Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz Zwiebi #75394 üzenetére
nyilvánvalóan központi, de ezek szerint csak egyes esetekben jelentkező probléma volt, amit mára - akár a bejelentésem hatására - javítottak
tegnap még ez volt a válasz (már azután, hogy előtte órákig nem is találta a küldeményt):
mára pedig ez lett:kifizetve, letudva, hepiend
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Topikgazda
válasz Zwiebi #75396 üzenetére
A mobilos felület teljesen mindegy hogy app vagy mobilböngésző (nem asztali mód) az nem csak a Posta oldalain nem működik mindig. Mindkettőre utaltam volna.
Szívatott már (nem nevesítem) mobilszolgáltató hol megy, hol nem megy 4G mobilnettel, lelassult, kiakadt, nem jöttek be az oldalak, több hónapos háború után kiderült hogy az mobiltornyuk (átjátszójuk) volt a hibás.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Zwiebi #75394 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy egyedi hiba, ha helyhez nem köthető, mert nálam csak ennyi az új dolog ami most lett kiírva, de minden más rendben van.:
2024.04.20. 18:00 és 04.21.02:00 között az online fizetési szolgáltatás szünetel.Bár nem mobil app-ot (mobil felületet) használok (ezért előfordulhat hogy a mobi verzió tényleg gyengélkedik, ezt viszont nem ellenőrzöm, mert gagyi a mobil app-juk, igazatok lehet), erre sem hanem a jó öreg böngészőt, az a legtöbb esetben hibátlanul működik.
[ Szerkesztve ]
-
[w]
őstag
válasz Zwiebi #75389 üzenetére
nekem sincs semmilyen akadályozó dolog, én is nyomkodom, hátha megjavul idővel! van remény!
V/:
tudom nehéz elfogadnod, de nem helyi inkább egyedi hiba (tudod a kettő nem ugyanaz), most már azt írja ki: "A megadott azonosítóhoz nem tartozik vámhatározat. Kérjük, próbálja újra az azonosító beírását vagy várja meg, amíg értesítjük a vámhatározat elkészüléséről!"ja, és mielőtt megint hülyének nézel, ugyanazokkal az adatokkal próbáltam...
[ Szerkesztve ]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Topikgazda
válasz Zwiebi #75377 üzenetére
Ennek SY15071477851 ez a postai azonosítója UU573533891CN és tényleg lehet online fizetni a vámügynöki szolgáltatási díjat
Biztos a tied a Posta oldala az jó, itt kell megadnod az adatokat
A kód az értesítőben.
De ellenőrizheted hogy a tied-e mert beírod a küldeményazonosítót és az irányítószámot és valamit ad fel neked.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Zwiebi #43904 üzenetére
Ha PPP-s lenne és igaz a két 10.13-10.14 bejegyzés akkor tudna róla a Sprinter.
Vagy később érkezik és majd ők kézbesítik, vagy a Postánál van, vagy később érkezik és a Posta kézbesíti. Sajnos nem lehet tudni.
Csak azt lehet tenni amit most csináltál érdeklődni a Sprinternél aztán ha ők pénteken is megerősítik hogy nincs náluk (mert egyébként a Meest-nél már 8-án lenne bejegyzés és jött volna sms) akkor a posta fogja kézbesíteni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest