Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Éveken át rendeltem Aliról de azóta hogy bejött ez a új EU-s törvény nem rendeltem, 1 hónapig követtem a kommenteket itt és facebook csoportokba is, láttam mekkora káosz van, dupla áfa stb így azóta rá se néztem... Viszont most tegnap nézegettem a 11.11-es akciókat és lenne jó pár dolog ami érdekelne, útána olvasgattam hogy mi a helyzet azóta a postával és hát 1 fokkal talán jobb lett, de azért szeretném elkerülni erre jó megoldás a "AliExpress Standard Shipping " látom most már a Express One szállítja az ilyen csomagokat, legalábbis kb 99% ba, de ez a postázási mód már évek óta nem a postánál van, legalábbis nekem régen a sprinter de volt hogy a DPD hozta ezeket, szóval ezt tudom hogy nem a Magyar posta intézi szerencsére De van 1 csomó egyéb postázási mód amiről fogalmam nincs, hogy micsoda, régen nem érdekelt mert hát nem volt 400/800Ft kezelési költség... De most szeretném megkérdezni hogy ezek mik és mi a különbség köztük, mit hoz a posta és mit futár, vagy legalább van rá esély hogy valamelyik futárhoz kerül?
Cainiao Super Economy for Special Goods
Cainiao Super Economy Global
Cainiao Super Economy
AliExpress Saver Shipping
Aliexpress Selection Saver
Aliexpress Selection Standard
Seller's Shipping Method
van több is de azokat ismerem, a kinézett termékeknél többnyire ezek a lehetőségeim lennének.
A másik pedig hogy rengeteg helyen olvasom hogy 1 csomagba kapták meg a különböző eladóktól vásárolt termékeiket, ez hogy müködik? Lehet ezt előre tudni és direkt így vásárolni? vagy csak a szerencsén múlik hogy egyberakják? Milyen postai móddal kell rendelni hogy esetleg nagyobb eséllyel rakják egybe vagy mitől függ ez?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest