Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
[link]
Ezt nem is értem, minek? régen pont erről szolt a játék, hogy magunktol felfedeztuk a tájat az eszközöket, annak igy mi értelme van, ha az AI megmondja, hogy mi a legjobb kombo a játékban a fegyverek vagy a szettek összeválogatásokkor? egy diablonál, majd mindenki ugyan abban fog rohangálni,mert az AI a legjobb cuccokat megkeresi neki ?
Vagy mi lesz a következő megveszi a játékot és csak elinditja a játékot és azt mondja, hogy játszd véágig a játékot és akkor majd a játékos meg csak ugyan ugy végig nézi mint ha a twitchen valaki játszana.
Mondjuk azt se nagyon értem, hogy az miért nem szerzői jogok megsértése, mikor valaki megveszi a játéokt és az össze sfeaturet és történetet megmutatja akár 1 millio embernek is akik nem vették meg a játékot?Illetve a tuningnál kiváncsi vagyok, hogy ki fizeti meg a kárt ha az AI azt mondja, hogy huzd fel a CPU--t 5,2 hzre, mert jo lesz, aztán a tied meg pont elfustől töle.
-
CRTs
aktív tag
válasz
DarkByte #797 üzenetére
Köszi megnézem. Hát "jártamban keltemben" már láttam ilyet hogy "rig"-elnek valami egyszerűbbet. De engem jelenleg csak a bevilágítás meg kamera része érdekel szerintem statikus már sok mindenre elég
"keyframe"-re pl. DE. Gondolom el is kell találni blenderrel hogy a modellen éppen mi van. Úgy veszem észre hogy ilyen szempontból jól viselkedik mert "szimpla" hemisphere bevilágítás jó tud lenni hozzá ( feltéve hogy nem szimpla kiemelés történik valami hátteres képgenerálásból hanem egyenbevilágítás és nálam már működik valami ilyen). -
DarkByte
addikt
ComfyUI-3D-Pack-ben már van hozzá node ahogyan olvasom a readme-jét. (nem próbáltam, én utoljára a TripoSR-t teszteltem)
Legalább 16GB VRAM kell hozzá viszont.
Az a gond ezekkel hogy csak statikus 3D asset-eket tudsz csinálni, ami arra jó hogy bedobod valami háttér elemnek egy környezetbe. De ha mondjuk irányítható karaktert akarsz belőle csinálni, akkor a letisztítása és rigging rengeteg munka, ahogy olvasom több mintha megrajzolnád magad. (én még annyira se értek Blender-hez)
Előbb utóbb gondolom majd generálni tudnak már olyasmit is.[ Szerkesztve ]
-
CRTs
aktív tag
válasz
lockdown90 #795 üzenetére
Nincs igazából szükségem rá mivel még blenderben nem vagyok azon a szinten hogy tudjak vele mit kezdeni de érdekel más mire jut,
ezzel ugye meg lehet azt csinálni hogy korrekten legyen 3D háttér elé téve dolog mivel ugyanaz a két FOV. Ezután van erről ötletem hogy hogy lehet folytatni ha egyszer benntvan 3D háttér előtt 3D modell, és arra valami alkalmas kezdemény viszont van nálam. -
CRTs
aktív tag
https://penghtyx.github.io/Era3D/
aki ezt működésre bírja lokálban írhatna privit. Most éppen hiába próbálkozna aki demo-ra bök elvileg.
-
-
Kicsit jobb hangnemben már srácok!
-
scream
veterán
válasz
Kékes525 #788 üzenetére
Aha, okés. Miután TE nem vagy képes értelmezni, hogy mire fizettél elő, majd utána vered az asztalt, hogy nem férsz hozzá egy olyan feature-höz, ami az előfizetett csomag kibővítése és még épp élesedik, még neked áll feljebb. De persze, nyilván nekem kell az illemtanfolyam.
Nem tudom mi mellett kellene érvelnem, mivel én nem akarok senkit sem meggyőzni, puszta tényeket írtam le.
De látom a személyeskedés az megy, meg az éterbe való beleböfögés. De érdemi reakcíó arra nem érkezett, hogy miért vársz olyan feature-t el a pénzedért, ami hivatalosan nem a csomag része vagy hogy a GDPR vagy egyéb adatbiztonsági intézkedések hosszútávon vajon tényleg hátráltatják-e a fejlődést.
Úgy látszik a Google csak az én barátom, mert neked nem sikerült kikeresni, hogy:
- mi van a Plus előfizetésben
- mi az a rolling update, hogyan és miért működik úgy, ahogyRemek AI összefoglaló a forrásokkal, csak annyi a baj vele, hogy egyik sem arra mutat rá, hogy a GDPR bármiféle visszatartó erő lenne - te amúgy elolvastad egyáltalán őket vagy csak a ChatGPT-ből bemásoltad és kész?
Részemről én itt zárom a dolgot.
-
Kékes525
félisten
1. [Why Europe is lagging in the AI race with the US and China?]
2. [Europe is losing the AI race]
A többit keresd meg Te. A Google a barátod!
Ha nem tudsz angolul szívesen lefordítom.
A forrásokról:
1. A McKinsey egy világhírű tanácsadó cég, amely alapos kutatásokat végez és hiteles adatokat közöl a globális piaci trendekről és technológiai fejlődésekről. Az ő tanulmányaik rendszeresen használt források a vállalatok és kormányok számára a stratégiai döntéshozatalban.
2. A Sifted az Európai Innovációs és Technológiai Intézet támogatásával működő médiaorgánum, amely mélyreható elemzéseket közöl az európai startup és technológiai szektorról. Szakértőik gyakran idéznek megbízható forrásokat és iparági szakértőket.
3. Ez egy szakmai portál, amely részletes és naprakész információkat szolgáltat az automatizációról és a technológiai fejlődésről, különös tekintettel az ipari alkalmazásokra. A portál rendszeresen idéz hivatalos jelentéseket és iparági szakértők véleményét.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"hőbörögni"
Javaslom járj egy alapvető illemtanfolyamra. Én csak véleményt mondtam és nem "hőbörögtem". Ha nem tudsz érvelni, csak ilyen mankókkal, akkor ne szólj hozzá.
"Milyen reprezentatív mérőszám alapján lett ez megállapítva? Vagy csak hasracsapás? "
Például a szakértők véleménye alapján, például a megjelent cikkek száma és minősége alapján, például a cikkek citációs indexe alapján, például a cikkeket író szerzők citációs indexe és impakt faktora alapján.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz
Kékes525 #785 üzenetére
Továbbra is ajánlott lenne elolvasni, hogy mit is foglal magában a csomag, amire előfizettél és csak útána hőbörögni.
"A GDPR sokszor akadályozza az MI fejlődését"
És szerinted ez miért van? Nyilván azt indikálja, hogy a jelenlegi módszerek, amiket alkalmaznak a modellek fejlesztésére/tanítására magasról raknak az adatbiztonsági (egyéni/kollektív) szempontokra - szerinted az "MI" fejlődésének érdekében jobb lenne ezt az aspektust beáldozni?
"Ezért is van ennyire lemaradva Európa más világrészektől, országoktól."
Milyen reprezentatív mérőszám alapján lett ez megállapítva? Vagy csak hasracsapás?
[ Szerkesztve ]
-
Megint törölni kellett pár hsz-t, maradjunk a topik témájánál, ez nem személyes blogfelület.
-
-
scream
veterán
válasz
Kékes525 #780 üzenetére
Ugye a Plus csomag az nem most indult; az, hogy bővül időközben - az eredeti plan-hez képest - az plusz dolog.
De gondolom akkor mindenki, aki rolling-update-et tol (MS, Google, Apple, Tesla, stb), ott jobb megközelítés lenne, ha addig (?) árat csökkentenének / több vasat alápakolnának a rendszereiknek, ugye?
Amúgy, ha megnézed az elérhető csomagoknál a Plus-ban, sehol nem írják konrétan azokat a feature-öket, amiket hiányolsz. A ChatGPT4o model-t nevezik meg, ami el is érhető + korai hozzáférés új feature-ökhez (sehol nem szerepel, hogy azonnal, mindenki eléri majd ezeket).
Szóval, amiért "fizettél, az jár is" neked.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Igen. De csak, "is", mert mást is írtam. Kifizettem, azaz jár nekem. Nem hiszem, bárki is szereti azt, ha pénzéért kevesebbet kap, mint amit ígérnek, vagy más kap ugyanazzal az előfizetéssel mint más. Úgyhogy amit írsz, az nem igaz. Szócsavarás, hibás érvelés.
[ Szerkesztve ]
-
lockdown90
senior tag
Codestral-t próbálta már valaki? van róla hands on tapasztalat?
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Kékes525 #773 üzenetére
Az új funkciókra gondolszmint például az alkalmazáson belüli folyamatos csevegés? Folyamatosan érkezik az embereknek, nem egyszerre eresztettek rá mindenkit. Valószínűleg a szokásos roham van náluk ilyenkor mint minden bejelntésük után. Nem szereténk mégegyszer azt ami a novemberi esemény után történt. Hónapokig használhatatlanok voltak a szolgáltatásaik.
-
Kékes525
félisten
A bonyolult problémákat részproblémákra kell osztani. És teljesen igaz, valamilyen szinten érteni kell hozzá. Minél jobban értesz az adott kérdéskörhöz, annál jobban tudod promptolni.
Most egy egyetemi jegyzetet kezdtem vele íratni. Először megírattam vele a tartalomjegyzéket, majd az átvezető szövegeket az egyes fejezetek kidolgozásához, mert egyszerre nem tudja megírni. Különbeszélgetések kellenek ehhez, másrészt sajnos nem emlékszik az előző beszélgetésre.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Magyar IP-ről tudja valaki használni a ChatGPT4o-t? Plus előfizető vagyok, habár megjelenik a 4o, de a plusz funkciói már nem (androidról és PC-ről sem). Nem értem miért?
-
5leteseN
senior tag
Igen, az előző hozzászólásban említett programot (azon belül is a Faster-Whisper-t) teljes elégedettséggel használom!
Ami jár, az jár(Mp3Pintyó-nak):+
Én annyit egyszerűsítettem magamnak úgy, hogy megcsináltam a videó-könyvtáras beállítást a videóból, így nem kell átnevezgetnem semmit, csak berakom a magyarra feliratozandó videót a könyvtárba és staaaart...
Kb egy kv-idő alatt megcsinálja az 5-25perceseket!...nem kell átnevezgetnem, beállítgatnom semmit, "kopi-paszta"!
[ Szerkesztve ]
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Jelenleg ez a legjobb és leggyorsabb megoldás a hang átalakítására szöveggé:
Mesterséges intelligencia a hangfelismerésben: OpenAI Whisper bemutató és használati útmutató -
zolka95
őstag
Üdv!
Youtube videók fordítására és feliratozására létezik AI program?
A chatgpt csak csak akkor fordítja le, ha begépelem neki.Van arra megoldás hogy hang alapján vagy legalább angol szöveg alapján lefordítja a videót? Még ha a felirat időzítést nem is tudja, legalább hang alapján fordítsa magyar szöveggé.
-
Utka
aktív tag
válasz
hiperFizikus #751 üzenetére
BOCS!
OFF
aláírásodra:
Collin McRae pedal cam
ONTengrai -t használ valaki?
-
Azt lehet tudni, hogy az OpenAI foldrajzilag hol tarolja a beszelgeteseket?
-
Sliderxy
senior tag
Chatgpt képletrendezőjével csak nekem van gondom? Ma szét van esve az egész.
Pl a szép rendezett forma szerint ilyeneket jelenít meg:
\[ \frac{1}{(s - 1)(s + 2)} = \frac{1/3}{s - 1} - \frac{1/3}{s + 2} \] -
consono
nagyúr
válasz
Mp3Pintyo #757 üzenetére
Persze, van egy halom segítség, de azért programozni valamilyen szinten tudni kell... Repveznek az a nagy problémája, hogy nem tud. Nekem meg lehet bármilyen jó a Cody, ha nem integrálódik az R-Studióval
DE én sem fejlesztő vagyok, csak magamnak írok toolokat, ha kell.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Nagyon sok elég jó megoldás van. Kissé feltorlódtak a videók amiket el kell készítenem de az ingyenes open source textto3d és imageto3d megoldásokból rengeteg van amiről szeretnék videót készíteni. Nem tudok pontos dátumot ígérni de heteken belül várható több bemutatása is.
-
repvez
addikt
nekem csak az a gondom ezzel a részdolgos megoldással, hogy ahhoz értenem kellene egy kicsit a programozáshoz, hogy tudjam, hogy a kis részelemeket hova pakoljam a teljes részben, illetve ha kis elemeket kérek töle, hogy kodoljon, akkor lehet, hogy teljesen más elnevezések lesznek a változoknak igy hiába másolom egybe a részeket nem fog muködni, mert nem lesz egyező az összetartozó részek a változók alapján.
-
ptesza
senior tag
válasz
hiperFizikus #751 üzenetére
Kösz!
-
hiperFizikus
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=MgOil6jnp1E
Csak úgy eszembe jutott, nem jártam még utána : ilyesmire gondoltál ?
lányos : -
ptesza
senior tag
Van ez a MakerWorld nevezetű oldal. 3D nyomtatás a fő profil, illetve közösségi megosztó oldalként működik. Rövid idő alatt futtaták fel és nagyon népszerű is.
Van a MakerLab menüpont ahol van két érdekes AI eszköz is. Az egyiknek fotót kell megadni míg a másik videóból dolgozik. Az így megadott forrásból 3D modelt tud készíteni. Na ez nagyon fancy! Valószínűleg regisztráció és belépés után lehet használni, mert 10db lehet per hónap. Hát ez elég gyorsan elkopik.Nincs véletlenül valami megoldás amivel saját gépen is tudnék ilyeneket vagy sokkal jobbakat alkotni?
-
consono
nagyúr
-
Lokarson
tag
válasz
Lokarson #741 üzenetére
Erről a bizonytalanságról tud valaki részletesebb infókat adni?
Az a baj, hogy sokkal egyszerűbb kérdésekre is eltérő és helytelen válászt kaphatsz.
Példa: 1234:4 eredményét helyesen adja meg, de ha írásbeli osztást kérsz részeredményekkel a következő kérdésben, akkor meglepő módon az 1234 osztható lesz néggyel. -
-
Lokarson
tag
Sziasztok! Kipróbáltam a Cody-t. Meglepően jól működik, de fájdalmas, hogy mint minden nyelvi modell gyerekbetegséggel küszködik. Kértem, hogy egy halmazból generáljon részhalmazokat megadott szabályok alapján. Háromszor kellett elmondanom, hogy hibás lett az eredmény, mire negyedikre jó választ adott. Mindig elismerte, hogy helytelen lett a válasza. Kértem, hogy a végén rendezett sorrendben mutassa az eredmény, ekkor elrontotta a helyes megoldását.
Használható, de nagyon figyelni kell a válaszra. -
válasz
hiperFizikus #735 üzenetére
Megint 3 offtopic hsz toled, legyel szives befejezni.
-
hiperFizikus
senior tag
Megtudnám mondani, hogy miért, de a moderátorok kérték, hogy ne mondjam ! Úgy hogy puffoghatok - ♥ -
[ Szerkesztve ]
-
válasz
lockdown90 #733 üzenetére
Úgy látszik ez nem zavarja
Én léptem a topikból egy időre, majd visszajövök, ha letisztult.
-
lockdown90
senior tag
válasz
hiperFizikus #731 üzenetére
túl sok elismerő szót nem kaptál abban a topikban sem, ahogy látom
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #731 üzenetére
⦓⁸ pillanatnyi és lokális autoloader ⁸⦔
Csak hogy ezt le-hozzá kell programoznotok, mert jelenleg e autoloader még csak globálisan ható
[ Szerkesztve ]
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #730 üzenetére
Ezt a pillanatnyilag 14.4 ezer db kódsor = 455 oldal -amat egy intelligens formalizmus koordinálja ! - én találtam ki ♥ - ajánlom nektek is .
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
hiperFizikus #727 üzenetére
Ilyenkor több mindenben tud segíteni. Megadod neki a kódodból mondjuk az egyik fájlt és megkéred, hogy segítsen optimalizálni, ellenőrizni, hogy megfelel-e a mostani verzióknak mondjuk pl PHP 8 esetén (nem tudom miben írtad őket). Vagy ha hiányos akkor azt kéred tőle egészítse ki egy új funkcióval.
A Cody mindezekre könnyedén képes. -
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
hiperFizikus #720 üzenetére
Már van egy program amit elkezdtél írni. A Cody rengeteg forráskód szerkesztőhöz elérhető, például a Visual Studio Code . Ide feltelepíted.
És utána elolvasod ezt ami mindent elmagyarázBocsi de kicsit hosszú lenne és most más teendőim vannak.
-
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
freddirty #716 üzenetére
Már egyre inkább ott tartunk, hogy képes ilyen kódolásra. Több irány van amit tudsz használni.
1. Egy fejlesztő rendszer kiegészítéseként látja a teljes kódbázisodat és ott folyamatosan segít automatikusan illetve beszélgetni is tudsz vele: Cody, Copilot...
2. Már meglévő kódbázis javít: SWE-agent
3. Szöveges promptból kiindulva és megadva egy dokumentációt. Elindul a feladat végrehajtása és elkezd dolgozni, ami kó ideig tart. Elolvassa a dokumentációt, keresgél a neten és azt látod, hogy folyamatosan hozza létre a fájlokat. Ha hibára fut akkor javítja és megy tovább. Devin, Devika, OpenDe -
-
freddirty
senior tag
na pont arra lennék kíváncsi, hogy vagyunk-e már ott, hogy egy adott speciből képes-e már az AI használható kódot generálni, amihez annyira már nem kell hozzányúlni hogy minden egyes sort át kellene néznem mert annak nincs értelme.
De ezek szerint akkor szerrinted nem.
És igen pont az olyan problémákra lenne ez jó ami, csak egyszer használatos vagy akár ideig óráig aztán ha változik/cserélődik a speci akkor úgyis neki kell esni a megoldásnak újra.
Nyilván business crritical szolgáltatásokban, meg ahol a biztonság fontos, nincs keresnivalója ilyen alacsony minőségű kódnak, de sok problémára viszont jó megoldást nyújthat, és nagyságrendekkel csökkenthetné a ráfordított (felesleges) időt.
Na mindegy akkor elengedem megint egy időre a dolgot, de remélem sikerül még fejlődnie a világnak ebbe az irányba is. -
scream
veterán
válasz
freddirty #712 üzenetére
Nagy jártasságom nincsen AI-al való kódolásban, csak kódolásban. Saját tapasztalat alapján sokrszor a szar kódot nehezebb átlátni/javítani - ezáltal több idő megy el vele, mintha az ember nekiülne és megcsinálná maga - és akkor legalább már érti is a kódot (jó esetben).
A te példádnál maradva, jelenleg szerintem nincsen semmi biztosíték, hogy a custom file beolvasása után ténylegesen látja-e az összes mezőt, arra sincs, hogy adott mezőnek a típusát jól oldja fel. Legyen a file-ban 200 ilyen mező, ebből mondjuk 80 mezőt lát, aminek a 80%-nál eltalálja a típust, kiköpi neked a kódot a parser-hoz és kész. Ilyenkor akkor mit teszel? Át kell nézni, hogy mit/hogyan próbál felismerni, majd összevetni, hogy melyik mezők vannak meg, a típus stimmel-e és a maradékot pótolni/javítani. Ha te nekiülsz 0-ról megírni, akkor a mit/hogyan átnézés helyett egyből a saját megoldásnak tudsz nekiállni és max ott megy el a mező/típus, ha te is kihagyod véletlen - de ez szerintem még mindig gyorsabb megoldás, mint a kiköpött kódot foltozni.
Meg nyilván az is kérdés, hogy kell-e karbantarthatónak/továbbfejleszthetőnek lennie a megoldásnak vagy csak valamilyen problémát oldjon meg a program valahogy, mindenféle egyéb megkötés nélkül és annyi.
Részemről, amúgy nem támogatom az ilyen "instant, egyszer használatos" kódokat/programokat - így is annyi digitális hulladék keletkezik. Aztán főleg nem úgy, hogy utána az ember publikálja is, hogy "néééézd mit írtam" - aztán az összes érdeme abban van, hogy kitalált egy valamilyen problémát és beadta az LLM-nek, hogy oldja meg azt adott nyelven - de hogy hogyan oldja meg, mennyire performens, milyen libeket használ, stb arról lövése sincs, csak mondjuk szerencséje volt, mert látszólag tényleg az elképzelt problémát oldja meg.
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
Aki AI-al segített kódolásban jártas, az meg tudná mondani, hogy jár-e már a technológia ott, hogy mondjuk specifikáció alapján leszállít az AI egy szar minőségű kódot/library-t amit már csak javítani és tovább fejleszteni kell?
Csak azért kérdezem, mert régen voltam már fejlesztő (90-es évek, 2000-es évek eleje) és nem sok időm/kedvem van manapság soksok órát rádobni 1-2 feladatra, főleg ha annak a nagy része mondjuk "favágás".
Pl. ha van egy custom (nem json, nem standard, stb...) file vagy protokol leírásom többszáz mezővel, akkor le tud-e szállítani egy parsert hozzá. Nyilván technikailag meg tudnám írni hobbiból de ez pure favágás nézni a specit és számolgatni a mezőget, javítgatni ha elcsúsztam vhol a számításban stb...Biztos nem tolnám el ilyenre a szabadidőmet. Erre pont jó lenne egy AI által generált akármi, amit aztán át lehetne szervezni más funkciókba/library-kbe. Mondjuk pythonban, azt még az én öreg fejem is felfogja -
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
hiperFizikus #678 üzenetére
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Több ilyen megoldást is tudsz használni. Ráadásul ezek mind nyílt forráskódúak:
1. LMStudio + AnythingLLM
2. PrivateGPT
3. Nvidia Chat with RTX
4. Ollama + OpenWebui
Lehet készítek egy összehasonlító videót a témában. De most éppen egy mi a leggyorsabb képgeneráló módszer saját gépen a következő videó alapja. -
User_2
tag
válasz
benfolds #707 üzenetére
szerintem ez valódi felvétel, utólag AI color enhancing filterrel.
a fakehez szoktatás elkezdődhet a meglévő anyagok fake-hez hasonlóvá tételével, így később, amikor a valóban hamis tartalmak megjelennek a szemed már nem érzékeli annyira egyértelműen a különbséget eredeti és hamis között.
-
válasz
hiperFizikus #703 üzenetére
Az ilyen nagyon off, a topik témájához távolról se kapcsolódó hsz-eket hagyjuk meg inkább másik topiknak, itt maradjatok az ontopik kérdéseknél.
-
benfolds
őstag
válasz
hiperFizikus #706 üzenetére
Egy haverommal két napja azon vitatkozunk, hogy ez a videó Csungkingról valódi-e, annyira perfekt minden részletében. Elég megnézni az első 20 percet. Túl szép, hogy igaz legyen. Az is a valódisága ellene szól, hogy mintha "ki lenne simítva" egy csomó felület. út, fák lombja, autók fényezése. Lehet, hogy részben CGI vagy valami AI cucc?
-
repvez
addikt
Más forumon is összefutottam az irásaiddal, és ott is hasonlo számomra valami elvont összevisszaságban probálsz komunikálni.
Kicsit olyan olvasni mint sajtreszelövel rejszolni, nem élvezetes ,de felettébb fájdalmas. -
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #703 üzenetére
Láthatjátok azon a pár képen, hogy az egyiken van 1 digitális karóra, ami "lapos gombelemre" működik . A külsői ventilátor meg azért van, hogy segítse a laptopom belsői ventilátorát . Ezt erősíti a laptopom alá tett faléc, ami a gumija nélkül lehetetlenül csúszkálna .
Táj-funt csinálni velük egy kicsit komplikáltabb, de lehetséges : a korszerű digitális karórák ráköthetők a mobiltelefonra{ez is van az egyik képemen}, e mobiltelefon meg a laptopra -> a laptopoddal megnézed az internetes időjárás előrejelzést -> és amikor viharos szelet ígérnek neked, akkor másokkal ellentétben te kinyitod a szobád ablakát és ajtóját, hogy jókora kereszthuzatod lehessen, ha jön a neten beígért vihar = táj-fun .
[ Szerkesztve ]
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
DarkByte #701 üzenetére
https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=166050890&t=9254325
" Most biztosan minden ki röhögni fog rajtam, mert dilisnek gondoltok, de valóban van gumi a laptopom alatt .
Ajánlom nektek is, hogy tegyetek ilyesmi "pneumatikát" a tervezet elavulásos laptopjaitok alá ♥ " -
5leteseN
senior tag
-
DarkByte
addikt
A lelkesedéssel nincs gond. Azzal hogy laposelemre kötött ventillátorral akar tájfunt csinálni, azzal igen.
A másik meg hogy úgy faggatja a ChatGPT-t önmagáról, mintha a válasz amit ad valós lenne. (Csak halucinál neked egy választ, egyáltalán semmilyen önreflexiója nincs a saját betanítására és működésére. Ha nem egyértelmű hogy ez miért van, akkor még tényleg mindig nincs meg mi az az LLM és hogyan működik.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mini-ITX
- Vitamin topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest