Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
- Mi lenne a földön nők nélkül?
- Globális felmelegedés!Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #12291 üzenetére
Jah, akkor nehéz onnan feljebb lépni. Vannak ezek a szélesek, IPS-ben drágák is, szal. ehh
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #12293 üzenetére
Akkor ott vannak a 27"/2560x1440/ 144Hz -es monitorok.
Acer Nitro VG270UPbmiipx (UM.HV0EE.P01) - 128.000Ft ez a legolcsóbb a Oázisba.
27 hüvelykes WQHD monitor, IPS panel LED háttérvilágítással és 144Hz-es AMD FreeSync technológiávalAmikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #12289 üzenetére
Ami nekem van Dell az elég jó, 24" fHD, IPS. Most már olcsóbb is:
[link]
Keresgélj, Igazán a márka kevésbé fontos, panelek nagy része LG. Nekem Dell, LG, Samu a preferált, de másik is jó lehet. Monitoros topik nem tudom milyen, ha olyan PH!-s, akkor 28" 8k 200 hz-t ajánlanak, 3 db-ot...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
A tn nekem is szúrta a szemem ezért is kérdeztem meg.. Egyelőre akkor elnapolva a dolog..
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #12279 üzenetére
IPS-t inkább, TN nekem nem kellene. Nézd meg élőben, lehetőleg IPS mellett és eldöntöd.
Televau... pálinkamiaz [link]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
Most én kérek véleményt..
EZ Jóféle lenne?
-
ViZion
félisten
-
Popes
őstag
Bocsássatok meg hogy megint bepofátlankodok, de nekem blue switch-es machanikusom van és egyszer nem szóltak rám TS-en hogy csattognék. A kék is csak akkor csattog nagyon ha vered mint a budiajtót.
Nekem 6 plusz egy kicsi pénzért, nem volt kérdés mivel külön kérésem teljesítette hogy gombonként változtatható szín(árnyalat is) és mindezt telepített szoftver nélkül is. (de kinek a pap,)
Deus ex machina
-
ViZion
félisten
válasz Apucy01 #12266 üzenetére
Ha mechát akarsz, akkor német kiosztásút könnyebb találni, a magyar ritka. DE vs HU: gombok száma, helyzete ua. Más ékezetesek vannak, azt meg kell szokni. 0-ö csere helyzetben, mérete ua. Ez így egyszerű. Érdemes márkás darabokat nézni, ott adott a minőség. Mennyi a keret, kell-e num gombok, etc?
[link]
Vigyázz, mert a ge*ik a bill fóliát is bill-ként rakják fel, 8000 Ft-ért... rohadjanak meg.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
válasz Apucy01 #12266 üzenetére
Röviden és tömören. Ajtótámasz... Kék kapcsolósnak írja abból is valamelyik kínai klón lesz ami csattog mint a régi mosógép, vékony abs kupakok ocsmány fonttal. Ja és DRÁGA... inkább meséld el mik az elvárásaid és lesz jobb ajánlat.. Ja a bazári karácsonyfa világítás kimaradt...
-
Apucy01
őstag
szörnyek!
vélemény lellene 1 billről
Rampage hydra r7
köszi
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Pickit3
aktív tag
Hmm...[link]
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #12261 üzenetére
Grat. Nálam is SSD-n vannak a játékok, sajna nem mindnek tesz jót, lassan tölt...
-
Televan74
nagyúr
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
A 250GB Samsung 850 EVO -t 2017 februárjában üzemeltem be, eddig 6,8TB ment el a 72TB -ból.Mondjuk nem sokszor telepítettem újra a wint,meg csak felhasználói programok vannak rajta.
Ma megjöttek az új családtagok.egy 128GB -os Transcend 110S(1,800 MB/s / 1,500 MB/s / 270TBW) ez lesz majd decembertől a rendszer meghajtó. A másik egy Crucial MX500 2.5 500GB SATA3(560 / 510 / 180TBW), ez lesz a Játékos 1 -es, a most benne levő 850 EVO a játékos 3 -as, mert ha ilyen alacsonyak maradnak az árak, a másik M2 -be igaz az már csak Sata -s,jön még egy 500GB -os ami a Játékos 2 -es lesz. És még mindig ott lesz a 1TB WD Black egyéb tárolásra.
[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
válasz ViZion #12258 üzenetére
Közben javítottam a linket , mert találtam 1200ért is.
Alig van hurcolva, de volt próbálva usb-s wifivel is amit csípőből elutasított pedig egy sima asus N150 USB Nano és egy nemtudommilyen antennással is. Hiába kapcsolgattam az oldalán is a wifit meg a biosban is nem fogadja el. Viszont aprón még nem néztem szét, köszi a tippet. -
ViZion
félisten
válasz Pickit3 #12257 üzenetére
Kipróbálnám linuxal. Illetve ezekkel a pendrive-szerű wifi adapterekkel. Ha ez megoldható, akkor még jobb is, van antennás is belőle. USB hosszabbítóval nem is zavaró. Persze ha hurcolod, akkor nem annyira OK. Itthoni bontókra is írj, vagy az aprón kérdezz rá.
-
Pickit3
aktív tag
válasz Televan74 #12256 üzenetére
Gonosz vagy, szép szeme volt csak simán nem jött be, na jó csak egy kicsit, de...ehh nem tudom.
Van egy e6400-as dell laposom, wifi gondjai vannak. Mégpedig, ha bekapcsolom onnantól számolva 15perc múlva eldobja a wifit. Ilyenkor semmi nem segít csak az ha leállítom, kihúzom kb 10mp-re a villanyból majd vissza és újra bekapcsolom. 6x lett újratelepítve és az összes rávaló driver volt már rajta, de akkor se jó. Hozzátenném, hogy amikor megkaptam akkor driver nélkül is működött évekig szóval... Ilyen van benne [link]. Ha veszek egy ilyen kínai ócco CCart akkor vélhetően jó lehet akár? (wlan 1397 mini-card névre hallgat ami most benne van)
[ Szerkesztve ]
-
-
Televan74
nagyúr
Borongós napra!
-
ViZion
félisten
-
-
Gyuri27
félisten
-
Pickit3
aktív tag
Reggelire egy tetszetős lányka (csak azért, hogy ne mindig hunyorgó lánykák legyenek )[link]
-
-
Televan74
nagyúr
Ma rendeltem két SSD egyet magamnak egy Crucial MX500 2.5 500GB SATA3 -ast a játékoknak, és a sulis projektbe((egy mATX -s gépet építek a záródolgozatom bemutatására) egy 128GB ADATA SSD M.2 SX6000 XPG Series meghajtót, aztán lehet ezt is megtartom.
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #12205 üzenetére
Jah, 1050 árak is egekben, de páran a régebbi karikat is "felértékelték".
-
Televan74
nagyúr
GT1030 -at használtan 12.000-13.000 Ft körül kellene adniuk, nem a bolti ár alatt pár ezer forinttal.Kivándorlok ebből az országból.
-
Televan74
nagyúr
válasz ViZion #12202 üzenetére
Minimális Fortnite gépigény:
Intel HD 4000
Core i3 2.4 Ghz
4 GB RAM
Windows 7/8/10 64-bit + Mac OSX SierraAjánlott Fortnite gépigény:
Nvidia GTX 660 or AMD Radeon HD 7870 equivalent DX11 GPU
2 GB VRAM
Core i5 2.8 Ghz
8 GB RAM
Windows 7/8/10 64-bitVGA -t még lehet hozzá találni 10k körül(7770,7750 2GB,R7 250X) ,de a processzor szerintem kevés lesz.
-
ViZion
félisten
Haver gyerekének a kb. 5-6 éves hurka gépébe kellene VGA, Fortnite-hoz. Olyan 10k a keret...
Elvileg vmi 4 GB ram, duálkór procis gép, word-jutub-faszbúk az simán megy...
PCIe az biztos, de mit?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #12200 üzenetére
De miért!!!
Amúgy ma már vettem egy Vega56 -ot virtuálisan.Virtuálisan az agyamban kicsomagoltam, és használtam. Aztán rájöttem hogy csak a sznobság miatt dobtam ki egy valag pénzt az ablakon és nem is kell a termék.
De az SSD -t és a játékokat valóságban is megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! Lenovo Thinkpad T470S laptop (14FHD/i5-G6/8GB/256SSD)
- Új állapotú ThinkBook,FullHD IPS, játékra is,i3 1115g4(4 4,1Ghz),8-32GB DDR4 RAM,SSD
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- AMD Ryzen 7 9800X3D / GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER WINDFORCE MAX OC / GIGABYTE X670E AORUS PRO X
- XBOX 360 & XBOX Classic Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest