Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ssj4vegita

csendes tag

Sziasztok,

Évek óta vásárolok az Aliexpress-ről, innen raktam össze a vízhűtést is a gépbe és nem igazán volt sok gondom eddig velük.
    Azonban újabban elkezdtek g.cizni. Eddig kisebb pár dolláros értékeket "hagytak ki" az eladók a megrendelésemből, amire a megnyitott disputeon még az ali is melléjük állt (ez már eleve egy rossz indikátor volt), de most végleg betelt a pohár.

Rendeltem egy ütvecsavarozót tokkal-vonóval, soksok kiegészítővel. Elég gyorsan megérkezett. Azonban rögtön feltünt, hogy túl kicsi a csomag ahhoz képest, aminek benne kell lennie. Rögtön kértem a párom, hogy vegye fel ahogy kicsomagolom, minden dokumentálva lett ezzel a videoval és a képekkel. A címke, a méret hogy körbe lett forgatva, minden jól láthatóan került felvételre, az is, ahogy kicsomagoltam.
    Természetesen a szett 80%-a hiányzott, ami meg is lett részletesen mutatva a videoban, dokumentálva mindennel.

Fotók, videok feltöltve, dispute elindítva: refund only opció, részleges refund ár arányosan a hiányzó termékek értékéhez. Első válasz az eladótól küldjem el a súlyát. Mondom ember ott van a fotókon, meg a videon minden jól láthatóan, de feltöltöttem újra. Következő az volt, hogy bocsi bocsi újraküldik, de légyszi zárjam le a dispute-ot. Ezt rejectáltam, erre elküldte újra ugyanazt. Majd erre megírtam el ne küldd, refund légyszi. Majd ezután közbelépett az ali, és elutasították a kérést! Pedig az eladó is elismerte a hibát és minden bizonyíték ott van mellékelve. Indoklás: Please kindly provide picture of shipping waybill. Please make sure the tracking number on it can clearly be seen. Please provide official product appraisal report from local post office to prove when you opened the package the item was missing.

WTF?! Az első TÖBBSZÖR is fel lett nekik töltve, a második megy egyszerűen nonszensz! Mégis melyik szállító/posta VÁRJA MEG még kicsomagolod majd IGAZOLJA hogy hiányzik ez meg az belőle! Nem is az ő hatáskörük, felelősségük, hogy az eladó mit küld vagy nem küld meg a csomagban a megígért szettből. Ez totálisan életszerűtlen és egyértelműen azt üzeni hogy b.szd meg magad, így jártál, sz.runk a fejedre. Egyértelmű rosszindulat és igazságtalanság, bukd be a pénzed mert mi nem fogunk védeni, akkor is az eladót védjük, ha átbasz. Én ezennel elhatároztam, hogy törlöm magam és többet nem vásárolok onnan. Még chargeback-el azért megpróbálozom.

Új hozzászólás Aktív témák