-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
veterán
Igen, a lényeg az, hogy EU-n kívüli ROM vagy SIM Card legyen.
Sajnos mindkettő beszerzése problémás lehet, a legjobb a SIM lenne, de én pl. nem tudtam elérni Indonéz SIM-et. Egy időben volt, eladtam valakinek, ő meg a kölcsönadások során "elvesztette".
Jelenleg (amennyiben az adott készülékre elérhető), a legegyszerűbb egy Indonéz ROM telepítése.
Xiaomi telók esetében meg a xiaomi.eu ROM (ez a nem EU tag kínai ROM alapján készül, de ehhez meg kell a BL nyitás).
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
Pedig van ilyen, amit a kolléga mond.
Instant Apps-nak nevezik.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Bozek
nagyúr
-
pc360
addikt
Én javasolnám, hogy térjenek át Discord-ra, vagy valami értelmes felületre. Sokkal szebben managerhetők ott az üzenetek. Nem véletlen használja már egy csomó cég belsős, vagy külsős adatcserélésre.
Amúgy meg CTRL + C és CTRL + V.... Jelölgetés helyett egyszerűbb azon melegében kimásolni egy TXT-be a számodra lényeges dolgokat, nem?
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Somatom
veterán
Régen csináltam ilyet PC -n, Adobe Premiere -rel. Ingyenesben a VirtualDub Deshakerét használtam Ehhez találtam video tutorial -t. A "video deshaker Android" keresés találatai szerint a Google Photos is tud ilyet és a "video deshaker" kifejezésre a Play is dobott pár találatot.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
törölt tag
"csak drága" funkciók sajnos kilőve céges környezetben :/ Oldd meg. Ingyen, vagy lehetőleg annál egy kicsit olcsóbban. Tegnapra....
Valaki írta a Parental Controlt, azzal le tudom tiltani a telepítést is? Egyébként az AppLock van fent gyerekzásnak, az engedte át a pc-ről a telepítést :/
-
spe88
senior tag
Ne aggódj, nem lesz, egyszerűen rühellem, amikor hülyének néznek, vagy belém állnak jogtalanul és személyeskednek. Biztos érzékeny kis pina vagyok és nagy az igazságérzetem. Jobb lett volna elengedni... Viszonylag amúgy ritka. Kellőképp precízen leírtam mi kell, nem szükséges hozzá a gondolataimban járni. Ha elolvastad volna és értelmezed az írásom, akkor látod, mire akartam kilyukadni, de megint egyszerűbb neked is, ha beszólsz valamit.
@air Eldöntöttem mit akarok, szóval nem írtam sehol, hogy reklámot akarok blokkolni stb., nem tudom honnan szedted.
Köszi a Netguard tippet, kipróbálom.@bozek Bocs, a Play csak az Adguard Content Blockert dobta ki, de valószínűleg ez a már előzőekben említett nincs fent Play-en jelenség miatt van.
Automatikus indulást csak szóba hoztam, hogy még az is ki volt kapcsolva, meg a háttérben történő futás is.@Fall-N Ezt is megírtam már, hogy ezért kérem a ti segítségeteket, mert nagyobb a tapasztalatotok, Sokszor azt veszem észre, hogy páran úgy állnak a dolgokhoz, hogy minden program a világon tökéletes. Nem véletlen van minden funkcióra 1000 app, mert úgy gondolja ő jobbat csinál. Itt általában kapok megfelelő megoldást egyből, ami beválik. Ezt is köszöntem mindig is, most is.
Köszönöm a segítséget mindazoknak, akik építő jelleggel szóltak hozzá a dologhoz.
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
meko1
tag
nemcsak Zekinek......
nyugodtan írhatnék én is,sok sorstársammal(fórumtársammal) megegyező hangú csalódott hozzászólásokat
az időnként itt megnyilvánulók stílusáról és tempójáról(meg a hozzáértéséről.pedig én aztán nem vagyok
android guru,csak sokmindent tapasztalt,legalább 25éve számítógépet használó),ezért csak felhívnám
ezúton is MINDENKI figyelmét,a sokféleség az egyik legjobb dolog a világon,de mindent megfelelő
hozzáállással kell csinálni,s akkor jut is belőle bőven....remélem,a tolerancia szót is sokan ismerik itt -
MODERÁTOR
-
Skillet
addikt
Elnéztem. Valóban nem kell hozzá root.
Programot nem kellett törölni nála, mert kiderült, hogy soknak az adata nem volt átpakolva az sd kártyára.
Átpakolás után felment a tisztogató és lett neki is 1GB hely.
Nagyon köszönöm a segítséget.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
Megtörtént, egy raklapnyi szabad helyen lett
Van egy másik, szerintem ennél nagyobb gond.
Asszony telefonjával is ugyanez van. 300MB a szabad hely, de sajnos hiába törölnénk, hogy 500MB legyen, akkor sem tudnánk felrakni (használni) az SD Maid appot, mert nincsen rútolva a telefon sajnos nem is lesz.
Ez egy LG Leon, android 6.0.
Van rá valami megoldás?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
Köszönöm. Megoldom, akkor az SD Maid erre pont jó lesz?
(#118517) kaciokos
Remélhetőleg az SD Maid erre is gyógyír.(#118518) Bozek
Ez egy 4 éves telefon. Ellennék vele, ha ez nem lenne.
És alig van telepítve app, nem cserélem őket, nem játszom rajta. Egyszerűen magától bedagad. Az android hibája.
Hova rakjam a download mappát?
Kitöröltem belőle mindent, ami nem kell. Azt írja a download mappára, hogy 180MB, ami lehetetlen, mert pár kép maradt benne (35MB). Rejtett fájlok?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
grafnet
veterán
Köszönöm!
Ez elsőre nem jó, mert ez csak az adatot méri, rögzíti. (Vagy legalábbis amit leszedtem... nincs kevés app ilyen névvel.)
Nekem sebességet kell mérni, csak bps-ben, mert nagyon lassú átvitel történik, maga az átvitel 10-20 MB is lehet egyszerre.Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
HoTaZo
addikt
Szia!
Elmondanád nekem, hogyan tudok onnan bármit is leszedni?
Beléptem, regisztráltam, letöltöttem, telepítettem a sima amazon alkalmazást. Újra beléptem, megtaláltam, amit leakartam tölteni, jelezte, hogy ahhoz frissítsek az undergroundra, frissítettem, újra meg kellett találnom, hogy mit akarok leszedni és újra kihozza, hogy frissítsek undergroundra. Újra és újra. Soha nem jutok el a letöltés gombhoz.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
F.E.K..
senior tag
Volt hogy egy alkalmazást csak ezért cseréltem le. Frissítéskor olyan jogokat akart kérni amiket nem igazán tartottam indokoltnak.
Sokan eleve el sem olvassák ilyenkor a változásokat, csak simán next-next-next stílusban frissítenek sajnos.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
moma
őstag
-
GEPESZ66
veterán
Szia!
Az Eset-et újságos kóddal tudom használni, így teljes funkcionalitású.
Az McAfee alapvetően ingyenes, a prémium csak a reklámmentességgel tud többet.
A Kaspersky-t 1000F-ért kellene megvennem.
Alapvetően a webes védelmük, tehát a böngészés közbeni adathalász védelem miatt gondolkozok ezekben. -
nyisziati
veterán
ESET is ingyenes, max. kézzel kell frissíteni. A fizetős funkciókat szerintem felesleges megvenni.
PC-n ~12 éve használom (ott fizetősen) és nekem bevált, eddig mindent észrevett. Külön pozitívuma, hogy gyanús oldalakat nem is enged megnyitni.
Telón is jó és nem vettem észre, hogy fogná a rendszert. -
Yeffy
veterán
nna, legalabb valaki valaszolt.
koszi a linket, megneztem a januarit (kb ezek voltak a jo verziok valoban, ami tetszett nekem is).
leszedtem, feltettem, lepnek be, beirom az adatokat, "Signing in" 2-3 mp-ig, majd nemes egyszeruseggel bezarja az app sajat magat ilyet en meg nem tapasztaltam sose.esetleg tipp, mi lehet?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kisspall
aktív tag
-
jolti05
őstag
Köszi az információt!
A technikai net fogalmát nem nagyon tudom értelmezni, valamint, azt sem igazán értem, hogy "magában Maraton is megy". Elméletileg meglévő internetcsomag mellé igényelhető csak, legalábbis én ezt olvastam, valamint az ügyfélszolgálatról is ezt az információt kaptam.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Jelenleg én is le tudom magam követni a Telekom appban, borzasztóan nem örülnék, ha ez az opció elveszne.. Egyébként, ha a Maraton-t aktiválom, akkor kapok a meglévő kördiagram alá egy másikat, ahol a Maraton-t méri, vagy egyben kezeli a két mobilnet csomagot?
Valamint, ami tisztázatlan, bár ez offtopik, hogy ha nekem van 30MB mobilnetem havonta, és aktiválom az 1GB-os Maraton-t, akkor minden hónapban először a 30 megát kell leforgalmaznom, aztán folytathatom az 1GB-ból megmaradt adatmennyiség elfogyasztását?
ollie: Köszönöm, ezzel tisztában vagyok, csak a jelenlegi helyzetem úgy néz ki, hogy 2 darab mobilinternet csomagom lesz, és az egyik csak 3G sebességre képes, a másik viszont 4G-re is. A kérdésem pedig alapvetően arra vonatkozott, hogy képes-e valamilyen android szoftver a két hálózaton lévő forgalmat szeparálni és külön mérni az elhasznált adatmennyiséget.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest