Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roland8622

aktív tag

Üdv
    Kis furcsaságba futottam bele. A rendelésem követési száma (LT480441209NL) alapján a csomagom ebben a Bermuda háromszögben van: Arrived Liege.
    Itt néztem meg: https://parcelsapp.com/en/ ill. a mobilomon is fent van az app.
    Viszont az Alis app-on meg kaptam üzenetet: Shipment Status Updated. Your package (order xxxxxxxxxxxxxxxx) has arrived in your country. Select here for more information. Itt rányomok és azt a rendelésemet mutatja aminek a követési számát beírtam.
    Vagy lehet tényleg tovább küldték csak a követési rendszerben nem frissült :F

Amint a Parceles azt írja kicsiny hazánkba beért, utána váltok a Posta appjára ahol szépen lehet is követni. Eddig 99%-ban jó volt.

Rákerestem a Liege szóra, de ahogy nézem csak a baj van vele :((
    Legközelebb a postázási opciónál inkább dobok rá pár dollárt, de megpróbálom elkerülni.
    Már ha lehet.(???) Rendre itt ragadnak be a csomagok. Ezt még szilveszter napján rendeltem, szóval jó lenne a szállítási idő, de ez a köztes állomás a hunyó. Talán most írok be ebbe a topicba 3. alkalommal, mert türelmes vagyok, de ezeket a hülyeségeket nem igazán tudom hova tenni.

Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3

Új hozzászólás Aktív témák