Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Televan74
nagyúr
válasz ViZion #11998 üzenetére
Csak természetesen.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #11997 üzenetére
Nyár... ehh... Ennek meg a seggéből jön a fény. Király. [link]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #11995 üzenetére
Yepp, ez is frankó. "Só Pál" kiejtése annyira kúl, egyedi, h csak ezért megéri hallgatni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
[link]
dávid gettó meg só pál és g pont beki KappaAmd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
Kicsi szárnyak reggelre... [link]
Televau, ez a csaj jó. Minden formában, éneklésre is... na meg ugye az a
mélytorok a klippben... szerelmes is lettem.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
5-10% emelkedés várható a grafikus kártyáknál. Eddig sem volt olcsó,legalább is nálunk nem.
-
Televan74
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Pickit3 #11985 üzenetére
Jah, a lakodalmas zene is üt. Meg a szinti kanóc nélkül...
Arra is lehet táncolni, meg erre is... [link]
-
ViZion
félisten
Művészet, mert nektek ez köll: [link]
Jahh... ejj, ez dúva vicc volt, már a csövessel. Bakker. Undi.
-
Pickit3
aktív tag
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #11976 üzenetére
Nem lehet válogatni, csak köll vagy nem köll az opció...
-
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #11979 üzenetére
Naaaa.
De kellene egy szünetmentes mindenképp. Mert itt vidéken a hálózat elég szar.
Fater is ledobatja a bitositékot elég sürün. Így döglött meg pár éve az ssd-m.
Nem volt nagy szám de azért látszott, hogy van.Beretvás: ecsém jó hogy üres a pecó. mert ha buci lesz az orcád beférsz.
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
dethroner
veterán
válasz Televan74 #11971 üzenetére
Kösz srácok. Mondjuk azt nem értem hogy ha minden driver csere alkalmával használom az amdclean-t, akkor miért maradtak meg? Nem az is a dolga volna ennek a segédprogramnak, hogy a driverek minden maradékát kitakarítsák?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ViZion
félisten
MSI Radeon RX 580 4GB Gaming X... 50k-ért 20 hó garival, bányából.
Megéri-e?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
dethroner
veterán
Észrevettem hogy eléggé tele van a rendszer meghajtóm, szétnéztem, mi okozhatja. Az AMD mappában ezt látom:
Jól gondolom, hogy ez nem normális? És minden mappa sok 100 megabyte adatot rejt.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Televan74
nagyúr
De jó én most ezt megúsztam. Bár most jó kisfiú voltam, duplán AMD -m van.
Tegnap lettem 44,nálam a tortán most nyugodtan felcserélhetőek a számok.
-
Gyuri27
félisten
-
Habugi
addikt
válasz stratova #11936 üzenetére
Visual típus vagyok, kend feltette az i -re a pontot..
(#11937) Gyuri27:
Megtaláltam azóta..!
Tudod kopi csak a szokásos, lemaradásban önmagamhoz képest.
Volt egy bölcsőde eredetű, elképesztően durva dögrovásom, egy hetes rokonlátogatás / BP-en kalauzolás, törpefelügyelet, ami kell.Félve mondom de most, hogy a gyíííIntel hikomatol a 14nm-el, árak az egekben, szóval most megint felmerült bennem a 2-es Rizsa, rohadjon meg az Arma, ennyit nem ér egyedüliként jeligére.
Az a baj ezeket mindig kialszom pár nap alatt és még a végén előveszel miatta később..Btw.., (be)köszöntem volna úgy miszerint cshecs nektek de láthatóan kebelrengeteg ügyben gondoskodtok magatokról..!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
stratova
veterán
válasz Televan74 #11943 üzenetére
Pedig egész jó kedélyű társaság verődik össze amott is, bár sajna polnt Milkát nem látom mostanság. Mi lehet a pimpelt Matizzal?
Fele annyira sem szabad komolyan venni a vs-ben (jó ég mikor olvastam én azt utoljára) írtakat és akkor nincs gond.
Az AMD-s időhúzás, amúgy most egyetlen felhasználónak sem kedvez. Bár nekem Vega12 szimpatikus, ha tényleg pöttömként, hoz egy RX 570 szintet. Némi részesedésre szert tehetnének vele a mobil GPU piacon, ahogy Ryzen is előfordul egyre több gépben.Navi 10 legerősebb kivitele, talán meccselhet majd egy visszafogott (150 W) RTX 2070-nel (nem lenne rossz). Akkor láthatnánk olyan csatákat mint GCN (7970M) és Kepler idején (680M)
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #11950 üzenetére
Frankó, nem zsúfolt... Laminátra a szék alá rakj ilyen műanyag izét, h ne koptassa ki.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Hát ezt meg kell osztanom, nagyon szép. [link]
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Valakinek Asus RTX 2080 DUAL OC Edition 320.000Ft -ért? Ennyiért ajándék!
-
Televan74
nagyúr
Kis retro!
ABBA - The Winner Takes It All
Jennifer Rush - The Power Of Love
Cher - If I Could Turn Back Time
Céline Dion - It's All Coming Back To Me Now
Bee Gees - Stayin' AliveAmikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #11934 üzenetére
Miből ? A teljes gépem ára nem lenne elég hozzá. Azt ugyanazzal a játékkal tolom mint ő.Én inkább még minidig a GTX1060 -hoz mérem a kártyám 1080p alatt,ott meg jobb ma egy RX580 a legtöbb esetben.
(#11933) Habugi Az már végbéltükrözés vagy aranyér kezelés,doktorkám!
[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
[link] Suliba akarok járni!!
-
Televan74
nagyúr
Forza 4 Demo alatt tök mindegy milyen AMD CPU dolgozik az RX580 alatt.
[/LShadow of the Tomb Raider meg DX12 alatt gyorsabb.Azért látszik hogy Nvidia logóval jelent meg a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #11926 üzenetére
Jajj, nah, ezek jók. Főleg a második tetszetős.
A harmadik meg csak becsúszott, de sebaj.
Volt már sztem, de ez az egyik legszebb szerelmes dal - Electronica módra: [link]
Eredetiben, kicsit lágyabb: [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz Habugi #11915 üzenetére
Nézd a legyeket is próbáltam meggyőzni, hogy ne lószart. Hanem nektárt szopogassanak.
Nem mindenkinek kell a jó. Nem mindenki érdemli azt meg.
Ezzel együtt a legyeknek hiába vannak nincs igazuk. Mert a lószar sehogyse nektár. Sem küllemében sem állagában sem ízében.
Teccik érteni ugye?Amd - Radeon - Ryzen
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #11918 üzenetére
Itt jegyezném meg miszerint jön-e 9600K egyáltalán.., konkrétan 1:1 viszonyban lenne/lesz a 8600K-val, forrasztás, magasabb gyári órajelek (who cares..) és kb ennyi..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #11916 üzenetére
Amire kend gondol az a 9700K lészen vala' ha jól tévedek.
Nem érdekel a pasztázás, írtam már, delid tool aztán csókolom.
Utoljára kb akkor hallottam elpusztult/garanciális ügyintézésre szoruló CPU-ról, amikor házasságig tartó szűzességről.Oké extra pénz, idő s nyűg plusz nyalják meg a bal tojást mert lehetne forrasztva is de annyit nem ér h megakassza az embert.
-
Televan74
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #11914 üzenetére
Szóval azt mondod, nekem pl a WQHD és UHD (4K) között cirka félúton lévő UW-QHD (3440x1440) felbontás mellé nem is kéne nagyobb CPU a húzott gyíííIntel 5-nél?
Amúgy rendesen morfondírozok ezen mióta beütött az UW-QHD becsípődés, ugye elég régóta várom a desktop 8/16-ot az Inteltől de mióta jött a monitor téma azóta úgy vagyok vele h lehet felesleges lenne és elég egy 8700K is..
..vagy 6/12-es Rizsa, muszáj hozzátennem, ha másra/többre nem is alkalmas, 'tán copfosUram kisebb vehemenciával b@szarint így a napba..
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
-
Televan74
nagyúr
Vennétek Nitro RX580 8G -t 1év kiskergaranciával 69.900Ft -ért?
-
Televan74
nagyúr
Horizon 4 demót kipróbáltam,hasít a vason rendesen és szép is. Ötlet megint van benne,és magyarított ami plusz pont.Ugyan néhol vannak a magyarításba hibák,de szódával elmegy. Azért az eredményhírdető táblán feltűnő Master Chief add reményt a Halo rajongóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DIGI kábel TV
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Napelem
- Steam topic
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP15,6"FullHd,Core i5 6200,Világító billentyűzet,8-16GB RAM,SSD,Új akku,Új töltő,Szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i71165g7(8x4,7Ghz),IRIS XE VGA,32GB DDR4 RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest