaki a fél netet tőlem akarja letölteni )
Köszönöm!
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Android eszközök távoli kezelésére milyen megoldás a bevált? Céges környezetben kellene elérni az eszközöket távolról. Nem tudom, hogy nekem MDM megoldásra van e szükség. Ha ismertek beválltat akkor örömmel venném azért. Lényeg, hogy tudjak segíteni a kezelőnek ha esetleg elakad az alkalmazásban amit futtat. Anydesket még nem sikerült rendesen működésre bírni.
Mondjuk én is jókor kérdezem ezt.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Esetleg egy unrooted telefonra tud valaki egy olyan alkalmazást amivel lehet korlátozni a jelenleg csatlakoztatott internet (akár wifi akár mobilnet - főleg utóbbi érdekelne) sebességét ?
Válaszokat előre is köszi :3Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest