-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
-
mondomén
őstag
válasz AndrewTdi #11693 üzenetére
Ha az alkalmazásokat nézzük, akkor egyértelmű, hogy Appstore. Sokkal igényesebbek és szebbek az appok mint droidon. Itt sok fejlesztő szarik az UI-ra, vannak 1000-1500 forintos népszerű appok amik olyan okádék kinézettel bírnak... A választék is nagyobb és igényesebb, itt most főleg a játékokra gondolok. Sok nevet nem is találtam meg playen, vagy csak az első részét a játéknak. Az árak egálban vannak, hiába mondják, hogy appstore drágább. Sőt ios-en van egy olyan dolog, hogy Free my apps. A lényege, hogy sponsor appokat szedsz le és futtatsz, amivel kreditet szerzel, majd az összegyűlt krediteket giftcard-ra tudod váltani amivel meg vásárolhatsz az appstore-ban. Én néhány hónap alatt kb. 10-12 ezerért vásároltam így. Nekem droidra váltás után az appstore hiányzik a legjobban...
Pár hete már S3-at használok, előtte csak apple cuccaim voltak. Egyikkel sem jársz rosszul, attól függ mit szeretnél ios-t vagy droidot. Gondolom utána néztél már mindkét rendszer előnyeinek illetve hátrányainak. Én személy szerint azért váltottam mert ráuntam az ios-re így 3 év után, plusz szerettem volna nagyobb kijelzőt meg hosszabb garanciát.
(B)@LonGleY(/B)
Milyen fájlformátumokkal van szívás ios-en? iTunes meg annyira retek, hogy az appstore mellett az a másik ami hiányzik. Kinek mi... Csatlakozót meg adnak hozzá, nem kell vele szívni. -
LonGleY
veterán
válasz AndrewTdi #11693 üzenetére
A véleményem az, hogy .. ami tetszik kézbefogva is. :] Nézd meg, maszatolj rajta! Én pl. így szerettem bele a One V-be, ami igaz, hogy nem egy csúcsgép, ergonómiára, összerakásra, külsőre viszont igen sokat lever. A másik két One szériás HTC-t mondjuk komolyabbnak gondolom minden szempontból a Samsung-nál, de ez már egyéni preferencia. Én egyik fenti márka által forgalmazott készüléket sem fogom választnai, ha tehetem, a szoftveresen letisztult Nexus-okra megyek rá (majd ha nem az LG gyártja és legalább olyan jól néz ki, mint a HTC-m). Ezen felül csak a készülékek saját topikját tudom javasolni.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz AndrewTdi #11640 üzenetére
Sokkal jobban jársz a normálisan alakítható Android alappal, már ha csak a jövő tendenciáit nézzük, mint ha a süllyedő hajóra váltasz jegyet. Persze, mi mást írnánk itt, egy Androidos topikban..? :]
iCuccot akkor érdemes venni, ha legalább már 3 másik van a családban. Önmagában tökéletes, mindenttudó telefonként (harmadannyiból) viszont egyértelműen Android. Összesen pár ezer forintért össze lehet szedni az ingyenesek mellé a legjobb fizetős appokat, melyek legtöbbjénél örök licenszt kapsz ezzel. Ha teheted, próbáld meg kikerülni a gyártói felületeket (Sense, Touch-akármi és társai), mert 4.0 fölött értelmetlenek, nem adnak plusz élményt a használatuk, és ha egyszer komolyabban rámész a szoftverek kialakítására a készülékeden, akkor válnak igazán fölöslegessé: így tehát érdemes a (natív) Nexus készülékek felé kacsintgatnod, azokkal biztosan nem jársz rosszul! Mindenesetre két mag és 1 GB beépített memória alatt ne végy droidot, de ez a Nexusoknál nem lesz probléma, és eszerint nem is az alacsonyabb vonalat céloztad meg. Ja, és ha nem akarsz szívni a fájlformátumokkal, a retek iTunes-al, az Apple által erőltetett b**i megoldásokkal, szabványtalan csatlakozókkal, kiegészítőkkel, akkor szintén.. Android.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben