Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy1982
tag
Jövő nyártól fellélegezhetnek a postások, vége a rendeléseknek
https://index.hu/gazdasag/2020/10/23/kinabol_rendelne_olcson_akkor_siessen/ -
Asteroth86
kezdő
Ezzen is egy kicsit elgondolkodtam. LX644835708CN
Itt "Guangzhou City- t átadták a légi közlekedésnek" október 12-én és ezután egy ilyen megjegyzéssel "security return" visszaküldték a nemzetközi kicserélőbe.
Ezután pedig újra végigment ugyanazokon az állomásokon mint már előtte és újra átadták a légi közlekedésnek. Ilyet se láttam még.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz zoli6137 #43992 üzenetére
Az ilyen NL végződésűek így érkeznek meg ide, a Holland Posta csak Hollandiából tudja ide küldeni és ezért megy oda elsőként.
Azért kell hívnod őket hétfőn mert Asteroth86 is úgy járt (írja feljebb) hogy olvashatatlan volt a címe, de az NPKK-ban sikerült velük egyeztetni, ráírták a címét és nem küldték vissza. Ha elfogadjuk igaznak a külföldi posta bejegyzését akkor lehet hogy nálad is ez van.
Vagy valami más hiba, de muszáj velük felvenni a kapcsolatot és ahogy írtam.
A Magyar Posta nem nézi a 17track-et és lehet hogy te is jobban jársz ha itt nézed. mert bővebb az információ.
Amire utalok hogy azt kell mondani hogy belső rendszerben nézzék meg azért lényeges mert ott tudja ezt látni hogy október 15-én megérkezett a postai konténer amiben a te csomagod is benne kellett volna hogy legyen. -
-
KovacsR
újonc
Sziasztok!
Október 10én rendeltem egy led-es monitor lámpát. Igazából megnéztem, hogy melyik store az, ahonnan sokan vásároltak és megrendeltem. Fel is adták a csomagot, de konkrétan okt. 16 óta nem történt semmi és csak ezt láttam "
Parcel is returning to sender, please contact the carrier.
2020-10-16 08:13:31"Írtam is a store-nak és írták hogy elveszett, de ha újra szeretném küldetni, akkor fizessek 0,01 dollárt majd utána küldik. Egyrészről nem tudom kifizetni, mert
csc_7200015 hibakódot kapok. Na most ez átverés, vagy szerintetek mit csináljak?LT359966692NL
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Asteroth86 #43988 üzenetére
Értem.
-
Asteroth86
kezdő
Értem. Akkor pontosabban fogalmazok. A címkén olvasható volt a nyomonkövetési szám és a feladó adatai. Ahol pedig az én címem volt ott nyomokban valamikor írás lehetett. Feltételezhetően valami ráfolyt és címem helyén egy kiszáradt folt maradt ahol helyenként haloványan felismerhető volt néhany betű. Valahogy így képzeld el.
-
Topikgazda
válasz Asteroth86 #43986 üzenetére
A halvány és a nem olvasható nálam nem azonos
Persze ennél kell pár perc az értelmezéshez, de lehet kézbesíteni mert tudjuk hogy hova kell.A visszairány az olvasható volt, mert ha nem akkor hova akarták küldeni?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Asteroth86 #43984 üzenetére
Ezért is javasoltam hogy az NPKK-át hívja fel, de beszokták írni azt hogy átvették, szerintem nálad is be volt írva és könyvelik a visszaküldési folyamatot is. Amikor megkaptad akkor egyébként igaz volt hogy olvashatatlan?
-
Asteroth86
kezdő
Én is megnéztem a követési számot. Nekem volt egy hasonló esetem ahol a külföldi posta már bejegyezte hogy visszaküldésre kerül. Felhívtam a Magyar postát és kiderült, hogy olvashatatlaná vált a címzés és ennek hiányában visszaküldésre fog kerülni. Viszont a ügyfélszolgálatos hölgy felajanlotta, hogyha megmondom a pontos címet akkor intézkedik és visszaforditja a csomagot. Ez igy is történt és egy kis késsésel de megkaptam.
-
Topikgazda
válasz Asteroth86 #43981 üzenetére
Van amikor késik Hollandiából való elküldés és megérkezése. Egy törvényszerűség van a postai szállításban: minden véletlenszerű, nem lehet a küldemények útját összevetni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz zoli6137 #43977 üzenetére
Annyi látható hogy még nem került a Posta kezelésébe hiányzik a A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ bejegyzés, így ők nem küldték vissza. A Posta belső nyomkövetési rendszerében ők is csak azt látják hogy a konténer felbontva (Egységképző felbontása) és mást nem. De persze hétfőig változhat a helyzet, ha továbbra sincs változás akkor a 06-1-421-7235 telefonszámon érdeklődj, de említsd meg hogy ne az általános követőben nézze hanem a belső cégesen. Talán tudnak valamit mondani.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Már folyamatban lévő kiszállításnál lehet módosítani a szállítási címet. -
Topikgazda
válasz Asteroth86 #43975 üzenetére
Jó ez is természetesen, mert van amit csak vele lehet megnézni, csak a másik mutatja ha a küldemény esetleg másik azonosítót kapott.
-
Asteroth86
kezdő
Köszi még1x. Van egy opció a Track24-nél hogy forditson angolra. Nekem megfelel. Bár az tény, hogy a Belgiumi bejegyzést már csak az egyik nyomonkövetővel láttam amit az összefoglalóban találtam a kérdés után. Sokan szidják a track24-et, de én amondo vagyok azért sokat megtudok belőle.
-
Topikgazda
válasz Asteroth86 #43973 üzenetére
Mindenképp megjön, 20-án indult el ide Mo-ra. Itt kakukktojás a Belgiumi bejegyzés, de mostanában ez látható ami nálad is van.
A NL végződésű hivatalosan akkor éled fel amikor a Holland Posta kezelésébe kerül. Az hogy a Cainao amíg eljuttatja oda és mutatják a nyomkövetők az egy dolog, de a Magyar Posta is csak azután látja amikor a hollandok átveszik ténylegesen, ezért írom azt hogy két megérkezése van az ilyen küldeménynek.
Szeptember 30-tól október 9-ig első szállítás és október 12-től a hozzád való megérkezésig a második, az "igazi" holland postás szállítás.
Ennek megfelelően ez így jó.
A Track24 is jól mutatja bár ott nincs magyarra fordítva az MP bejegyzés.
Úgy saccolom hogy 12 napon belül megkapod[ Szerkesztve ]
-
Asteroth86
kezdő
Lenne még 1 kérdésem kedves Nagyúr. Gondolom mint én és sokan mások kapnak csomagot hollandián keresztül. Már megvannak a szokásos egymást követő státuszok a fejembe és az egyik útban lévő csomagom szintén hollandián keresztül érkezne és érdekes lett számomra. Előrdulhat az, hogy kimarad néhány lépés és megis megjön a csomag? Mert ennél ez történt.
LT296222545NLÁltalában mielőtt jelentkezik az első bejegyzés a Magyar postánál láttom előtte, hogy pl.
Arrived in the sorting center majd insert into bag(PostNL) . Majd pedig a Magyar posta első bejegyzése következik miszerint felvétel a feladótól.
A fennti nyomonkövetési számnál az említett 2 lépés kimaradt és élből következett a Magyar posta "felvétel a feladótól. Tegnap előtt.
Előfordul ez másnál is és megis megérkezik a küldemény? Kellene ilyenkor aggódnom?
Köszi a választ előre is
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz recusar #43971 üzenetére
2019 októbertől az AliExpress Standard Shipping esetén fordul elő. Mivel gond szokott lenni ezért segítség is van az Összefoglalóban a 11. pontnál.
Szóval sokan jártunk, főleg ha ezt a szállítást választjuk vagy kapjuk, mert nálam nem ez volt kifizetve, csak nekem 500 m-et kellett sétálnom, pl 8 hsz-el feljebb is PPP kézbesítésről van szó.[ Szerkesztve ]
-
recusar
tag
Sziasztok. Járt már úgy valaki itt, hogy az Aliról rendelt terméket nem a címemre hozta ki a posta, hanem a közelemben lévő pick pack ponton lehetett átvenni? (2 termék, különböző napokon, más pick pack ponton) Furcsa, mert sosem történt még ilyen, csak a legutóbbi 2 rendelésemnél.
-
Asteroth86
kezdő
Köszönöm és nagyon szuper ez a fórum. Az összefoglaló is nagyon jó. Én kb. 5 éve rendelgetek Aliexpreszről és ez az első alkalom, hogy vmi szokatlanba belefutottam. Ezért bátorkodtam ide írni. Bár én az összefoglalóban említett nyomonkövetők egyikét se használtam eddig. Én a track24-et használom jelenleg. Mindenesetre örülök hogy rátaláltam erre a fórumra. Tanulni lehet az itteni dolgokból.
-
Topikgazda
válasz zoli6137 #43967 üzenetére
Add már meg a számot mert a holland számos csomagok kétszer érkeznek, elsőként Hollandiába, majd hozzánk. Ezt nem tőlünk küldték vissza azok alapján amit most látok.
Ha innen ment volna vissza akkor lenne Magyar Posta érkeztetés és kézbesítési kísérlet és csak azután visszaküldés, de ilyeneket nem látok. Az MP követőben is nézted?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Asteroth86 #43966 üzenetére
Ha nem kapod meg arra értettem.
-
zoli6137
újonc
Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy visszaküldték a csomagomat valamiért Magyarországról.Nem tudok dispute-ot nyitni mert ezt írja miután Refund Only-t kérek:
Our records show that your local shipping provider unsuccessfully attempted to deliver your order several times. Please contact this provider for additional information.
Ez az életútja a csomagnak 2020-10-19 05:39
Undeliverable item, has been returned to shipper
2020-10-15 10:52
The item has arrived in the country of destination
2020-10-12 16:25
The item is on transport to the country of destination
2020-10-07 20:04
The item is at the PostNL sorting center
2020-10-07 16:00
The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed
2020-09-28 07:05
The item is ready for shipment
2020-09-28 07:02
The item is pre-advised
Több nyomkövető oldalon is megnéztem.
Üdv Zoli -
Asteroth86
kezdő
Írtam az eladónak, hogy küldjön másikat. Válaszul azt kaptam, hogy holnap továbbítja a kérésemet az illetékesek fele. Amint kap választ jelentkezik. Hogy érted hogy akkár elküldi újból akkár nem én visszakapom a pénzem? Ha az eladó a várakozás ellenére elküldi és még relative időben ideér akkor mi jogom lenne a visszatérítésre? Lehet valamit nem tudok, ezért kérdem. Köszönöm
-
Airedhyal
aktív tag
Sziasztok.
Csomagomat pick pack pontra vitték, mol benzinkútra, 2 településsel és 10 km -el arrébb.
Nem járok benzinkútra, a pick pack ponttal se volt még találkozásom.
Átlehet venni a csomagot ünnepnapon is, vagy esetleg hétvégén a nyitva tartás ideje alatt? -
yogibear
addikt
Sziasztok.
Kérdés: mitől függ, hogy melyik eladónál mennyi a várakozási idő a csomag feladásra? Eladónál nem találom sehol írva, csak a fizetés után derül ki, melyiknél mennyi.
Van akinél 2, van akinél 5 napról ketyeg vissza a számláló, a másiknál 6-ról, de volt már 10 naposom is...
Ez mitől függ és megnézhető-e valahol az eladó adatainál, vagy a terméknél, lehet én vagyok vak...
Köszi a választ előre is.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Topikgazda
válasz Asteroth86 #43957 üzenetére
Nem kell rávenni, kötelessége elküldeni, hiszen te kifizetted itt inkább az hogy nem kerülhetsz hátrányba azért mert várja, mi van ha eltűnik? Persze te a pénzed majd visszakapod akár elküldi újból akár nem, de felesleges a várakozása.
-
tamas1985
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, ha egy csomagban több minden van és egyenként nem haladja meg az ÁFA fizetési határt, de összesen igen, akkor kell e ÁFA fizetésre számítanom?
-
Topikgazda
válasz Asteroth86 #43954 üzenetére
Sérült csomagolás miatt visszaküldték neki, nem jutott át a vámon a többi csomaggal együtt, mert a konténert fel kellett nyitni és ilyenkor az nem megy tovább, nem volt rajta a vámárúnyilatkozat, olvashattatlanná vált a címzés.
Lényeg az hogy az eladónak nem kellene várni az újbóli elküldéssel ha van ebből neki másik, mert ez megy vissza hozzá.
Mindenképp új nyomkövetési számmal kell küldeni mert ez "lejárt" és neked teljesen mindegy hogy a kínai posta mit csinál vele, hogy 6 napig nincs mozgás.
Ez nem egészen igazi EMS, hanem postai levélküldemény szám, így nem a gyors kézbesítés van ezzel.
A szállítási védelmi időben is bőven benne vagy még így is.
.[ Szerkesztve ]
-
Asteroth86
kezdő
Sziasztok. Szeretném kikérni a véleményeteket a következő témában. Alieszpresz rendelésnél China EMS azaz E-packet postázási lehetőséget választottam. A csomag szépen útjára is indult. Aztán 4 nap után mikor ránézztem feltünt, hogy viszakerült ugyanabba a Shanghai kerületbe ahonnan elindult. Ezt furcsáltam és felhívtam az angol nyelvű ügyfélszolgálatot ahol közölték, hogy az ellenőrzés során kibukott és visszaküldték a feladónak. Na mondom "szuper". Írtam az eladónak aki a reakciója alapján tőlem tudta meg mi a helyzet. Majd megigerte miután visszakerült hozzá, újra feladja. Alapvetően ezzel így nem is lenne gond. Mindenki hibázhat. Kérdes az lenne, hogy mi lehet az oka amiért visszaforditják és, hogy miért állhat 6 napja egyhelyben. Mert állitolag ezt rendes postai kézbesítő visszavisszi. Tracking Nr. :LX252390298CN
Kinek milyen tapasztalata van?
Köszönöm előre a válaszokat -
Topikgazda
válasz KaiotEch #43952 üzenetére
Csak pontosításként a Ships From: az nem China volt? Vámot (duty) vagy Áfát (Tax) fizettél és az eladási ár az 22 €-nál vagy ~ 24,5 $-nál több volt? Mert akkor hiába kapsz ígéretet Magyarországra csak vámeljárás után kerülhet be. Persze a duty az 0% általában, így azt tényleg nem fizettél.
De a magyar vám és áfaszabályozás kívül esik a dispute témán, mert az nem az eladón vagy annak félretájékoztatásán múlik.
Ha viszont EU-s ország volt a hirdetésben megadva és te azt választottad, ennek ellenére Kínából küldték akkor jogos az hogy neked + kiadás keletkezett a félretájékoztatás miatt, de ez a hirdetés alapján lesz jogos, nem az alapján hogy mit írt neked.Reject gomb sincs és ha Refunds & Disputes menüpontban keresed meg ezt a dispute-t és ennél a Arbitration ID: View details-ra kattintva sincs baloldalt semmi reakcióra lehetőséged a felsoroltak közül?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Üdv. Kollégák segítséget szeretnék kérni. Van egy dispute ügyem, amiben vámot kellett fizetnem, és a kis sz@ros kínai azt mondta nem fog kelleni. Aztán mikor mondtam, hogy vámon csücsül a cucc, azt írta fizessem ki, ő azt majd kifizeti nekem. Namost ő felajánlotta a kifizetett vám 10%-át, hogy refundol, de én ezt nem fogadom el. Ali belépett a vitába:
"As you claim that you have to pay extra amount to get the goods. In order to check the reason why there's extra payment generated, we need your cooperation to provide the official document from customs to prove the money you paid includes penalty. Please be aware that it is buyer's duty to do normal customs clearance and pay the tax.
Please provide evidence as requested. Please kindly note that if no response or no valid evidence provided before the deadline, AliExpress would release full payment to the seller or refund the money as per seller's suggestion and close the dispute.
Note: You can resolve the issue by clicking 'Add a New Proposal', 'Accept' (to accept the seller or AliExpress' proposal), 'Upload Evidence' or 'Edit' (to modify comments on the proposal)."Namost az van, hogy nincs new proposal gombom, csak egy accept, miszerint elfogadom az ő 10%-át. Már bekültdem szépen képként nekik a postai vámpapírt és az ígérgetéseket is.
Ilyenkor most hogyan tovább? -
FerNandor
őstag
Köszi. Így már értem. Most megtaláltam a számlálót. Én a tracking alatt kerestem az appban, de most így épp hogy kiszúrja a szemem...
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Topikgazda
válasz FerNandor #43949 üzenetére
Te ezt kérdezted: abban az esetben mikortól lehet dispute-ot indítani, ha nem jön meg egy csomag? Arra válaszoltam.
Most meg azt írod hogy megjött
Ha megjött arra nem indítasz meg nem érkezett dispute-t, de előfordul hogy az időből van még hátra, (az jó ha minél több van hátra és még is megkaptad) akkor leigazolod a megérkezést és azután van 15 napod reklamálni ha a megérkezett dologgal van valami gond.AliExpressnél a vásárlás sorában van egy számláló ami mutatja a szállítási védelmi idő hátralévő idejét, a mobil app is mutatja., de ez nem az Estimated....
Van egy dátum is megadva.
A képen az Awaiting delivery lenne a szállítási védelmi idő.
Amikor ez Closed lesz azután indul a 15 nap.Az Összefoglaló 3. AliExpress probléma kezelés, dispute indítás résznél megpróbáltam elmagyarázni az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Ne haragudj, de ezt nem értem
Most van pl egy küldemény. Estimated delivery oct 11 - oct 19. (nyilván ez még elég friss és már elvileg megérkezett MO-ra, valami kicserőlőben van már itthon tehát ez meg fog jönni).
De mit kell akkor mondjuk ebben az esetben itt figyelni VAGY általánosan? Mikortól lehet dispute-ot indítani?
"Amikor letelt az idő a követő naptól 15 napig" Milyen idő telik ilyenkor le?[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
abban az esetben mikortól lehet dispute-ot indítani, ha nem jön meg egy csomag? Az estimated delivery time már elmúlt, nyilván várok még, de mikortól lehet erre dispute-ot indítani, meddig kell várni? Csak, hogy tudjam."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Topikgazda
válasz steven84 #43945 üzenetére
Neked nem az AliExpressel van gondod hanem azzal az eladóval és a szállítójával. Én is rendeletem már olyan eladótól aki Lengyelországot adott meg termék helynek és az tényleg egyenest idejött, nem ment Németországba a német postához, lengyel azonosítója volt, nem német.
-
Topikgazda
válasz steven84 #43943 üzenetére
Nem, ha lejárt azután 15 napon belül. Egyébként nem egészen tiszta ami látható a nyomkövetésnél, de nagyon kicsi a valószínűsége hogy megkapod, de előfordulhat.
Ha október 8-án reggel elindítják akkor még az nap itt van, de pénteken délutánig legkésőbb.
Egy csütörtöki indulás hétfőn érkezése is rendben van, de ennyi idő már nem jó.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
steven84
tag
És mit tehetek ha ellopták?
-
Topikgazda
válasz steven84 #43934 üzenetére
Én a helyedben aggódnék, mert csak elindult Feucht-ból és ha 12-48 órán belül nem érkezik meg akkor azt ellopták ott. De nézd már meg az időpontokat az utolsó bejegyzéseknél Mo-ra 2 óra alatt semmi sem ér ide Feucht-ból. És 1 perc alatt sem megy sehova, bár a Magyar Posta nyomkövetőjében látom a súlyát a 658 grammot, de a küldemény típusa nem látható ami Európa+ csomag lenne, ezzel van valami gond.
[ Szerkesztve ]
-
TMhun
tag
LT...NL csomagok nálatok mostanában milyen időket futnak?
-
Topikgazda
válasz herrká #43926 üzenetére
A dispute indításra nincs elképzelésem sem ilyen helyzetben. Nem volt még ilyen.
Én sem találkoztam ennyire kamuval, nekem aki részlegesen küldte az korrektül tájékoztatot és egy hét csúszással jött a másik fele a csomagnak mert a csomagolásnál tört el egy alkatrész és nem akarta már újból kifizetni a teljes szállítási díjat ezért elküldte később. Az eredeti futáros szállítás volt a másikat meg könyvelt postával küldte, így kevesebb volt a vesztesége.[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz KutyiHU #43916 üzenetére
Mivel a kínaiak beírták a nemzetközi postai adatbázisba, így az összes egyéb posta aki érintett az adatszinkronizáció során "megkapja". Nem emlékszem, de szerintem azt is mutatta. De a posta szinkronizációs programján is módosítottak így lehet hogy azokatat is leszedi amit eddig nem, akkor ez a 2 bejegyzés lehet új dolog amit észrevettél és ksözi a tájékoztatást.
Bár értelme nem igazán van az MP viszonylatában, az általános nyomkövetők amelyek szintén ezt az adatbázist kérdezik le egyébként is mutatják és inkábbazokat érdemes használni a mint a bizonytalanul működő MP nyomkövetőt. -
chopin42
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ez vámolva lesz-e? Ha jól értem, igen, de 30 euro alatt van (28), úgyhogy az összefoglaló alapján intézem, ha kell.
KöszönömSzakmai kérdések csak a fórumban...
-
KutyiHU
tag
UJXXXXXXXXXCN mióta regisztrált küldemény?
-
Topikgazda
válasz Zwiebi #43904 üzenetére
Ha PPP-s lenne és igaz a két 10.13-10.14 bejegyzés akkor tudna róla a Sprinter.
Vagy később érkezik és majd ők kézbesítik, vagy a Postánál van, vagy később érkezik és a Posta kézbesíti. Sajnos nem lehet tudni.
Csak azt lehet tenni amit most csináltál érdeklődni a Sprinternél aztán ha ők pénteken is megerősítik hogy nincs náluk (mert egyébként a Meest-nél már 8-án lenne bejegyzés és jött volna sms) akkor a posta fogja kézbesíteni.[ Szerkesztve ]
-
Zwiebi
tag
Ezzel a SunYou csomaggal kapcsolatban valakinek van valami otlete (elso csomagom veluk..)?
https://track24.net/?code=SYRM107996490
09.10.2020 Hungary, Arrived at destination country airport - SyTrack (SunYou)
09.10.2020 HUNGARY Arrival at Destination country - Cainiao
13.10.2020 Hungary, Arrived at Facility - SyTrack (SunYou)
14.10.2020 HUNGARY Out for Delivery, the end of tracking - CainiaoA rendelesnel jol van megadva az email cimem es a telefonszamom is (elotte levo 100 rendelesnel is mukodott), de eddig semmilyen ertesites nem jott.
Irtam email-t a pickpackpont [] sprinter hu-ra onnan azt valaszoltak, hogy ilyen csomagrol nem tudnak es a nevemen sincs nyilvantartva semmilyen csomag.
A telepulesemen mellesleg nincs PPP, szoval fogalmam sincs, hogy hol van, ki hozza es hova hozza... -
Topikgazda
válasz djsunstealer #43901 üzenetére
A 75 is sok, de nem figyeltem. Pl ennél ha spanyolból rendeljük akkor 15-Day Buyer Protection van, ha Kínából akkor meg 75-Day Buyer Protection, az első GLS a másik meg AliExpress standard
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest