- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz #42308056 #7350 üzenetére
Átérzem, de kicsit inkább próbálj versenyezni "magaddal", és amikor úgy érzed, hogy kihoztad a jelenlegi maximumod, dőlj hátra, és veregesd meg a vállad. Én is csalódott vagyok olykor ha éppen nyerésre esélyes vagyok, de nem sikerül (főleg az ökrök miatt), de legyek csak utolsó helyről feljött 10. helyen végzett mondjuk, és megdícsérem magam, hogy szép volt, pláne hogy úgy értem el, hogy törekedtem a fair play-re, és a clean race -re.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
hitchins
őstag
válasz #42308056 #7350 üzenetére
En szeretem az ilyet mert az a kihivas hogy elol maradj. Maximum kicsit parazok hogy ne legyen mogottem torpedo. Bar ezen sem huzom mar fel annyira magam. Leginkabb az szokott idegesiteni amikor en elbenazok valamit. Pl 50-bol 50 szer jol beveszek egy kanyart de pont amikor kellene elnezem....na akkor vagyok duhos magamra.
-
Oppenheimer
nagyúr
Kapott valaki valamit a bajnokságért?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
KaitouP
nagyúr
válasz Oppenheimer #7353 üzenetére
Még nem.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Gulyopapa
addikt
Semmire. Ez csak egy teszt volt. Amúgy össze-vissza pontozott a rendszer. Egy 10. helyért több pontot kaptam, mint az elsőért...
-
KaitouP
nagyúr
válasz Oppenheimer #7355 üzenetére
Maximum egy "congrats" felugró ablakra.
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
eltelt kis idő megjelenés óta, mik a friss tapasztalatok kontrolleres irányítás terén?
Forzán szocializálódtam 360-on, az lenne a fő viszonyítási alap, persze hajlandó vagyok tanulni meg alkalmazkodni.Amúgy bétát próbáltam, az nem tetszett, de most munkahelyemmel szemben az Alza is kiállította, ott is mentem pár kört a héten és határozottan jobb, mint amire a betából emlékeztem.
Kormány sajna helyhiány miatt nem opció, ezért érdekelne a hosszabb távú tapasztalatotok.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
törölt tag
válasz KaitouP #7357 üzenetére
You're Winner!
Na üdv megint az E SR csapatban, harmadik helyről indultam, bejöttem másodiknak erre a harmadik nem bírta ki, meglökött, elmentek még páran, aztán nagyjából tartottam magam, jöttem előre, erre valaki megint hátulról kitorpedózott, amitől elborult az agyam és elkezdtem dodgemezni...
-
Viper26
nagyúr
-
heihachi
addikt
válasz #42308056 #7360 üzenetére
Tegnap kb én is így jártam E-be estem vissza egyetlen meccs alatt, de úgy, hogy én konkrétan egyszer sem mentem bele úgy senkibe, hogy ne engem löktek volna bele. Aztán a másodikon is kaptam kétszer 10mp büntit úgy, hogy közöm nem volt hozzá (pl. oldalamba csapódott bele a mögöttem jövő orra, nekilökött a mellettem menőnek, nesze itt van érte 10mp bünti). Innentől löktem ki mindenkit akit csak tudtam. A szép az, hogy innentől összesen nem kaptam 10 mp büntetést, és feljöttem a lökdösődéssel 4 helyet úgy, hogy konkrétan szándékosan nem fékeztem a visszafordító előtt, beleszálltam hátulról, kiment a világból, én meg lelassultam annyira, hogy simán bevettem a kanyart, és csak 3mp bünti járt érte. C SR-ben és alatta bőven megéri lökdösődni, mert annyiszor úgyis beléd szállnak, hogy ne tudj feljebb lépni, viszont ha mindenkire vigyázol sose végzel előrébb (merthogy ők cserébe nem vigyáznak rád).
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
KaitouP
nagyúr
válasz Bad Pritt #7358 üzenetére
Nyilván sajnos a profibb kormányosok mellett nem fogunk labdába rúgni kontrollerrel - épp ezért is szorgalmaznám azt hogy a kontrolleresek csak a kontrolleresekkel, a kormányosok csak a kormányosok ellen játszhassanak - de egyébként teljesen korrekt a kontrolleres irányítás.
(#7359) Oppenheimer
Lehetne igen több veresny is, meg a gyorsabb autó kategóriák is végre, nem csak Gr.3...
(#7360) erahurka
Akkor hogy egy klasszikus is meg legyen idézve: [link]
"You're winner? YOU'RE WINNER?! I are winner madderfakker?"
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #7361 üzenetére
Streameltem Twitch-re, az utolsó futamom volt reggel. Előtte meg nyertem, volt két pole-om és több elég jó helyezésem.
Annyira nem volt látványos a lökdösődésem mert kifejezetten célszemélyekre utaztam. A disznóra aki dominót indított mögöttem a kettes kanyarnál meg az idióta németre, aki már korábbi versenyen se bírt magával.
-
hitchins
őstag
válasz heihachi #7363 üzenetére
Em nem tudom szerintem ez nem tul korrekt hozzaalas. Ertem en hogy felhuzod magad de ez meg nem ok arra hogy mas vetlen jatekosok versenyet is tonkretedd.
Ha tudod ki lokott ki es valahogy visszaadod neki hat legyen de ez a dogoljon mwg mindenki mentalitas hat enyhen szolva sem szimpatikus. Ha mindenki ezt csinalja akkor sok jo futam lesz
Arrol nem beszelve hogy emberek vagyunk nem biztos hogy direkt ment beled lehet elnezte.
Nekem is volt mar ilyen oda-vissza.
Utana bocsanatot kertem es ennyi. Mondjuk ha direkt elkezdett volna utana lokdosni biztos nem irok ra.[ Szerkesztve ]
-
mattheus
őstag
válasz Bad Pritt #7358 üzenetére
Szerintem határozottan jó a kontrolleres irányítás. Én kormánnyal is rendelkezem (G29), de eddig lehetőség hiányában csak kontroller volt opció. Tegnap ezen változtatva futottam pár kört és kb. 10-12 kör elteltével tudtam megközelíteni (fél másodperccel voltam rosszabb) a kontrolleres időmet (csak egy pályáról beszélek).
Nagyon sokat kell gyakorolni kormánnyal szerintem (váltás időzítés, fékezés erőssége), hogy utána jobb lehess vele. én jelenleg a kontroller esetében jobban tudom adagolni a féket, mint pedállal. Persze ez is javulni fog, de türelem kell hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz mattheus #7368 üzenetére
Nagyjából azonos időket lehet futni. Ahol sok váltakozó éles kanyar van ott jobb a kontroller pl picivel, mert hamarabb atcsapod az ellentétes oldalra. Finom kanyarokkal meg kormány jobb. De mindkettőre gyakorolni kell, az h valaki világ életében kontrollerrel játszott s rögtön ugyanolyan időket fog futni kormánnyal, az esélytelen. Majd idővel, ha ráérez
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Most néztem hogy ma új bajnokság kezdődik, szóval hajrá mindenkinek.
-
Viper26
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
-
mattheus
őstag
Logitech G29-es kormánynál van valami ajánlott beállítás vagy az alap is jó ?
-
heihachi
addikt
válasz hitchins #7366 üzenetére
A megjelenés óta játszok vele, és eddig maximálisan vigyáztam mindenkire, ugyan ebben a naív hitben élve, hogy biztos véletlenül ment 255-el a 60-as kanyarban. De ha mégy pár versenyt a C SR/ D DR kategóriában valahol a közép mezőny vége felé, akkor láthatod te is, hogy ez nagyon nem véletlen, hanem abszolút koncepció a többség versenyében.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
hitchins
őstag
válasz heihachi #7383 üzenetére
Pont ezert kellene arra gyurni hogy mielobb felkerulj a/s osztalyba.
Menni kellene par versenyt ahol elengeded hogy hanyadik vagy es megprobalsz nem utkozni akkor is ha helyezeseket buksz. A/S osztalyban azert mar szerencsere keves az ilyen.
Nem vagyok naiv tudom hogy sok a gyoker de ettol meg nekem nem kell ugyanugy viselkedni foleg nem az “attatlanokkal”[ Szerkesztve ]
-
Dagohun
tag
Üdv!
Lehet esetleg valamit arról tudni hogy a GTS VR részével terveznek e valamit a közel jövőben? Mert ami van elég sovány, értem ez alatt a beállítások teljes hiánya. Körök száma, időmérő, nehézség beállítsa stb... Élmény benne vezetni, de karcsú, két kör per pálya az ellenfél nehézsége sehol sincs. Ezért kérdem lehet tudni valamit róla. -
KaitouP
nagyúr
Nov. 15-20 -ig INGYEN PS+ kipróbálási lehetőség keretében a Gran Turismo Sport online részét is ki lehet próbálni, így ajánlom mindazoknak akik eddig nem tették, mert single player mókától csodát várva vették meg a játékot, hogy próbálják ki az online egymás ellen versenségés szépségeit.
-
KaitouP
nagyúr
Azért az jópofa hogy amikor gyakorolsz a gokart versenyre, futsz egy kört, majd megjelenik előző köröd szellem gokartja, és meglátod hogy nincsen sofőrje, akkor most... ha a gokart is szellem, akkor a sofőr extrán szellem, azért nem látom?
-
dinostaRR
tag
válasz Gulyopapa #7356 üzenetére
A rendszer nem pontozott és jelenleg se pontoz össze vissza. Valószínűleg azon a versenyen ahol 10. lettél jóval erősebbek voltak az ellenfelek és/vagy jobban teljesítettél. A rendszer kb ezeket veszi számításba: DR-ja és SR-ja az egész mezőnynek, helyezésed, leggyorsabb kör, koccolás, pályaelhagyás, bünti.
[ Szerkesztve ]
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
Dagohun
tag
Én jelen állás szerint D és S vagyok. Óvatosan vezetek de nem nyerek sose.
Mindig 10. helyről indulok és érkezem is be. Már nem idegeskedek. Pontoz ahogy akar. Rosszabb nem leszek, de jobb se. Nem birok jobb időt menni és legtöbbször B és A-s versenyzőkkel rak össze, valszeg a S osztályom miatt. Becsülettel lenyomom a versenyt. Bár mostanában már csak inkább VR-ben vezettek de ott 1-1.5 órát is. Kár hogy kevés a lehetőség benne és még pénzt se ad verseny után, egyedül a levezettet km-t számolja.[ Szerkesztve ]
-
Gallardo007
tag
Aki offline játszik ajánlom, hogy hozzon létre egyedi versenyt. Gr4 Ferrari 458, Gr3 autók ellen profi szint 20 helyről rajt és 40 perc a Nordschleifén. Az 5. kör végén görcsben állt a kezem és 2mp el lemaradva a 2. lettem.
-
mattheus
őstag
Tegnap átkerültem a B csoportba (Driver Rating) és elkövetkezett az a pillanat, amire (nem) vártam.
Stabilan a mezőny utolsó régiójában vagyok megtalálható és jó, ha az utolsókkal tudok rendesen versenyezni, de tegnap 18 másodperccel voltam lemaradva az utolsótól és a be sem értem idő lejárta előtt .....A kérdésem az lenne, hogy amennyiben ez a tendencia folytatódik, akkor visszasorolódom , jobb esélyeket kapva ?
Feltételezem igen, mert tegnap a Daily Racen megnéztem a Top 10 köridőt (4 másodpercre voltam Tőle) és a fele a csúcstartóknak legalább D-s (!) Driver Ratinggel rendelkezett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mattheus #7396 üzenetére
Driver rating inkább a versenyzést nézi, tehát hogy tudsz-e előre lépni vagy tartani a helyezésed. Én is folyton felkerülök B-be, de ott már elég kemény ellenfelek vannak, akik általában tudnak konzisztens köridőket autózni. A legtöbb versenyem alacsonyabb osztályban nyertem, de azokhoz képest meg néha rakéta vagyok.
-
Peat76
őstag
Gran turismo sport kérdés! Kérem segítsetek! Miért nem a US profilhoz tartozó mentéshez adta az ajándék creditet a játék, pedig US profil alól aktiváltam! Erre átmentem a magyarra és ott adta hozzá! Csak US profilt használok, hogy van ez! Elsődleges profilhoz adja alapból?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
mattheus
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest