Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz ako001 #10845 üzenetére
Egyrészt egy régebbire:
Amikor lemerül a távirányítóban az elem, azt is jó erősen kell nyomni! Nem?Más:
Teljesen láma vagyok, de a videóba nem látom, hogy az 1300 PP-ből hogy csinál 599-t?Igen kicsit furcsa a GT7
Amíg megy a Cafe menu, addig olyan mint ha amatőr szint lenne. Aztán belecsöppensz a profi szintre.
Azt hiszed, hogy tudsz vezetni és jön a valóság.
Egy Aston Martint v12-t vettem. Sokadjára, fejlődgetve, de sikerült vele az első 800-as versenyt megnyerni.
A kör elején hogy állítjátok be a FuelMap-ot? Bal nagyujjal vezetek, és azzal kellene a le-fel gombokkal állítani, de ha kanyar van megy a full szerencsétlenkedés.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz neo-geo #10846 üzenetére
Gratulálok!
Nekem GTSben 5-6 hónap volt a platina, a 91.ig online győzelemhez 4-5 hónap kellett.
A hetedik részben sajnos örököltem a B/S rangomat, de itt nem vagyok még B szintű versenyző.Sőt, nem is leszek az. Még szerencse hogy tetszik a 10. helyért is a harc.[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
válasz -Nándesz- #10850 üzenetére
Köszönöm, igyekeztem nem úgy mint a GTS-ben.
Sokszor ki is léptem, és azt nem számolja bele szerintem a statisztikába. Jah, érdekes fordítás a Pole position-re.ProEvoFun: Köszönöm.
Itt hamarabb meglesz neked a platina, mint már egyszer írtam is!
Igen, itt valahogy jobbak, tisztábbak a versenyek, és az ellenfelek is mások mint a GTS-ban voltak.[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
ProEvoFan
nagyúr
Invitation-al kapcsolatban kérdeznék.
Ha lejár az autó invitation-ja, akkor onnantól nem tudom megvásárolni amíg újra nem kapok rá meghívást?
Ha ez így van, ennek mi az értelme? -
Sordoran
addikt
válasz ProEvoFan #10856 üzenetére
Igen így van, és pont ez az értelme, hogy legyen valami különlegessége azoknak az autóknak. Persze ott amikor mindenki kapott minden autóra meghívót egy bug javítás miatt, ez eléggé a kukába landolt. (akkor mindenki aki akarta megvehette bármelyiket)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ProEvoFan
nagyúr
Ma délután kicsit nyomtam a Tokyo Circuit Experiencet.
Ezek jó, technikás pályák, meg egy kicsit szemét is, mert ha kicsit hozzáérsz a falhoz, kezdheted újra. Gold lett mind a három.
A pénz farmolós Tokyo East pálya első két kanyar kombinációja nagyon cseles. Azzal szívtam a legtöbbet. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz Black&White #10860 üzenetére
Az szép. Jól nyomod.
Spa Circuit Experiencet. 2:20.059-el végre arany lett ez is. Örültem hogy a szintemhez képest ennyire jó időt mentem azzal a GR3as Porscheval.[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
Segítséget szeretnék kérni!
Tegnap megvettem a Tomahawkot. A videó alapján beállítottam. (kellett vele játszani), mentem is pár kört.
Reggel is futottam egy versenyt. majd gondoltam kipróbálom más pályákon is.
Monza. Nem enged be PP1230.
És azóta bárhol bármit állítok ez nem változik. Kivettem a váltót, vissza tettem Full-ba újra kalibráltam, még csak több a PP semmivel sem kevesebb.Mit rontok el?
Utóirat:
Hogy lehet ezzel 1 perc 10 körüli időt menni? 1 perc 30 de az.......Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Ha gondoljátok vegyetek fel barátlistára: Nifty_Ghostface
Épp a licenseket csinálom, és megnézném ki milyen időeredményeket tudott elérni. Már csak az S10 van hátra hogy minden arany legyen ott is közel járok már (2:26:402), de több mint egy hete nem akar összejönni...
Utána szeretném majd a Circuit Experience-eket is csinálni, meg a missionöket, aztán ott is jó lenne látni, ki mit tudott kihozni ezekből.
Köszi!PSN: Nifty_Ghostface
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz edeleny #10862 üzenetére
Ezt nehéz megmondani így látatlanban, de szinte biztos hogy valamit kihagysz az instrukciókból. 599.xx-re butítja le, ezzel a monzai wtc800-as versenyre be kellene engednie. Kövesd végig újra a videót.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
tag
válasz Ghostface #10866 üzenetére
Én is bejelöltek, ahogy többeket is innen, Doughnut_Joe lennék.
Én jelenleg a Barcelonai circuit experiencével kinlódok, bár már csak 3 tizedre vagyok a teljes körös aranytól. Legutóbb a Laguna seca-val izzadtam ennyit. Ha már itt tartunk, szerintem a GT3-as Viper sokkal kezelhetőbb, mint a Huracan.
-
edeleny
őstag
válasz [HUN]NIMROD #10867 üzenetére
Megnéztem! Úgy csinálom!
A gond az, hogy valami beakadt az elméjébe.Amikor megvettem az autót, nem tudtam mitől lezs PP 1300 -ból PP-600.
Elkezdtem állítani, és ki-ki léptem a váltó menüből, a háromszöggel mentettem, és szépen látszott, hogy jön le a PP.
Most bármit csinálok 1: kilépek, és mentek a háromszöggel, vissza megyek, és az eredeti váltó áttétel van. 2: kilépek, mentek, vissza megyek, a váltó áttétel a beállított, de a PP még nőtt is kicsit!A váltó állítás után nem aktív, pirosan villogó háromszog a bal felső sarokba. Szürke, mint ha semmit sem csinlta, volna.
Holnaptól meló, leghamarabb csütörtök délelőtt tudok ránézni.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
bardi
aktív tag
Sziasztok, eléggé kezdő vagyok GT játékokkal, szóval lehet hülye kérdéseim lesznek.
Verseny előtt lehet valahogy tudni, hogy milyen lesz az időjárás? Nem látom sehol, de lehet csak kiüti a szemem.
Illetve a PP miért változik, ha állítom a szárnyat? Az valahogy nekem nem annyira logikus.'92 Honda VFR 750
-
ako001
aktív tag
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz ako001 #10874 üzenetére
Amikor 20M volt a határ, akkor is valamivel többnél állt csak meg a számláló. Szinte biztos hogy 100M felett ez a 10653 a megmagyarázhatatlan plusz, mindig ennyi lesz. Csinálj meg így egy 2 körös versenyt, és azt fogod látni hogy ehhez már tényleg nem tud semennyit sem hozzáadni.
bardi: nem lehet, de vannak olyan futamok amikor minden egyes indításnál ugyanaz történik, tehát ha egyszer megtapasztaltuk, akkor arra már lehet építeni taktikát. Persze vannak olyanok is ahol mindig más és más. Az egyetlen amivel ilyenkor lehet kicsit előre figyelni az a felhőradar az MFD-n.
A PP-számításba minden belejátszik, és állítólag az értékek egymásra is hatnak, tehát nem abszolút módon dől el hogy az adott szám optimális-e, hanem az összkép számít.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
lo_jo
senior tag
válasz ako001 #10874 üzenetére
Gondolom van preorderből a 100k credited, az külön van számolva, olyan, mintha vetted volna a store-ban. Tehát van a pénzért vett credit és van az "ingyen" szerzett. A patch notes-ban is így szerepelt a limit emelése:
- Increased the upper limit of the free in-game Credits from 20,000,000 to 100,000,000 Credits; -
-
ako001
aktív tag
Igen egy darabig elég lesz
ProEvoFan
Ok,bár egyelőre sok látnivaló nem lesz, mivel az elején, csak végig rongyoltam mindenen, ahogy esett úgy puffant alapon. Most tervezem kijavítgatni a dolgokat.
Ez jo hir,hogy müködik automatával is. Eddig mindig TCS1 et használtam mindenhol, azt ki kell majd kapcsolni ?GalaHU Megvettem azt a Toms suprát,biztos ami biztos
[HUN]NIMROD Nem ad már hozzá semmit, megcsináltam egy licenset goldra,és lepörgött a számláló de nem adta hozzá a végösszeghez :_D
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
-
hitchins
őstag
válasz [HUN]NIMROD #10882 üzenetére
Mindenkinek megvan a maga problemaja.. van akinek nincs eleg zseton a kispolski-ra van, aki meg nem tudja mar hova tenni a penzet.
GT7 real life simulator[ Szerkesztve ]
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz hitchins #10883 üzenetére
Naja
Amúgy nálam 160 misi már autókban pihen ha már flexelünkÉééééés elővettem a kormányt, egyelőre nem a Tomahawk hanem a circuit experience miatt (mert van 60 milla biztonsági tartalék is, a farm így már nem olyan fontos), és azonnal meg is csináltam Le Mans-t, ami sokáig pihent. Az utolsó szektorban azon belül is a dupla sikánnál 1 másodpercet jelentett.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
bardi
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #10878 üzenetére
Köszönöm, most befejeztem a menüket, szerencsére a végén már nem viccelt meg egyszer sem.
'92 Honda VFR 750
-
ako001
aktív tag
válasz ProEvoFan #10888 üzenetére
Koszi szépen
Gondoltam amúgy.
Ki is próbáltam, tokyon, hogy minden asistot kikapcsoltam, a medál miatt.
Érezhetően gyorsabb voltam kicsit, csak hát a viszaforditóban, rendszeresen elvéreztem[ Szerkesztve ]
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
bardi
aktív tag
válasz ProEvoFan #10888 üzenetére
Fura, mért én majdnem mindent kikapcsoltam, abs az default, a tc meg 1, vagy 4wd-nél 0, de még így is olyan érzésem van, mintha belenyúlna a játék az irányításba, piciket ellenkormányoz. Kíváncsi vagyok, hogy kormánnyal játszva is belenyúl, vagy úgy már nem.
'92 Honda VFR 750
-
GalaHU
őstag
Kormánnyal is csinálja, mert bugos az ASM, engem is idegbajba kergetett, hogy folyton belekorrigált a kormányzásba, aztán amikor arra én tekertem egyet a volánon, rögtön jött a pördülés…
A megoldás, hogy ki-be-ki kapcsolod az ASM-et.
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ford Mark IV Race Car '67 legendary autó megint megvásárolható. Ugye ez az egyik, ami kell a "Three Legendary Cars" trófeához.
-
bardi
aktív tag
válasz GalaHU #10891 üzenetére
Áh, én azt hittem, hogy ez valami fícsör a kontrolleres embereknek, akkor próbálkozok majd vele. Mivel ugye a TC-t többnyire 1-esre állítva használom, nagyon ritka, hogy jelentősen megcsúsznék, a kávézós menük végigvitele alatt egyszer volt olyan, hogy nem értettem mi történik, lehet valami bug volt, a Gr4-es Genesissel.
'92 Honda VFR 750
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz undercover #10894 üzenetére
4.600.000
-
bardi
aktív tag
válasz GalaHU #10896 üzenetére
Most a jogsikat próbálom aranyra megcsinálni mind minden segítséget kikapcsolva, az első kettő megvan. Utána nem tudom, kipróbálom majd az onlinet, de valahogy nem érzem, hogy szét akarom farmolni magam
Edit: volt olyan verseny, ahol voltak pocsoják, érdekes volt, hogy mennyire megfogja az autót, ez a része tök jól sikerült, de mondjuk annyira még nem győzött meg a játék, hogy szerezzek újra kormányt, meg építsek hozzá egy szimulátor állványt.[ Szerkesztve ]
'92 Honda VFR 750
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest