Új hozzászólás Aktív témák
-
[link]
Ezt nem is értem, minek? régen pont erről szolt a játék, hogy magunktol felfedeztuk a tájat az eszközöket, annak igy mi értelme van, ha az AI megmondja, hogy mi a legjobb kombo a játékban a fegyverek vagy a szettek összeválogatásokkor? egy diablonál, majd mindenki ugyan abban fog rohangálni,mert az AI a legjobb cuccokat megkeresi neki ?
Vagy mi lesz a következő megveszi a játékot és csak elinditja a játékot és azt mondja, hogy játszd véágig a játékot és akkor majd a játékos meg csak ugyan ugy végig nézi mint ha a twitchen valaki játszana.
Mondjuk azt se nagyon értem, hogy az miért nem szerzői jogok megsértése, mikor valaki megveszi a játéokt és az össze sfeaturet és történetet megmutatja akár 1 millio embernek is akik nem vették meg a játékot?Illetve a tuningnál kiváncsi vagyok, hogy ki fizeti meg a kárt ha az AI azt mondja, hogy huzd fel a CPU--t 5,2 hzre, mert jo lesz, aztán a tied meg pont elfustől töle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Nem hűtő hűtő
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s