-
IT café
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ja, kifelejtettem, hogy Tiger-t (OS X 10.4) külső (USB-s vagy firewire) DVD-meghajtóval is fel tudsz arra az iBook-ra rakni, de igazából a mostani OS X-en minden további nélkül futnak az előbbi hsz.-ben megadott alkalmazások.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
n_gy_k
aktív tag
REG ECC-s RAM-ot is eszik? Abból van itthon 1Gb , ha nem akkor el tudom cserélni simára. Mennyi fér bele maximum?
A 40Gb-os winyó elég szerintem a rendszernek és némi programnak, adatnak. USB-s winyót szeretnék mellé kötni és arra menteni a nagyobb terjedelmű, fontosabb adatokat.
Van itthon egy Pioneer DVD íróm, azt bele tudom tenni, meg egy Asus PCI-s USB2.0-s bővítőkártyám, nem tudom, hogy milyen chipsetes. Ezt honnan tudhatom meg? Bár ez sem akkora tétel, el tudom cserélni olyanra, ami jó bele, ha arról van szó. SATA annyira nem fontos.
Köszi a segítséget.
#5197:
Igen, csak erre semmi másra. Én is úgy gondolom, hogy erre elégnek kell, hogy legyen.
Sajnos nincsen 70-80e ft-om ismerkedni a Mac-el, így marad ez a megoldás. Azért köszönöm a többieknek is az építő jellegű hsz-eket.[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
-
rii
nagyúr
wow.... durca macsek ....
http://foodcourtlunch.com/wp-content/uploads/2007/12/cougar2.jpg
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
<NewL>
addikt
jé, tényleg olyan mikrofon formája van
az msn-es progit kipróbálom.
elég jól szól a hangszórója, bazi jól, a régi gagyi pc-s hangfalam szólt így, vagy még rosszabbul.
azt szeretném, hogy próbálgatom a gépet, telepitgetek agybafőbe, minden olyan programot ami szükségem lesz majd és kellhet, és utána van lehetőség teljes legyalulásra? olyasmire gondolok mint iPhoneon a restore.
(sajnos nincs se lemezem se dobozom, a jó árral ez járt. bár felajánlottam a srácnak pár ezret a hiányzó tartozékokért)[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Joe.36
addikt
Letöltöttem és felraktam a programot amit tanácsoltál, de a gond nem oldódott meg.
Itt egy ScreenShot a hibaüzenetről amit kapok ha rádugom a vinyót.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Joe.36
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szia,
Preferences - Privacy - Remove all website data.
(A Details gombra rátenyerelve egyenként is törölgethetőek a cookie-k és egyéb tárolt adatok.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Láttam, de alapvetően házat vadásztam, aztán így akadtam rá erre az ajánlatra..szóval kis érdekességnek jó lesz, ha meg elkap a gépszíj, inkább költök a Hackintosh projectre, mint tizenezreket régiségekre.
RAMból belekalapálok 1GBot valahogy, ha más nem, szerzek még 1 512es modult..de bízok benne, hogy a 256osokkal is menni fog.
Vinyóval nem vacakolok, jó lesz a P120, az is viszonylag fürge..az aktuális 40esnél biztos jobb..Hackintosh alá persze már SSDt vágnék.
USB2/LAN/Wifi nem lényeg..legalábbis ebbe nem tervezem.Köszi a VGAs tippet, majd átnézek, ha aktuálissá válik
-
Tim82
félisten
Bocs, én néztem el, reggel csipás szemekkel sikerült PowerBook-nak olvasni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
blakey
titán
Igen, a utolsó amit támogat az a Leo.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Találtam egy PPC-oldalt, lefelé görgetve ott van a 10.5.4 és az update is: [link]
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GAMER PC! Ryzen 4600G / RX 5700 XT / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 550w! BeszámítOK
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3070 Ti / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 600W! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- HP OMEN X Gamer mini PC , i7 7820HK , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest