Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz kadesA #25311 üzenetére
1. A szállítási védelem 60 nap. Valójában nincs jelentősége hogy nem 5 munkanapon belül adták fel.
Mivel nem egészen úgy működik, hogy be megy postára és odaadja a postásnak vannak csúszások.
Legigényli a nszállítást, kap nyomkövetési számot és azután megy érte valamelyik logisztikai cégtől. Az eladó "feladta".
Miért lényegtelen? 14 nap múlva látsz megérkezett a postázóba szöveget 14 nap múlva megkapod, ez 28 nap a 60-ból. Vagy vásárlástól számított 2 nap elindul a csomag, megérkezik 47 nap-ra ez 49 nap a 60-ból. Még mindig jó.
Nincs erre különösebb reklamálási lehetőség, auóz értékelésnél írhatod hogy lassú vagy gyors folt a szállítás.
2.Nem gyárt vagy már nem gyárt ez két kategória. Nem létező dolgot nem lehet küldeni.
Nem küldheted vissza ilyen okkal. Az Összefoglalóban a 3. AliExpress probléma kezelés, dispute indítás résznél meg tudod nézni az opciókat a leírásban.
De biztos találsz ezeken kívül valami okot ami alapján vissza lehet küldeni.
3. Az áfát visszaigényelhetem? Nem adják vissza, de lehet próbálkozni. Elméletben ha igazolva van hogy a termék elhagyta az országot, van rá lehetőség, de én nem halottam olyanról akinek ez bejött volna.
A vámeljárás költségeit kérhetem az eladótól? Mivel előre tudtad, hogy lesz ilyen és az eladónak ehhez nincs köze, nem. Az hogy te meggondold magad (nem felel meg amit kaptál) és visszaküldöd az sem ok.De annyira azért nem értem ezt az előrerohanást a dolgokban. Termék kell vagy az lényeg hogy az X gyártó éppen gyártás alatt lévő termékét vedd meg és ami csak kereskedői árúkészlet az már nem kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok