-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz cidalain #170798 üzenetére
A tankolást is csak azért írom fel egy költség figyelő appba , Expense IQ Money Manager - Apps on Google Play ( ennyit az adat gyűjtésről ) , hogy hová tűnt el a pííz .
Egyébként nem írnám fel és nem is érdekel különösebben , egy ujjamon megtudnám számolni hányszor néztem vissza.
Túl sok , hogy még képekkel illusztaljam , meg blokkot fotózzam és csatoljam hozzá.A szervizelést pedig szintén a linkelt appba vezetem , de csak a költséget , bővebben pedig egy mezei jegyzet appba írom , ami szintén szinkronizálja magát a regisztrált fiókba.
De hát nem vagyunk egyformák
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz cidalain #170782 üzenetére
ReVanced ügyben újítás van: a Google okoskodására kijött a ReVanced új megoldása az app version spoofing helyett - itt és itt írtam róla a topikban hogy merre van az új irány.
Röviden: a ReVanced GmsCore abban "jobb" hogy ezzel működni fog az új ReVanced patch megoldás.A user-es kérdés még nyitott nekem: most a több user az szimplán több fiók vagy konkrétan multiuser környezetben egy második teljes user profil? Mert adb szempontból nagyon nem mindegy (az app törlés meg app letiltáspm parancsokhoz illik ugye --user [szám] módon megadni melyik user alól kell törölni/tiltani de nem mindegy hogy másik profil vagy másik fiók).
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz cidalain #170780 üzenetére
Nem pont a kérdésedre válasz, de már nem a microg az aktuális, hanem ez:
https://github.com/ReVanced/GmsCore/releasesElfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #169267 üzenetére
A 400-as verzió jó lett nekem. Lehet hogy még próbálgatok feljebb menni. Kb ekörül lehetett fent a véletlen frissítés előtt is.
Tavaly márciusban tettem fel az alternatív romot, az FB 400 februári kiadás.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #167118 üzenetére
Megoldódott.
Most este ránéztem a Family Linkemre, és már látja a gyerek eszközét... Magától odakerült, nem nyomkodtam azóta.
Ha ez időbe kerül, akkor miért nem írja az app, hogy OK, de csak később jelenik meg majd? Mindegy, ott van>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
ggeleven
őstag
válasz cidalain #166889 üzenetére
Mert az ovisok nemváltó műtét közben széthackelik megint a Krétát és még a végén csillagos ötössel érettségiznek nagycsoport végén. Kell egy új platform, új hibákkal, aminek a javításáért, akarom mondani újabb és biztonságosabb funkcióért lehet kérni plusz pénzt.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ggeleven
őstag
válasz cidalain #166884 üzenetére
Nemrég volt hasonló kérdés, de választ nem találtam. #166758
Törölni minden Ovped engedélyt esetleg? Avagy fordítva pedig FBnek és böngészőnek adni alapértelmezést? Milyen telón nézed? Nekem MIUI 13 és 14 nem akar azzal nyitni semmit.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ggeleven
őstag
válasz cidalain #166882 üzenetére
A honlapon nem is lehet belépni szülői hozzáféréssel (mobilon asztali nézetet bepipálva)? [link]
Az appra is ránézek hamarosan.
Szerk: Letöltöttem és nálam sem linkeket, sem médiafájlokat nem akar azzal megnyitni. Belépni ugyan nem tudtam fiók híján, nem tudom, hogy ez számít-e.[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #164715 üzenetére
Na, itt a leírás hibáról: https://telex.hu/tech/2023/05/19/quantcast-sutik-elfogadasa-hiba
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
svgyula
addikt
válasz cidalain #164712 üzenetére
Tegnap a prohardver.hu-t is veszélyesnek ítélte meg a firefox valamilyen az oldalról kapott információ miatt. Állítólag a domain név azonosítással voltak gondok. Néha szokott a karbantartás idején ilyen gond lenni de most teljesen más információt küldött/olvasott ki az oldalról.Mára megjavult. Ja az időjárás oldal viszont nekem is sz@r kellett volna a pontos infó de nem megy tovább.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
crok
Topikgazda
válasz cidalain #164659 üzenetére
Akkor te igencsak ez alapján mehettél és a Lustáknak rész alapján juthattál el a shekhawat2 féle build-ekig.. még Április elején Merthogy ez az ottani Április 7-edikei build lesz.. ami ebből a szempontból egy borzasztóan régi build és azóta nagyot küzdött a Vanced népe meg a Google Azóta ezt javították már, egyszerűen frissítsd.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz cidalain #164537 üzenetére
Nyilván azért, hogy elmondhassa magáról "szafarin voltam és én simogattam az oroszlánt". Pedig csak a réten sétált!
Sok ilyen önmutogató posztot láttam ahol nyaralásról szólt a szobában tévézés. Na meg ilyen alkalmazással nem csak állatot lehet maga mellé varázsolni hanem kétlábú párducot is aztán mindjárt lesz mit a haveroknak mutogatni......Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #164516 üzenetére
Egy app indítása nyilvános (szabványos) intent. Azt másik app meg tudja hívni. Az inkognitó módot a böngészőn belül állítod. Azt csak akkor tudja külsős app meghívni, ha erre a böngésző fejlesztője lehetőséget ad és a meghívó alkalmazásban is van erre konfigurációs lehetőség. Ennek hiányában csak akkor működik, ha a böngészőben beállítható, hogy a sztenderd meghívó intentre egyből inkognitó módban induljon.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #164037 üzenetére
Épp hsz. -t írok, miközben Tarja kis ablakban énekel. Screenshot. TubeMate.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
this is life
Ármester
válasz cidalain #163228 üzenetére
Amit linkeltél, az a fajta menü, megjelenés, megjelenítés tableten/tablet módban érhető el. Lehet, hogy a rejtett beállításokban elő hozható, de nem próbáltam ki. Álló módban is szerkeszthető, de csak a gombok sorrendje .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz cidalain #163226 üzenetére
A kezdő képernyő személyre szabható, a jobb felső sarokban és a beállításokban van rá lehetőség. Az oda-vissza, home, megosztás vsz viszont fix(ha csak nem az edge://flags alatt szerkeszthető). De ennyit el lehet viselni. Az ad block, kedvencek, jelszavak, böngészési előzmények, megnyitott weblapok más eszközökre átvitele, és az ai-val megtámogatott bing keresés, csevegés bőven kárpótól.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #163225 üzenetére
Már megvan, megtaláltam.
Tényleg elég jó opció Chrome helyett az Edge.
Címsorban a sok felesleges ikon kikapcsolható, vagy betehető a ... Gomb alá? (Alapból nem kéne nekem a profil, a oda-vissza nyíl, a home gomb sem, és a megosztás ikon sem, cserébe viszont jó lenne a szélesebb címsor)[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
-
Zototh64
őstag
válasz cidalain #163187 üzenetére
Én a chrome-tól már nagyon régen elbúcsúztam, és edge-t használok pc-n is és androidon is.
Szinkronizál is természetesen, és semmi gondom nincs vele.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
MODERÁTOR
-
Tökimanó
senior tag
-
MODERÁTOR
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #157432 üzenetére
Illetve kicsit még izmozok. Kikapcsolt nettel elindul a game (tutoriallal, mintha most kezdeném).
Lehet hogy az adatok betöltése a központi szerverről nem működik? De ha onnan jön a cucc, akkor mi van a user datában?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz cidalain #157299 üzenetére
Ja igen, pro tipp: az app menujeben van kozvetlen link a SIM beallitasokba, nem veletlen: igen, az API csak a csatlakozott halozathoz tud infot adni DE nem feltetel, hogy a kivalasztott halozatra ugy tudj felmenni hogy azt normal felhasznalokent is tudd hasznalni.. ertsd: a menu azert van ott, hogy a halozatkeresest manualisra allitva majd a scan-t vegigvarva valtogass vegig a szolgaltatok es azon belul a technologiak kozt es minden ilyen valtaskor menj vissza a Network Cell Info-ba a Raw (vagy Map tabra ha van pl. mellette WLAN es kulon net..) es mivel veszhivasra be kell tudj barmelyik szolgaltatora jelentkezz igy (manualisan ugyan, de) vegig tudod nezni az adott hely osszes elerheto szolgaltatojanak osszes elerheto technologiajat hogy melyiken milyen tornyok / cellak erhetoek el es milyen jellel.. nem gyorsan.. de total reszletes kepet kaphatsz es utana meglatod melyik szolgaltato melyik halozati technologiaja a legjobb neked az adott helyen (de en pl. 3G-t mar nem neznek csak 4G/5G esetleg (2G ugyis keves, a 3G-t elobb-utobb kivezetik hamarosan de az 5G meg meg ritkas)).
[ Szerkesztve ]
-
válasz cidalain #157299 üzenetére
Szia. Szerintem a Speedtest Ookla tud olyasmit, amit te szeretnél. Van benne térképes nézet, ahol az adott szolgáltatók lefedettségét lehet megnézni, különböző bontásban. (2g,3g,4g,5g, nincs) Nem biztos, hogy ilyet keresel, és azt sem tudom, hogy Magyarországon működik e ez a része. Nálam így néz ki:
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #157281 üzenetére
Na kipróbáltam a Network Cell Info Lite progit.
Alapvetően jó, de tudhatna kicsit többet. Ilyesmi igényre használ valaki valami mást?-Csak azt a tornyot mutatja, amihez csatlakozok. Jó lenne ha a többi, hatótávon belül lévő tornyot is mutatná (kizártnak tartom, hogy nincs több ilyen a környékemen)
-Térképes mutatás toronyhoz képest jó feature. Irányított antenna így könnyebben pozicionálható.
-Más szolgáltatók tornyát nem mutatja, csak amilyen a SIM kártya a telóban. Jó lenne olyanra használni, hogyha kimegyek a világ végére kitenni egy GSM-es eszközt (nem teló, ipari cucc), akkor meg tudjam állapítani azt, hogy az adott helyen melyik szolgáltatónak van a legjobb jelerőssége, így eleve olyan SIM-et tennék a kütyübe.[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
válasz cidalain #157222 üzenetére
THX
Nem találtam titkosítást benne, egyébként használom.
Jelszavak tárolására is használnám, de csak ezért nem szeretnék külön széfet használni.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
crok
Topikgazda
válasz cidalain #156546 üzenetére
Esetleg inkább Android szakmai, esetleg több infoval, mint pl. milyen cuccos a cuccos, esetleg van-e itt topikja, annak van-e összefoglalója, etc.
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #156037 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen gesztusvezérlésről van szó. Kipróbáltam a készülék beállításaiban a navigombok eltűntetését és símán ment húzgálással is. Samsung OneUI 3.1, Android 11, Nova launcher. Az edge panel, az S-pen funkciók és a többablakos mód is működnek Nova -val is. Eddig nem találtam olyan Samsung ficsőrt, ami ne menne Nova -val.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #155416 üzenetére
Ajánljatok valami jó system debugger appot, mert mindjárt földhöz vágom a tabomat. Állandóan fagyogat.
DE csak és kizárólag vasárnap este! Ilyet a világ nem látott. Egész héten nonstop megy gond nélkül, de vasárnap esténként használhatatlan. Lefagy, újraindul, mittudomén. Akku most is 90% felett van.
Ki szeretném nyomozni hogy mi a pék ez, mert ilyen a mesében nincs.Update:
TWRP indul, és az stabilan is fut, ott nem resetel a gép. Innen (is) azt gondolom, hogy ez nem HW hiba. A jelenlegi rendszer elég stabil volt 2.5 évig. System restore volt 1 hónapja, de a gond azóta is megvan.
Win PC most nincs, egy romolás most nem megoldható.
Mit tegyek? Wipe cache? Vagy próbáljak még egy system restore-t?[ Szerkesztve ]
-
-
szimi57
őstag
válasz cidalain #155649 üzenetére
A telefonálás akkor kezdődik, amikor elkezd csörögni a telefon, vagy amikor megnyitod a tárcsázót. A főnöködnek ez ad a legpontosabb információt. Át is verheted vele, elég ha megnyitod a tárcsázót.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Horgász topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok