- Tomato firmware
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SQL kérdések
- Facebook és Messenger
- Milyen program, ami...?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz WhiteWalker #162997 üzenetére
Vannak a Play-en App lock alkalmazások, de ha használsz Macrodroidot, akkor avval is meg lehet oldani.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
csipuka
senior tag
Parental control, pl family link.
De azert felmerul, ha nem kene tudnia elinditani egy appot, akkor minek van a telon az app?
Nekem joanyam nyomkodta el a telot. A Nova-val le lehet fagyasztani a modositasokat, es nem rendezi at/torli le, valamint el lehet rejteni az app-ot ha kell. -
svgyula
addikt
Ha a saját teló és csak vendég akkor->privát széf-be behúzod az adott alkalmazásokat és csak a te jelszavad megadása után indítható. Ha a saját akkor talán a notesz, ceruza, felhasználónév felír, jelszó felír. Nincs bolondbiztos megoldás. Mindenki úgy cseszi szét a telefonját ahogy sikerül. Talán még a szerviz 10eft-os költsége segítene a gondolkodásmód javításán
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
WhiteWalker
nagyúr
Van valami olyan alkalmazás , ami blokkolja vagy tiltja a telefonon lévő appok indíthatóságát , netán a teljes rendszert is , úgy értem , hogy nem lehet őket elindítani, hiába ott az ikonja , és szabadon állítható melyiket lehessen használni , mondjuk a szokásos Facebook, Messenger,Insta hármas.
Amolyan hülye biztos védelem kéneTele van már az a bizonyos , hogy elnyomkodja az adott user , kortól függetlenül, én meg hozzam helyre, persze a fiók jelszavakra nem emlékszik
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Tökimanó #162995 üzenetére
Köszi kipróbáltam
Félig meddig jó, az a gond vele hogy ki kell jelölni hogy mit akarok fordítani, és nem olyan hogy megnyomok egy gombot és kijelölés nélkül az egész képernyőn lévő szöveget fordítja, így nagyon babrásBár lehet hogy lehetne ilyet állítani még nem jöttem rá de nézegetem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz svgyula #162993 üzenetére
+1 , ezeket ki is felejtettem a felsorolásból.
Azon gondolkoztam, hogy átmegyek IOS-re , csak a megvett alkalmazásokat bánnám amiket a sok év alatt vettem.
Marhára unom ezt a töketlen Google-t és a használhatatlan backup részét. Ahogy megyünk előre , a rendszer is butább vagy "hülye" biztos , ami a hardcore user rovására megy.
Jah és arról nem beszélve , hogy jelenleg nem igazán találok a jelenlegi P20Pro telefonom helyett új készüléket ami megfelelne... Ha majd cserére kerülne a sor.
Mert maradnék a Huawei mellett , csak hát kihúzták alóla a Google rendszert...[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz WhiteWalker #162992 üzenetére
Szia! Teljesen egészében igaz amit írsz. Viszont nálam nem csak a mentések hiánya a bosszantó, hanem az új telefon=pá régi kedvelt applikáció is! Eddig szinte minden új telefonnál a régi bevált launchert ki kellett hajítani, mert hiába települt és látszólag működött, a rendszer már nem "kedvelte" Jöttek az ilyen-olyan hibák amik általában a legrosszabbkor vigyorogtak vissza a kijelzőről! Mintha csak azt mutatnák- "na te idióta megérted végre, hogy az lesz amit én akarok?" Nyilván az újabb és újabb alkalmazások keresése tesztelése egy idő után már nemcsak unalmas, hanem igen bosszantó időrablás is!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Somatom #162982 üzenetére
Sajnos ez a szomorúság az egészben , hogy ezeket manuális kell csinálni.
Én nem is értem a Google-t hogy a mai napig képtelen a backupot megoldani.De a legszebb az egészben , hogy a Huawei saját appja a HiSuit is csak félig meddig csinálja meg (bár szerintem a többi brand appja is hasonszőrű), a legtöbb rendszer beállítás kimarad , sok app szintén , az sms/híváslistát asszem pont lementi , bár ez engem személy szerint nem érdekel , a helyi adatokat inkább nem kockáztatnám meg , és az mindent elmond , hogy a normális , használható appoknak és a hozzá értő fejlesztőknek van saját backupja...
Eskü több idő megy el ezekkel a felhős mentésekel , meg onnan restore , majd átnyálazni az egész rendszert , hogy mi maradt ki , mintha újra belaknád a szűz telefont.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz zolikaDB #162990 üzenetére
Szia! Biztosan nekem szántad? Sajna(vagy mi?) én soha nem használtam ilyen izéket. De lehet több engedélyre is szüksége lenne mint a kamera meg a mikrofon nem? Vagy képes képről és böffögésből kalóriaszintet olvasni? Az nem a jóslás kategória?
-
zolikaDB
veterán
válasz svgyula #162989 üzenetére
Sziasztok!
Használja valaki a Kaloriabazis nevű alkalmazást?
Nekem Galaxy S10e-m van, Android 12-vel, és ha termék vonalkódját olvasom be, hibátlanul működik. Engedélyekben Kamera és Mikrofon van megadva.
Feleségemnek A52S-e van, legfrissebb szoftverrel, neki is ezek vannak engedélyezve, de semmi áron nem akar beolvasni semmit...
Mi lehet az oka? -
AndrewTdi
addikt
válasz Viktor0610 #162985 üzenetére
Igen, swype, azt sokáig használtam, azért is hiányzik a googleből.
Azért köszönömm[ Szerkesztve ]
-
antal750
aktív tag
Szia Próbáld ki a via böngészőt. Királyul fordít
-
MODERÁTOR
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
nem tudom jó topicban vagyok-e.
Samsung telefont használok, samsung billentyűzettel google hangalapú szövegbevitellel. Be lehet e valahogy állítani azt, hogy szöveg alapú bevitel esetén ha azt mondom vessző vagy pont vagy felkiáltójel, akkor írásjelet rakjon és ne pedig a szót írja ki? -
svgyula
addikt
válasz hamikike #162978 üzenetére
Szia! Mint írtam, a hibakeresés 1 lépés! A viselkedést másik menüben kell beállítani, nem a csatlakozáskor "felugró" ablaknál! Ha a fejlesztői menüben csak töltés van beállítva akkor ha a fejed tetejére állsz és fütyülsz akkor sem fog a telefon csatlakozni! Ha ennek bekapcsolása után(MTP file transfer) mégsem látja a pc akkor a te kábeled nem adatkábel hanem töltő "zsinór" vagyis 2 vezetékes kutyafenyítő.
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #162981 üzenetére
Már egy hete megvan az új telóm, de miután felvilágosítottál a várható eredményről, nem bírtam rávenni magam a költözésre. Pár appon elvégzem majd a saját mentéseiket, a többit új telepítéssel lakom be, a saját cuccaimat meg fájlkezelővel, manuálisan átmásolom. A Google meg bekaphatja.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
bul07
nagyúr
Tudtok olyan fordító alkalmazásról ami egy futó alkalmazást valós időben fordít
Google fordító fent van nem találtam ilyen opciót beállítást, és most felraktam a DeepL de ez még nyelvfelismerést se tuddouyin.com alkalmazásába kellene
Ugye vannak a videók és azoknak a kommentjeit vagy magának a videónak a feliratait kellene fordítaniMost szenvedek azzal hogy lövök képet majd google fordító
pl videó és akkor lövök [kép]-et majd fordító [kép]Olyan fordító alkalmazás kellene hogy a felső rétegre tesz egy gombot és ha megnyomom akkor fordítja ami a képernyőn van ott egyből
Remélem jó helyen kérdezek, összefoglalót megnéztem és nincs olyan hely linkelve hogy keresek egy alkalmazást
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
aktív tag
ESET Parental control app-ot (fizetős változat) tettem a gyerek telójára. Évekig működött, most mivel érte el, hogy hiába telepítem újra és állítom be a szabályokat, amelyeket mutat is az app, egyetlen alkalmazás sincsen korlátozva. Időket jól méri, mutatja, hogy tiltott alkalmazás meddig volt használva.
[ Szerkesztve ]
-
hamikike
tag
válasz svgyula #162977 üzenetére
A hibakeresés bekapcsolás megvan, bekapcsoltam
Utána nálam "Hibajelentés be-ki kapcsolási menü" van, bekapcsoltamUgyanúgy semmi, csak elkezdi tölteni a telefont
Tovább? Más ötlet?
Egyébként most ugrott be, hogy régebben mintha használtam volna, a Telo-PC kapcsolódást, és akkor megjelent meghajtóként a PC-én.
Most nincs ilyen?
Már hülyét kapok. -
svgyula
addikt
válasz hamikike #162976 üzenetére
Szia! A fejlesztői menüben kell beállítani először az USB hibakeresés funkciót. Ugyanitt a viselkedést, vagyis mi legyen alapértelmezett PC csatlakoztatás alatt! A fejlesztői menü nincs alapjáraton bekapcsolva a telefonon azaz nem látható! Ennek bekapcsolása az "információk az eszközről/telefonról" alatt a build szám című információra kell 10x rátapizni utána megjelenik ez a menü is a többi között! Itt található az USB hibakeresés, viselkedés USB csatlakozás alatt. A megnevezések eltérhetnek.
-
hamikike
tag
Sziasztok
Segítséget kérekSamsung NOTE4 - android 6.01 -ről szeretnék Smart Switch-el PC-re menteni és utána új telóra másolni, amit csak lehet.
Elolvastam egy csomó leírást erről.
A smart switch elindul, kéri a kábeles csatlakozást, de nem ismeri fel a telefont.
A PC USB portjáról a telefon csak töltődik, ez látszik is a telón.
Mi lehet az oka, mit kell beállítani (próbáltam OTG-vel, sima USB-USB mikro kábellel is)Smart Switch-el a Note4 és az új telefon
- egymás mellé helyezésével (wifi-vel?? vagy hogy kapcsolódnak)
- vagy kábellel összekapcsolva
még nem próbáltam, tartok tőle, hogy azzal is probléma lehet.[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
válasz Somatom #162972 üzenetére
De, megértettem a lényeget, és mivel azzal egyetértek (gyak user interakció nélkül, automatikusan nem tud egy alkalmazás sem telepíteni másik apk-t), így nem arra reagáltam, pusztán megírtam, hogy van az adott programnak olyan verziója, ami képes az adott feladatra.
Lehet, hogy én nem fogalmaztam világosan.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
Biztosan rosszul fogalmaztam, amiért nem értetted meg a mondanivalóm lényegét.
Másrészről, ha a Google rászól egy fejlesztőre, akkor a retorzió az, hogy kirakja a Play -ről. Ami nincs a Playen, arra nincs ráhatása. De, a Play Protect így is át tudja vizsgálni és a Play Protectet nem a gyártó frissíti. Ha a TC át is csusszanna az ellenőrzésen, akkor sem tudna automatikusan alkalmazásokat telepíteni, mert azt külön kell a felhasználónak engedélyeznie.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
l86544
aktív tag
Hello, van arra valami lehetőség, hogy a Google telefon alkalmazásban ha a szám billentyűzeten keresek a nevek között, az ékezetes neveket is figyelembe vegye?
https://mowned.com/lajos-szab
-
Faby
senior tag
válasz Somatom #162969 üzenetére
A TC tud apk-ból telepíteni, csak nem a Google Play verzió.
Innen tölthető a megfelelő verzió:
https://www.ghisler.ch/board/viewtopic.php?t=76644A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Somatom
veterán
válasz cigam #162968 üzenetére
Azért ez nem egészen így működik. Először is akármelyik app nem telepíthet alkalmazást. A Total Commander régen tudott ilyet, de a Google rászólt Ghisler úrra, hogy vegye ki ezt a funkciót. Már ahhoz is felül kell írni a rendszer alapbeállítását, hogy egyáltalán külső forrásból lehessen appot telepíteni.
-
cigam
titán
válasz AtHoS #162953 üzenetére
De mennyivel megnyugtatóbb, hogy ha mégis rákattint az SMS-ben szereplő linkre, akkor nem települ semmi, hanem szól a program, hogy ez így nem lesz jó, mert egy csaló oldalára visz a link, és /vagy nem engedi a rosszindulatú program telepítését.
Pláne olyankor, amikor tényleg vársz egy csomagotFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Somatom
veterán
válasz #01110937 #162966 üzenetére
A Samsung nemrég vezetett be erre egy un. Karbantartási Üzemmódot, amiben le lehet védeni az adatokat szervizeléskor.
-
törölt tag
válasz Somatom #162963 üzenetére
Nem is azért lett megnézve, mentve, mert eladás állt fent, hanem mert üres állapotban foglalt helyet jelzett a windows... pl...
#162964 zsoltzsolt
Tavaly olvastam cikket, ahol almás telefon szervizből szivárogtak ki csajos pucér képek, vmi hírességről vagy csinosabb személyről...fb-n meg a napokban, hogy vki nem kapta vissza sim-et, a telefonja elromlott javítják vagy csere... ez is szokatlan...
ilyen esetkben kiszoktam venni, a dolgokat, akár gyári visszaáll ha lehet -persze nem biztos, hogy van rá mód.
-
Somatom
veterán
válasz zsoltzsolt #162964 üzenetére
Ez igaz. Aki a hidegfúzió dokumentációját tárolja a telóján, annak valóban indokolt többet tennie a gyári visszaállításnál, ha szeretné apróhírdetés útján értékesíteni a használt telóját.
-
törölt tag
válasz Dr.NX #162926 üzenetére
Nekem volt ilyen gondom, feltöltöttem amit akartam telőről töröltem, de közbe még sem töltötte oda ahova akartam... Viszont kiderült van lomtár ahol még 30 napig tárolja törlés előtt... Tehát de tudunk segíteni. SD kártyáról régen egy visszaállító progival is hoztam vissza fájlokat. Ez még amatőr szint, akkor mit tudnak a profik.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Somatom #162958 üzenetére
Google-be: pl.: samsung battery health service code
Lesz valami ilyesmi:
*#*#4636#*#*
Betárcsázod, és jó eséllyel bejön egy ilyen:
Ez az enyém (xiaomi note 11).
Az MF_02, hogy hány töltési ciklus volt eddig, az MF_05, hogy 4824mAh a valós akku kapacitás. Ha már sz*rabb az akku, akkor ez az érték csökken.Lehet ezekhez találni magyarázatot, hogy mi micsoda, ebből elég jó képet lehet festeni az akku állapotáról.
-
HorFeri
csendes tag
válasz Erwinke #162955 üzenetére
Szia!
Próbára, lehet csak a fizetős funkciók viszik.
De ha fontos!!
Poweramp Equalizer – Alkalmazások a Google Playen -
Somatom
veterán
A régi telómban nincs topon az akku. Tudtok ajánlani olyan appot, ami mondjuk % -osan meg tudja mutatni, hogy mennyire van oda? Hírdetésbe beleírnám.
-
AtHoS
nagyúr
válasz cigam #162951 üzenetére
Egyik telómon sem volt/nincs külön vírusvédelem, de valahogy nem volt ebből problémám...eddig Lehet szerencsés voltam? Mondjuk mostani P30 telómon optimalizálás futtatásakor elvileg kb. 3 másodperc alatt lefut valamiféle AVAST vizsgálat...biztos nagyon hatékony lehet, ha 3 másodperc alatt végez
SMS vírus pedig a "hülye" felhasználó közreműködésével aktiválódhat vagy ezt rosszul gondolom?
read-only mode on the forum
-
cigam
titán
De szorosan összekapcsolható. Pl. a régebbi telók biztosan nem, de a mostaniakon sem biztos, hogy egy frissítés után védve vannak pl. SMS vírusokkal szemben. (Vagy bármi más, hiszen nem múlik el úgy hónap, hogy valaki ne kongatná meg a vészharangot)
Viszont ha fut egy védelmi program a háttérben, azonnal lecsaphat rá, és megakadájozhatja a futását. Nem egy antivirus esetén új funkcióként kiemelik az SMS védelmet (persze lehet ők is mást értenek rajta, és én is).
Igaz ez a biztonsági réseket kiaknázó appokra is. Hibába olyan lyukas a rendszer mint egy szita, ha kártékony kód futását észleli, még azelött lelövi hogy beépülne a rendszerbe. Persze az AV sem ismerhet mindent, de legalább folyamatosan fejlődik, és a már ismert kártékony kódok ellen hatásos védelmet nyújthat.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
cigam
titán
Az összefoglalóban azt írják, hogy ha a play store-ból töltesz programokat, nincs szükség víruskergetőre.
No és mi a helyzet azokkal a telókkal, amik már nem kapnak biztonsági frissítéseket? Mi a helyzet az SMS vírusokkal?
Biztosan nem kellene átgondolni, és mégis telepíteni valami védelmi vonalat ha már egy nem támogatott, de tökéletesen működő készüléket használok?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
Van valami olyan app amivel lehet kulon a hangot novelni?
Mar mint pl a poweramp kellemesen szol foleg ha tolok ra boostot is. De pl a spoty a amphoz kepest csak fel hangeron szol.
Otlet?Koszonom
-
mizoli
addikt
-
danih
veterán
Melyik a lehető legegyszerűbben kezelhető nyugdíjas barát médialejátszó?
Könnyen lehessen benne playlistet készíteni majd a lejátszást managelni, ennyi kell csak... Köszi -
kesztió
aktív tag
Amelyik például kapcsolódik a Bluetooth-hoz, és elindít bármi egyebet, ha casting kérés érkezik. Mindez standby-ban.
Bug és debug fia vagyok én
-
DS39
nagyúr
válasz zeon.hu #162939 üzenetére
Igen, korábban is volt. Csak a további extra volt újdonság, hogy a buborékok helyett emojik és gyümölcsök jönnek elő ha tovább forgatod.
Megnéztem egy régi Android 8.1-es LG-n, ott az Oreo kekszen ha "forgatok", akkor egy polip* jelenik meg amit lehet szintén mozgatni.
* Gondolom onnan jött, hogy 8 csapja van.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz DrKapocs #162934 üzenetére
Sztem ez nem teljesen igaz. Csak addig lehet visszamenni, amíg azonos a bootloaderverzió. Samuéknál az a szokás, hogy egy új Androidverziós frissítést az előző bootloaderverziójával adnak ki azért, hogy ha baj lenne vele, akkor Odinnal vissza lehessen rakni az előzőt. Egy későbbi frissítésnél változik a bootloader és onnan már nem lehet visszatenni a régebbit.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Nem alkalmazás (inkább gyári "rejtett" funkció), ezért off-ba teszem, de hátha valaki nem tudta, szerintem jópofa.
Ugye van az a funkció, hogy az Információk a telefonról menüben az Android verziószámra kattingatva előjött régen is valami ábra, Android 13 esetén ez egy analóg óra, aminek a mutatója tekerhető.
Ha pontosan 1 órára állítjuk be (13 óra), akkor átvált az óra 13-as számra és körülötte ilyen színes buborékok vannak.
Ezt már láttam hogy valaki bemutatja TikTok vagy YouTube videóban.
Viszont azt még nem, hogy ha ebben a helyzetben van cucc, akkor már nincs mutató, de ha úgy csinálsz, mintha lenne, és tekered ismét az órát, akkor mindig más és más színes ábrákat jelenít meg.
Pl.:
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz hamikike #162897 üzenetére
Itt találod A52s-hez az ILO firmwaret. Jelenleg bármilyen romot fel tudsz tenni, még a downgrade is megy (13 után, ha nem tetszik, Odinnal vissza tudod tenni a 12-t vagy 11-et is). Én a Telekomos A52s-em (TMH) flasheltem újra. A XEH-est, azt még nem. 2 készülékem van az egyik T-s, a másik a Samsungtól való. Én egyébként nem szoktam feltenni semmi update-et, amíg nem muszáj. Néha újraflashelem, az jót tesz a sebességnek. Rádió nincs. Szerintem gyere át az A52s topikba, ez inkább oda való.
-
kesztió
aktív tag
Tasker bevetése nélkül megoldható, hogy egy Chromecast 4K Google TV felébredjen a standby módból, ha létrejön a Bluetooth hangfalakkal a kapcsolat? (Bluetooth-on garantáltan tud kapcsolódni standby-ban is, ezt kipróbáltam. Nagy szerencsémre működik, egyébként, ha nem így lenne, a Chromecast úgy, ahogy van, menne ajándékba valakinek vagy a kukába.)
A Taskerrel amúgy semmi bajom nem lenne, sőt. Csak attól félek, hogy a Chromecast kissé exotikus power management-jét nem fogja szeretni a Tasker. (Az új Chromecast ugye rendesen fogyaszt, tehát az a koncepció, hogy nem is szabad a TV-ről táplálni, cserébe meg van oldva, hogy általában alszik, és csak akkor ébred, ha valkai kapcsolódni akar. Csakhogy ez pont Spotify-jal néha azonnal működik, néha perceket elbabrál, amíg valahogy felébred – ha felébred.)
Bug és debug fia vagyok én
-
Dr.NX
addikt
"De tényleg kétlem hogy szív jóságból találtak ezt ki. Minden mögött érdek van."
Valakik szép pénzt kaszáltak ezzel az adattörlős kamu hülyeséggel.hito:
itt a topikban még annak sem nagyon tudunk segíteni, aki a belső tárhelyéről véletlenül letörölte a családi képeit...ez nem Windows.Elfogadom a sütiket.
-
hito
nagyúr
Persze, hogy töröl, de attól még ott van az információ, visszanyerhető. Teljesen csak akkor törlődik, ha felülírják az adott szektort. És amikor egy 512GB-os háttértárral a visszaállítás megvan 3 perc alatt, erősen kétlem, hogy bármiféle felülírás történne. Tehát a motyód még ott van, csak nem látod
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
DS39
nagyúr
parandroid topic.
egyébként most teljesen komolyan, én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
az NMHH programozója kétlem, hogy jobban tudja, hogyan kell adatokat törölni pl. egy Samsung telefonról, mint a Samsung vagy a Google mérnökei. szóval én megbízom abban, amikor a rendszer kiírja, hogy a visszaállítás minden adatot töröl. -
hito
nagyúr
Ez egy ilyen paranoid android topic?
-
hito
nagyúr
válasz kress #162913 üzenetére
Köszi, ezt én is megtaláltam, de gondoltam valaki aki ismeri kevésbé szárazan elő tudja adni. Illetve itt nem írnak arról, hogy milyen módszert használ az app.
DS39: eredetileg ez lett volna, de mivel itt van a dobozon a kód, gondoltam miért ne használnám fel.
-
kress
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Telefont cseréltem és az új készülékhez kaptam egy NMHH adattörlő kódot. A régi készülékemet eladnám és arra gondoltam, hogy ahhoz beváltom ezt a kódot.
Ismeri valaki ezt az appot? Apk-ról van szó? Vagy hogy kell ennek a működését elképzelni? És az adattörlés mechanizmusa mi? Többszörös felülírás?
-
FeZ...
aktív tag
válasz hamikike #162894 üzenetére
"Bár magasabb verzión is telepíthető a rögzítő, de nem rögzít, nem tárol, nem hallgatható vissza."
Ez nem igaz. A korábbi 2 telefonomon hibátlanul ment a hívásrögzítés külső appal. (Az egyik Samsung A70 Android 11-el, a másik Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Android 12-vel)
-
DrBubo77
veterán
válasz hamikike #162906 üzenetére
Ebben a topikban minden kérdésedre szívesen válaszolnak: Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
vacs
veterán
válasz hamikike #162888 üzenetére
"A52S 5G telóhoz nincs leírva, csak annyi, hogy már van 6-os wifi is rajta"
Nem tudom te melyik oldalt nézted, de a hivatalos Samsung.hu-n írják, hogy:
"Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz"
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Probert75
addikt
válasz hamikike #162902 üzenetére
Ezzel semmi olyat nem teszel ami nem legális.
A samsungnál is ezt használják emlékeim szerint.
De majd, ha meg van, akkor tudod a pontos modell számot.
Igen Odin-nal. De még így is pampogni fog a teló, hogy frissítsd a legfrissebbre. Én minden automata frissítést ki szoktam egyébként kapcsolni.Mint írtam, nekem Samsung Galaxy Note 10 van.
[ Szerkesztve ]
-
hamikike
tag
válasz Probert75 #162901 üzenetére
Majd a leendő A52S-hez, mert úgy tűnik, hogy elfogadható áron 11-es androiddal adják.
Ha ezt elkezdem frissíteni, 13-ra fogja.
Ezért kerestem 12-est.
Ha van A52S-ed, milyen a rajta lévő magyar nyelvű fimver azonosítója, hogy biztosra menjek?
Akkor ezt csak az Odin-nal tudom telepíteni?
Nincs valami legális samsung alkalmazás? -
Probert75
addikt
válasz hamikike #162900 üzenetére
Mihez kell keresni a romot?
Telefon beállítások/Névjegy itt megnézed mi a modell száma(pl. nekem Note 10 van, annak: SM-N970F). A sammobile-ra beregisztrálsz és letöltöd azt a firmware-t, ami neked kell. A magyarországi rom az XEH. Az XEH a magyar független. Abban benne a magyar nyelv. De az általam javasolt Indonéz(XID)-ben is van magyar nyelv, ha véletlen mégis a gyári hangrögzítő mellett döntenél.
A zip-ben egy 4 fájlos rom lesz, ami a fentebb leírt Odinos módszerrel telepítesz.De ha nem vagy magadban biztos, akkor inkább kérj meg a közeledben valakit, aki csinált már ilyet! Nehogy tégla legyen a telóból!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!