Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Apucy01 #11495 üzenetére
Jah, bele. Helyettem a csaj okos, már levette mi a szitu, főnök "bemutatkozott" amikor velem beszélt. Szomorú, h a brutális 2016-os év után egy év stagnálás, majd viharos leépülés jött. Új helyen is nyitva felfelé a lehetőség, ha jól tolom, akkor a magyar főnök helyettese lehetek -egyszer majd. Szal. jövő héttől 6-14.30-ig régi hely, 15-16.30-ig új hely. Jó is, 2 hét ilyen kis tanuló időszak a rendes kezdés előtt. Utána 3 hónap próbaidő, okt közepén meg kiderül, mennyire nyűgöztem le őket. Anno nem gondoltam volna, h ennyire fogok húzni, bennem nem volt vágy, h főnök legyek, vagy ilyesmi. De igénylem a sikert, ez itt elmarad már. Majd egy hét múlva okosabb leszek...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rambustibi
őstag
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
ViZion
félisten
Nah, mik a hírek?
Jövő héttől délutánonként már az új cégnél tanulgatok... 16-tól fullba nyomom akre...melót
Fürjek frankók, libák cukikák.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
válasz #81556480 #11481 üzenetére
kedves általam nem ismert szörny társ még mindig nem tudom hogy mit szerettél volna ezzel irányomban sugalni, [link] esetleg bővebb tájékoztatás kérhetnék vénségem részére?
mert ha esetleg nem olyan is előfordulhat akkor hogy a szivárvány túlóldalán landolsz persze arany nélkül!
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
stratova
veterán
Ne már... miért szürkült ki Beretás. Azért az egyetlen teljesen le sem írt szóért?
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ti észrevettétek, h a gugli kereső enyhén szar lett? Most nem tudom, h átverik-e, vagy ő maga fordít le oldalakat, de katasztrófa néha amiket hoz. Többnyire orosz oldalak gagyin fordítva, összeokádva. Lehet, h eredetileg az oldal jó -képekből néha ez jön le- de így fordítósan kuka. Nektek is van ilyen?
Itt van példa:
[link]A 3. találat már ilyen retek. Utána meg zoomedi.ru... néztem, h régen be lehetett állítani, h melyik ország érdekelne, most csak 1 jelölhető, vagy a jelenlegi régiót lehet bekapcsolni. Fasza.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #11466 üzenetére
Az a DNS szerver cím nagyon nem ok, alapértelmezett átjárót megadni szerintem nem jó.
Itt van pár DNS webszerver cím,de nekem a szolgáltató adja automatikusan.Nekem nincs is gondom vele.
Google Elsődleges 8.8.8.8 Másodlagos 8.8.4.4
Cloudflare Elsődleges 1.1.1.1 Másodlagos 1.0.0.1
Level3 Elsődleges 209.244.0.3 Másodlagos 209.244.0.4
OpenDNS Elsődleges 208.67.222.222 Másodlagos 208.67.220.220
Norton Elsődleges 198.153.192.1 Másodlagos 198.153.194.1
DynDNS Elsődleges 216.146.35.35 Másodlagos 216.146.36.36
UltraDNS (DNS Advantage) Elsődleges 156.154.70.1 Másodlagos 156.154.71.1[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz Apucy01 #11466 üzenetére
DMZ-t kipróbáltad?
Meg neked port forwarding kellene, nem virtual server, olyat keress.
És mire kell ez? Upnp nem megoldás? Engedélyezd.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Apucy01 #11464 üzenetére
Routerben és a gépen is adj a PC-nek fix IP-t (a kiosztásra kerülő IP tartományon kívül), és routerben állíts be erre DMZ-t. Múkodj!
-
Apucy01
őstag
üdv szörnyek!
van itt valami olyan fenevad aki föl tudna mászni a gépemre ruteren keresztül, és bele tudná verni a masina agyába hogy az a kurv@ port nyitva legyen?
elvileg a ruterben nyitva van winben is de mégsem...
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
Légió 2. évad elég elvont lett...
Trailer 1
Trailer 2
Fejben dől el...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Beretvás
veterán
válasz Gyuri27 #11450 üzenetére
Mit is számít ez? Szerbiában nőttem fel ez a hazám papírjaim szerb nyelvűek, a családom nem bevándorolt ide soha nem volt egy magyarországi rokonom sem. Van még kérdés? Ja igen Én Szerb vagyok soha nem is vallottam magam magyarnak nem is fogom. Amivel bajom volt az az , hogy a kolléga lemigránsozza a Szerbeket holott ezekszerint fogalma nincs mit lejent a Migráns szó és mire kellene alkalmazni. De én már ezt befejeztem itt nem kell belemélyülni nem kell ráerőszakolni másra a nemzetiséged csak mert magyarul is beszél. Lapozzunk ha egy mód van rá.
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #11445 üzenetére
Ford fóka I a ráncfellvarrott lámpás, 2004-es. 195/60 talán, de nem tudom pontosan. Barum nyári akciósan 17500/db, ez alatti minőséget nem vennék. Nexián volt Vredestein, Conti, Barum (minden újban!), de az 13", olcsó. Utána volt használt Michlein, Nokian, ilyesmik. Barum jó volt amúgy.
Most nézem neten, a Barum 14k... mondjuk akkor 3500 Ft/db szerelésért... ehh.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ejj, durván jó a 4G, de a weboldalak töltése lassú.
DNS szervert kellene beállítani másikat szerintem, csak a bráner tudja hol, ezen a fos telenor/huawei routeren nem találom. Gyanítom nem a router, hanem a telenoros SW ilyen ostoba rajta, nem ritka, h kiszednek ezt-azt, mert usernek azmegminekmá'? Vodás és trés stick is jobban ment, amikor a gyári FW-t raktam fel. Mondjuk gari ugrik akkor -na ezt sem értem-, de a simlock is.
Ma beugrottam az új helyre, egyik polgár kérdezi a HR-est, h akkor én leszek az ex logisztikus helyén? Erre a menyecske: hááát igen, azaz nem, mert oda is vettek fel egy jányt. A műszaki vezető jött és mondta, h engem a helyi boss akar, kvázi jobbkeze/helyettese poziban, de a logisztika is ide tartozik majd. Amúgy szerényen logisztikusnak nevezik a projectvezetőket: rendelés felvétel, visszaigazolás, alapanyag beszerzés, áru kiszállítás is ide tartozik, szal. a számlázást és a gyártást kivéve minden... Mon'dom há' ezt projectmanagerség, nem logisztika... ehh, jah, igen, de mi itt így hívjuk. OK. fain, belevágunk. 3 hónap után úgyis értékelés és a fizu finomítása következik, szal. ha sokat akarnak, akkor sokat kell pöngetni is, ez tiszta sor, HR-es jelezte is, h elég szerény pízt kértem. Persze, hiszen a 203. legjobb tulajdonságom a szerénység...
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #11438 üzenetére
Ez ma már amolyan töltelék szó, mint az izé, csak pejoratív. Haladjunk.
Ma felmondtam. Egyszerűen lehetetlenné teszik a munkát. Embereimnek olyan -felesleges- feladatot adtak, ami miatt se árajánlatot nem tudnak csinálni, se a megrendeléseket nem tudjuk elindítani.
Cégnél 2 festő van, az egyik most szerelő. A másik meg a tulaj rokonainál fest...
A rendelések meg várnak, vagy lefestik magukat. Röhej. Szal. lépek, kész.
Ajánlottak több pénzt, meg most megy a vita, h vezetőként 3 hónap a felmondás. Csakhogy ilyen nincs. Semmit nem írtam alá, törvényileg 30 nap, mínusz a szabik. Próbálkoztak a 2 hónappal. Nem kell, vár a másik hely, lépek, kész. Elvileg a tulaj holnap aláírja, de még beszélni akar a 2-3 hónapról... Csak ez nem alkuképes. Ha eddig nem számítottam, akkor most miért lettem fontos? Ugorjunk is. leszarom.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
Ide is kiírom: For Honor Starter Edition ingyenes Uplayen.
No Sana No Life
-
Beretvás
veterán
válasz Gyuri27 #11436 üzenetére
Én meg azt , súgom meg halkan attól még nem lesz valaki migráns hogy átjár magyarba bármilyen okból legyen az efféle behajtás vagy hasonló.. És itt van a probléma hogy le migránsoz.. Papíron igen is szerb vagyok attól még , hogy magyarul is beszélek.
(#11437) Apucy01: nem tudom te megsértődnél e ha le migránsoznának.. amugy meg én viszem a mindent is amit nálad lelek.. téged épp nem mert öreg vagy szőrös és sokat eszel..
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #11433 üzenetére
jah, azt csak úgy beszúrtam, vagy-vagy a reláció, nem jól írtam.
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #11431 üzenetére
Hát erre ha gond van, akkor velük intézik... reggel bejön, leosztja az embert, délután már sehol nincs, nem is lesz meg. Volt anno "vállalkozó", akinek kocsiját gyújtották fel, és ez nem amerikában, hanem itt történt. Nyilván ez is sarkítás, nem mindenki ilyen, meg gondolom van magyar is, aki ilyenből él.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #11429 üzenetére
De aztán az Úr adta és az Úr elvette... még az ükunokája is törleszteni fogja, akkora mínusz van. Hiába a nyaraló, házak meg a nagy autók, ha egyszer arra ébred, h az egyik hitelező ráküld pár szerb migránst...
Inkább szerényen élni és nyugodtan aludni, ez a hitvallásom. Mondjuk így nyaralni is csak googlemaps-el megyünk, de van, akinek annyi sincs, szal. nem sírok rajta.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Nah, úgy néz ki, h céget váltok. Itt nincs tovább, egyszerűen a tulaj kimarta a gempát, nem tudunk dolgozni, alapanyagra sincs pénz. A napról-napra tengődés céges változata. Beszállítók-megrendelők hitegetése, nyugtatása a feladatom... hát nem, ennyit bírtam. Voltam ma (is) interjún, jól sikerült, elvileg a hét végéig kapok választ.
-
Televan74
nagyúr
Hogy mi lenne a jó neki
Nem tudok dönteni
Felhívjam e az orvost
Nem tudok dönteniCsak szeretni tudom
De nem tudok dönteni
Pedig tudjuk, hogy eljárt felette az idő
De ne tudok dönteniTehetetlen düht érzek magamban
De nem tudok dönteni
Szeretnék már megnyugvást találni
De nem tudok dönteniÉjszakákon át sírok
De nem tudok dönteni
Minden gondolatomban csak ő jár
De nem tudok dönteniÖnzően szeretni és hagyni szenvedni
Nem tudok dönteni
Önzetlenül szeretni és hagyni békében elmenni
Nem tudok dönteniAmikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz stratova #11424 üzenetére
Szvsz ennyit egyik sem ér meg, bontókban nézz szét. Eladhatatlan, nagy részt kihasználatlan extra. Persze mikor kellene, akkor nagyon kell, de ennyiért...
-
stratova
veterán
Szép napot Urak!
Kattog az agyam tetőcsomagtartó vételén. Bár egy 15 éves kocsira lesz, elvileg a Liananak még 5 évet szolgálnia kellene. Nyáron jó lenne vinni már a 2 kerekűt (még nem sikerült olyan vonatbaráttá tenni kis családom, mint amennyit én utaztam anno).
Kérdés megéri-e Thule felára a CAM-mel szemben (ez még csak a csomagtartó! Kell rá még bringatartó) a nagyobb terhelhetőség és 5 év gari okán, vagy sem.
CAM
THULE+zár -
ViZion
félisten
Ehh, marha nagy vihar volt. A fürj akól teteje bírta, pedig asszony mondta éjjel, h ekkore szélben reggelre se háló, se fürj nem marad.
Tegnap megjött a szekrénysor:
Összeraktuk, frankó. Takarítani és pakolni kell. Következő lépés egy kanapé lesz, a régi gyakorlatilag szétrohad már, hullik a szivacs, kárpitja nincs, mechanikája rég meghalt. Sajnos azt macerás venni, a közelben alig van kipróbálós hely, anélkül meg nem merünk venni.
Kellene még pár apróság, használt alufelni van most ócón a fókámra, de megy át a téligumi, nyári Barum is több, mint 70 k a 4 db... szal ezt kihagyom idén.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
stratova
veterán
válasz Televan74 #11412 üzenetére
Nincs azzal semmi baj sőt.
Érdekes hogy PCWORLD mennyivel többet mért asztali Vega 56-ra (csak azért maradt ki 580 mert itt nem említették).Szerintem ez itt egy kicsit kényszermegoldás, mint a 800-900 MHz-es Tonga (R9 M295X) volt GTX 970M ellen. De most ez van nekik készen, legalább valami. Azt mondjuk csodálom, hogy bele merték tenni egy 17,3" gépbe 18 helyett. Azt meg nem értem, hogy miért csak most. Talán válogatott darabok? (kétlem) TDP mennyi lehet, 125-150 W?
Jövőre Navi 10 érdekesebb lesz, lássuk mire képesek dinamikusan allokálható ALU-val (ha ez végre megkapja).[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Egy játékkal ugyan de meglesték a Helios 500-at.
FarCry 5 Ultra 1080p
Vega 56 desktop ~110 fps
GTX 1070 desktop ~90 fps
GTX 1070 laptop ~81-90 fps
Vega 56 laptop ~80 fps
GTX 1060 desktop ~70 fpsEsélyesen olyan max órajelig engedik, mint iMac Pro-ban (1260 MHz).
-
stratova
veterán
Csak pislogok mint hal a szatyorban a Real Racing 3-at (korához mérten igen kellemes) nézegetve, nem mai csirke a Kirin 655 + Mali T830 MP2 de nem is olyan rossz, már ha abból indulok ki, hogy eddig alig játszottam telefonon, mert elég gyászosan futottak a szebb címek, ha elindultak.
-
-
stratova
veterán
Kissé fáradtan úgy 1,5 óra túlórával (előtte 3 részletben túlélt éjjellel) ballagok a sárga szöcske megállójába, amikor hirtelen szembe jön egy szemrevaló hölgy, fenékig érő szőkésbarna haj, pi*** (forró) naci, felül nem tolta túl elintézte egy vörös bikinifelsővel. Két teljes magyar perccel később a hídról legördül tőlem sacc 20 cmre egy másik tünemény, magas ülés, mély kormánypozíció... jóganaci. Mi a.... és én reggel még azon gondolkodtam, hogy betekerek.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
nincs fotó, de láttátok már, mert valami pártnak még plakátra is került ilyen családi képpel.
FB-n ennyi a publikus róla:Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
Közel sem olyan forró(nacis) mint ormányos kolléga kolleginája, de az a seggszikla B450 Gaming ITX/AC egyész szépen felszerelt jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Adobe Indesign
- Nintendo Switch
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP15,6"FullHd,Core i5 6200,Világító billentyűzet,8-16GB RAM,SSD,Új akku,Új töltő,Szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i71165g7(8x4,7Ghz),IRIS XE VGA,32GB DDR4 RAM,SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-70 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest