- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
bnorci71 #606 üzenetére
Nézd, én már semmin nem lepődök meg... Ha deep fake technikával gyakorlatilag komplett filmeket tudnak csinálni, úgy hogy más színész arcát ráteszik a filmben lévő színészek arcára, akkor már ez is simán megvalósítható lenne. Szerintem még AI se kell hozzá, de nyilván az nagyban megkönnyíti a dolgot.
Sőt lazán el tudom képzelni, hogy titkosszolgálati szinten ez már több 10 éve működő dolog, hogy mondjuk a Putin felhívja telefonon Bident, és elcseverésznek kedélyesen, de valójában rohadtul nem Putin hívta fel, hanem egy kínai biztonsági tiszt
Én azért drukkolok a szinkron színészeknek, mert ők azért nem csak a hangjukat adják egy filmhez, hanem bizony sok minden egyébbel, érzelmekkel, gesztusokkal, stb. járulnak hozzá, amit egy AI nem feltétlenül tud úgy átadni. AI-val egy szinkron, kicsit olyan 90-es évekbeli alámondásos VHS kazis hatású lehet szerintem
Azért egy Star Trek-féle egyetemes fordítót nagyon tudnék díjazni. Szerintem nem is vagyunk messze tőle. 10-15 éven belül akár elérhető közelségbe is kerülhet, ha addig nem irtjuk ki magunkat a Földről
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest