- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Bitcoin topic
- Crypto Trade
- Seed szerver topic
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Linux kezdőknek
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kiskornel #13435 üzenetére
Egyébként is naturalista, vagy inkább purista vagyok. Lehetőség szerint kerülök minden kihagyható filterezést. És most egy grafittal rajzol portrét kéne megörökíteni, tehát végképp nem akarom "újrarajzolni" a sok szűréssel a ceruzavonásokat és összemosni a papír textúrájával.
Igen, én is így gondolkodnék, hogy HDR-ben érdemes csinálni mindent (a lehető legtöbb információt megőrizve a köztes lépcsők végén) és csak a legvégén ditherelni 8 bitre.
Nézegettem még kicsit az eltérő sorrendben feldolgozott képeket, illetve a közepes expozíciót külön is konvertáltam, hogy azzal is összevessem és arra jutottam hogy tényleg jobb HDR-ben átméretezni a képet, a diterelés utáni átméretezés csak hamis élesítést okoz (távolabb esik az eredetitől).
Egyébként ez lenne a kép, de muszáj lesz kibontani a keretből, mert sehogy sem tudtam kivédeni a tükröződést. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest